Hotová žakárová záclona Veronika má líbivý květinový vzor. Snadno se udržuje a je tvarově stálá. K dostání je i v kompletu pro okno a balkonové dveře. Cena 399 Kč.
Záclony Alvine Spets poskytují soukromí, a zároveň propouští do místnosti denní světlo. Cena za pár 299 Kč.
Záclony Alvine Spets poskytují soukromí, a zároveň propouští do místnosti denní světlo. Cena za pár 299 Kč.
Hotová žakárová záclona Karolína zaujme jednoduchým elegantním vzorem, který zakončuje výrazná bordura. Lze ji pořídit v klasickém provedení (350 x 160 cm, 399 Kč) i v kompletu pro okno a balkonové dveře (200 x 250 cm, 799 Kč).Průsvitné závěsy Sanglarka jsou z vláken udržitelně pěstované bavlny, které nabarvili ještě před tkaním, takže vydrží dlouho na slunci a nevyblednou. Cena za pár 599 Kč.Záclona Lill je jednoduchá, přesto ale elegantní.Závěs Welle zaujme tyrkysovým vlnitým vzorem. Cena 169 Kč. Stylový závěs s originálním motivem velkoměsta New Yorku ozdobí každý studentský pokoj. Rozměr 140 x 245 cm, cena 149 Kč.
Dekorační závěsy z kolekce Madrid působí čistým a uklidňujícím dojmem. Pro zavěšení slouží tunýlková poutka, díky nimž závěs nařasíte podle toho, jak budete potřebovat. Rozměr 140 x 260 cm. Lze koupit samostatně za 549 Kč nebo sadu 2 ks za 998 Kč.Jednoduché, nebo vrstvené, rovné, nebo se záhyby, zkuste sami, který způsob se vám nejvíc líbí. Systém kolejnic Racka/Hugad je velice flexibilní a dovolí vám vytvořit různé typy řešení. Cena 624 Kč.Atraktivní design mohou mít i záclonové tyče.Černé kroužky na závěsy Syrlig se snadno posouvají po tyči. Vyberte si, zda je chcete připevnit ke svému závěsu pomocí klipsů s háčky - to vše je součástí balení. Cena 119 Kč/10 kusů.
NaN/12