Šéfkuchař Sapík: Letos upečeme 280 svatomartinských hus. Rezervace máme plné
Před 2 roky
ROZHOVOR – Podzim je každoročně zasvěcen zvěřině, a začátkem listopadu i husám. Šéfkuchař Jaroslav Sapík z vyhlášené Restaurace U Sapíků na Klokočné má letos husy až z Francie a zvěřině zasvětil novou kuchařku. Jaroslav Sapík je velkým fanouškem zvěřiny, ale i hus. Každoročně, už přes čtyřicet let, jim kolem svatého Martina věnuje veškerou péči, aby si jeho hosté v Restauraci U Sapíků na Klokočné co nejvíc pochutnali. Prozradil nám, kolik druhů pokrmů z husy připravuje i jaká je u hostů nejoblíbenější úprava. Ale nenechte se zlákat až moc, museli byste mít opravdu velké štěstí, aby na vás jeho husa zbyla, do konce týdne má totiž na svatomartinské hody plné rezervace.