Zavřít

Neovlivní

Přemek Forejt: Jak to bylo s McDonald’s

Před 2 měsíci
Rozhovor s šéfkuchařem a porotcem soutěže MasterChef o riskantních rozhodnutích, štěstí a samozřejmě vaření. Rád se pouští do riskantních podniků. Když mu bylo jednadvacet, odjel do Anglie, odkud rozeslal životopisy do londýnských michelinských restaurací. Vyšlo to. Pak se vrátil do Česka a dostal nabídku, aby otevřel restauraci. Kývl na to. Vyhlášená olomoucká restaurace Entrée letos slaví sedmé narozeniny. Nejnovější riskantní rozhodnutí šéfkuchaře Přemka Forejta je spolupráce s fastfoodovým řetězcem. O olomoucké restauraci Entrée už se toho napsalo hodně. Podnik v budově bývalého divadla nabízí sedmým rokem zážitkovou gastronomii – a slaví úspěchy. Dojdete sem pohodlně během pár minut z vlakového nádraží –…
 Komentáře
Reklama