Je otázkou, kdo mu novou identitu i lokaci pro další život zajišťoval? Jestli Ukrajina, tak bohužel, ta je děravá jak řešeto. O tohle by se v rámci pomoci měli starat jiní - tím myslím státy a návazné úřady. Kupříkladu důležité svědky proti kolumbijským kartelům útočníci nikdy nenašli. To je FBI a její systém na ochranu svědků. A pak taky třeba Izrael dobře dokáže zašantročit lidi a i se o ně v případě následné nouze opětovně postarat.
Poradím ti, Kubíčku, fígl na loupání vajec. To se vezme lžíce od příboru, vajíčko se naklepne a pak obráceným koncem se zajede pod skořápku a tlačí se proti skořápce a palci druhé ruky. Jde to a rychle.
K receptu nic, snad jen, že jako zelené, které tam samozřejmě patří, bych já přidal šnytlík. Ale podle chuti.
To je zaser masakr!
Nejdříve snad že si ten nůž doufám umyl, po té co jej obtáhl brouskem. Že to maso restoval na olivovém oleji s máslem před tím než ho dal do papiňáku, to fakt nechápu proč? Že nevykrajuje bubáky u rajčat, no budiž. Papriky bych tam osobně nedával, ale to je na chuti každého. První průser byl neorestovaná a navíc rozmixovaná cibule. Proč ji mixoval, když to posléze pasíroval, ví jen on. K výběru koření - celý pepř ano, nové koření ano, tymián ano. Bazalka a oregano rozhodně ne! Postup přípravy omáčky pak raději nekomentuji. Vrcholem všeho byl pak rozdrobený perník s polevou a hora cukru navrch. Bez ochutnání. Sic to pak doháněl, zřejmě marně, ponorným mixerem. Nechtěl tam mouku a dá tam perník.
Bych si dovolil říct, že tudy cesta rozhodně nevede, chudák to hovězí.
Ale úžasně jsem se pobavil, ten recept je totální recese.
Clickbait je většinou poutavý titulek, který nutí čtenáře na něj kliknout. Může se jednat o titulek, který má pouze lidi nalákat a po prokliknutí se sice návštěvník většinou nic, co bylo slíbené v titulku, nedozví, nicméně zvýšil návštěvnost webu, a to i v případě, že web ihned opustil. A o nic jiného u Kubíčka nejde. Čert vem jároveň jeho kuchařské neumětelství.
Taky bych přidával brambory i s vodou z nich, k houbám se hodí.
Ten vývar by měl být z uzených žeber.
Paprika by chybět neměla, ta z opražených klobásek to nedožene.
Ke koření - pepř černý celý + nové koření celé + drcený kmín (nebo vařit s bramborami, které tam nejsou).
Smetana je na zvážení, za mě ano, ale já tuhle polívku nezapražuju.
PS: kysané zelí dávám i s lákem, ale upozorňuji zároveň, že někoho by to mohlo pořádně prohnat.
Tak šťastné a veselé. Bohužel svátky míru, klidu a pokoje orámoval jeden exkluzivní psychopat. To z hlavy dostat nejde. Ani při vaření.
Si smlsnu Kubíčku a recept ti rozcupuju!
Tak předně, nejdříve se restuje kořenová zelenina, cibule se přidává až následně. Zároveň na závěr přidává koření typy kmín, celý pepř a podobně. To aby se rozvonělo, nakonec pak brambory.
Na diskusi je, jestli i houby. V tak minimalistickém množství bych to vůbec nezkoušel, ostatně sušené a posléze máčené se přidávají až do polévky, o zamražených vůbec nemluvě.
Diskutovat pak můžeme i o vývaru. Já bych jej tam třeba vůbec nedal. Masový už vůbec a u zeleninového bych si pomohl větším množstvím zeleniny. On ten základní poměr 2:1:1 - mrkev/pastiňák/celer má asi nějaké opodstatnění. Přidat jde zejména kedlubna a květák, na diskusi je i kus pórku .
A nakonec zlatý hřeb! Pokud tam patří česnek, tak rozhodně hned po cibuli, jinak z toho děláte česnečku se zeleninovou vložkou s houbami.
Jíšku nekomentuji, ale měla by tu polívku opravdu zahustit. Bramboračka nemá být vodová polévka.
Sorry jako, tohle je hodně slabé. Ale lidi klikají, takže asi v pohodě.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Maně pátrám v paměti, zda-li uhašení koudele u zadku v chrámu Páně má nějaký symbolický význam?
Všechno ostatní je pak politická kampaň.