Koukej, co takovej dobrej zápich udělá s chlapem, žertoval v Ano, šéfe! Pohlreich
Před 1 měsícemLetovský statek doplácí na nově dostavěnou dálnici a ubývají hosté. Zdeněk Pohlreich ale vidí hlavní mínus v nedostatečné péči o hospodu i kvalitu jídla. Veganská tortilla v jihočeské restauraci nemá co pohledávat. Sebevědomí ke změnám dodá provoznímu Šéf i žhavá noc s partnerkou. Ano, šéfe! sledujte ve čtvrtek ve 21.40 na Primě.Pohlreich míří do nádražky v Bruntále. Drzá servírka a kuchařka, co se učí vařit
Před 1 měsícemV Nádražní restauraci v Bruntále vaří kuchařka a šéfová v jedné osobě. Problémem je, že v oblasti gastronomie nemá vzdělání a vařit se teprve učí. Zdeněk Pohlreich se nestačí divit. Kromě vysvětlování základních receptů se ještě potýká s drzou servírkou, která si dělá legraci z jeho mužství. Ano, šéfe! sledujte ve čtvrtek ve 21.40 na Primě.Špína a bažina ve sklepě U Tří kytar vyděsí v Ano, šéfe! i Pohlreicha
Před 1 měsícemV hospodě U Tří kytar majitele a kuchaře zajímá kromě vaření také muzika. Na údržbu domu nezbývá čas. Nájem je ale levný. Za pouhých 1500 Kč je k dispozici hospoda i bydlení. Ve sklepě je to jako z hororu, v kuchyni to s čistotou není lepší. Plesnivé zdi Zdeňka přesvědčí o tom, že tady je ještě spousta práce. Ano, šéfe! sledujte ve čtvrtek ve 21.40 na Primě.Vždyť je to jak trotl revue! Pohlreich si v Ostrově nad Ohří nebral s líným personálem servítky
Před 1 měsícemŠéf Zdeněk Pohlreich se vydal do Ostrova nad Ohří do podniku Flammbeef, kde se připravují burgery a steaky. Uvítá ho prázdná hospoda a personál se neobtěžuje ani přijít dovnitř z pauzy na cigaretu. Jídlo nestojí za nic. V kuchyni vládne chaos a do toho kuchaře chytí záda. Ano, šéfe! sledujte ve čtvrtek ve 21.40 na Primě.Tuhle čínu jedl i Karel Gott. Pohlreich v Ano, šéfe! modernizuje retro restauraci
Před 2 měsíciTentokrát se Zdeněk Pohlreich vydal do Retro české restaurace Asie v Mladé Boleslavi. Ta je v provozu více než čtyřicet let a kuchaři se učili od mistrů, kteří vařili za socialismu vyhlášenou čínskou kuchyni. Jejich hosty byly i hvězdy české pop music, například Karel Gott. Teď už ale „čína“ tolik netáhne. Dá se v takovém provozu vůbec něco měnit? Ano, šéfe! sledujte ve čtvrtek ve 21.40 na Primě.V kuchyni chybí suroviny, ale majitelka má na všechno dost času. Pohlreich zařídil rychlou pomoc
Před 2 měsíciTentokrát se šéf Zdeněk Pohlreich rozhodl pomoct Starosuchdolské restauraci v Praze. Vypadá to, že kuchařky netuší, co dělají. V kuchyni se přijde na závažné porušení hygieny a paní majitelka má na všechno čas. Kdo přiveze zásoby? Šéf si umí poradit. Jídlo podá do kuchyně nakladač. Ano, šéfe! sledujte ve čtvrtek ve 21.40 na Primě.To je sladkej jogurt? Pohlreicha nemile překvapila zálivka salátu
Před 2 měsíciAno, šéfe! slaví. V restauraci a penzionu Na Čertovce šéf Zdeněk Pohlreich natočil stý díl pořadu. A nedrží se zpátky. Má pocit, že si z něj provozní snad dělá legraci. Sladký salátový dresink a archaický jídelní lístek jsou jen špičkou ledovce. Pohlreich personál školí za doprovodu svých klasických hlášek. Některé je naprosto odrovnají. Ano, šéfe! sledujte ve čtvrtek ve 21.40 na Primě.Kuchař z Ano, šéfe! se utápí v alkoholu. Pohlreich mu promluví do duše
Před 2 měsíciTřetí epizoda nové řady Ano, šéfe! se odehrává v restauraci Pláně. Na majitele je toho příliš. V kuchyni je vrstva špíny a kuchař svoje nálady, jak sám přiznává, utápí v alkoholu. Vtipnou vsuvkou je omyl obsluhy. Slyšeli jste někdy o „žerounu“? Ano, šéfe! sledujte ve čtvrtek ve 21.40 na Primě.Eviťa z Ano, šéfe! neumí uvařit knedlík. Pohlreicha označí za perverzáka
Před 3 měsíciDruhý díl Ano, šéfe! se odehrává v restauraci U Jelena, kde je výraznou osobností pomocná kuchařka Eviťa. Ta nejprve Zdeňka Pohlreicha namíchne přiznáním, že neumí uvařit knedlík. Postupně si k sobě hledají cestu přes společný smysl pro humor. Vzduchem létají svérázné hlášky. Ano, šéfe! sledujte ve čtvrtek ve 21.40 na Primě.Poklekni a slib, že v té břečce už nebudeš nic obalovat! Pohlreich v Ano, šéfe! musel zasáhnout
Před 3 měsíciŠéf Zdeněk Pohlreich nevěří v novém Ano, šéfe! svým očím. Mladý kuchař v restauraci Ořechovka používá na obalování panýrunk. Je to vychytávka z dob minulých, kdy si líní kuchaři chtěli ušetřit práci a místo klasického trojobalu smíchali mouku s vajíčkem. Směs používali opakovaně. Ano, šéfe! sledujte na Primě už 28. srpna.

