Zavřít
Atlas chutí

Atlas chutí

Nejnovější články na Seznamu na téma Atlas chutí
  • Atlas chutí

    Masové kofty s omáčkou. Vůně dokonalé kombinace koření, masa a bylinek přiláká všechny sousedy

    Před 3 roky
    Zpestřete si poslední záchvěvy babího léta dalším cestovatelským receptem. Jehněčí, koření, rajčata a jogurt ve skvělé harmonii provoní celý den.
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Středomořská lahoda. Slávky s olivami v tomatové omáčce a pita chléb

    Před 3 roky
    I v podzimní Praze můžete zažít středomořskou pohodu. Stačí si připravit tenhle recept!
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Vzpomínka na dovolenou v Řecku, které neodoláte. Jehněčí souvlaki s tzatziki

    Před 3 roky
    Léto je už za námi, nic nám ale nebrání připomenout si dovolenou u moře třeba na balkóně. Klasické řecké jídlo si totiž můžete připravit jednoduše doma.
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Voňavé indické kuře na kardamomu

    Před 3 roky
    Dnešní kulinářský výlet nás přenese až do daleké Indie. Vyzkoušejte lahodné kuře, které voní koriandrem, kardamomem a dálkami.
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Císařpán se jen oblizoval. Ochutnejte rakouský trhanec s jablečným pyré

    Před 3 roky
    Je vlastně recept "co dům dal", ale natolik důmyslný a lahodný, že dřív uctil i rakouského císaře.
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Telecí rolky s šafránovým rizotem, které promění každý byt v italskou riviéru

    Před 3 roky
    Pod širou oblohou a s italským receptem – to jde skvěle dohromady. I nad pražskými střechami si vykouzlíme italskou atmosféru a připravíme si telecí rolku se šafránovým rizotem.
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Atlas chutí. Na novou sérii se těšte už 6. září

    Před 3 roky
    Šéfkuchař Marek Fichtner vás bude znovu provázet cestami vůní a chutí celého světa. Tentokrát si připraví recepty, které zvládnete připravit i pod širým nebem.
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Krevety v serranu na španělský způsob

    Před 3 roky
    Moře, slunce, víno... To vše je Španělsko. V dnešním výletě na cestě za nejlepšími chutěmi světa se vydáme právě tam. Vyzkoušejte dokonalou kombinaci krevet v šunce s brambory a majonézou.
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Libanonské špenátové taštičky fatayer

    Před 3 roky
    Fatayer je typický arabský "slaný moučník", zvláště oblíbený v zemích Středního Východu - v Sýrii, Jordánsku a Libanonu.
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Lahodná italská polévka minestrone

    Před 3 roky
    Sezónní zelenina, nepostradatelný olivový olej, bylinky a parmazán. To je výborná zeleninová polévka minestrone, která se v každé italské domácnosti trochu jinak a samozřejmě každá italská maminka ji umí uvařit nejlépe ze všech.
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Mleté maso, brambory a sýrový bešamel. To je řecká musaka!

    Před 3 roky
    Musaka je tradičním zapékaným pokrmem Balkánu a Blízkého Východu. Nejznámější variantou je musaka řecká, která se skládá z vrstev mletého masa, které je podušené s cibulí a česnekem, lilku, rajčat a bešamelové omáčky. Někdy se zapéká taky s plátky brambor.
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Polévka z medvědího česneku s bílým chřestem a křepelčími vajíčky

    Před 3 roky
    V dnešním výletu za chutěmi celého světa nebudeme cestovat daleko. Připravíme si dokonale chuťově vyváženou rakouskou jarní  polévku z medvědího česneku, kterou skvěle doplní bílý chřest a křepelčí vajíčka.
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Curyšské telecí se žampiony a rösti

    Před 3 roky
    Cesta kolem světa za nejlepšími recepty pokračuje zastávkou ve Švýcarsku. Kuchyně v této zemi nepředstavují jen fondue, ale mimo jiné i rösti, což je tradiční příloha z brambor, kterou vás dnes naučíme připravovat.
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Existuje pádný důvod, proč se šafránu dává do jídla "jako šafránu"

    Před 4 roky
    Zatímco kurkuma se poslední dobou sype do všeho, s šafránem je na místě opatrnost. Pro naše tělo není zrovna nejvhodnější. Naštěstí i naneštěstí zároveň je šafrán notoricky vzácný.
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Marocké jehněčí se sušeným ovocem a kuskusem

    Před 4 roky
    Kdo byl někdy v Maroku, tak ví. Tuhle lahodnou voňavou kořeněnou směs si ale lacino a rychle dokážete připravit i doma. Stačí znát recept!
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Bílý chřest s béarnskou omáčkou a uzeným lososem v petrželové palačince

    Před 4 roky
    Šéfkuchaře Marka Fichtnera, který se staral o mlsné jazýčky noblesních strávníků po celém světě a herečku Ha Thanh Špetlíkovou spojuje láska k cestování a vaření. Ochutnejte s nimi recepty s vůní dálek.Jejich první cesta vede do Německa, kde nás seznámí se základním pilířem místní jarní kuchyně: Šparglem neboli chřestem.
     Komentáře
  • Atlas chutí

    Všechno, co jste chtěli vědět o chřestu, ale neměli jste se koho zeptat

    Před 4 roky
    Šéfkuchaře Marka Fichtnera, který se staral o mlsné jazýčky noblesních strávníků po celém světě a herečku Ha Thanh Špetlíkovou, spojuje láska k cestování a vaření. Ochutnejte s nimi recepty s vůní dálek.
     Komentáře
Šéfkuchaře Marka Fichtnera charakterizuje láska k cestování a vaření. Ochutnejte s ním recepty s vůní dálek.
Šéfkuchaře Marka Fichtnera charakterizuje láska k cestování a vaření. Ochutnejte s ním recepty s vůní dálek.
Reklama