Zavřít
BBQ Saloon

BBQ Saloon

Nejnovější články na Seznamu na téma BBQ Saloon
  • BBQ Saloon

    Sladká tečka na závěr: Dokonalé American Pancakes!

    Před 6 roky
    Někdy se může stát, že se vám večerní grilování trošku vymkne z ruky. Grilovat se ale dá celý den! Dokonce se na něm dá připravit dokonalá snídaně.
     Komentáře
  • BBQ Saloon

    Hamburger, který lahodí české chuti. S hromadou cibule a hořčicí

    Před 6 roky
    Napařená bulka, hovězí, hromada cibulky, hořčice a nakládaná okurka. Hamburger, jaký jste nejspíš ještě nejedli a který přitom dost ladí s českými choutkami.
     Komentáře
  • BBQ Saloon

    Šťavnaté grilované kuře, které vám vyžahne půlku piva

    Před 6 roky
    Kuře dobré, pivo dobré a dohromady na grilu naprosto boží. Jednoduchá kombinace, která vás vystřelí do chuťového nebe.
     Komentáře
  • BBQ Saloon

    Kovbojské kotlety tak, jak je mají opravdoví chlapi nejraději

    Před 6 roky
    Na dnešní grilovačku budeme potřebovat pořádné kotlety. Až nějaké ulovíte, nechte si je říznout pořádně tlusté, protože tuk je nositel chuti a ke grilovaným kotletám prostě patří.
     Komentáře
  • BBQ Saloon

    Pořádný šťavnatý steak s grilovaným chřestem

    Před 6 roky
    Den jako stvořený pro pořádnou flákotu. Jednoduše, rychle a bez zbytečných ingrediencí navíc. Právě tak vynikne dokonalý šťavnatý, ale dobře propečený kus masa na grilu. Jak poznat, jestli je steak opravdu připravený přesně tak, jak ho máme nejraději?
     Komentáře
  • BBQ Saloon

    Ostrá kuřecí BBQ křídla s lehkým salátem

    Před 6 roky
    Na poměry tohoto pořadu poměrně dietní jídlo. Kuřecí křídla marinovaná v podmáslí, s česnekem a pálivou omáčkou. A k nim salát! Příště si kuchaři za odměnu dopřejí pořádné hovězí.
     Komentáře
  • BBQ Saloon

    Luxusní grilovaná žebra s višňovo-bourbonovou marinádou

    Před 6 roky
    Recept, po kterém si budete olizovat prsty ještě dlouho. Doslova. Ani kapka marinády nesmí přijít nazmar.
     Komentáře
  • BBQ Saloon

    Pravý americký burger, kterému nikdo neodolá

    Před 6 roky
    Léto přímo vyzývá ke grilování. Aby byl výsledek vynikající, musí být kvalitní nejen ingredience, ale i recepty. Ty nejlepší pocházejí z Mekky grilování – z USA, konkrétně z Kentucky, odkud je přivezl Kraig Casebier, majitel kadeřnického salónu s příznačným názvem – American Barber in Prague. V mezičase ale studoval gastronomii ve Francii a v Itálii. O své recepty se podělí s kamarádem Zdeňkem Marcínem, kterého publikum Streamu už moc dobře zná díky pořadu S kuchařem u plotny.
     Komentáře
Léto přímo vyzývá ke grilování. Kraig Casebier a Zdeněk Marcín se s vámi podělí o ty nejlepší recepty.
Léto přímo vyzývá ke grilování. Kraig Casebier a Zdeněk Marcín se s vámi podělí o ty nejlepší recepty.
Reklama