Zavřít
Čokoládová Odyssea: Cesta do bolívijské divočiny

Čokoládová Odyssea: Cesta do bolívijské divočiny

Nejnovější články na Seznamu na téma Čokoládová Odyssea: Cesta do bolívijské divočiny
  • Čokoládová Odyssea: Cesta do bolívijské divočiny

    Hořkosladká tečka: Kolik čokolády se dá propašovat legálně?

    Před 4 dny
    Hořkosladké pocity se mísí s radostí ze splněného snu. Na závěr se dozvíte, kolik kilo bobů můžete dovézt z Bolívie do Prahy v batohu a jakou limitku z nich dvojice připravila. Těšit se můžete i na speciální spolupráci se známou českou značkou.
     Komentáře
  • Čokoládová Odyssea: Cesta do bolívijské divočiny

    Kakao z divočiny: Jak vypadá opravdová plantáž uprostřed džungle?

    Před 17 dny
    Jak vypadá plantáž uprostřed deštného pralesa? Petr a Silvie vysvětlí, proč chtějí kakao pěstovat tím nejpřirozenějším způsobem, ukážou, co všechno na jejich pozemku roste, a zasadí první kakaovníky.
     Komentáře
  • Čokoládová Odyssea: Cesta do bolívijské divočiny

    Dokonalé suroviny jsou základ. Jak indiáni pečují o „pokrm bohů“?

    Před 1 měsícem
    K čemu slouží olej z kajmana nebo dračí krev? Čím se liší unikátní bílé kakao? Dvojice hledá na tradičním trhu ty nejkvalitnější boby a získá kontakt na domorodé pěstitele kakaa, kteří žijí hluboko v pralese. Přinese cesta do středu džungle vytoužené ovoce?
     Komentáře
  • Čokoládová Odyssea: Cesta do bolívijské divočiny

    Jak se dělá opravdová čokoláda, ne jako ta ze supermarketu

    Před 1 měsícem
    Inspirace je potřeba. Místní výrobce čokolády provede Silvii a Petra jejich výrobním procesem. Dozvíte se, jak se boby fermentují a suší – a především, čemu by se dvojice na své plantáži ráda vyhnula.
     Komentáře
  • Čokoládová Odyssea: Cesta do bolívijské divočiny

    Za tajemstvím hnědého zlata rovnou do bolívijské džungle. Najdou ho?

    Před 1 měsícem
    Jak chutná čerstvě utržený kakaový bob? Vydejte se s Petrem a Silvií do deštného pralesa a odhalte, co všechno může čistá příroda nabídnout moderní čokoládovně v srdci Prahy. Dokumentární seriál o jejich ryzí lásce k čokoládě vytvořila společnost Steiner & Kovarik Pražská Čokoláda.
     Komentáře
Vydejte se s námi do bolivijské divočiny. Silvie a Petr se rozhodli pro cestu za nekompromisní kvalitou. Zakládají vlastní kakaovou plantáž v Bolívii. Na jejich pouti džunglí ochutnávaji kvalitní boby, pátrají po nejčistších odrůdách a obchodují s místními kmeny. Dokumentární seriál o jejich ryzí lásce k čokoládě vytvořila společnost Steiner & Kovarik Pražská Čokoláda.
Vydejte se s námi do bolivijské divočiny. Silvie a Petr se rozhodli pro cestu za nekompromisní kvalitou. Zakládají vlastní kakaovou plantáž v Bolívii. Na jejich pouti džunglí ochutnávaji kvalitní boby, pátrají po nejčistších odrůdách a obchodují s místními kmeny. Dokumentární seriál o jejich ryzí lásce k čokoládě vytvořila společnost Steiner & Kovarik Pražská Čokoláda.
Reklama