Pečená dýně s bylinkami a vypražená slaninka, které tvoří dohromady vynikající polévku
Před 1 rokemV dnešním videu se vydáme do přírody a ukážeme vám, jak připravit lahodnou dýňovou polévku přímo na ohni. Tento tradiční recept je ideální pro podzimní dny, kdy si chcete užít čerstvý vzduch a teplo plápolajícího ohně. Sledujte náš krok za krokem návod a zjistěte, jak jednoduše a rychle můžete vytvořit tuto chutnou polévku s minimem vybavení. Nezapomeňte se přihlásit k odběru, lajknout video a podělit se s námi o své vlastní outdoorové recepty v komentářích!Festival plný jídla a dobrého pití. Vychutnejte si nádhernou atmosféru
Před 1 rokemFestival živel na Kománkově mlýně. Horňácko, místní pivo, víno a nádherná atmosféra.Lahodná chobotnice s marinádou z červených pomerančů na otáčivém roštu
Před 1 rokemAhoj všichni! Dnes jsme se pustili do něčeho speciálního - pečení chobotnice na fantastickém otočném roštu od Bonfeu! Tento gril je naprostý skvost pro každého milovníka grilování. 🥩🔥 Sledujte naše video, kde vám ukážeme krok za krokem, jak připravit a dokonale ugrilovat chobotnici. Dozvíte se: Jak chobotnici správně připravit. Tipy a triky pro marinování. Jak efektivně využít otočný rošt pro rovnoměrné grilování. Servírování a nápady na přílohy. Nezapomeňte dát videu like 👍, sdílet ho a přihlásit se k odběru našeho kanálu pro více úžasných receptů a grilovacích tipů!Grizzly Kitchen catering a škola vaření pro hotel na Lipně
Před 1 rokemNeohrožení kamarádi a tým kuchařů, vášniví milovníci dobrého jídla, se spojili, aby přinesli autentický zážitek do kulinářského světa. Ponořují se do kořenů tradic, vrací se k starým technikám a receptům, ale i moderním pokrmům a platingu. V jejich dobrodružství vaření ve volné přírodě nejde jen o přípravu jídel, ale také o oživení zapomenutých dovedností a tradic. S otevřeným ohněm a starými recepty vytvářejí Grizzly Kitchen autentické pokrmy, které dýchají historií a příběhy. Jedním z jejich tajemství je výjimečné vaření na keramickém grilu, který přináší do jejich kulinářských kreací jedinečný rozměr chuti. Grizzly Kitchen se nebojí vybočit mimo běžné kuchyňské hranice a často se objevuje na pop-up akcích a festivalech jídla, kde představují své mistrovské kousky. Sledujte je na jejich cestě skrze divokou přírodu, kam se vydávají s vášní a respektem k potravinám. Grizzly Kitchen není jen o vaření, je to gastronomická dobrodružná cesta spojená s láskou k přírodě a gastronomickému umění. Připravte se na nevšední zážitky, které roztáhnou hranice vašeho chuťového vnímání! #GrizzlyKitchen #VařeníVPřírodě #KulinarickáDoDobrodružství ►INSTAGRAM: https://www.instagram.com/grizzlykitchenczFood Festival v lese, ze kterého vám sliny potečou proudem
Před 1 rokemPozvali nás na food festival do Hotelu Kouty, kde nás navštívilo kolem 2000 návštěvníků.Kurz vaření na Královce s kapitánem Národního týmu kuchařů
Před 1 rokemPodívejte se, jak vaříme v hotelu Královka na kurzu vaření s kapitánem Národního týmu kuchařů. Úžasné odpoledne společně s Volvo a Amazing Places.Budete slintat. Záběry těch nejpovedenějších jídel z pop-up akce
Před 1 rokemV tomto videu vás vezmeme na speciální pop-up akci, kterou pořádáme v kouzelné hospůdce pod nádhernou vyhlídkou. Připojte se k nám a zažijte jedinečný den plný skvělého jídla, pití a nezapomenutelné atmosféry. Ukážeme vám, jak připravujeme naše speciální menu a jak si můžete užít autentický gastronomický zážitek v jedinečném prostředí. Nezapomeňte se přihlásit k odběru, lajknout video a podělit se s námi o své dojmy a zážitky v komentářích!Škola vaření společně s Amazing Places a kapitánem národního týmu kuchařů
Před 1 rokem🍽️ Vaříme v Hotelu Královka s Amazing Places a kapitánem národního týmu kuchařů! 🇨🇿 V dnešním videu se podíváme do krásného Hotelu Královka, kde nás přivítá tým z Amazing Places a připojí se k nám i kapitán národního týmu kuchařů. Společně připravíme nezapomenutelné menu, které potěší vaše chuťové buňky. Sledujte, jak mistři kuchaři sdílí své tajné recepty a tipy na dokonalé pokrmy. Nezapomeňte se přihlásit k odběru, lajknout video a zanechat komentář s vašimi oblíbenými recepty!Záběry, ze kterých se vám budou sbíhat sliny aneb vařili jsme s Honzou Punčochářem
Před 1 rokemPodívejte se na náš nový popup event! Společně s šéfkuchařem Honzou Punčochářem jsme připravili jedinečný gastronomický zážitek. Sledujte, jak jsme společně přivedli k životu lahodné pokrmy plné fantazie a špičkových chutí. Přijďte ochutnat atmosféru našeho popupu a zažít výjimečný večer plný gastronomických radovánek!"Pečení pstruzi na modřínovém prkně. Vaříme na starém mlýně
Před 1 rokemZážitek, který zůstane v paměti! Podívejte se, jak pečeme čerstvé pstruhy na modřínovém prkně přímo v srdci starého mlýna. Prostředí plné historie a přírodní krásy, které dodávají jedinečný nádech každému soustu. Přidejte se k nám a užijte si chuť dobrodružství!"Jazyk s drožďovou omáčkou a smaženou kedlubnou. Vaření uprostřed lesa
Před 1 rokemPřivítejte nás u ohně v srdci lesa, kde připravujeme neodolatelný jazyk s drožďovou omáčkou a smaženou kedlubnou. Podívejte se, jak snadno můžete připravit tento lahodný pokrm v divočině. Spojujeme přírodní chutě s kulinářskou vášní.Carbonara u jezera. Vaříme venku na ohni
Před 1 rokemUžijte si jedinečnou atmosféru u jezera, kde připravujeme klasickou italskou carbonaru přímo venku na ohni. Připojte se k nám a sledujte, jak vzniká tento lahodný pokrm v přírodním prostředí, kde se spojují chuťové dobrodružství a krása přírody. Připravte se na inspiraci a poznání, jak snadno si můžete užít skvělou kuchyni i v divočiněTatarák se Svatojánskými ořechy a worcestrovou omáčkou z ořechů. Vaříme na statku
Před 1 rokemTentokrát vám přinášíme tatarák se Svatojánskými ořechy, který dostane na vašem talíři nový rozměr chuti. S jemnou worcestrovou omáčkou z ořechů to bude kulinařský požitek, který si zasloužíte.Brambory pečené na seně s makovým tvarohem, slaninou a čerstvým kozím sýrem
Před 1 rokemPodívejte se, jak připravujeme neodolatelnou pochoutku přímo u potoka! Brambory pečené na seně, doplněné o makový tvaroh, slaninu a čerstvý kozí sýr. Jedinečná kombinace chutí v krásném přírodním prostředí. Přidejte se k nám a sledujte jak připravujeme tuhle jednoduchou, ale chutnou pecku.Pečený morek s topinkami. Jedna z nejlepších a opomíjených surovin
Před 1 rokemUžijte si jednoduchý a příjemný den u vody s naším posledním pokrmem! Opečené morky s topinkami na břehu řeky. A k tomu si dopřejte kousek opečeného chleba, který dodá jídlu dokonalou chuť. Skvělá kombinace pro relaxaci a požitek v přírodě!Vaření u lesního potoka: Smaženice na topinkách se zastřeným vejcem
Před 1 rokemUžijte si přírodu a dobré jídlo! Podívejte se, jak připravujeme skromnou, ale chutnou smaženici z hub s topinkami opečenými v popelu a lehce zastřeným vajíčkem. Připojte se k nám u lesního potoka a užijte si jednoduché lahůdky v příjemném prostředíBuřty na pivu s paprikami a bylinkami: Nejlepší verze, kterou jsme kdy jedli
Před 1 rokemUžijte si relaxaci u rybníka s naším receptem buřtů vařených v pivě s paprikami a bylinkami! Jednoduché a lahodné jídlo, které si užijete s rodinou a přáteli. Stačí jen kus dobrého chleba a je to paráda!Řízek smažený na ohni a k tomu smashované brambory a tatarská omáčka
Před 1 rokemUžijte si jednoduchou a chutnou večeři s námi! Podívejte se, jak připravujeme šťavnaté smažené řízky s křupavými smashovanými brambory a lahodnou tatarskou omáčkou. Všechno, co potřebujete k dokonalému večernímu požitku na chalupě.Luxusní T-bone steak na ohni s těstovinovým salátem a chimmichurri salsou
Před 1 rokemRelaxující grilování u řeky: T-bone steak, těstovinový salát a salsa chimichurri. Přidejte se k nám a užijte si tento skvělý den plný chutí a radosti!"Křupavá kůrčička, vůně bylinek a přírody. Dva tipy, jak si připravit tu nejlepší kachnu
Před 1 rokem"Která kachna bude lepší? Experiment s keramickým grilem versus s pecí na dřevo!" Podívejte se na naše nové video, kde porovnáváme, jaký vliv má způsob přípravy na chuť a kvalitu kachního masa.Lepší než burger: Připravte si tacos, které zmizí dřív, než stačíte sáhnout po prvním kousku
Před 1 rokemS pomocí čerstvých ingrediencí a kuchařského umění se podíváme na to, jakým způsobem můžeme přetvořit klasický hamburgerový zážitek do podoby, která vás ohromí. Připravte se na lahodnou kombinaci chuti, zábavy a inspirace z venkova! Nezapomeňte se přihlásit k odběru a sledovat, jak vzniká tato jedinečná kulinářská kreace!Ohnivá výzva: Grilování dokonalého roastbeefu pod širým nebem
Před 1 rokemZapomeňte na klasické kuchařské techniky! Přinášíme vám nevšední zážitek grilování pod širým nebem, kde se setkáváme s výzvou připravit roastbeef přímo nad ohněm. V tomto videu vám ukážeme každý krok naší odvážné cesty k dokonalému masu: od výběru správného kusu a marinády až po perfektní grilování nad žhavými uhlíky. Připojte se k nám a užijte si to, jak se masa proměňuje před vašima očima, vydávajíc lahodné aroma do vzduchu. Připravte se na chuťovou explozi a inspirujte se k vlastnímu grilovacímu dobrodružství!


