Zavřít
Jednoduché vaření bez breptů

Jednoduché vaření bez breptů

Nejnovější články na Seznamu na téma Jednoduché vaření bez breptů
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Nejlepší polévka z pečených rajčat, která vás okouzlí

    Před 29 dny
    Objevte dokonalou kombinaci sladkých pečených rajčat, která rozzáří vaše chuťové buňky. Ideální pro rychlou večeři, zdravý oběd nebo když chcete ohromit přátele. Tato krémová rajčatová polévka je jednoduchá, a přitom luxusní jako v restauraci. Seznam ingrediencí: Rajčata Česnek Mrkev Olivový olej Pepř a sůl Cibule Máslo Vývar Bazalka Balzamikový krém
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Dokonalé Špagety Pomodoro - Lahodná omáčka a nejlepší chuť Itálie

    Před 1 měsícem
    V dnešním videu se ponoříme do světa jednoduchosti, vůní a klidu. Na plotně se pomalu zahřívá pánev, olivový olej se leskne a čerstvá rajčata se proměňují v sametovou omáčku. Příprava těch nejlepších špaget pomodoro není jen o obyčejném receptu. Je to o chvíle zastavení, o návratu k základům a o kouzlu obyčejných surovin, které se pod rukama mění v dokonalou harmonii chutí. Seznam ingrediencí: Olivový olej Česnek Cherry rajčátka Sůl a pepř Bazalka Petrželka Máslo Parmezán Špagety
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Maso, které se rozpadá pod vidličkou - Sledujte obdivné komentáře profesionálů pod videem

    Před 1 měsícem
    Ponořte se do uklidňujícího světa tradičního vaření. Toto video vás provede přípravou vepřového masa se zelím v klidném a zpomaleném tempu. Se sluchátky zažijete dokonalý relax: Poslouchejte hluboké, tlumené klokotání masa ve vývaru, rytmické a tiché krájení na dřevěném prkénku, jemné šustění soli, když dopadá na suroviny, a syčení při restování cibulky. Žádná hudba, jen čisté, autentické zvuky, které utěší vaši mysl a vtáhnou vás přímo do děje. Sledujte, jak se suroviny s láskou proměňují v bohatý, hřejivý pokrm. Je to meditace – odměna pro vaše smysly a únik z uspěchaného světa. Vaření nikdy nebylo tak uklidňující. Seznam ingrediencí: Vepřové maso 1,5 kg Sádlo 2 lžíce Cibule 4 ks Česnek 6 stroužků Bobkový list 3 ks Nové koření 3 ks Drcený kmín 1 lžička Sůl a pepř Kysané zelí 500 g Brambory (Vařené)
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Pečené vepřové maso se zelím které vás chuťově překvapí

    Před 1 měsícem
    Pořádně vypečené vepřové maso s knedlíkem a se zelím. Vepřové plecko doplňuje bůček, česnek, cibulka a koření. Receptů je mnoho a každému chutná na jiný způsob. Někdo si jako přílohu dává špenát a bramborové knedlíky, jiný zase "na studeno" s chlebem a hořčicí.... Variací je mnoho! Jídlo je vhodné na výtečný sváteční oběd, nebo lehkou večeři. 😂 Jedno má ale tento recept společné - Je to prostě paráda! Seznam ingrediencí: Slanina Cibule Kmín, bobkový list Cukr, sůl, pepř Jablko a Brambor Kvašené zelí Vepřové plecko a bůček Česnek
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Neapolský salát: Nejchutnější salát, jaký kdy vznikl

    Před 1 měsícem
    Salát na chlebíčky nebo jen tak s rohlíkem na svačinu. Možná si na neapolský salát pamatujete z lahůdek na rohu. Některé firmy ho vyrábí i dnes ale nejlepší je vyrobený doma. Potřebujete kvalitní měkký salám, nakládané feferonky, okurky, cibuli, rajský protlak a pár dalších ingrediencí. Salát je bez majonézy. Vyzkoušejte pikantní neapolský salát! Přeji vám dobrou chuť. Brepta. Seznam ingrediencí: Cibule 170 g Okurky 100 g Feferony 100 g Měkký salám 450 g Hořčice 20 g Olej 60 g Cukr 15 g Sůl 10 g Rajský protlak 80 g Sterilované papriky 80 g Česnek 5 g Worcestrová omáčka 8 g Pepř
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Odhalte kouzlo karlovarského knedlíku: Snadný recept pro každého

    Před 5 měsíci
    Karlovarský knedlík je alespoň podle mne nejlepší příloha, kterou využijete k nejrůznějším pokrmům. Navíc si ho můžete bez problému a rychle udělat sami doma. Karlovarský knedlík připravíte jako koule na páře, nebo jako válečky v potravinové fólii ve vroucí vodě. Chuťově je výborný a zcela určitě to je správná volba přílohy. Seznam ingrediencí: 5 starších housek nebo rohlíků Vejce 3 ks Mléko 180 ml Petrželka Máslo 55 g Sůl a pepř Muškátový oříšek
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Tohle je neskutečná finta: Zapomeňte na utopence, jak je znáte

    Před 5 měsíci
    Utopencův salát je neodolatelná pochoutka pro všechny milovníky nakládaných dobrot. Klasický utopenec je Česká klasika všech hospůdek už od nepaměti a hodí se náramně k dobře vychlazenému pivu. Utopencův salát posouvá zážitek o kus dál! Seznam použitých ingrediencí: Voda 150 ml Ocet 45 ml Cukr 22 g Sůl 8 g Špekáčky 700 g Zelí 700 g Okurky 80 g Feferonky Cibule 100 g Nakládaná paprika 50 g Olej (tři lžíce) Pepř
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Už nikdy nebudeš dělat klasické bramboráky! Tento recept ti změní život

    Před 5 měsíci
    Bramboráky k české kuchyni neodmyslitelně patří. Podívejte se na zajímavou variantu luxusních křupavých bramboráků bez použití mouky a strouhanky. Stačí do bramborových "placků" přidat vepřové mleté maso a máte hlavní chod jako vyšitý! Jsou vynikající! Seznam použitých ingrediencí: Brambory 600 g Mleté maso 400 g Sůl 10 g Pepř a majoránka Šalotka Česnek Vejce Sádlo a olej
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Sekaný řízek z mletého masa, co chutná jako z pětihvězdy

    Před 5 měsíci
    Připravte si nejlepší sekaný řízek z mletého masa, který změní váš život! Odhalte tajný recept na šťavnatý řízek, který báječně chutná a okamžitě se stane hitem. Tenhle trik musíte vidět! Seznam ingrediencí: Vepřové maso Vajíčko Majoránka, pepř, sůl Bramborový škrob Hořčice Sádlo Cibule Hladká mouka Sterilovaný hrášek Vývar Worcestrová omáčka Citron
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Moje lečo je lepší než tvoje lečo: Profesionálové budou v komentářích plakat závistí

    Před 5 měsíci
    Kdopak by neznal staré, dobré lečo. Výhoda tohoto pokrmu spočívá v tom, že si můžete zavařit libovolné množství do sklenic a v případě potřeby udělat rychlý oběd nebo večeři. Výborně se hodí také do špaget, nebo pod dušené maso jako základ. Pravé maďarské lečo má být ostře okořeněno, nejlépe pálivou paprikou. To už je na chuti každého strávníka. Domácí lečo má obrovskou výhodu oproti kupovanému, že víte co jíte a můžete si svou zeleninovou směs "vyladit" tak, jak Vám vyhovuje. Já jsem po zavaření zvolil klasickou úpravu s klobáskou a vejcem. Seznam ingrediencí které jsme použili: Rajčata Papriky Cibule Sádlo Sůl Vajíčka Pepř Pažitka
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Varování: Tahle omáčka je silně návyková

    Před 6 měsíci
    Tohle maso? Tak jemné, že se samo rozpadá… a ta omáčka? Neuvěřitelné! Seznam ingrediencí: Cibule 2 ks Vepřové maso 1 kg Slanina 120 g Sůl a pepř Bobkový list 1 ks Nové koření 3 kuličky Drcený kmín 1 lžíce Hořčice 2 lžíce Voda na první zalití (Podle potřeby) Hladká mouka 2 lžíce Hovězí vývar 1,5 litru
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Zapomeňte na suché maso! Trhané vepřové konečně šťavnaté a chutné

    Před 9 měsíci
    Trhané vepřové maso, známé také jako pulled pork, je hitem posledních let. A není se čemu divit. Tento pokrm z vepřového masa je neuvěřitelně chutný a všestranný. Trhané vepřové maso se tradičně připravuje z vepřové plece nebo krkovice, která se dlouho peče při nízké teplotě, dokud není maso tak měkké, že se dá trhat vidličkou. Trhané vepřové maso je skvělé samotné, ale také se hodí do burgerů, sendvičů, na topinku nebo do salátů. Je to jídlo, které zaručeně potěší každého. Seznam ingrediencí: Sušený česnek 1 lžíce Sušená cibule 1 lžíce Drcený kmín 1 lžička Mletá paprika uzená 1 lžíce Třtinový cukr 2 lžíce Sůl 1 lžíce Worcestrová omáčka 1 lžíce Hrubozrnná hořčice 2 lžíce Koriandrové semínko a pepř 1x1 lžičky Olej 3 lžíce Vepřové maso (Krkovice) 1,5 kg Jablečný mošt 200 ml Jablečný ocet 2 lžíce
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Sekaná podle nejlepšího českého kuchaře

    Před 9 měsíci
    Vilém Vrabec (1901 - 1983) významný český kuchař a autor mnoha kuchařských knih, se proslavil svým důrazem na poctivou domácí kuchyni. Jeho recepty jsou dodnes oblíbené mezi milovníky tradičních jídel, a jedním z nich je i sekaná. Sekaná podle jeho postupu je dokonalým příkladem toho, jak může být česká kuchyně jednoduchá, a přitom nesmírně chutná. Seznam ingrediencí: Hovězí maso 350 g Vepřové maso 250 g Vejce 1 ks Housky 2x Mléko 125 ml Slanina 150 g Sůl, pepř, majoránka Zelená petržel 1 hrst Cibule 200 g 30 a 80 g sádla (30 na smažení cibule a 80 g na sekanou) Voda 2 lžíce Strouhanka Vývar (Hovězí)
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Zapomeň na všechno ostatní: Tohle kuře na paprice ti vyrazí dech

    Před 9 měsíci
    Pokud hledáte tradiční český recept, který vás zahřeje na duši a potěší celou rodinu, pak je kuře na paprice s domácím knedlíkem tou správnou volbou! Tato krémová omáčka, šťavnaté kuřecí maso a nadýchaný houskový knedlík tvoří neodolatelnou kombinaci, kterou si zamilujete na první sousto. Seznam ingrediencí: Cibule 5 ks Kuřecí maso (vykostěná stehna) 450 g Máslo 110 g Pepř a sůl Hladká mouka 3 lžíce Mletá paprika 3 lžíce Kuřecí vývar 1,5 l Smetana 100 ml
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Dršťková polévka: Takhle se vařila v hospodě

    Před 10 měsíci
    Rozpoutali jsme debatu na sociálních sítích. Je dršťková polévka český národní poklad, nebo gastronomický zločin? Někteří ji milují pro její výraznou chuť a hutnost, jiní ji považují za odpad. A ty? Patříš mezi milovníky tohoto tradičního pokrmu, nebo ho raději vynecháš? Poděl se s námi o svůj názor v komentářích. Seznam ingrediencí: Sádlo 2 velké lžíce Cibule 700 g Česnek (První fáze) 5 stroužků nahrubo Sůl a pepř Kmín 1 lžička Bobkový list 2 ks Nové koření 5 kuliček Rajský protlak 70 g Chilli 1 ks Mletá paprika 3 lžíce Hladká mouka 3 lžíce Hovězí vývar 2 litry Hovězí dršťky 1 kg Česnek (Nakonec) Protlačené 3 stroužky Majoránka 2 lžíce
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Nejlepší bůček, jaký jste kdy ochutnali: Tajný recept v pomalém hrnci

    Před 10 měsíci
    Jídla z pomalého hrnce jsou neuvěřitelně lahodná. Vepřové maso (bůček nebo vepřový bok) na zelenině je toho důkazem. Dlouhá pomalá příprava pod bodem varu zaručuje minimální ztrátu živin obsažených v potravinách a výsledek je úžasný! Tak měkké maso se nedá ničím nahradit. Navíc je spotřeba pomalého hrnce velice malá! Pokud máte doma pomalý hrnec, určitě tento recept vyzkoušejte, nebudete litovat a vaše rodina si pochutná a pochválí vás. Přeji vám dobrou chuť! Brepta. Seznam ingrediencí: Vepřové maso (bůček, vepřový bok) 1500 g Cibule 3 ks Česnek 3 stroužky Paprika 2 ks Rajčata 3 ks Olej 3 lžíce Rajský protlak 70 gramů Pepř a sůl Kmín 1 lžička Mletá paprika 1 lžíce Chilli 1 lžička Rozmarýn Bílé víno 250 ml Bobkový list 3 ks Worcestrová omáčka 1 lžíce
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Nejlepší sekaná pečeně na světě: Rozhodni se sám/sama

    Před 10 měsíci
    Hledáš něco, co překoná všechny tvoje chuťové buňky? Představ si křehký květák, ukrytý v nadýchaném mletém mase, zabalený do křupavé slaniny a pečený dozlatova. K tomu se přidají rozpečené brambory, které nasáknou všechny šťávy a vytvoří neodolatelný výpek. Tohle není jen jídlo, to je zážitek! Proč si tohle musíš vyzkoušet? Nečekaná kombinace chutí: Květák, šťavnaté maso a slanina vytvoří explozi chutí, na které nezapomeneš. Příprava je snadná, ale výsledek vypadá a chutná jako z michelinské restaurace. Ať už pořádáš večeři pro rodinu nebo přátele, nebo si chceš jen udělat radost, s tímhle pokrmem zaboduješ. Seznam ingrediencí: Vepřové mleté maso Květák Kmín, pepř a sůl Hořčice Worcestrová omáčka Vajíčko Jarní cibulka Anglická slanina
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Nejlepší cibulové bramboráky: Tak jednoduché a lahodné

    Před 10 měsíci
    Lepší bramboráky jste nikdy nejedli. Za to Vám ručím. Seznam ingrediencí: 700 gramů brambor Jedna cibule Sůl a pepř Jedno vejce Tři lžíce hladké mouky Olej nebo sádlo na smažení
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Dokonalý rodinný oběd: Lahodné maso v nejchutnější omáčce, jakou jste kdy ochutnali

    Před 1 rokem
    Objevte tajemství přípravy šťavnatého masa na plátky v neodolatelné omáčce, která zasytí celou rodinu! Tento jednoduchý oběd se stane vaším rodinným favoritem. Seznam ingrediencí: Vepřové maso 1 kg Sůl Semínka koriandru Pepř Sádlo 3 lžíce Cibule 300 g Voda cca. 800 ml Hladká mouka 3 lžíce Hořčice 2 lžíce Nakládané okurky 200 g Vývar 1 L
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Odhaleno: Nejlepší triky pro dokonalou burgundskou hovězí pečeni

    Před 1 rokem
    Burgundská hovězí pečeně, známá také jako Boeuf Bourguignon, je ikonickým pokrmem francouzské kuchyně, který spojuje bohaté chutě a tradici. Tento kulinářský poklad pochází z regionu Burgundsko, který je proslulý svými kvalitními víny a gastronomií. Seznam ingrediencí: Mrkev 200 g Cibule 150 g Hovězí krk 1000 g Tymián, rozmarýn Bobkový list, pepř, sůl Nové koření, majoránka Červené víno 0,4 L Slanina 100 g Olivový olej, máslo Hovězí vývar Cukr Žampiony 200 g Nakládané cibulky 200 g
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Tajemství šťavnatého řízku: Zjisti proč je tak oblíbený

    Před 1 rokem
    Připravte se na gurmánský zážitek s naším šťavnatým řízkem naloženým v hořčici! Tento recept vám přinese neuvěřitelně chutný a křehký řízek. Řízek je perfektní volbou pro každou příležitost. Vyzkoušejte ho ještě dnes a uvidíte, proč je tak oblíbený! Seznam ingrediencí: Kuřecí prsa nebo vepřová krkovice Hořčice Sůl a pepř Vejce Hladká mouka Strouhanka Olej nebo sádlo na smažení
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Vepřový guláš s chlebem: Lahodná revoluce, která překonává hovězí

    Před 1 rokem
    Všichni milovníci tradiční české kuchyně, pozor! Pokud jste si dosud mysleli, že nic nepřekoná klasický hovězí guláš, čeká vás překvapení. Přichází totiž vepřový guláš, který se stává novým králem českých stolů. Proč byste měli vyměnit hovězí za vepřové? Odpověď je jednoduchá: chuť, šťavnatost a jemnost tohoto masa vás dostanou! Seznam ingrediencí: Cibule Sádlo Kmín Pepř a sůl Majoránka Slanina Vepřové maso Pivo Rajský protlak Gulášová paprika Brambor Česnek
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Legendární fazolky ze školky: Rychlý a jednoduchý oběd

    Před 1 rokem
    Fazolky na smetaně s bramborem a vajíčkem jsou tradičním pokrmem české kuchyně, který v sobě snoubí jemné chutě zelených fazolek a krémové omáčky. Jako příloha jsou servírovány vařené brambory, které dodávají pokrmu sytost a plnost. Vajíčko na tvrdo pokrm výtečně doplňuje a vegetariáni si také přijdou na své. Dobrou chuť. Seznam ingrediencí: Máslo hladká Mouka Fazolky Smetana Plnotučné mléko Sůl, pepř, cukr, ocet Petrželka
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Úžasný oběd z jednoho hrnce: Pečená kuřecí stehna s přílohou

    Před 1 rokem
    Příprava chutného a výživného oběda nemusí být časově náročná ani složitá. Ideálním řešením je recept na kuřecí stehna pečená s bramborami a zeleninou v jednom pekáči. Tento pokrm nejenže ušetří váš čas, ale také zaručí, že se všechny chutě krásně propojí a vytvoří dokonalý kulinářský zážitek. Seznam ingrediencí: Olej Cibule Paprika Česnek Rajče Brambory Sůl, Pepř, Tymián Kuřecí stehna
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Neskutečně lahodné srbské žebírko s hranolky: Jednoduše a v jednom hrnci

    Před 1 rokem
    Srbské žebírko s hranolkami není jen jídlo, je to gastronomický zážitek, který si získává srdce a chuťové pohárky lidí po celém světě. Ať už při slavnostní večeři nebo jen tak, kdykoli máte chuť na něco speciálního, tento pokrm vám vždy přinese radost a uspokojení. Seznam ingrediencí: Vepřová kotleta Sůl a pepř Sádlo Červená cibule Papriky Česnek Rajčatové pyré Vývar, máslo hladká mouka
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Nejlepší zelná polévka s klobásou - Jiný recept už nebudete potřebovat

    Před 1 rokem
    Objevte lahodnou harmonii chutí v zelné polévce s klobásou. Tato polévka kombinuje jemně kyselé zelí a šťavnaté klobásy, které spolu vytvářejí bohatou a výraznou chuť. Ideální pro chladné dny, kdy vás nejen zahřeje, ale i potěší svou sytostí. S každým soustem pocítíte dokonalou rovnováhu mezi kyselostí zelí, kořením a jemností. Je to polévka, která nejen zasytí, ale i rozzáří váš den svou neodolatelnou chutí. Seznam ingrediencí: Uzené vepřové koleno Cibule, česnek pepř, nové koření, bobkový list Kysané zelí Brambory Sůl , kmín, majoránka Klobásy Hladká mouka Mléko Smetana
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Pečená kachní stehna na fenyklu: Královská bašta, které není rovno

    Před 1 rokem
    Pečená kachna, kdopak by si nedal ❤️ Pečenou kachnu můžete připravit na stovky způsobů. Tradiční příloha k pečené kachně je zelí na různé způsoby. Hostem dnešního dílu je Davídek, tvůrce značky Davídkovo koření. My si dnes společně s Davídkem připravíme pečená kachní stehna na fenyklu 👍 Jako přílohu jsme zvolili lahodné „zelí“ z červené řepy, jablka a červeného vína. Jako přílohu neodolatelné domácí kmínové knedlíky. Víte jak upéct netradiční kachnu se zelím z červené řepy? Teď už ano! Určitě vyzkoušejte 👍 Dobrou chuť Vám přeje Davídek a Brepta. 1 celá kachna nebo 4 kachní stehna 1 cibule 1 bulva čerstvého fenyklu 1 PL DRCENÉHO nebo CELÉHO FENYKLU sůl Zelí z červené řepy: 1 pomeranč 1 kg červené řepy 4 vrchovaté PL cibule s výpekem z pečené kachny 1 dcl suchého červeného vína 2 PL švestkových povidel 1 oloupané a najemno nastrouhané jablko 1 ČL MLETÉHO nebo CELÉHO FENYKLU Domácí kmínový knedlík: 10 starších rohlíků 2 žloutky sníh ze 2 bílků hrnek mléka 4 vrchovaté PL cibule s výpekem z pečené kachny 2 dcl hrubé mouky 1 PL DRCENÉHO nebo CELÉHO KMÍNU sůl
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Maďarský guláš: Stokrát lepší než ten náš

    Před 1 rokem
    Maďarský guláš, známý po celém světě jako symbol maďarské kuchyně, je mnohem víc než jen vydatné jídlo. Tento pokrm má hluboké kořeny sahající až do 9. století, kdy maďarští pastevci, známí jako "pásztorok", vařili v kotlících nad otevřeným ohněm směs masa, cibule a papriky. Guláš se vyvinul v průběhu staletí a stal se nedílnou součástí maďarské kultury. Dnes se podává nejen jako hlavní chod, ale také jako symbol přátelství a pohostinnosti. Každá rodina má svůj vlastní recept, který se předává z generace na generaci, což dodává guláši osobitý charakter a jedinečnost. Typická chuť maďarského guláše pochází z kombinace šťavnatého masa, sladké a pálivé papriky, a dalších ingrediencí, které společně vytvářejí harmonii chutí. Tento pokrm je dokonalým příkladem toho, jak jídlo může vyprávět příběhy a spojovat lidi napříč generacemi. Seznam ingrediencí: Cibule Slanina Hovězí kližka Papriky Rajčata Sůl, pepř, kmín česnek, majoránka
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Tajemství dokonalého kuřecího řízku: Marináda jako klíč k úspěchu

    Před 1 rokem
    Kuřecí řízek, ikona české kuchyně, získává nový rozměr díky jedné malé, ale zásadní úpravě – marinování. Když se kuřecí maso před smažením ponoří do pečlivě připravené marinády, stane se zázrak. Šťavnatost a jemnost masa se znásobí a každý sousto se stává chutí plnou harmonie. Každá složka marinády přispívá svým dílem, aby kuřecí maso nasálo ty nejlepší možné chutě. Výsledek? Křehký řízek, který se jen rozplývá. Marináda pronikne do hloubky masa, čímž se zajistí jeho rovnoměrná chuť a nezapomenutelný gastronomický zážitek. Smažený do zlatova a servírovaný s lehkým salátem. Vyzkoušejte tento malý trik a proměňte svůj kuřecí řízek v mistrovské dílo. Příprava marinády a masa: Česnek 7 stroužků Šťáva z jednoho citronu Lžíce mletého zázvoru Pepř Kuřecí maso 800 g Příprava řízků: Vejce Sůl Mouka Strouhanka Olej Příprava jednoduchého salátu: Med Olivový olej Sůl Vinný ocet Ledový salát
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Bramboráky pečené v troubě: Zdravější a zatraceně dobré

    Před 1 rokem
    Bramboráky pečené v troubě jsou skvělým příkladem toho, jak klasické české jídlo může být zdravější a stejně chutné. Tyto lahodné placky, které se klasicky smaží na pánvi v tuku, se v troubě proměňují v lehčí, ale stále výjimečně křupavou pochoutku. Představte si, jak se během pečení v troubě linou vůně česneku a majoránky, které naplňují celou kuchyni. Brambory nastrouhané na jemno tvoří dokonalý základ pro toto jídlo, přičemž jemně dochucené kořením dodávají bramborákům nezaměnitelnou chuť. Trouba zajišťuje rovnoměrné propečení, což znamená, že každý kousek je dokonale zlatavý a křupavý, bez nadbytečného oleje. Bramboráky pečené v troubě jsou ideální volbou pro všechny, kdo hledají tradiční chutě v modernějším a zdravějším provedení. Jsou skvělé jako hlavní chod i jako příloha, a to nejen pro své nutriční hodnoty, ale i pro jejich snadnou přípravu a menší náročnost na úklid. Seznam ingrediencí: Brambory 1 kg Sůl a pepř Anglická slanina 150 g Česnek Majoránka Kmín 2 Vejce Hladká mouka 3 lžíce Sádlo Cibule a 500 g kysaného zelí Jablko
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Rozlítané ražniči: Jednoduše a v jednom hrnci

    Před 1 rokem
    Chcete připravit jednoduché a lahodné jídlo, které potěší všechny členy rodiny? Podívejte se a zjistěte, jak připravit ražniči z jednoho hrnce! Tento recept je perfektní pro ty, kteří hledají rychlé jídlo bez zbytečného stresu a nepořádku v kuchyni. Seznam ingrediencí: Vepřové maso 800 g Pepř a sůl Cibule 400 g Sádlo 2 lžíce Česnek 4 stroužky Sušená rajčata 80 g Bobkový list a nové koření Voda 300 ml Paprika 3 ks Brambory 800 g Klobása 2 ks
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Lepší recept na vajíčkovou pomazánku nikde nenajdete

    Před 1 rokem
    Vajíčková pomazánka je ideální na chléb, rohlíky nebo krekry a skvěle se hodí jako součást snídaní, svačin, pikniků či studených bufetů. Vajíčková pomazánka je oblíbená pro svou jednoduchost a univerzální použití, což z ní činí perfektní doplněk pro různé příležitosti. Seznam ingrediencí: Cibule 40 g Okurky 70 g Kapary 7 g Sardelky 4 ks Vejce 6 ks Strouhaný sýr 80 g Hořčice Worcestrová omáčka Majonéza 140 g Pepř a sůl
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Špekáčky pečené na černém pivu na způsob utopenců

    Před 1 rokem
    V tomto videu vám ukážu, jak připravit lahodné špekáčky pečené na černém pivu ve stylu utopenců. Spojení bohaté chuti černého piva, koření a špekáčků vytvoří jedinečnou delikatesu, kterou musíte vyzkoušet! Perfektní pro milovníky tradičních českých chutí s moderním nádechem. Seznam ingrediencí: Olej Cibule Loupaná rajčata Tymián, bobkový list, pepř a sůl Česnek Černé pivo Špekáčky Hořčice Červená cibule Kyselé okurky Chilli papričky
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Jak naložit lesní houby: Dokonalý nálev je základ

    Před 1 rokem
    V tomto videu se naučíte, jak připravit nakládané lesní houby v octovém nálevu s voňavým kořením. Skvělý způsob, jak uchovat chuť lesa po celý rok! Sledujte krok za krokem a objevte tajemství perfektního receptu. Seznam ingrediencí: Houby Cibule Celer a mrkev Bobkový list, pepř Nové koření, hořčičné semínko Sůl a ocet Hřebíček Voda
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Jednoduchý a lahodný recept: Vepřové s kapustou v jednom hrnci

    Před 1 rokem
    V tomto videu vás naučím, jak připravit lahodné vepřové maso s kapustou, a to vše v jednom hrnci! Tento jednoduchý a chutný recept je ideální pro rodinnou večeři nebo rychlý oběd. Sledujte krok za krokem, jak z čerstvých surovin vytvořit skvělý pokrm, který potěší vaše chuťové pohárky. Nezapomeňte se přihlásit k odběru a dát like, pokud se vám video líbí! Seznam ingrediencí: Kapusta Cibule Česnek Vepřová krkovice Slanina Sádlo Pepř, kmín a sůl Hladká mouka
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Bramboráky, na které nikdy nezapomenete: Se zelím a uzeným masem

    Před 1 rokem
    Seznam ingrediencí, které budete potřebovat: Brambory Sůl, pepř, majoránka Cibule, česnek Vejce Hladká mouka Mléko Sádlo Kysané zelí Kmín Cukr Uzené maso
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Bratislavská vepřová plec je chuťově stokrát lepší než svíčková

    Před 1 rokem
    Nevěříte? Vyzkoušejte. Přeji vám dobrou chuť. Brepta. Seznam ingrediencí: Vepřové maso 2 kg Sůl a pepř Olej Cibule 350 g Rajský protlak 100 g Vývar 1 l Hladká mouka 130 g Mléko 1 l Mražený hrášek 80 g Mrkev a celer na kostičky 200 g Nakládané okurky 100 g Smetana 200 g Nálev z okurek a citron podle chuti
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Svíčková na smetaně: Podrobný a jednoduchý recept pro každého

    Před 1 rokem
    Nejlepší „svíčková“ na smetaně jakou si můžete dopřát. Dobrou chuť. Seznam ingrediencí: Cibule 280 g Celer 180 g Petržel 280 g Mrkev 600 g Slanina 100 g Citron 1 ks Máslo 20 g Sůl a pepř Cukr 3 lžíce Brusinky 2 lžičky Ocet podle chuti Hořčice 2 lžíce Bobkový list Tymián 1 lžička Pepř 1 lžička Vývar 1,5 L Olej Hovězí maso (Krk) 1,5 kg Smetana 500 ml
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Neexistuje lepší bramborový salát: Na klasický už zapomeňte

    Před 1 rokem
    Šťavnatá kuřecí stehna na cibuli a česneku doplněná tím nejlepším salátem jaký si můžete dopřát. Seznam ingrediencí: Rostlinný olej 5 lžic Cukr 2 lžíce Ocet 3 lžíce Hořčice 3 lžíce Hovězí vývar 200 ml Sůl a pepř Červená cibule 1 ks Vařené brambory ve slupce 3 velké kusy Pažitka Petrželka Jarní cibulka Nakládané okurky 4 ks Kuřecí stehna Cibule Česnek Sůl Kmín Olej Vývar
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Jak připravit nejlepší vepřový guláš. Jiný už nebudete dělat

    Před 1 rokem
    Jednoduchá a na ingredience nenáročná příprava vepřového guláše pro celou rodinu. Stačí dodržet pár základních postupů a máte vyhráno. Přeji Vám dobrou chuť, Brepta. Seznam ingrediencí: Vepřové maso 800 g Cibule 5 ks Slanina 50 g Čerstvá paprika 1 ks Sádlo Sůl a pepř Kmín Rajský protlak (malá lžíce) Česnek 1 ks Mletá paprika 2 lžíce Hořčice 2 lžičky Černé pivo 400 ml Vývar 1,5 L Majoránka 1 lžíce
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Vychytávka na dokonale šťavnaté čevabčiči podávané jako jednohubky

    Před 1 rokem
    Jeden z nejlepších receptů z mletého masa. Podívejte jak docílíte neskutečné šťavnatosti. Dobrou chuť. Seznam ingrediencí: Mleté vepřové maso 600 g Toastový chleba Cibule 1 ks Česnek 3 stroužky Sůl a pepř Petržel Mletá paprika 1 lžíce Jedlá soda (půlka malé lžičky) Olej na smažení Hořčice Ajvar
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Na půdě jsem našel kuchařskou bibli: Lepší sekaný řízek jsem nikdy nejedl

    Před 1 rokem
    Neskutečná dobrota. Neuvěříte dokud nevyzkoušíte. Seznam použitých ingrediencí: Hovězí krk 250 g Lžíce sádla sůl a pepř Strouhanka Hladká mouka Vajíčko Sádlo (na smažení)
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Neskutečně jednoduchá a delikátní pomazánka: Vyzkoušejte Budapešť

    Před 1 rokem
    Pomazánka Budapešť je jednoduchá a návyková. Vyzkoušejte tuto jednoduchou zdravou pomazánku která vás nikdy nezklame 👍 Seznam ingrediencí: Půlka cibule Tvaroh 500 g Mletá paprika 2 lžíce Smetana 200 ml Sůl a pepř podle chuti Červená čerstvá paprika Sterilovaná paprika 2 velké lžíce
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Dušené hovězí maso a fascinující omáčka: Nový hit na internetu

    Před 1 rokem
    Hovězí maso s lahodnou omáčkou na námořnický způsob. Seznam ingrediencí: Cibule Hovězí maso Pepř a sůl Tymián Bobkový list Ančovičky 10 lžic oleje 5 lžic hořčice
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Kouzlo domácí kuchyně: Naučte se připravit dokonalou pečenou krkovici s omáčkou, která vás dostane

    Před 1 rokem
    Nejlepší pečené maso s omáčkou, bramborem a vejcem. Oběd pro celou rodinu která vás pochválí. Přeji vám dobrou chuť. Brepta. Seznam ingrediencí: Cibule 3 ks Vepřové maso (Krkovice) Sůl, pepř a kmín Hořčice 1 lžíce Vývar 1 l Mouka 1 lžíce Česnek 2 ks Voda Salát: Pekingské zelí Sůl a pepř Voda 200 ml Ocet podle chuti (cca 2 lžíce) Cukr podle chuti
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Když si budete věřit, dokážete to: Smažené kuřecí špalíky lepší než ve fastfoodech

    Před 1 rokem
    Seznam ingrediencí: Kuřecí špalíky, pepř a sůl, zakysaná smetana, jogurt, majonéza, olivový olej, vejce, mléko, česnek, olej, sušená cibule červená paprika a chilli, hladká mouka, strouhanka a provensálské koření.
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Polévka z medvědího česneku: Dokonalá a skoro zadarmo

    Před 1 rokem
    Dokonalá polévka z medvědího česneku, který v této době roste skoro všude. Seznam ingrediencí: Cibule Máslo 100 g Jarní cibulka Brambory 300 g Sůl a pepř Kuřecí vývar Medvědí česnek Smetana 200 ml
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Pečená krkovice na česneku: Libové maso a neskutečná omáčka

    Před 1 rokem
    Křehké maso, které se dá lžící krájet, bezvadná cibulovo-česneková omáčka a jako příloha rozmačkané brambory pečené na sádle! Tento jednoduchý recept zvládne opravdu každý! Vepřová krkovice Cibule Česnek Vývar Hladká mouka Sůl a pepř Rozmarýn Brambory a sádlo
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Ještě lepší než utopenci: Až uvidíte tento recept, zapomenete na ně

    Před 1 rokem
    Tento recept si opravdu zamilujete! Nakládaný salám s cibulí je neskutečná lahůdka pro všechny milovníky pravých českých chuťovek. Hodí se výborně k pivu, nebo jako lehká svačinka s rohlíkem. Zapomeňte na utopence. Seznam ingrediencí: Ocet Cukr Sůl Hořčice Celý pepř Bobkový list Nové koření Nálev z okurek a paprik Cibule Nakládané okurky a papriky Česnek Libeček Gothaj salám
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Je tato hustá polévka špatný vtip z Ruska nebo Ukrajiny

    Před 1 rokem
    Soljanka pochází z Ruska a Ukrajiny. Traduje se že vznikla v 17. století. Oblíbená je také v bývalém východním bloku Německa. Recept na Soljanku tam přivezli ruští vojáci a východním němcům zachutnala. Existuje mnoho způsobů jak si ji připravit. Z masa, ryb, použít můžete také houby. Co mají všechny verze polévky společné, jsou slané okurky. My jsme použili kvašáky a nálev nich. Do Soljanky si můžete také přidat kapary, olivy nebo zelí. Na první pohled se zdá kombinace všech ingrediencí vražedná, ale když polévku jednou vyzkoušíte, stane se oblíbenou součástí vašich jídelníčků! Navíc funguje jako výtečný vyprošťovák po bujarých oslavách. Seznam ingrediencí: Hovězí a vepřové maso Nové koření, bobkový list Pepř a sůl Cibule, mrkev Olej Šunkový salám, párek Kvašáky a nálev z nich Rajský protlak, olivy, kopr, citron a zakysaná smetana
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Výsměch fastfoodům: Konečně normální burger pro všechny generace

    Před 1 rokem
    Netradiční pojetí české klasiky zasazené do světa fastfoodů. Vyzkoušejte a překvapte tímto netradičním receptem své blízké. Dobrou chuť vám přeje Brepta. Seznam ingrediencí: Krkovice Olej Cibule, česnek Uzená slanina Cukr Jablko Nové koření, bobek, kmín, sůl Kysané zelí Anglická slanina Pečivo
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Králík na smetaně a luxusní knedlíky

    Před 1 rokem
    Seznam ingrediencí: Králík Sůl a pepř Tymián Máslo, olivový olej Špek a anglická Petržel 200 g Mrkev 350 g Celer 150 g Jedna cibule Bobkový list a nové koření Vývar Bílé víno
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Nejlepší pečené koleno: Minimum ingrediencí, maximální chuť!

    Před 1 rokem
    Zkuste doma českou klasiku. Pečenému vepřovému kolenu neodoláte. Tady je seznam ingrediencí: Vepřové koleno Voda Sůl
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Nejlepší gulášová polévka je z mletého masa

    Před 1 rokem
    Seznam ingrediencí: Sádlo Cibule Kmín Sůl a pepř Mleté maso Rajský protlak Mletá paprika Zelená paprika Česnek Brambory Hovězí vývar Majoránka
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Všude vyprodáno! Recept na nejlepší zelnou polévku pod sluncem

    Před 2 roky
    Seznam ingrediencí: Vepřová žebra 1200 g Mrkev 2 ks Petržel Půlka celeru Cibule Tři stroužky česneku Bobkový list a nové koření Sůl a kuličkový pepř Vývar Vepřový bok 150 g Sádlo Kmín Půlka cibule na jíšku 2 lžíce mouky Nakládané zelí 500 g Majoránka
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Nejlepší recept na bramborový salát, který všichni v komentářích obdivují

    Před 2 roky
    Bramborový salát je klasika, bez které se na Vánoce neobejdete. Zkuste si ho připravit podle mého receptu. Seznam ingrediencí: Brambory Žloutky Olej sůl, ocet, pepř, cukr Mrkev, celer, cibule Okurky, hořčice Worcestrová omáčka Hrášek Vejce na tvrdo
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Nejlepší rychlovka na oběd nebo večeři: Vyzkoušejte úžasnou zapečenou bagetu

    Před 2 roky
    Bleskovka, na které si opravdu pochutnáte. Bagetu si samozřejmě můžete přizpůsobit podle svých preferencí. Seznam ingrediencí: Cibule 1 ks Paprika 1 ks Žampiony 4 ks Olivový olej Bageta Šunka 200 g Cherry rajčata Sýr cheddar
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Netradiční, ale zatraceně dobrý mexický guláš

    Před 2 roky
    Mexický guláš! Tento recept najdete ve starých normách ČSN pod číslem 11118. Nebudu se zabývat tím, co je na tomto guláši mexické. Byl jsem zvědavý na výslednou chuť mexického guláše podle starých norem. No, co vám budu povídat. Mexický guláš je dobrota! Jak se říká, někdy je méně více a to platí u mexického guláše dvojnásob. Ani mi nevadí absence česneku a dokonce i mleté papriky! Rozhodně vyzkoušejte tento "zajímavý" mexický guláš podle staré kuchařky! Přeji vám dobrou chuť! Brepta. Seznam ingrediencí: Cibule 200 g Hovězí maso 1 kg Sádlo 150 g Sůl 20 g Pepř Rajčatový protlak 50 g Mouka 50 g Voda 1,3 liru Hrášek 300 g Rýže 600 g Tvrdý sýr
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Salát, který nesmí chybět na žádné oslavě

    Před 2 roky
    Tento zapomenutý skvost studené kuchyně určitě vyzkoušejte. Garantuji Vám super chuťový zážitek, jako že se Brepta jmenuju! Součástí tohoto receptu je také návod, jak připravit domácí majonézu podle starého receptu ČSN. Saláty podle původních československých norem, jsou prostě báječné. Tento salát s fazolemi, křenem, domácí majonézou a šunkovým salámem není výjimkou! Fazole můžete použít doma uvařené. Není problém celý proces urychlit použitím konzervovaných bílých fazolí. Křenové fazole, chcete-li fazolový salát, je nejlepší konzumovat odležený na druhý den. Na RBB můžete najít i další recepty studené kuchyně. Koukněte tady, máte je pěkně seřazeny do jednoho playlistu. To se určitě bude hodit před přípravou silvestrovské tabule nebo jiné oslavy. Seznam ingrediencí: Sůl a pepř Bílé fazole Cibule Křen Šunkový salám Cukr
     Komentáře
  • Jednoduché vaření bez breptů

    Lepší recept na tatarák nenajdete. Šéfkuchař ukáže, jak ho namíchat

    Před 2 roky
    Tatarák z hovězího masa je ohromná delikatesa. Existují také zdařilé alternativy tataráků, například z lososa nebo sýra. My se dnes zaměříme na luxusní tatarák z hovězího masa. Použili jsme palec ze svíčkové. (Pokud nepoužíváte svíčkovou, z jakého masa si připravujete tatarák? Napište ostatním do komentáře). Ve videu se můžete podívat jak správně svíčkovou očistit a namíchat lahodný tatarák podle přesných instrukcí. Samozřejmě tento recept na tatarák není jediný na světě, každý má rád ten svůj. Ale za vyzkoušení rozhodně stojí! Je úžasný! Gramy surovin našeho tataráčku jsou uvedeny zhruba na jednu porci, pokud čekáte větší návštěvu, ingredience si vynásobte. Tatarák můžete nasekat nožem, lehce rozsekat v elekrickém mlýnku, nebo naškrábat nožem. Vždy záleží na použitém masu. Přejeme vám dobrou chuť! Brepta a Petr Eliáš 👍 Seznam ingrediencí: Palec ze svíčkové Kapary Žloutek Červená cibule Hořčice Kečup Sůl a pepř Worcestrová omáčka Olivový olej
     Komentáře
Jednoduše, rychle, názorně a bez breptů! Konečně pořad podle kterého můžete v klidu vařit!
Jednoduše, rychle, názorně a bez breptů! Konečně pořad podle kterého můžete v klidu vařit!
Reklama