Zavřít
Konec plýtvání

Konec plýtvání

Nejnovější články na Seznamu na téma Konec plýtvání
  • Konec plýtvání

    Jak využít zhnědlé přezrálé banány? Díky tomuto receptu nic nevyhodíte a ještě si pochutnáte

    Před 5 roky
    Přezrálé banány stačí zabalit do slaniny a hodit na pánev. Fajnšmekři mohou i flambovat s pár kapkami rumu. Sladkoslanou pochoutku můžete samozřejmě jíst i samotnou, nejlépe ale vynikne v tomto receptu.
     Komentáře
  • Konec plýtvání

    Vepřové s mrkví, díky kterému zapomenete na trauma ze školní jídelny

    Před 5 roky
    Tenhle pokrm většinou známe ve verzi UHO a do mrtva udušené mrkve. Když se ale udělá správně a poctivě, pochutná si i zarytý kritik školního menu.
     Komentáře
  • Konec plýtvání

    Pečená dýně využitá do posledního semínka s kuřecími stehny z jednoho plechu

    Před 5 roky
    Rychlý a jednoduchý recept na nejen podzimní jídlo, které na talíři působí luxusně a hlavně výborně chutná. Potěší i lidi na dietě a šetřily, ingredience vás totiž rozhodně nezruinují.
     Komentáře
  • Konec plýtvání

    Bramborové placky à la pizza. Geniální způsob, jak spotřebovat zbytky

    Před 5 roky
    Zbyly vám doma vařené brambory, které se nesnědly jako příloha? Druhý den se vám bude hodit tento recept na pizzu z bramborového těsta.
     Komentáře
  • Konec plýtvání

    Tapas. Nejlepší recept na využití všech zbytků z ledničky

    Před 5 roky
    Recept "co dům dal". Po španělském vzoru si můžete užít spoustu talířků s různými jednoduchými jídly, povečeřet pestře a přitom vyklidit ledničku od všech načatých surovin.
     Komentáře
  • Konec plýtvání

    Silný zeleninový vývar a polévka na zahřátí

    Před 5 roky
    Zeleninu můžete použít i jinou, podle toho, co vám doma leží v lednici.
     Komentáře
  • Konec plýtvání

    Jak naporcovat kuře jednoduše a rychle

    Před 6 roky
    Konec zbytečného kupování jednotlivých částí kuřete zabalených ve spoustě plastu. Kupte si kuře celé a naporcujte si ho jednoduše podle Martinova návodu. Z jednoho kuřete tak můžete vytvořit hned několik jídel.
     Komentáře
  • Konec plýtvání

    Skvělé taštičky "all inclusive". Naplnit se dají opravdu čímkoliv

    Před 6 roky
    Celý recept na taštičky plněné (třeba) masem a zeleninou najdete ZDE.
     Komentáře
  • Konec plýtvání

    Skvělé tipy na skladování ovoce a zeleniny. Znáte je?

    Před 6 roky
    Jedno z největších plýtvání ovocem a zeleninou v domácnosti je, když je nestačíme spotřebovat. Martin má ale mnoho málo známých tipů, které pomohou jejich trvanlivost výrazně prodloužit.
     Komentáře
  • Konec plýtvání

    MFC – Martinovo fritované kuře s křupavými chipsy ze slupek od brambor a hořčičnou omáčkou

    Před 7 roky
    Kuřecí paličky a křídla a brambory využité do poslední slupky. Tento recept je nenáročný na suroviny a přesto geniální.
     Komentáře
  • Konec plýtvání

    Knedlíky s vajíčkem a podzimní zeleninový salát

    Před 7 roky
    Klasika našeho dětství nemusí být jen z nouze ctnost, když lednice zeje prázdnotou. Několik jednoduchých triků vykouzlí i z knedlíků s vajíčkem lahodné jídlo.
     Komentáře
  • Konec plýtvání

    Podzimní zelňačka z hlávkového zelí

    Před 7 roky
    Klasická poctivá zelňačka je dokonalé jídlo zvlášť do těchto podzimních dní. Dnešní recept je neobvyklý v tom, že Martin na jeho přípravu použil hlávkové zelí, kterého jsou nyní téměř za symbolickou cenu plné obchody.
     Komentáře
  • Konec plýtvání

    Dokonalý houbový závin s karamelizovanou cibulkou a sýrem

    Před 7 roky
    Konečně rostou! Nebo aspoň někde. Houby suší asi každý, ale Martin prozradí i další méně obvyklé tipy. A na závěr recept na dokonalý houbový závin, který určitě zmizí z podzimního stolu jako první. Celý recept na houbový závin najdete ZDE.
     Komentáře
  • Konec plýtvání

    Žemlovka jako od babičky

    Před 7 roky
    Celý recept na tuto dobrotu najdete ZDE. Ze starého pečiva, otlučených jablek a dalších zdánlivě nepoužitelných surovin se dají v kuchyni vykouzlit výborné pokrmy. Martin Škoda ví, jak na to a o své recepty se rád podělí.
     Komentáře
Z brambor zbylých od oběda, starých housek a dalších zdánlivě nepoužitelných surovin se dají v kuchyni vykouzlit výborné pokrmy. Martin Škoda ví, jak na to a o své recepty se s vámi rád podělí.
Z brambor zbylých od oběda, starých housek a dalších zdánlivě nepoužitelných surovin se dají v kuchyni vykouzlit výborné pokrmy. Martin Škoda ví, jak na to a o své recepty se s vámi rád podělí.
Reklama