Jak využít zhnědlé přezrálé banány? Díky tomuto receptu nic nevyhodíte a ještě si pochutnáte
Před 5 rokyPřezrálé banány stačí zabalit do slaniny a hodit na pánev. Fajnšmekři mohou i flambovat s pár kapkami rumu. Sladkoslanou pochoutku můžete samozřejmě jíst i samotnou, nejlépe ale vynikne v tomto receptu.Vepřové s mrkví, díky kterému zapomenete na trauma ze školní jídelny
Před 5 rokyTenhle pokrm většinou známe ve verzi UHO a do mrtva udušené mrkve. Když se ale udělá správně a poctivě, pochutná si i zarytý kritik školního menu.Pečená dýně využitá do posledního semínka s kuřecími stehny z jednoho plechu
Před 5 rokyRychlý a jednoduchý recept na nejen podzimní jídlo, které na talíři působí luxusně a hlavně výborně chutná. Potěší i lidi na dietě a šetřily, ingredience vás totiž rozhodně nezruinují.Bramborové placky à la pizza. Geniální způsob, jak spotřebovat zbytky
Před 5 rokyZbyly vám doma vařené brambory, které se nesnědly jako příloha? Druhý den se vám bude hodit tento recept na pizzu z bramborového těsta.Tapas. Nejlepší recept na využití všech zbytků z ledničky
Před 5 rokyRecept "co dům dal". Po španělském vzoru si můžete užít spoustu talířků s různými jednoduchými jídly, povečeřet pestře a přitom vyklidit ledničku od všech načatých surovin.Silný zeleninový vývar a polévka na zahřátí
Před 5 rokyZeleninu můžete použít i jinou, podle toho, co vám doma leží v lednici.Jak naporcovat kuře jednoduše a rychle
Před 6 rokyKonec zbytečného kupování jednotlivých částí kuřete zabalených ve spoustě plastu. Kupte si kuře celé a naporcujte si ho jednoduše podle Martinova návodu. Z jednoho kuřete tak můžete vytvořit hned několik jídel.Skvělé taštičky "all inclusive". Naplnit se dají opravdu čímkoliv
Před 6 rokyCelý recept na taštičky plněné (třeba) masem a zeleninou najdete ZDE.Skvělé tipy na skladování ovoce a zeleniny. Znáte je?
Před 6 rokyJedno z největších plýtvání ovocem a zeleninou v domácnosti je, když je nestačíme spotřebovat. Martin má ale mnoho málo známých tipů, které pomohou jejich trvanlivost výrazně prodloužit.MFC – Martinovo fritované kuře s křupavými chipsy ze slupek od brambor a hořčičnou omáčkou
Před 7 rokyKuřecí paličky a křídla a brambory využité do poslední slupky. Tento recept je nenáročný na suroviny a přesto geniální.Knedlíky s vajíčkem a podzimní zeleninový salát
Před 7 rokyKlasika našeho dětství nemusí být jen z nouze ctnost, když lednice zeje prázdnotou. Několik jednoduchých triků vykouzlí i z knedlíků s vajíčkem lahodné jídlo.Podzimní zelňačka z hlávkového zelí
Před 7 rokyKlasická poctivá zelňačka je dokonalé jídlo zvlášť do těchto podzimních dní. Dnešní recept je neobvyklý v tom, že Martin na jeho přípravu použil hlávkové zelí, kterého jsou nyní téměř za symbolickou cenu plné obchody.Dokonalý houbový závin s karamelizovanou cibulkou a sýrem
Před 7 rokyKonečně rostou! Nebo aspoň někde. Houby suší asi každý, ale Martin prozradí i další méně obvyklé tipy. A na závěr recept na dokonalý houbový závin, který určitě zmizí z podzimního stolu jako první. Celý recept na houbový závin najdete ZDE.Žemlovka jako od babičky
Před 7 rokyCelý recept na tuto dobrotu najdete ZDE. Ze starého pečiva, otlučených jablek a dalších zdánlivě nepoužitelných surovin se dají v kuchyni vykouzlit výborné pokrmy. Martin Škoda ví, jak na to a o své recepty se rád podělí.

