Zavřít
Kuchaři u ohně

Kuchaři u ohně

Nejnovější články na Seznamu na téma Kuchaři u ohně
  • Kuchaři u ohně

    Císařský flambovaný trhanec. Skvělou sladkou tečku zvládnete připravit i u táboráku

    Před 4 roky
    Jako snídani trhanec miloval prý císař Franz Josef. Kuchaři dnes prozradí několik triků, se kterým se tento skvělý moučník dá připravit i u ohně v improvizovaných podmínkách. Jen pozor, aby vám pomocníci mezitím nevypili rum, který patří do těsta.
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Nepřepočítali jsme se: Jeden bažant a dva kuchaři jsou dohromady tři dokonalá jídla na ohni

    Před 5 roky
    Stačí vám jen ešus, jeden bažant, oheň a můžou začít hody přímo lukulské. Nevěříte?
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Sladce křupavý a skořicově voňavý trdelník, který zvládnete doma raz dva

    Před 5 roky
    Stačí sundat násadu od koštěte, rozdělat oheň a zadělat na těsto. Trdelník bude! A s ním i dva další hravé recepty, tentokrát výjimečně bez masa.
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Šťavnatý králík, bylinkami ovoněné bramborové placky a kapusta. Dokonalý pozdrav babího léta

    Před 5 roky
    Králičího masa se nozí bojí, protože je často vysušené. Zdeněk s Hugem ale prozradí trik, jak ho i nad ohněm připravit dokonale šťavnaté
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Domácí gyros, který je tak lahodný, že proti němu nic nemají ani pravověrní vlastenci

    Před 5 roky
    Proč chodit do pouličního stánku, když si můžete tisíckrát lepší gyros připravit doma u ohně. S receptem na marinádu, která maso zkřehne a správně ochutí, a návodem na to, jak masíčko správně zavěsit a otáčet, už vám chybí jen výprava pro suroviny. A kus drátu k tomu.
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Jehněčí kotlíkový gulášek s chlebem pečeným nad ohněm

    Před 5 roky
    Vnitřnosti rozhodně nevyhazujte, kuchaři u ohně dnes ukážou, jak z nich připravit dokonalý gulášek. A jako přílohu upekli domácí chléb pečený přímo nad ohněm.
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Lesní pohádka. Rybí filet uzený na dýmu z jehličí a k tomu bramborové chipsy z kotlíku

    Před 5 roky
    Žádný mech a kapradí, tady bude hrát hlavní roli jehličí. A siven, brambory a cizrnová majonéza. Takovou lahodu jste ještě (s prominutím) nežrali.
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Na špeku zezlátlý kohoutek se zeleninou podlitý pivem a doplněný bylinkovým knedlíkem

    Před 5 roky
    Kohout na víně je staro-francouzský recept. Naši kuchaři se ale pro suroviny obrátí k rodnému kraji a drůbež v kotlíku zalijí radši pivem. Spolu s bylinkovým knedlíkem a lahodnou omáčkou vznikne krásná česká variace.
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Kuchaři se vrací k ohni! Čeká vás další nálož očouzených dobrot

    Před 5 roky
    Už 16. září se můžete těšit na další skvělé recepty do přírody i na chatu.
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Dokonale šťavnaté srnčí dochucované přímo nad ohněm

    Před 5 roky
    Dovolená je u konce. Naši kuchaři si jako poslední jídlo připravované u ohně schovali opravdovou lahůdku. A jako bonus nám příkladně osvětlí správnou přípravu špekáčků!
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Pstruh v solné krustě se salátem z brambor pečených v seně

    Před 5 roky
    I v improvizovaných podmínkách mohou vzniknout skvělé hody. taková je i dnešní dokonalá kombinace čerstvého pstruha a brambor pečených v pelíšku ze sena.
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Originální česká žranice. Sele pomalu pečené v jámě na žhavých uhlících

    Před 5 roky
    Základ je vykopat jámu, vystlat ji žhavými uhlíky, cihlami, chvojím a vložit prase cudně zahalené do vlhkého prostěradla, vše zas zakopat. Pak už se jen čeká, až se tahle dobrota od kosti zvolna propeče.
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Dýňové fondue na ohni. Neobvyklé, jednoduché a skvělé

    Před 5 roky
    Na ohni nemusíte připravovat jen klasické recepty. Léto je ideální doba na zkoušení nových věcí. Dnešní recept je proto pro milovníky něčeho netradičního a jednoduchého. A nepotřebujete žádné nádobí!
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Šťavnatá kachna po česku pomalu pečená nad ohněm, provoněná jablkem a hřebíčkem

    Před 5 roky
    Naši kuchaři vám předvedou hned dva způsoby, jak vypečené kachní maso využít. Recept je extrémně vhodný pro všechny labužníky z řad chatařů a dovolenkářů, kteří si rádi pošmáknou i na něčem fajnovějším než je špekáček.
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    To nejšťavnatější kuřátko z ohně připravíte díky hlíně a slámě. Ano, opravu!

    Před 5 roky
    Netradiční recept na bezkonkurenčně nejšťavnatější kuře, jaké lze na ohni připravit, možná trochu překvapí. S hlínou a slámou málokdo běžně pracuje při vaření. Vyzkoušejte sami a jistě uznáte, že jste lepší kuřecí nejedli.
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Líný recept na kotlíkové kančí s červeným vínem a nadýchaným knedlíkem

    Před 5 roky
    Stačí vám jeden hrnec, prkýnko a nůž. A samozřejmě ingredience k vaření. Tenhle recept nádobí nezašpiní a talíře pak zaručeně budete chtít vylízat.
     Komentáře
  • Kuchaři u ohně

    Dva naši kuchaři spojili síly, aby ukázali, co všechno se dá připravit u ohně

    Před 5 roky
    Zdeněk Marcín (S kuchařem u plotny) a Michal Hugo Hromas (U stánku, Ze dvora, Hugova jízda Baskickem) jsou na Streamu kulinářské stálice. Teď dali recepty dohromady a ukážou vám, že stačí oheň spolu s kvalitními surovinami, a vykouzlíte neuvěřitelné pochoutky. Tu dovolenou v Česku si díky nim opravdu vychutnáte!
     Komentáře
Michal Hugo Hromas a Zdeněk Marcín – dva naši osvědčení kuchaři u jednoho ohně. K tomu, aby připravili dokonalou dobrotu, nepotřebují chlapi moc. Všechny jejich recepty zvládnete na chatě i na čundru v lese.
Michal Hugo Hromas a Zdeněk Marcín – dva naši osvědčení kuchaři u jednoho ohně. K tomu, aby připravili dokonalou dobrotu, nepotřebují chlapi moc. Všechny jejich recepty zvládnete na chatě i na čundru v lese.
Reklama