Zavřít
Kuchyňské minimum

Kuchyňské minimum

Nejnovější články na Seznamu na téma Kuchyňské minimum
  • Kuchyňské minimum

    Domácí hořčice

    Před 6 roky
    Kremžská, plnotučná, dijonská... Ohromte hosty výběrem domácích hořčic.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Jak na vaječnou omeletu

    Před 6 roky
    Ideální pozdní snídaně. Vláčná vaječná omeletka se dá připravit na spoustu způsobů.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Míchaná vajíčka

    Před 6 roky
    I míchaná vajíčka se dají zkazit. Stačí ale znát pár jednoduchých tipů od nás a nemáte se čeho bát.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Jak uvařit vláčnou bramborovou kaši

    Před 6 roky
    Kdo by neměl rád "brkaši". I tahle jednoduchá bramborová hmota má ale svoje zákonitosti.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Svařené víno červené (a klidně i bílé)

    Před 6 roky
    Vinný horký životabudič. Jak si připravit správné svařené víno?
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Několik druhů smažené cibulky

    Před 6 roky
    "Sklovatá", do zlatova, vypražená, křupavá. Cibulka se dá usmažit na několik způsobů a my se je teď všechny projdeme.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Domácí gnocchi neboli "ňoky"

    Před 6 roky
    Gnocchi jsou velmi vděčné jídlo. Hodí se ke spouště omáček, výborné jsou se zeleninou i masem. A ty domácí byste nejradši snědli i samotné!
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Jak na domácí bramborové chipsy

    Před 6 roky
    Balíček chipsů z obchodu je stejně z 90% vzduch. Usmažte si radši doma vlastní a hrajte si s příchutěmi.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Jak na pudinkový krém

    Před 6 roky
    Povinná výbava každé pekařky. Naučte se, jak si doma vyšlehat perfektní pudinkový krém.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Máslový krém s kakaem

    Před 6 roky
    Máslový hebký sladký krém. S naším "blbuvzdorným" receptem s ním vylepšíte každý dort.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Játrové knedlíčky jako od babičky

    Před 6 roky
    Ozdoba každé polévky. Játrové knedlíčky jsou jednodušší, než se zdá.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Domácí krémový mazací sýr

    Před 6 roky
    Domácí žervé sýr podle vaší chuti. Dolaďte si ho bylinkami, zeleninou či kořením podle nálady a na ty z obchodu už nadobro zapomenete.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Jak zužitkovat celý citron

    Před 6 roky
    Kůra, šťáva, dužina. Z citronu se dá upotřebit úplně všechno do poslední kapičky. Ukážeme vám jak.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Jak si doma udělat karamel

    Před 6 roky
    Cukr, teplo a návod od nás. To je vše, co potřebujete k přípravě karamelu.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Jak uvařit silný vývar?

    Před 6 roky
    Vývar je základ nejen polévek. S námi se naučíte, jak ho zvládnout na jedničku.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Jak uvařit nejlepší těstoviny

    Před 6 roky
    Těstoviny nejsou žádný kumšt. Přesto zkazit se dají. Pár triků vám pomůže k výsledkům jako z Itálie.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Domácí nudle do polévky

    Před 6 roky
    A nudle jsou domácí? Až se vás příště někdo zeptá, můžete směle přitakat. S naším receptem už jiné než domácí nudle chtít nebudete.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Jak na bešamel

    Před 6 roky
    Základ řady omáček – bešamel. Krémový, bez hrudek, bez moučné chuti. Takový si ukážeme.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Jak nejlépe oloupat pomeranč

    Před 6 roky
    Loupat pomeranč je hračka. S naším návodem to ale bude ještě jednodušší a rychlejší.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Jak vyšlehat šlehačku

    Před 6 roky
    Ne z každé smetany jde vyšlehat kvalitní tuhá šlehačka. Poradíme, jak na to, a ještě přihodíme jednu ingredienci, která výsledek vylepší.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Jak na drobenku

    Před 6 roky
    Opravdu existují lidé, kteří se přípravy sladkých dobrot bojí. Od teď už se nemusí bát, naši koláč drobenku zvládne opravdu každý!
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Avokádo. Jak ho jednoduše oloupat?

    Před 7 roky
    Jak na avokádo, aby z něho při zpracování zbylo to nejlepší?
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Bramborové knedlíky. Jak připravit ty nejlepší?

    Před 7 roky
    Jak uvařit nejlepší bramborový knedlík?
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Brambory. Jak je zpracovat?

    Před 7 roky
    Při vaření brambor se vyvarujte několika chyb.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Česnek. Jak na něj?

    Před 7 roky
    Loupání česneku si můžete ulehčit jednoduchými triky.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Cibule. Jak ji nakrájet bez slz?

    Před 7 roky
    Krájení cibule nemusí znamenat potoky slz.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Čokoláda. Jak ji rozpustit?

    Před 7 roky
    Rozpouštění čokolády na další kuchyňské účely má svá specifika.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Houskové knedlíky. Jak na ně?

    Před 7 roky
    Prubířský kámen správné české kuchařky se vám už vždy povede.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Jablka, hrušky. Jak je správně zpracovat?

    Před 7 roky
    Naše nejoblíbenější ovoce se naučte zpracovávat co nejefektivněji.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Jíška. Jak si ji připravit doma?

    Před 7 roky
    Jíška je základ polévek a omáček. Jak na ni, aby se povedla?
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Kuře. Jak ho naporcovat?

    Před 7 roky
    Nekupujte připravené řízky, kuře si naporcujte sami.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Kuře. Jak ho vykostit?

    Před 7 roky
    Jak vykostit kuře tak, aby jste ho celé zužitkovali?
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Majonéza. Jak si ji rychle vyrobit doma?

    Před 7 roky
    Domácí majonéza je nejlepší. Jak na ni?
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Mango. Jak ho správně naporcovat?

    Před 7 roky
    Mango je zdravé a lahodné. Jen s jeho peckou bývá potíž.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Máslo. Jak na přepuštěné máslo?

    Před 7 roky
    Přepuštěné máslo je ideální na smažení. Jak si ho doma vyrobit?
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Rýže. Jak ji dobře uvařit?

    Před 7 roky
    Jak uvařit oblíbenou přílohu, aby z ní nebyla lepivá břečka?
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Sníh. Jak ho ušlehat?

    Před 7 roky
    Kde je chyba, pokud se vám nedaří sníh optimálně našlehat?
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Špikování masa. Jak se správně provádí?

    Před 7 roky
    Jak na špikování masa?
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Vejce. Jak je rychle oloupat?

    Před 7 roky
    Loupání vajec si můžete jednoduchým způsobem ulehčit.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Vejce. Jak je správně uvařit?

    Před 7 roky
    Uvařit vejce není tak jednoduché, jak se zdá.
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Víno. Jak zacházet s hrozny?

    Před 7 roky
    Jak pracovat s hroznovým vínem?
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Zázvor. Jak ho oloupat?

    Před 7 roky
    Zázvor je zdravá a moderní surovina. Jak s ním správně zacházet?
     Komentáře
  • Kuchyňské minimum

    Žloutek. Jak ho oddělit od bílku?

    Před 7 roky
    Jak jednoduše oddělit žloutek od bílku?
     Komentáře
Geniální, přesto snadné. Kuchyňské tipy pro začátečníky i pokročilé, které vám usnadní život.
Geniální, přesto snadné. Kuchyňské tipy pro začátečníky i pokročilé, které vám usnadní život.
Reklama