Připomeňte si léto úžasně jednoduchým a skvělým jídlem. Slávky na víně podle nejlepšího rybáře
Před 3 rokyZima je v plném proudu, ale naštěstí si můžeme připomenout čas dovolených s Jakubem Vágnerem a Zdeňkem Marcínem třeba pravým středomořským jídlem, které nás přenese do teplého letního podvečera na mořském břehu.Může být dezert zdravý a zároveň dobrý? Avokádovo-banánová pěna vás přesvědčí
Před 3 rokyLehké, rychle hotové, zdravé a dokonale slaďounké bez přidaného cukru. Kdo by se takový recept rád nenaučil? Navíc je velmi vhodný pro mlsavé děti.Tajemství opravdu šťavnatého burgeru od šéfkuchaře. Takhle se na maso musí!
Před 3 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín umí maso nejen připravit, ale zároveň se v něm skvěle vyzná. Pro nejlepší mleté hovězí z mladého býka si proto zašel do Kauflandu, protože ví, že tam to s masem umějí.Louhovaný preclík povýší obyčejný sendvič do výšin mistrovské kuchyně
Před 3 rokySpeciální příprava před pečením dodává louhovanému pečivu specifickou chuť a těstu jemnou strukturu. Vyzkoušejte s ním jednoduchý sendvič a budete překvapeni jeho chutí.Vyzkoušejte severskou verzi obloženého chlebíčku. Je výborná a daleko zdravější
Před 3 rokyV severských státech je zvykem dát si k obědu obložený chléb. Jeho lososovou variantu se spoustou čerstvé okurky a krémového sýra musíte vyzkoušet.Pečená jablíčka s vanilkovou omáčkou a ořechy zvládne každý a provoní vánočně celý byt
Před 3 rokyJablka k Vánocům patří. Nemusíte je ale jen rozkrajovat u stromečku, skvělá jsou třeba i pečená a podle Zdeňka Marcína jsou úplně nejlepší!Vánočka à la francouzský toast s karamelem a ovocným pečeným čajem. Už se vám sbíhají sliny?
Před 3 rokyVánočka je skvělá sama o sobě, s tímto postupem ji ale povýšíte o několik úrovní výš. Šéfkuchař Zdeněk Marcín se podělí o vánočku ala francouzský toast s ovocem a karamelem. A k tomu domácí pečený čaj!Sladkého už bylo dost, je čas na pořádný kus masa. Steak s omáčkou s portským vínem nemá chybu!
Před 3 rokyDost bylo sladkého, je čas na pořádný kus masa! Jak připravit dokonalý steak z roštěnce s netradiční omáčkou vonící exotikou, se dozvíme v dnešním díle.Sváteční menu podle šéfkuchaře: Kachní prsa ovoněná badyánem s medovou omáčkou a čočkou
Před 3 rokyKachna k Vánocům neodmyslitelně patří. Dnešní speciální recept Zdeňka Marcína voní po vánočním koření a medu a v kombinaci s čočkou na zelenině tvoří dohromady dokonalé sváteční jídlo.Utopenec z kapra? Poznejte pečenáče – smaženou rybu v nálevu
Před 3 rokyPodkovu z kapra zná snad každý a hlavně v tomto ročním období není těžké zakopnout o nějaký recept. Zkuste ale i méně tradiční úpravu kapra a servírujte pečenáče. Na zapití si ještě připravíme domácí ovocnou limonádu.Tohle potřebujete vědět, než se pustíte do přípravy rybího masa. Radí zkušený rybář Jakub Vágner
Před 4 rokyKdyž jde o ryby, ptejte se přímo u zdroje. Jak vybrat to nejlepší maso? Které druhy ryb jsou pro vás nejlepší? A kde je výhodně pořídíte? Jakub Vágner sdílí svoji expertizu.

