Zavřít
Milujeme čerstvost

Milujeme čerstvost

Nejnovější články na Seznamu na téma Milujeme čerstvost
  • Milujeme čerstvost

    Připomeňte si léto úžasně jednoduchým a skvělým jídlem. Slávky na víně podle nejlepšího rybáře

    Před 3 roky
    Zima je v plném proudu, ale naštěstí si můžeme připomenout čas dovolených s Jakubem Vágnerem a Zdeňkem Marcínem třeba pravým středomořským jídlem, které nás přenese do teplého letního podvečera na mořském břehu.
     Komentáře
  • Milujeme čerstvost

    Může být dezert zdravý a zároveň dobrý? Avokádovo-banánová pěna vás přesvědčí

    Před 3 roky
    Lehké, rychle hotové, zdravé a dokonale slaďounké bez přidaného cukru. Kdo by se takový recept rád nenaučil? Navíc je velmi vhodný pro mlsavé děti.
     Komentáře
  • Milujeme čerstvost

    Tajemství opravdu šťavnatého burgeru od šéfkuchaře. Takhle se na maso musí!

    Před 3 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín umí maso nejen připravit, ale zároveň se v něm skvěle vyzná. Pro nejlepší mleté hovězí z mladého býka si proto zašel do Kauflandu, protože ví, že tam to s masem umějí.
     Komentáře
  • Milujeme čerstvost

    Louhovaný preclík povýší obyčejný sendvič do výšin mistrovské kuchyně

    Před 3 roky
    Speciální příprava před pečením dodává louhovanému pečivu specifickou chuť a těstu jemnou strukturu. Vyzkoušejte s ním jednoduchý sendvič a budete překvapeni jeho chutí.
     Komentáře
  • Milujeme čerstvost

    Vyzkoušejte severskou verzi obloženého chlebíčku. Je výborná a daleko zdravější

    Před 3 roky
    V severských státech je zvykem dát si k obědu obložený chléb. Jeho lososovou variantu se spoustou čerstvé okurky a krémového sýra musíte vyzkoušet.
     Komentáře
  • Milujeme čerstvost

    Pečená jablíčka s vanilkovou omáčkou a ořechy zvládne každý a provoní vánočně celý byt

    Před 3 roky
    Jablka k Vánocům patří. Nemusíte je ale jen rozkrajovat u stromečku, skvělá jsou třeba i pečená a podle Zdeňka Marcína jsou úplně nejlepší!
     Komentáře
  • Milujeme čerstvost

    Vánočka à la francouzský toast s karamelem a ovocným pečeným čajem. Už se vám sbíhají sliny?

    Před 3 roky
    Vánočka je skvělá sama o sobě, s tímto postupem ji ale povýšíte o několik úrovní výš. Šéfkuchař Zdeněk Marcín se podělí o vánočku ala francouzský toast s ovocem a karamelem. A k tomu domácí pečený čaj!
     Komentáře
  • Milujeme čerstvost

    Sladkého už bylo dost, je čas na pořádný kus masa. Steak s omáčkou s portským vínem nemá chybu!

    Před 3 roky
    Dost bylo sladkého, je čas na pořádný kus masa! Jak připravit dokonalý steak z roštěnce s netradiční omáčkou vonící exotikou, se dozvíme v dnešním díle.
     Komentáře
  • Milujeme čerstvost

    Sváteční menu podle šéfkuchaře: Kachní prsa ovoněná badyánem s medovou omáčkou a čočkou

    Před 3 roky
    Kachna k Vánocům neodmyslitelně patří. Dnešní speciální recept Zdeňka Marcína voní po vánočním koření a medu a v kombinaci s čočkou na zelenině tvoří dohromady dokonalé sváteční jídlo.
     Komentáře
  • Milujeme čerstvost

    Utopenec z kapra? Poznejte pečenáče –⁠ smaženou rybu v nálevu

    Před 3 roky
    Podkovu z kapra zná snad každý a hlavně v tomto ročním období není těžké zakopnout o nějaký recept. Zkuste ale i méně tradiční úpravu kapra a servírujte pečenáče. Na zapití si ještě připravíme domácí ovocnou limonádu.
     Komentáře
  • Milujeme čerstvost

    Tohle potřebujete vědět, než se pustíte do přípravy rybího masa. Radí zkušený rybář Jakub Vágner

    Před 4 roky
    Když jde o ryby, ptejte se přímo u zdroje. Jak vybrat to nejlepší maso? Které druhy ryb jsou pro vás nejlepší? A kde je výhodně pořídíte? Jakub Vágner sdílí svoji expertizu.
     Komentáře
Jak vybrat ty nejčerstvější a nejkvalitnější suroviny? A co z nich potom doma připravit? Na každou epizodu jsme přizvali experta, který se podělí o svoje zkušenosti a tipy.
Jak vybrat ty nejčerstvější a nejkvalitnější suroviny? A co z nich potom doma připravit? Na každou epizodu jsme přizvali experta, který se podělí o svoje zkušenosti a tipy.
Reklama