Zavřít
Na vidličce Romana Pauluse

Na vidličce Romana Pauluse

Nejnovější články na Seznamu na téma Na vidličce Romana Pauluse
  • Na vidličce Romana Pauluse

    3 min

    Podcast
    Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnání

    Před 3 roky

    ·

    3 minuty

    Které jídlo je nejoblíbenější uvnitř země? Co je pro místní kuchyni typické? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
     Komentáře
  • Na vidličce Romana Pauluse

    3 min

    Podcast
    Křepelky: Je to jednohubka, která má jemné maso

    Před 3 roky

    ·

    3 minuty

    Křepelky jsou nízkotučné, stejně jako každá zvěřina. Pečou se jen čtvrt hodiny. S čím je servírovat? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
     Komentáře
  • Na vidličce Romana Pauluse

    4 min

    Podcast
    Cibule: Kolik druhů a kolik chutí existuje

    Před 3 roky

    ·

    4 minuty

    Jakou chuť má šalotka a k čemu se využívá? Jak se cibulka správně osmahne? Co je vídeňská cibule? Dá se cibule obalovat? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
     Komentáře
  • Na vidličce Romana Pauluse

    4 min

    Podcast
    Druhy brambor: Které se hodí na salát a které jako příloha

    Před 3 roky

    ·

    4 minuty

    Na co si dávat pozor při nákupu? Je třeba brát ohled na jejich barvu? Co ty rané na loupačku? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
     Komentáře
  • Na vidličce Romana Pauluse

    3 min

    Podcast
    Kimchi: Co to je a odkud pochází

    Před 3 roky

    ·

    3 minuty

    Je opravdu hodně pálivé? Jak moc nebo málo se liší způsob nakládání? Přidává se další zelenina? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
     Komentáře
  • Na vidličce Romana Pauluse

    3 min

    Podcast
    Mořské řasy: Co všechno z nich lze v kuchyni připravit

    Před 3 roky

    ·

    3 minuty

    Jsou srovnatelné sušené s těmi čerstvými? Které řasy jsou nejběžnější? Jaké druhy rozeznáváme? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
     Komentáře
  • Na vidličce Romana Pauluse

    2 min

    Podcast
    Čokoláda: Má dlouhou a pestrou historii

    Před 3 roky

    ·

    2 minuty

    Odkud pochází? Kdy se objevila v Evropě? Jaké je složení dnešní čokolády? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
     Komentáře
  • Na vidličce Romana Pauluse

    4 min

    Podcast
    Názvy z gastronomie: Co například u těstovin znamená „al dente“

    Před 3 roky

    ·

    4 minuty

    Co si představit pod dalšími pojmy jako „consommé“ či spojení „a la carte“? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
     Komentáře
  • Na vidličce Romana Pauluse

    2 min

    Podcast
    Tipy Romana Pauluse na rybí polévku

    Před 3 roky

    ·

    2 minuty

    Vánoční recepty exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
     Komentáře
  • Na vidličce Romana Pauluse

    3 min

    Podcast
    Souboj bramborových salátů: Recept Romana Pauluse a Adély Gondíkové na nejlepší vánoční pošušňání

    Před 3 roky

    ·

    3 minuty

    Šéfkuchař Roman Paulus pro štědrovečerní menu připravuje vídeňský salát, který se naučil v Rakousku. Adéla Gondíková zase připravuje rodinný salát pro šest lidí.
     Komentáře
  • Na vidličce Romana Pauluse

    3 min

    Podcast
    Kančí maso: Jak postupovat při vaření

    Před 4 roky

    ·

    3 minuty

    Hodí se pomalé pečení? Připravovat s šípkovou omáčkou nebo se zelím? Co například řízky? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
     Komentáře
  • Na vidličce Romana Pauluse

    3 min

    Podcast
    Mug cake: Proč je při přípravě důležitý hrnek

    Před 4 roky

    ·

    3 minuty

    Je příprava dezertu skutečně rychlá? Co je potřeba k ozdobení? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
     Komentáře
  • Na vidličce Romana Pauluse

    3 min

    Podcast
    Lilek: jeho příprava od grilování po „lasagne“

    Před 4 roky

    ·

    3 minuty

    Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
     Komentáře
  • Na vidličce Romana Pauluse

    1 min

    Podcast
    Cukrová třtina: Cukr z ní je o trochu méně škodlivý

    Před 4 roky

    ·

    1 minuta

    Je tedy vhodný pro ty, kteří chtějí žit zdravěji. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
     Komentáře
  • Na vidličce Romana Pauluse

    3 min

    Podcast
    Levandule: Co s ní v kuchyni

    Před 4 roky

    ·

    3 minuty

    Krásně provoní telecí, jehněčí nebo drůbeží maso. A nebojte se. Při tepelné úpravě není tak aromatická. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
     Komentáře
Vše o surovinách a potravinách, ze kterých s chutí vaříme. Všechny vůně kuchyně servíruje šéfkuchař Roman Paulus.
Vše o surovinách a potravinách, ze kterých s chutí vaříme. Všechny vůně kuchyně servíruje šéfkuchař Roman Paulus.
Reklama