Francouzské makronky
Před 4 rokyVánoční tabuli můžete zpestřit i méně obvyklými druhy sladkostí. Francouzské makronky jsou oblíbená cukrovinka, na kterou si spousta dobrých pekařek doma netroufá. Není se čeho bát, s tímto receptem se zaručeně povedou a vánoční návštěvy ohromíte vlastnoručně připravenou delikatesou.Dezert jako obláček, se kterým u svátečního stolu zazáříte
Před 5 rokyJestli nějaký dezert nezatíží po sytém adventním jídle, je to právě Pavlova. Lehounká, smetanová, vanilková. Jen vás pohladí po chuťových buňkách.Koblížky z odpalovaného těsta
Před 5 rokyOdpalované těsto není vůbec složité, pokud zachováte správný postup. Dnešní recept na koblížky je ozvláštněn o několik vychytaných cukrářských postupů, díky kterým u slavnostní tabule zazáříte.Pařížské rohlíčky
Před 5 rokyVanilkové rohlíčky k českému adventu patří. Pokud si je chcete ozvláštnit, zkuste s Ivetou Fabešovou rohlíčky pařížské.Provoňte si Vánoce sladkostmi upečenými s nejznámější českou cukrářkou
Před 7 rokyOblíbená cukrářka Iveta Fabešová vás naučí péct sladkosti, kterými určitě oslníte. Nemusíte se bát, že to nezvládnete, stačí se jen dívat, držet se postupu a výsledek bude dokonalý. Staňte se hvězdou kuchyně!

