Zavřít
OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...

OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...

Nejnovější články na Seznamu na téma OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...
  • OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...

    Zážitková gastronomie v Praze - OK - RECEPTY

    Před 2 měsíci
    Plánujete firemní večírek, teambuilding, konferenci nebo setkání s obchodními partnery? Pokud chcete, aby vaše akce byla víc než jen příjemné posezení s jídlem, je ideální volbou zážitková gastronomie. Tento moderní trend spojuje chutě, vizuální podívanou a interaktivní přístup k hostům. FoodArt agency patří mezi špičky v Praze, které se na tento koncept specializují a přinášejí ho přímo na firemní akce.…
     Komentáře
  • OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...

    Dá se máslo zamrazit? A jak na to správně? Aneb proč vůbec uvažovat o mrazení másla - OK - RECEPTY

    Před 6 měsíci
    Máslo je základní surovina, kterou má většina domácností téměř neustále po ruce. Používá se při vaření, pečení, k mazání na chleba i jako přísada do omáček. Někdy se ale stane, že másla doma najednou zbude víc, než je potřeba – ať už kvůli výhodné akci v obchodě, blížícímu se datu spotřeby nebo většímu nákupu před Vánoci. Tehdy vyvstává otázka: dá…
     Komentáře
  • OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...

    Kouzlo domácího bezového sirupu. Jak ho připravit od květu až po poslední kapku - OK - RECEPTY

    Před 6 měsíci
    Bez černý je jednou z nejvoňavějších bylin našich zahrad, luk a okrajů cest. V době květu zaplavuje okolí jemnou, nasládlou vůní a láká nejen včely, ale i milovníky tradičních receptů. Domácí bezový sirup patří k oblíbeným jarním rituálům mnoha rodin. Jeho výroba je překvapivě jednoduchá, ale přesto má svá pravidla – od správného sběru až po závěrečné lahvování. V následujících…
     Komentáře
  • OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...

    Libeček lékařský: královská bylina zahrady i kuchyně - OK - RECEPTY

    Před 6 měsíci
    Libeček lékařský (Levisticum officinale) je vytrvalá bylina, která na první pohled zaujme svým robustním vzrůstem a výraznou vůní. Pochází z oblasti jihozápadní Asie, ale v Evropě, a zejména ve střední části, je doma už po staletí. Tradičně byl pěstován na klášterních zahradách, v lidovém léčitelství i jako aromatická rostlina pro kuchyni. Rostlina dorůstá výšky až dvou metrů a vytváří silné…
     Komentáře
  • OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...

    Medvědí mléko: nápoj pro posílení imunity a vitality - OK - RECEPTY

    Před 9 měsíci
    Medvědí mléko je přírodní nápoj, který si získává stále větší popularitu díky svým blahodárným účinkům na organismus. Navzdory svému názvu nepochází od medvědů, ale jde o směs mléka, medu, bylin a dalších prospěšných ingrediencí, které mají posilující a léčivé vlastnosti. Tento nápoj se využívá především pro posílení imunity, zlepšení trávení a dodání energie, což z něj činí ideální součást zdravého…
     Komentáře
  • OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...

    4 originální recepty v elektrické udírně - OK - RECEPTY

    Před 11 měsíci
    Milujete vůni uzeného? Nejen masa, ale třeba i sýrů a všech možných dalších pokrmů. V dnešní várce receptů vám ukážeme, že vyudit se dá spousta dobrot, a ani to nemusí stát moc práce. S elektrickou udírnou zvládne uzení i vy. Elektrická udírna dokáže připravit stejné pokrmy jako udírny na dřevo, jen s menší námahou. Doba uzení bude stejná, protože čím…
     Komentáře
  • OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...

    Mixér jako pomocník při pečení. Jak vybrat ideální ruční šlehač pro přípravu cukroví? - OK - RECEPTY

    Před 11 měsíci
    Pečení cukroví je v plném proudu. Ještě, že máme své oblíbené pomocníky z řad mixérů a hnětačů těst, nemyslíte? Dokážete si vůbec představit, že byste vše museli dělat ručně? Šlehat, hníst, míchat a zadělávat? Naše babičky si většinou musely vystačit s obyčejnou vařečkou. Takové zadělávání a hnětení těsta se pak dalo srovnat se slušným fyzickým výkonem. Ono ale ani ušlehat…
     Komentáře
  • OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...

    Kde nejlépe skladovat cukroví, aby vydrželo do Vánoc? - OK - RECEPTY

    Před 11 měsíci
    Cukroví se začíná péct již několik týdnů před Vánoci. Každý začínáme v jinou dobu, stejně tak jako u většiny jiných věcí, záleží na našich zvyklostech a tradicích. Jedno je ale jasné, pečení nás stojí velké množství času a v dnešní době také i peněz. Proto by rozhodně byla obrovská škoda o celou várku vašich oblíbených kousků přijít jen protože jste…
     Komentáře
  • OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...

    Smoothie pro detoxikaci: Suroviny a recepty pro očištění organismu - OK - RECEPTY

    Před 1 rokem
    Detoxikace těla je jedním ze způsobů, jak ulevit organismu od zátěže, kterou na něj klade každodenní životní styl. Znečištěné prostředí, stres a nepravidelná strava mohou zanechat negativní stopy na našem zdraví. Jedním z přirozených způsobů, jak tělu pomoci zbavit se škodlivých látek, je zařazení detoxikačních smoothie do jídelníčku. Tyto nápoje jsou snadno stravitelné, plné živin a díky své jednoduché přípravě
     Komentáře
  • OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...

    Mouka jako pomocník při zažívacích problémech - OK - RECEPTY

    Před 1 rokem
    Zažívací problémy jsou běžným nepříjemným stavem, který zahrnuje nadýmání, průjem, pálení žáhy nebo žaludeční nevolnost. Ačkoli existuje mnoho léků na tyto potíže, někdy postačí sáhnout po jednoduchých přírodních prostředcích. Jedním z méně známých, ale účinných pomocníků může být obyčejná mouka, kterou má většina z nás doma. Mouka není jen základní surovina pro pečení, ale může sloužit i jako jednoduchý prostředek
     Komentáře
  • OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...

    3 rychlé a zdravé recepty s využitím food processoru - OK - RECEPTY

    Před 1 rokem
    Vaření nemusí být jen dřina, ale i radost. K tomu je však nezbytné mít po ruce vhodné vybavení. To může mít i podobu food processoru. K čemu všemu se dá food processor použít? Food processor je pro každého kuchaře obdobně užitečným nástrojem jako třeba kuchyňský robot. Obvykle v něm sice nejde uhníst těsto, tedy až na pár výjimek, na druhou stranu zvládne
     Komentáře
  • OK - RECEPTY - vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky...

    Tofu může chutnat i milovníkům masa - OK - RECEPTY

    Před 1 rokem
    Víte o tom, že tofu pochází z Číny a přišlo se na něj v podstatě náhodným omylem? Před dvěma tisíci lety totiž jeden čínský kuchař omylem přidal do sójového mléka řasu nigari. Tím se mléko srazilo, ale dalo vzniknout dnes již dobře známému tofu. Tofu se řadí mezi velmi cenný zdroj bílkovin, a i když nejste vegetariáni, určitě vám ve
     Komentáře
Reklama