Zavřít
PBTV

PBTV

Nejnovější články na Seznamu na téma PBTV
  • MC AiAiAi – první český AI hudebník

    Dělá si z nás umělá inteligence srandu? V singlu Panda zpívá o zkáze lidstva

    Před 1 rokem
    První český virtuální rapper přichází s dalším hitem Panda a trochu si z nás dělá srandu. Co mu na to řeknete? Pamatujte, že tohle je teprve začátek a my jedeme dál. McAiAiAi najdete na Spotify i Apple Music a sledovat ho můžete i na Instagramu.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Pořádně hutná polévka s pestem, kterou nahradíte hlavní chod

    Před 1 rokem
    Soupe au pistou je hutná polévka která má původ v Itálii, ale nejoblíbenější je ve francouzském Provence. Má mnoho variací a někde do ní dávají i chleba nebo brambory, různé druhy sýrů, ořechy nebo i těstoviny. Prostě co je zrovna po ruce. Na naši variantu budete potřebovat: Na 6–8 porcí 1 mrkev 1 petržel 2 řapíky celeru 2 bobkové listy 80 g hrášku 1 cuketa (malá) 150 g fazolek 1 rajče 3 chřesty Olivový olej 1,5 l zeleninového vývaru 100 g pesto Sůl a pepř Recept na pesto najdete na mém instagramu @michalovo.jidlo
     Komentáře
  • MC AiAiAi – první český AI hudebník

    Tak chytlavá, že ji nedostanete z hlavy. Poslechněte si skladbu od umělé inteligence

    Před 1 rokem
    MC AIAIAI byl vytvořen pomocí nejnovějších technologií umělé inteligence. Posouvá hranice toho, kde končí lidská a začíná strojová kreativita. MC AiAiAi skládá i zpívá. A tohle je jen začátek.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Nepřekonatelná rychlovka: Zapečené vepřové plátky se zakysanou smetanou

    Před 1 rokem
    Určitě znáte ty chvíle, kdy potřebujete udělat rychlé jídlo z jednoho hrnce. Tak tohle je přesně to jídlo! nejvíc času zabere oloupání a nastrouhání brambor, ale jinak je to rychlovka, co se uvaří v podstatě sama. Kdo chce, může si pod maso dát ještě třeba cibuli. A kdo by si chtěl trochu pohrát, může ji nejdříve osmahnout dozlatova a pak ji pod maso přidat. Na tento recept budete potřebovat: Na 4 porce 4 plátky vepřové pečeně 800 g brambor 250 g zakysané smetany 50 g hrubozrnné hořčice 50 g dijonské hořčice 150 g strouhaného sýru 50 ml olej Sůl a pepř
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Dokonalá míchaná vajíčka 3x jinak

    Před 1 rokem
    Tři způsoby, jak dělat míchaná vajíčka. Předem upozorňuji, že jsou to míchaná vajíčka, nikoliv vajíčka na cibulce nebo se slaninou – takže to, že tam tyhle ingredience nejsou, neznamená, že je to špatně. Nicméně když si je tam dáte, tak tam budou. Dejte mi vědět, jaké další způsoby děláte vy. Na recept budete potřebovat: Vejce Máslo Sůl
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Takový tatarák jste ještě neměli! Recept michelinského šéfkuchaře

    Před 1 rokem
    Tatarák je oblíbená klasika a dělá se mnoha způsoby. Hlavně dochucení je různé. Žádný univerzální recept neexistuje a hodně záleží i na tom, v jaké zemi si ho dáváte. Někde vám do něj přidají i koňak nebo třeba kapary a ančovičky. Co budete potřebovat na tatarák Sváti Hemmera z restaurace Grand Cru: 250 g hovězí svíčkové 30 g Parmigiano Reggiano pažitka sůl a pepř 1 PL Worcesteru trocha citrónové šťávy 1 PL extra virgin olivového oleje 1 PL olivového oleje
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Vyzkoušejte bramborák, který neznáte. Chutná skvěle a pěkně křupe

    Před 1 rokem
    Pakora je v oblasti Indie, Pákistánu, Nepálu či Bangladéše velmi populární. Svého druhu bramborovou placku, hrudku, smaženku, rösti najdeme v mnoha podobách na mnoha místech planety. U nás jí říkáme bramborák. Pakora pochopitelně není v pravém slova smyslu bramborák, ale je to tomu asi nejblíže. Co budete na tento recept potřebovat: 1 ks velká brambora 1 ks lilek 1 ks cibule 4 stroužky česneku mletá paprika sušená majoránka mleté chilli nasekaná listová petržel 3 polévkové lžíce hladké mouky 1 polévková lžíce žitné mouky 2 ks vejce sůl a pepř olej na smažení
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Tajný recept šéfkuchaře luxusní restaurace na tradiční českou polévku

    Před 1 rokem
    Jihočeská kulajda je naprostá klasika. A nejen to! Dokonce patří mezi to málo jídel, které mají opravdu původ v Česku. Šéfkuchař restaurace Grand Cru Svatopluk Hemmer pro vás připravil tento recept, který opravdu stojí za vyzkoušení - dělá se trochu jinak než jak ji znáte, ale ta chuť je opravdu jedinečná! Na 4 porce budete potřebovat: 1 velká cibule 1 ks menší mrkev 1 ks menší kořenová petržel 3 ks stroužky česneku čajová lžička celého kmínu 50 g namočené sušené houby 200 g nakládaný kopr 1 polévková lžíce hladké mouky 50 g másla 800 ml zeleninového vývaru 200 ml smetany 200 ml mléka 1 lžíce octa Sůl, pepř 4 ks vařené vejce 200 g uvařený brambor nakrájený na kostky 200 g čerstvých hub dle sezóny čerstvý kopr na ozdobu
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Bez toho se večer u TV neobejdete. Výborná sýrová pochoutka k nachos nebo chipsům

    Před 1 rokem
    Tenhle dip je klasika. A jak na večírek tak i ke koukaní na bednu je ideální. Kdo má rád hodně pálivé přidá hodně chilli. Kdo pálivé nerad tak ať si ho tam nedává. Na tento recept budete potřebovat: 30 g máslo 30 g mouka 300 ml mléko 200 g cheddar Sůl Chilli Pro internetové chytrolíny: Prosím o nějaké zábavné komentáře a nejlépe bez toho, aby jste video viděli a recept vyzkoušeli. Moje oblíbené jsou: "Proč to není z eidamu?" "Kejda!" "Proč radši neuděláte něco českýho." Pro více receptů sledujte můj instagramový účet @michalovo.jidlo
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Americký guláš: Pochoutka z USA vyzvala k souboji českou klasiku

    Před 1 rokem
    Americký guláš není úplně guláš, ale jmenuje se guláš. Je to dobrý recept z jednoho hrnce, takže je to vlastně rychlovka. Na tento recept budete potřebovat: 500 g mleté hovězí maso 1 ks cibule 1 ks stroužek česneku 2 ks paprika 2 ks bobkový list 1 lžíce paprika 1 lžíce bazalka 1 lžíce tymián 2 lžíce sójová omáčka 250 ml červené víno 300 ml voda 400 g nakládaná rajčata 300 g rajčatového pyré Olej Sůl Pro internetové chytrolíny: Prosím o nějaké zábavné komentáře a nejlépe bez toho, abyste video viděli a recept vyzkoušeli. Moje oblíbené jsou: "To není guláš." "Proč propagujete Američany?" "Proč radši neuděláte něco českýho." Pro více receptů sledujte můj instagramový účet @michalovo.jidlo
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Vytuněná bramborová kaše. Stačí jedna ingredience navíc a budete chtít ještě

    Před 1 rokem
    Bramborová kaše se sýrem je klasický francouzský recept. Originální název je Pommes Aligot nebo jen prostě Aligot. Chutná klasika, která se v našich domácnostech moc nedělá, a přitom v Česku se sýr dává snad i do bábovky. Na tento recept budete potřebovat: 1 kg brambory varný typ C 2 ks stroužek česneku 100 g máslo 100 ml smetana 250 g mozzarella 250 g gruyère Sůl Pro internetové chytrolíny: Prosím o nějaké zábavné komentáře a nejlépe bez toho, abyste video viděli a recept vyzkoušeli. Moje oblíbené jsou: "Co to je za lepidlo?" "Fuj, to bych nežral." "Takhle prznit kaši." "Proč radši neuděláte něco českýho." Pro více receptů sledujte můj instagramový účet @michalovo.jidlo
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Míchaná vejce z Turecka: Zpestřete si svoji snídani!

    Před 1 rokem
    Turecká míchaná vejce, neboli Menemen, jsou vynikající nejen k snídani, ale klidně i jako oběd. Recept, který vám ukazuji je taková základní varianta, ale existuje mnoho variací. V podstatě co rodina, to trochu jiný recept. Základní ingredience jsou stejné, ale odlišuje se koření, bylinky a jejich poměry v receptuře. Na tento recept budete potřebovat: 4 ks vejce 1 ks čerstvá paprika 1 ks cibule 1 lžíce oregáno Čerstvá petrželka 100 g feta sýr Sůl, pepř Olivový olej Pro internetové chytrolíny: Prosím o nějaké zábavné komentáře a nejlépe bez toho, abyste video viděli a recept vyzkoušeli. Moje oblíbené jsou: "Tohle nejsou míchačky!" "V Turecku jsme byli na dovolený a tohle tam nedělali/dělali jinak." "Proč radši neuděláte něco českýho." Pro více receptů sledujte můj instagramový účet @michalovo.jidlo
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Grilovaná krkovice s pestem z ředkvičkových listů a jarní bramborový salát s křepelčími vajíčky

    Před 3 roky
    Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě, kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Šťavnaté a s křupavou kůrčičkou: Zkuste kuře s nádivkou a pečenými ředkvičkami

    Před 3 roky
    Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě, kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Špenátovo-sýrové knedlíčky jsou originální přílohou třeba ke krůtímu masu

    Před 3 roky
    Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě, kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Domácí sekaná v domácí housce. Jednoduchý recept pro všechny

    Před 3 roky
    Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Jitrnice s lepenicí je recept, který zvládne opravdu každý.

    Před 3 roky
    Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Vychytávky z kuchyně

    Jaké druhy nožů se používají v kuchyni nejčastěji?

    Před 3 roky
    Jaké nože používat v kuchyni? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to! Sledujte naše sociální sítě @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Pstruh s celerem a jablky je jedinečná kombinace, kterou musíte vyzkoušet

    Před 3 roky
    Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Vychytávky z kuchyně

    Jak nakrájet zeleninu? Batonnet, julienne nebo brunoise zvládnete i vy!

    Před 3 roky
    Jak nakrájet zeleninu? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to! Sledujte naše sociální sítě @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Zelníky jsou skvělé samotné, se salátem i jako příloha. Vyzkoušejte je

    Před 3 roky
    Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Vepřová klobáska s bramborem a zelím. Jednoduché a fantasticky dobré jídlo

    Před 3 roky
    Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Polévka z uzených žeber s kapustou rozhodně zahřeje! Vyzkoušejte tento skvělý recept

    Před 3 roky
    Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Pajfálský knedlík jako od babičky. Vyzkoušejte ho třeba s hovězím na víně

    Před 3 roky
    Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Vepřová pečeně s bramborami, houbami, mrkví, tymiánem a omáčkou z pečeného česneku

    Před 3 roky
    Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo. Vepřová pečeně s bramborami, houbami, mrkví, tymiánem a omáčkou z pečeného česneku.
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Vyzkoušejte kuře trochu jinak. Plněné červeným zelím s bramborovými plackami

    Před 3 roky
    Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo. Kuře plněné červeným zelím s bramborovými plackami.
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Židovská babka je pečivo s náplní, které se hodí nejen k mrkvové polévce

    Před 3 roky
    Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo. Mrkvová polévka s koriandrovou babkou.
     Komentáře
  • Vychytávky z kuchyně

    Pstruh bez kostí? Máme důkaz! Podívejte se na něj

    Před 3 roky
    Jak vyfiletovat pstruha? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to! Sledujte naše sociální sítě @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Vánoční šunka s marinádou a jablečný salát s vlašskými ořechy. Vyzkoušejte tento Vánoční recept

    Před 3 roky
    Vánoční šunka s marinádou a jablečný salát s vlašskými ořechy. Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Fantasticky voňavý pečený bůček s netradičním kořením. To musíte vyzkoušet!

    Před 3 roky
    Fantasticky voňavý pečený bůček s netradičním kořením. Michal Deus a šéfkuchař restaurace PRU58 Štěpán Návrat vám ukáží jak na to. Neznámých ingrediencí se rozhodně nebojte, všechny se dají snadno pořídit. Užijte si další boží jídlo a sledujte nás na našich sociálních sítích! @bozi.jidlo
     Komentáře
  • Vychytávky z kuchyně

    Jak skladovat bylinky, aby zůstaly čerstvé? Máme pro vás radu!

    Před 3 roky
    Jak skladovat bylinky, aby zůstaly čerstvé? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to!
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Hovězí steak s kroupami musíte vyzkoušet! Recept na jedinečnou kombinaci chutí

    Před 3 roky
    Hovězí flank steak se zeleninou a kroupami. Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Lehká a nebesky nadýchaná omeleta? Jde udělat velmi jednoduše!

    Před 3 roky
    Nadýchaná omeleta s žloutkovou miso omáčkou. Michal Deus a šéfkuchař restaurace PRU58 Štěpán Návrat vám ukáží jak na to. Neznámých ingrediencí se rozhodně nebojte, všechny se dají snadno pořídit. Užijte si další boží jídlo a sledujte nás na našich sociálních sítích! @bozi.jidlo
     Komentáře
  • Vychytávky z kuchyně

    Jak na domácí karamel. Vychytávka od kuchaře

    Před 3 roky
    Jak udělat karamel? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to!
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Kachní ragú s bílým vínem a kaší

    Před 4 roky
    Kachní ragú s bílým vínem a kaší s kapustou. Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Smažené kuřecí kousky s pikantní majonézou

    Před 4 roky
    Kuřecí wasabi tempura s wasabi majonézou je skvělá pikantní pochoutka. Michal Deus a šéfkuchař restaurace PRU58 Štěpán Návrat vám ukáží jak na to. Neznámých ingrediencí se rozhodně nebojte, všechny se dají snadno pořídit. Užijte si další boží jídlo a sledujte nás na našich sociálních sítích! @bozi.jidlo
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Šumavský báč je skvělá příloha! Vyzkoušejte ho s hovězím a šípkovou omáčkou.

    Před 4 roky
    Šumavský báč je skvělá příloha! Vyzkoušejte ho s hovězím a šípkovou omáčkou. Podzimní inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Pečený hemenex je jednoduchá klasická snídaně

    Před 4 roky
    Pečený hemenex je skvělou snídaní pro všechny, i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci. V tomto díle pořadu se opět vydáme za dobrým jídlem do Cementárny Prachovice, kde vám v kuchyni Luboše Lesáka ukážeme další recept. Hostem pořadu je také nutriční specialista Pavel Suchánek.
     Komentáře
  • Vychytávky z kuchyně

    Umíte správně nakrájet cibuli? Podivejte se jak na to!

    Před 4 roky
    Jak nakrájet cibuli? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to!
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Vepřová kotleta s omáčkou z jablek

    Před 4 roky
    Vepřová kotleta se skvělou ciderovou omáčkou, kdoulemi a šalvějí. Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě, kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Pstruh na kmíně. Obědová rychlovka i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci

    Před 4 roky
    Pstruh na kmíně s pečenou kořenovou zeleninou je skvělým jídlem pro všechny, i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci. V tomto díle pořadu se opět vydáme za dobrým jídlem do Cementárny Prachovice, kde vám v kuchyni Luboše Lesáka ukážeme další recept. Hostem pořadu je také nutriční specialista Pavel Suchánek.
     Komentáře
  • Vychytávky z kuchyně

    Jak oloupat ananas

    Před 4 roky
    Jak oloupat ananas? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to!
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Domácí tagliatelle s kančím ragú a jalovcem

    Před 4 roky
    Domácí těstoviny a fantastické ragů ze zvěřiny. Podzimní inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Vyzkoušejte netradiční přílohu ke kuřeti! Tarhoňa je snadná na přípravu a skvěle chutná

    Před 4 roky
    Kuře s tarhoňou je skvělým jídlem pro všechny, i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci. V tomto díle pořadu se opět vydáme za dobrým jídlem do Cementárny Prachovice kde vám v kuchyni Luboše Lesáka ukážeme další recept. Hostem pořadu je také nutriční specialista Pavel Suchánek.
     Komentáře
  • Recepty ze zahrady

    Vyzkoušejte jelení steak s dýňovým pyré. Zvěřina a dýně jsou skvělá kombinace

    Před 4 roky
    Skvělá kombinace jeleního masa s dýňovým pyré a aroniovou omáčkou. Podzimní inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Pečený karbanátek je skvělé a vydatné jídlo. Vyzkoušejte ho

    Před 4 roky
    Šéfkuchař Luboš Lesák vám v pořadu Michala Deuse ukáže skvělou alternativu ke klasickému receptu. Pečený čočkový karbanátek je vydatným jídlem pro všechny, i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci. V tomto díle pořadu se vydáme za dobrým jídlem do Cementárny Prachovice. Hostem pořadu je také nutriční specialista Pavel Suchánek.
     Komentáře
  • Vychytávky z kuchyně

    Jak správně uvařit vejce

    Před 4 roky
    Uvařit vajíčka není nic složitého, ale chce to vychytat ten správný čas kdy je vyndat z vody ven. Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to!
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Klobása s grilovaným jablkem

    Před 4 roky
    Salsiccia s křenem, pečeným jablkem a čočkovým salátem je recept sice jednoduchý, ale dokonalý. Kombinace čočky s jablky a vepřovou klobásou je neodolatelná. Recept vám v pořadu Michala Deuse ukáže šéfkuchař restaurace Zas a Znova Petr Hajný.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Hovězí steak na grilu s jednoduchou chimichurri omáčkou

    Před 4 roky
    Teres major steak s argentinskou chimichurri omáčkou je snadný recept z fantastického kusu masa. Šéfkuchař Petr Hajný z restaurace Zas a Znova vám ukáže jak na to v pořadu Michala Deuse.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Chutná vychytávka na grilu, která z vás uděla opravdového mistra! Grilovaný salát!

    Před 4 roky
    Salát z grilované mrkve a pomerančů s granátovým jablkem, koriandrem a červenou cibulí je opravdová lahůdka, kterou nejen potěšíte všechny vegetariány, ale hodí se i jako příloha k masu. Recept vám v pořadu Michala Deuse ukáže šéfkuchař restaurace Zas a Znova Petr Hajný.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Grilování s šéfkuchařem. Krkovice s pečenou cibulí a česnekem na grilu

    Před 4 roky
    Krkovice je nejoblíbenější maso na grilování. S pečenou cibulí a česnekem se stane naprostou delikatesou. Dalším hostem pořadu Michala Deuse je šéfkuchař Petr Hajný a ukáže vám jednoduché, ale neskutečně dobré recepty na grilu.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Asijský guláš! Podívejte se na recept na nefalšovanou asijskou pochoutku

    Před 4 roky
    Kari není guláš v pravém slova smyslu, ale tak jak ho v Thajsku konzumují, šel by k němu lehce přirovnat. Šéfkuchař Štěpán Návrat vám ukáže dvě varianty přípravy - složitou od základu a jednoduchou z pasty, kterou lze snadno koupit.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Sushi si hravě zvládnete připravit i doma! Podívejte se na recept

    Před 4 roky
    Sushi je asi nejznámější japonské jídlo. Šéfkuchař Štěpán Návrat vám v pořadu Michala Deuse ukáže, jak na to. Neznámých ingrediencí se rozhodně nebojte, všechny se dají snadno pořídit. Octovou zálivku na sushi rýži si také můžete koupit připravenou hotovou takže ani ochucení se bát nemusíte.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Řízek jak ho neznáte! Podívejte se jak ho připravit jinak

    Před 4 roky
    Řízek je klasika, ale i ta se dá udělat jiným a zajímavým způsobem. Šéfkuchař Štěpán Návrat vám ukáže jak může japonský způsob marinování masa udělat z obyčejného řízku neobyčejnou delikatesu.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Polévka jako z asijského bistra. Jednoduchý recept, který zvládnete i doma

    Před 4 roky
    Hot & Sour polévka, kterou z náme z asijských bister, jde připravit různými způsoby. Michal Deus a šéfkuchař Štěpán Návrat vám ukáží ten složitější. Jednoduše lze tento recept udělat s hotovou pastou, která se dá i běžně koupit. Užijte si další boží jídlo!
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Vyzkoušejte smaženou rýži s hráškem. Rychlovka, kterou zvládne každý!

    Před 4 roky
    Smažená rýže s hráškem a tofu je klasika a rychlovka v jednom. V dalším díle pořadu vám recept ukáže Michal Deus společně s herečkou Bárou Jánovou.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Geniálně jednoduchý recept na chřest. Se strouhankou a vajíčkem

    Před 4 roky
    Zelený chřest s opečenou strouhankou, hořčicovým dresinkem a pošírovaným vejcem. Snadnou a vynikající úpravu této skvělé jarní zeleniny ve vašem oblíbeném pořadu připravuje Michal Deus společně s herečkou Bárou Jánovou.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Recept na bramborovou kaši z pečených brambor. Jednou zkusíte a už nikdy nebudete chtít jinou!

    Před 4 roky
    Dnes si uděláme bramborovou kaši, ovšem nebude se jednat o tradiční způsob přípravy. Podívejte se na to, jak si lze jednoduchý recept ozvláštnit. Společně s Michalem Deusem ji v dalším díle vašeho oblíbeného pořadu uvaří herečka Bára Jánová.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Dršťkovka z hlívy zasytí i zahřeje. Jak ji zvládne známá seriálová herečka uvařit?!

    Před 4 roky
    "Dršťková" polévka z hlívy ústřičné je vegetarianskou variantou oblíbené polévky. Společně s Michalem Deusem ji v dalším díle vašeho oblíbeného pořadu uvaří herečka Bára Jánová.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Krkovička s cibulkou a tvarohovým bramborem! Klasika jak má být!

    Před 4 roky
    Jednoduchý recept na krkovičku s karamelizovanou cibulkou a brambory s tvarohem a petrželkou. Hostem pořadu Michala Deuse je Pepa Nemrava.
     Komentáře
Originální pořady z dílny Premium Bananas Production. Nejlepší zábava v dějinách internetu.
Originální pořady z dílny Premium Bananas Production. Nejlepší zábava v dějinách internetu.
Reklama