Zavřít
Pečení s Markétou

Pečení s Markétou

Nejnovější články na Seznamu na téma Pečení s Markétou
  • Pečení s Markétou
    Sponzorováno

    Křehký a šťavnatý jablečný koláč

    Před 2 roky
    Tento recept si zamilujete. Nejen, že skvěle chutná, ale punc luxusního jablečného páje mu dodává i originální zdobení.
     Komentáře
  • Pečení s Markétou
    Sponzorováno

    Skvělá příloha i svačina. Vyzkoušejte slané muffiny

    Před 2 roky
    Dýňové muffiny nejen skvěle chutnají, ale hrají také všemi podzimními barvami. Tak je vyzkoušejte a probarvěte s nimi svůj víkend i vy!
     Komentáře
  • Pečení s Markétou
    Sponzorováno

    Švestkový koláč s mákem, který se rozplývá na jazyku

    Před 2 roky
    Po tomto koláči se jen zapráší. Můžete do něj využít jakékoli sezónní ovoce, ale švestkovo-maková kombinace nemá chybu. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept i vy.
     Komentáře
  • Pečení s Markétou
    Sponzorováno

    Snadný a rychlý recept na křupavou velikonoční nádivku

    Před 3 roky
    Je skvělá jak samotná, tak jako náplň do kuřete nebo kuřecí rolády.
     Komentáře
  • Pečení s Markétou
    Sponzorováno

    Odhalte velikonoční rodinný recept: Ořechový beránek s rozinkami z portského

    Před 3 roky
    Zkuste letos velikonoční klasiku trochu obměnit. Forma zůstává, ale těsto je šťavnaté a vláčné.
     Komentáře
  • Pečení s Markétou
    Sponzorováno

    Recept na tradiční velikonoční jidáše neobvyklých tvarů

    Před 3 roky
    Jsou hned hotové, rozplývají se na jazyku a většinou zmizí z talíře ještě teplé.
     Komentáře
  • Pečení s Markétou
    Sponzorováno

    To si pochutnáte: Šťavnaté a křupavé velikonoční karbanátky

    Před 3 roky
    Servírujete na Velikonoce tradiční jehněčí kýtu? Zkuste letos karbanátky. Čedar jehněčí maso krásně zjemní a bylinky a barevná zelenina pokrmu dodají jarní svěžest.
     Komentáře
Foodblogerka a fotografka Markéta Pavleje ráda souzní s přírodou, a tím se řídí i její kuchyně. Miluje vařit zdravě a ze základních surovin. Ty by měly být ideálně čerstvé a z velké části regionální a sezónní. Inspirujte se jejími recepty, které připravila ve spolupráci s kuchyňským robotem Kenwood Titanium Chef Baker.
Foodblogerka a fotografka Markéta Pavleje ráda souzní s přírodou, a tím se řídí i její kuchyně. Miluje vařit zdravě a ze základních surovin. Ty by měly být ideálně čerstvé a z velké části regionální a sezónní. Inspirujte se jejími recepty, které připravila ve spolupráci s kuchyňským robotem Kenwood Titanium Chef Baker.
Reklama