Načte se uplést úchvatný mazanec z 8 pramenů, s tímto návodem je to snadné
Před 7 měsíciZapletení mazance nemusí být vůbec složité! Proč? Protože máte k dispozici toto video, které Vám názorně ukáže jak zaplést mazanec. Návod je naprosto přímočarý, tedy bez zbytečných okolků. V problematice se tedy velmi snadno zorientujete a zapletení mazance pro Vás nebude problém. Navíc, na konci videa je fotonávod, na kterém si můžete video zastavit a následně zaplétat podle obrázků. Pokud si budete chtít upéct tradiční mazanec podle M.D. Rettigové, mrkněte na další videa na tomto kanále. 00:00 úvod 00:03 zaplétání mazance z osmi pramenů 01:33 fotonávodČerstvá domácí veka. Vyšvihněte se i když nemáte na kaviár nebo šampaňské
Před 11 měsíciJak upéct veku? A jak se tvaruje veka? Ve videu je snadný recept jehož výsledkem bude vynikající domácí veka, která skvěle doplní vaši osvědčenou recepturu na chlebíčky.Upleťte vánočku z osmi pramenů a blýskněte se před rodinou
Před 11 měsíciJak uplést krásnou vánočku z osmi pramenů? Tento návod Vám vše názorně ukáže, takže už nebudete potřebovat žádný jiný. Ve videu jsou názorně ukázány čtyři opakující se kroky, jejichž výsledkem je vánočka jako z katalogu. Navíc na konci videa je fotonávod, na kterém můžete zastavit přehrávání a zaplétat krok za krokem.Pečení vánočky bude hračka. Zkuste osvědčené tipy a ohromte sebe i blízké
Před 11 měsíciVšichni známe vánoční shon, který přichází na konci každého roku. A při tom všem je potřeba ještě upéct vánočku. Následujících ** devět vyzkoušených tipů a triků vám pečení vánočky určitě usnadní, takže se už nebudete muset strachovat, aby těsto hezky kynulo, povedlo se nám zapletení a aby se vánočka v troubě nezbortila.** Nevěříte? Vyzkoušejte! 00:00 úvod 00:30 1)teplota ingrediencí 01:37 2)správné přidání másla 02:04 3)dělení před zráním 02:36 4)dělení těsta 03:04 5)správné podmínky pro zrání (kynutí) 03:39 6)rychlé snadné zapletení 04:11 7)jednoduchá domácí kynárna 04:50 8)nahřátí trouby 05:02 9)skvělá směs na mašlováníUpleťte letos vánočku ze 4 pramenů, je to snadné se zaručeně krásným výsledkem
Před 11 měsíciPletení vánočky ze 4 pramenů není v Česku příliš běžné, ale věřte, že i ze čtyř pramenů jde uplést překrásná vánočka, dokonce si troufám tvrdit, že jde o nejjednodušší způsob pletení vánočky se kterým máte vždy zajištěný symetrický a pěkný vzhled. Pravidla jsou stejná jako pro všechny vánočky se sudým počtem pramenů, takže ruce se vám určitě nezamotají. Pojďte si vytvarovat vánočku ze čtyř pramenů, nebo můžete zkusit i jiný počet pramenů podle návodů na tomto kanále. Na konci videa máte navíc fotonávod,na kterém můžete video zastavit a nerušeně plést krok po kroku.Upleťte vánočku, která každého ohromí aneb Jak uplést vánočku ze 6 pramenů s mezičlánky
Před 11 měsíciChystáte-li se uplést vánočku ze šesti pramenů, zbystřete zrak a pusťte si tento návod. Je v něm ve čtyřech krocích jasně popsán postup pro upletení vánočky ze šesti pramenů s mezičlánky, takže výsledek, je naprosto nezaměnitelná vánočka, kterou Vám každý pochválí. Na konci videa je navíc fotonávod, na kterém můžete video zastavit plést podle jednotlivých kroků.Vyzkoušeli jsme vánočku z dob císaře Františka Josefa I. a výsledek stál za to
Před 11 měsíciOslava vánoc je dlouholetou tradicí, ke které se neodmyslitelně pojí vánočka. Pojďme se tedy vrátit ke kořenům skrze recept od Magdaleny Dobromily Rettigové a vyzkoušejme si upéct vánočku z počátku 19. století. Tento tradiční recept na vánočku se příliš neliší od aktuálních receptur, jistě všechny mile překvapí svou vynikající chutí, která je nadčasová! 00:00 - ingredience 00:04 - zadělání těsta na vánočku 01:10 - zrání a dělení těsta 01:40 - jak vytvarovat vánočku 03:50 - jak upéct vánočkuUpleťte vánočku z devíti pramenů snadno a rychle s tímto návodem
Před 11 měsíciVánočka z 9 pramenů nemusím být skládaná ze tří pater, můžete ji snadno uplést přímo z devíti pramenů. Stačí jen čtyři kroky, které se neustále opakují. Zároveň je na konci videa fotonávod, na kterém si můžete přehrávání zastavit a postupovat krok za krokem.Staré, tuhé housky nechte ptákům a upečte si raději domácí housky
Před 1 rokemUž Vás nebaví jíst tuhé housky / pletýnky ze supermarketů? Vyzkoušejte tento recept na domácí housky a do obchodu pro drobné pečivo už nepůjdete! Vše je přizpůsobeno ať už chcete péct z čerstvého nebo ze sušeného droždí.S tímto receptem na domácí housky ohromíte celou svou rodinu včetně návštěv. V době pečení se u vás dveře netrhnou! Tak dobrou chuť a mnoho úspěchů s pečením domácích housek.Cibulový chleba, dokonalý ke guláši, nebo polévce
Před 1 rokemChcete si upéct snadný a zároveň velmi chutný domácí chleba? Pak jste na správném místě! tento recept na cibulový chléb vás určitě potěší! Je snadný a svou vynikající chutí opravdu nezaměnitelný. Je to skvělý chléb k masu nebo ke guláši, takže nemůže chybět na žádném grilování nebo jiné události.Domácí pletýnky! A nejen ty, ale i housky, kaiserky, rohlíky. To všechno upečete z tohoto těsta
Před 1 rokemChtěli byste si upéct vynikající domácí pletýnky nebo housky? Potom musíte vyzkoušet následující recept na máslové pletýnky! Vynikají svou chutí, ve které se jim jen stěží hledá protivník. Jedná se o univerzální těsto, takže se nemusíte omezovat pouze na pletýnky, můžete z něj vytvarovat máslové housky, rohlíky, kaiserky, dalamánky, bulky... fantazii se meze nekladou a tento kanál Vám jistě poskytne plno inspirace pro různé tvary. Pusťte se tedy s chutí do pečení těchto máslových pletýnek! :)Martinské rohlíčky podle prvorepublikového receptu. Nefalšovaně návykové pečivo
Před 1 rokemPodzim se už nezpochybnitelně ozval a s tím přišel čas na tradiční svatomartinské / martinské rohlíčky. Tradičně se jim říkalo podkovy, a to zejména díky tvaru. V tomto receptu si upečeme rohlíčky podle tradiční prvorepublikové receptury, ve tvarování se však inspirujeme spíše moderním přístupem. Máte-li droždí, mouku a chuť, není nic snazšího, než se pustit do pečení martinských rohlíčků a připravit se tak na den sv. Martina!Král tousťáků. Upečte si ho podle jednoduchého receptu
Před 1 rokemRecept na máslový toastový chléb je velmi snadný a zaručeně potěší každého, kdo jej zkusí. Ono k upečení vynikajícího toastového chleba úplně postačí prachobyčejná forma na biskupský chlebíček, takže péct toastové chleby může úplně každý. Nejlepší moukou je pšeničná chlebová mouka, která tento toastový chléb chuťově jednoznačně vylepší.Italský chléb ciabatta uděláte z 5 ingrediencí. A všechny je určitě máte doma
Před 1 rokemItalský chléb ciabatta je svou chutí naprosto nenahraditelný a přitom k jeho přípravě využijeme jen 5 základních ingrediencí: mouku, droždí, vodu, sůl a olivový olej. V našem receptu tradičně přidáváme i špetku cukru :-).Tento recept vám krok po kroku představí, jak se snadno peče chutná italská ciabatta, ze které můžete následně vytvořit nezaměnitelné italské panini. Používá se k tomu velmi hydratované těsto, které zaručí ciabattu s velkými oky.Domácí pizza nikdy nebyla jednodušší a chutnější
Před 1 rokemSnad každý z nás si ji oblíbil hned při prvním zakousnutí: pizza. Zde je recept na skvělou domácí pizzu, kterou si může upéct úplně každý. Tato pizza je skvěle křupavá, ale zároveň není proschlá jako v případě kupovaných mražených polotovarů. Pojďte si zkusit tento snadný recept na domácí pizzu, z výsledku nebudete zklamáni!Konec tyranie Lidlu! Domácí sýrové tyčinky jsou daleko lahodnější než ty z obchodu
Před 1 rokemHledáte nějaké originální pečivo, které jste ještě nezkusili upéct? Potom jsou sýrové tyčinky tou správnou volbou! Svým rustikálním tvarem připomínají řemeslné pečivo a skvělou chutí s příměsí sýra nemohou nikoho urazit. Jejich příprava je navíc naprosto jednoduchá! Pojďte si upéct domácí sýrové tyčinky, které nejen skvěle chutnají, ale i zasytí.Pečivo z Lidlu v ohrožení! Domácí verze je levnější a chutnější
Před 1 rokemž se Vám někdy stalo, že jste si v obchodě všimli nějakého pečiva, které byste si rádi upekli sami doma, ale recept jednoduše nebyl k nalezení? Mně se něco podobného stalo nedávno se sýrovými tyčinkami. Obchody jsou plné různých variací: Olivové tyčinky, tyčinky s pepperoni a sýrem, sýrové tyčinky... z nich nejoblíbenější jsou právě ty sýrové! Rozhodl jsem se tedy, že na vhodný recept přijdu sám, jen s informacemi o složení a odhodláním poučit se z omylů. 00:00 úvod 00:17 cíle 00:40 vzhled originálního pečiva 02:01 ingredience 03:02 první pokus 04:17 druhý pokus 05:45 třetí pokus 06:45 porovnání pečiva 07:08 receptNekupujte předražené hot dog housky. Upečte si je doma, snadno a rychle
Před 1 rokemChtěli byste si užít pravý hot dog z vynikající domácí žemle? Potom nezbývá než vám doporučit tento recept, ve kterém se naučíte velice snadnou přípravu skvělých hot dog housek. Vše co potřebujete je trouba, ingredience a odhodlání začít! Recept navíc ukazuje postup jak pro tradiční trhané housky, tak pro méně tradiční: netrhané. Je tedy jen na Vás, jaký způsob přípravy zvolíte. Přejeme dobrou chuť!Každý zvládne tento italský chléb. Vynikající ke grilovanému masu: Domácí fokáča
Před 1 rokemVideorecept s jehož pomocí snadno upečete tradiční italský chléb fokáča (focaccia), který je dochucený rozmarýnem. Chuť tohoto lahodného chleba si okamžitě zamilujete a stanete se s ním hvězdou každé události, je to nejlepší příloha k masu, jakou můžete donést. Zkuste italskou focacciu a neprohloupíte.Domácí jsou nejlepší. Recept na hamburgerové bulky, které pozvednou každou grilovačku
Před 1 rokemJak upéct hamburgerové bulky / briošky / housky / žemle? Odpověď je v tomto videu! Opravdu jednoduchý recept, který se vám odmění vláčnými a nadýchaným houskami na hamburger, které vypadají naprosto fantasticky. Po tomto receptu určitě zanevřete na kupované hamburger bulky plné aditiv a konzervantů. Pojďte si tedy zkusit upéct domácí housky na hamburger, které všichni vaši strávníci jistě ocení.Čerstvé chutnají nejlépe. Domácí anglické rohlíky si obzvlášť zamilujete
Před 1 rokemRecept na anglické rohlíky je velmi snadný a svou výslednou chutí vás jistě překvapí - jsou podstatně lepší než všechny kupované. Příjemně vás překvapí i svou cenou, která je až o 75% nižší, než v případě kupovaných - anglické rohlíky nikdy nebyly chutnější a dostupnější.Kaiserky lepší než ze supermarketu. Snadný recept zvládne každý
Před 1 rokemChtěli byste si upéct domácí kaiserky? Není nic snazšího. Stačí nám k tomu základní ingredience a trocha zručnosti při jejich motání. Není se ale čeho bát, podle návodu ve videu dokáže kaiserky uplést každý. Kaiserky z tohoto receptu jsou navíc opravdu zdravé, dodají našemu tělu podstatně více živin než ty ze supermarketu. Tak jen do toho, zkuste si upéct své vlastní domácí kaiserky :-)Jak uplést mazanec do minuty? Stačí jen na to jen dva prameny a tento návod.
Před 1 rokemZaplétání mazance se může zdát jako těžký úkol, vždyť způsobů jak zaplést mazanec je nepřeberné množství! Díky tomuto návodu se ale v celé problematice velice snadno zorientujete a dokážete vytvořit zapletený mazanec ze 2 pramenů bez sebemenšího škobrtnutí. Pokud si budete chtít upéct tradiční mazanec podle M.D. Rettigové a nebo naopak netradiční oříškový mazanec, mrkněte na další videa na tomto kanále.Jak uplést překrásný mazanec ze čtyř pramenů
Před 1 rokemChtěli byste oslnit originálním mazancem? Potom je toto video určeno přesně pro vás! Pletený mazanec nebyl nikdy jednodušší. Stačí vaše oblíbené těsto a můžete se pustit do pletení. Součástí videa je samozřejmě i obrázkový návod ve kterém je jasně znázorněno jak takový mazanec uplést. Nemusíte tedy mastnýma rukama posunovat video tam a zpět, stačí jen zastavit na obrazovém znázornění.Velikonoční jidáše podle receptu z první republiky
Před 1 rokemNevíte jak upéct tradiční velikonoční jidáše? Chtěli byste vyzkoušet recept na jidáše, který pochází z dob našich babiček? Potom jste na správném místě! Tento jednoduchý videorecept na tradiční české jidáše vás určitě potěší. Některé z ingrediencí se nepoužívají velice často, ale přeci jen se jedná o sváteční pokrm, který by se měl péct a konzumovat na Zelený čtvrtek. Pojďte si tedy vyzkoušet tento generacemi prověřený recept. Určitě nebudete zklamaní!Jak snadno uplést mazanec ze 6 pramenů
Před 1 rokemK Velikonocům neodmyslitelně patří mazanec, jehož tradiční recepturu jsme si ukázali v předchozím videu. V tomto návodu si ukážeme, jak takový mazanec netradičně zaplést. Nikdo se však nemusí ničeho bát - manuál je jednoduchý a na konci je fotonávod, na kterém můžete video zastavit a pomalu zaplétat podle obrázků.Hedvábně jemné domácí kaiserky ze speciálního těsta s podmáslím
Před 1 rokemVyzkoušeli jste už podmáslové kaiserky? Jestli ne, tak musíte zkusit tento recept! Domácí podmáslové kaiserky svou chutí překonají všechny housky, jaké jste doposud zkusili. Kupované kaiserky předčí bez sebemenších problémů a domácí pečivo by se mělo také třást strachy. Recept je velmi jednoduchý a přímočarý, takže není čeho se bát.

