Zavřít
Pochoutky na talíři

Pochoutky na talíři

Nejnovější články na Seznamu na téma Pochoutky na talíři
  • Pochoutky na talíři

    30 min

    Podcast
    Léto na grilu: Udělejte si skvělý burger z hovězího krku s cibulovým chutney

    Před 3 roky

    ·

    30 minut

    Šéfkuchař pardubické restaurace Hogo Fogo Jan Brandejs nás naučil burgr z hovězího krku s cibulovým chutney, cuketovými hranolky a hořčicovým dresingem. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal přizvali ke stolu i moderátora a milovníka dobrého vína Martina Severu.
     Komentáře
  • Pochoutky na talíři

    34 min

    Podcast
    Léto na grilu: Roastbeef s domácí tatarkou. Griloval Radek David

    Před 3 roky

    ·

    34 minut

    Šéfkuchař Radek David se svým týmem z restaurace Babiččina zahrada v Průhonicích nás naučil grilování roastbeefu a přípravu domácí tatarské omáčky. Hostem Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala byl moderátor České televize Vladimír Kořen.
     Komentáře
  • Pochoutky na talíři

    31 min

    Podcast
    Pečeným candátem s omáčkou choron nadchnul Ondřej Soukup herce Petra Štěpánka

    Před 3 roky

    ·

    31 minut

    Pražskou restauraci Atelier Red & Wine ocenil i průvodce Michelin. Kuchyni tam šéfuje zkušený Ondřej Soukup, který Patrika Rozehnala a Naďu Konvalinkovou naučil, jak připravit candáta s chřestem, hlívou a omáčkou choron. V roli ochutnávače figuroval herec Petr Štěpánek.
     Komentáře
  • Pochoutky na talíři

    54 min

    Podcast
    Kuřecí prso plněné špenátem připravil Martin Janoušek, ochutnával Vojtěch Bernatský

    Před 3 roky

    ·

    54 minut

    Martin Janoušek z restaurace Blue Wagon v Praze na Vinohradech předvedl, jak se připravuje kuřecí prsíčko plněné špenátem podávané s bramborovými škubánky. Hostem byl sportovní moderátor České televize Vojtěch Bernatský, který přiznal, co nejí, jaká bláznivá jídla ochutnal v cizině a jaká jídla připravuje pro dceru.
     Komentáře
  • Pochoutky na talíři

    30 min

    Podcast
    Salát s kapřími kousky a koprovým dipem vychválil Pavel Nový

    Před 3 roky

    ·

    30 minut

    Na kuchyni středočeské restaurace Slowpec dohlíží majitelka Kateřina Abtová. Žije a vaří v Líšnici, kousek za Řitkou, kde Naďu Konvalinkovou a Patrika Rozehnala naučila připravovat kapra. Díky kuchařské fintě vám u něj nebudou vadit kosti. Speciální salát s kapřími kousky ochutnal také herec Pavel Nový.
     Komentáře
  • Pochoutky na talíři

    29 min

    Podcast
    Pečený jelení hřbet s kaštanovým pyré uchvátil i houslistu Jaroslava Svěceného

    Před 3 roky

    ·

    29 minut

    Překrásné francouzské restauraci Art Nouveau v pražském Obecním domě šéfuje Jan Horký, kuchař, který se často účastní také světových soutěží. Nadě Konvalinkové a Patriku Rozehnalovi poradil, jak připravit pečený jelení hřbet s kaštanovým pyré. Nechte se zlákat stejně jako houslista Jaroslav Svěcený, který na vše dohlížel.
     Komentáře
  • Pochoutky na talíři

    30 min

    Podcast
    Žemlové knedlíky s liškovou omáčkou od Petra Chaloupky

    Před 3 roky

    ·

    30 minut

    Patrik Rozehnal a Naďa Konvalinková se v hostinci U tunelu setkali s šéfkuchařem Petrem Chaloupkou. Společně připravili žemlové knedlíky se smetanovou liškovou omáčkou. Na ochutnávku dorazila také herečka Marie Drahokoupilová. Stál výsledek za to?
     Komentáře
  • Pochoutky na talíři

    31 min

    Podcast
    Zázvorový cheesecake nachystala pro zpěváka Petra Rezka šéfkuchařka Petra Procházková

    Před 3 roky

    ·

    31 minut

    Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal vás zvou do bistra Santinka v Praze 6, kde je šéfkuchařkou žena, která kdysi pracovala v mateřské škole. Petra Procházková ráda peče, připravila proto svoji verzi zázvorového cheesecaku. Vychutnal si ho i zpěvák a muzikant Petr Rezek. Inspirujte se!
     Komentáře
  • Pochoutky na talíři

    1 min

    Podcast
    Tradiční mramorovou bábovku upekla pro Vlastimila Harapese cukrářka Hana Šemíková

    Před 4 roky

    ·

    1 minuta

    Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se v cukrářské dílně sešli s původně amatérskou pekařkou, dnes profesionální cukrářkou Hanou Šemíkovou. Už pět let peče domácí drobenkové a kynuté koláče a umí skvělou bábovku. Právě na bábovku jsme dostali podrobný recept. Chválil ji i herec Vlastimil Harapes, určitě si ji proto také připravte.
     Komentáře
  • Pochoutky na talíři

    1 min

    Podcast
    Jan Bušina připravil steak z vepřové krkovice s pečenou bramborou, ochutnávala Heidi Janků

    Před 4 roky

    ·

    1 minuta

    Z lodní kuchyně ukotveného Green Yacht hotelu v Praze na Vltavě jsme odvysílali další díl Pochoutek na talíři. K ochutnání steaku z vepřové krkovice jsme pozvali zpěvačku Heidi Janků.
     Komentáře
  • Pochoutky na talíři

    1 min

    Podcast
    Předkrm z malé křepelky s tučnými játry a fíkovou rolkou ochutnal i herec Jiří Ptáčník

    Před 4 roky

    ·

    1 minuta

    S Naďou Konvalinkovou a Patrikem Rozehnalem jsme navštívili restauraci v Praze na Malé Straně s názvem Café de Paris, kde je šéfkuchařem Ondřej Kynčl. Do tohoto podniku rád chodí i herec Jiří Ptáčník, který poprvé ochutná křepelčí prsíčka a stehýnka s tučnými játry, fíkovou rolkou a omáčkou z granátových jablek.
     Komentáře
  • Pochoutky na talíři

    1 min

    Podcast
    Zadělávaný jehněčí kořínek s kapary ochutnal i herec Václav Vydra

    Před 4 roky

    ·

    1 minuta

    Do restaurace Slowpec v Líšnici u Mníšku pod Brdy nás pozvala majitelka Kateřina Abtová. Naďu Konvalinkovou, Patrika Rozehnala a milovníka koní Václava Vydru naučila jeden polozapomenutý recept... jehněčí kořínek (vnitřnosti) s kapary a omáčkou.
     Komentáře
  • Pochoutky na talíři

    1 min

    Podcast
    Vepřový bůček s kořením pěti vůní ochutnal herec Miroslav Šimůnek

    Před 4 roky

    ·

    1 minuta

    Recept na typický český bůček s asijským šmrncem nás naučil šéfkuchař Ondřej Soukup z podniku Atelieru Red and Wine v Praze na Smíchově, který je zařazen i do letošního ročníku gastronomického průvodce Michelin. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal si k ochutnání přizvali i herce a prince z pohádky Z pekla štěstí Miroslava Šimůnka.
     Komentáře
  • Pochoutky na talíři

    1 min

    Podcast
    Fazolový krém se slaninou od Pavla Mencla ochutnala i herečka Zuzana Slavíková

    Před 4 roky

    ·

    1 minuta

    S Pochoutkami na talíři jsme zamířili do restaurace s krásným názvem „Kastrol“. Šéfkuchařem je tam Pavel Mencl. Uvařil fazolový krém se slaninou. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal pozvali herečku Zuzanu Slavíkovou.
     Komentáře
Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a slavnou osobností.
Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a slavnou osobností.
Reklama