Zavřít
Prima Fresh recepty

Prima Fresh recepty

Nejnovější články na Seznamu na téma Prima Fresh recepty
  • Prima Fresh recepty

    Čum na drát, návštěvo! Tradiční makový koláč posadí na zadek každého

    Před 1 dnem
    Čum na drát je jednoduchý makový dezert, který při pečení vytvoří přirozené vrstvy bez složité přípravy.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Zima, že by ho ani pro vietnamské pho nevyhnal? Hravě ho připravíte i doma

    Před 3 dny
    Variant, jak uvařit to správné a jediné Pho Bo je asi tolik, kolik je v českých luhách receptů na svíčkovou. Zkrátka to chce zkoušet znovu a znovu a vyladit si ten správný recept podle vlastní chuti.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Italské tiramisu kuličky jako neodolatelný dezert

    Před 8 dny
    Další skvělé recepty najdete na fresh.iprima.cz
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

    Před 10 dny
    Křehké pistáciové hvězdičky jsou elegantní cukroví, které potěší nejen na vánočním stole. Kombinace másla, jemně mletých pistácií a čokoládové polevy dodává sušenkám noblesu i lahodnou oříškovou vůni.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Sterilované cuketové zelí z přerostlých cuket

    Před 2 měsíci
    Máte doma přerostlé cukety a nevíte, co si s nimi počít? Je to jednoduché, zavařte si zásobu cuketového zelí! Chuť této typické letní suroviny si pak budete moct dopřát kdykoliv během roku. Prostě sen!
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Perfektní recept na křupavé a nadýchané vafle

    Před 2 měsíci
    Hodí se k snídani, na svačinu, ale i jako dezert. Zkrátka kdykoliv, kdy na tyto skvělé vafle budete mít chuť. Pak už jen stačí vybrat vhodné dochucení – jako třeba řecký jogurt, tvaroh a ovoce.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Nejlepší smažený vepřový řízek krok za krokem

    Před 2 měsíci
    Domácí variace proslulého vídeňského řízku si s tím světově proslulým vůbec nezadá. Řízek můžete samozřejmě připravovat různě, ale aby byl originálu co nejpodobnější, je dobré znát pár triků (najdete je také v našich tipech).
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Oblíbená a jednoduchá hrníčková buchta s ovocem

    Před 2 měsíci
    Hrníčkové buchty a koláče jsou velmi oblíbené pro svou jednoduchou přípravu. Ovoce použijte sezonní a v zimě ze zamrazených zásob. Meruňky a borůvky jsou skvělé, ale klidně použijte i rybíz, angrešt nebo jednoduše to, co zahrada dá.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Recept na pravé francouzské ratatouille

    Před 2 měsíci
    Kulinární specialita z Nice pocházející z roku 1780 – ratatouille je směs zeleniny, podušené na olivovém oleji podobně jako ragú. Pokud je tahle zelenina připravena správně – ani příliš měkká, ani tvrdá –, dá se téměř nazvat sluncem na talíři. Servírovat lze teplé i zastudena.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou

    Před 2 měsíci
    Cukety chutnají nejlépe mladé, kdy jsou ještě křehké, šťavnaté a lze je jíst samotné i rychle ogrilované. Pokud ale na záhoně objevíte zapomenutého obra, nezoufejte, v této rychlé buchtě sehraje hlavní part, při kterém mu zdatně sekunduje skořice a svěží citronová poleva.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Stýská se vám po Chorvatsku? Připomeňte si ho tímhle dokonalým čevabčiči

    Před 3 měsíci
    Užijte si prázdninovou atmosféru s jednoduchým a chutným pokrmem, který voní česnekem, cibulí a kmínem. Šťavnaté masové válečky pečené na bramborách jsou ideální volbou na rodinný oběd nebo večeři – stačí připravit vše do pekáče a nechat troubu pracovat za vás.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Pomalu pečený bůček – šťavnaté maso s křupavou kůrčičkou bude oslavou každé rodinné sešlosti

    Před 3 měsíci
    A teď něco pro milovníky masa. Stačí pořádný kus bůčku, zelenina a trocha koření a lahůdka je na světě.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Učarovaly vám vietnamské bagety Bahn mi? Hravě je zvládnete i doma

    Před 3 měsíci
    Další skvělé recepty najdete na fresh.iprima.cz
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Parádní hravá večeře za pát minut! Vyzkoušejte tortillové wrapy

    Před 3 měsíci
    Další skvělé recepty najdete na fresh.iprima.cz
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Vzpomínáte na legendární burger Filet-o-Fish? Hravě ho zvládnete i doma

    Před 3 měsíci
    Stýská se vám po ikonickém Filet-O-Fish ze známého fastfoodového řetězce? Dopřejte si ho v domácí verzi a bez kompromisů. Připravte ho krok za krokem s křehkým filetem z tresky v panko strouhance, plátkem roztaveného sýra a pořádnou dávkou lahodné tatarské omáčky. Tahle verze překoná fastfood v každém soustu!
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Delikátní twist zajeté klasiky. Tuhle verzi waldorfského salátu nepřipravíte jen jednou

    Před 3 měsíci
    Zapomeňte na obyčejné kuřecí sendviče! Vylepšete je křupavým jablkem, sladkými hrozny, oříšky a dvěma druhy hořčice. To vše v máslovém croissantu, který povýší váš oběd nebo piknik na gurmánský zážitek. Připravte tento lahodný a osvěžující sendvič se šťavnatým kuřecím salátem během pár minut.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Domácí krtkův dort s tvarohem a mascarpone

    Před 4 měsíci
    Na přelomu milénia získal tento dort velkou popularitu – směs na přípravu dortu z dílny Dr. Oetker šla na dračku a Krtkův dort byl hitem mnoha dětských oslav. Zamáčkněte slzu nostalgie a připravte si tento dort v domácí verzi, která bude chutnat stejně báječně.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Pomalu pečená krůtí stehna v medovohořčičné marinádě

    Před 4 měsíci
    Pomalu pečená masa se těší velké oblibě, i když je příprava přece jen trochu náročnější. Hlavně ale pro vaši troubu, to se zase musí říct. Můžete si takto připravit fantastická krůtí stehna, kdy se maso bude krásně rozpadat.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Perfektní hranolky z trouby

    Před 5 měsíci
    Techniku dokonalých hranolků zdokonalilo i několik současných kulinárních hvězd včetně Jamie Olivera. Cílem je zajistit perfektně křupavé a uvnitř vláčné hranolky, které nebudou nasáklé olejem. Trik? Brambory lehce předvařit a citlivě pracovat s termostatem trouby.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Italská minestrone s bazalkovým pestem – hustá polévka plná zeleniny, fazolí a těstovin

    Před 5 měsíci
    Tradiční italskou polévku minestrone zdobí více druhů sezonní zeleniny, luštěniny i drobné těstoviny. Můžete ji ale udělat s plněnými těstovinami, jako jsou ravioli nebo tortellini, aby polévka byla vydatnější.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Nepečené jahodové řezy – lehký a osvěžující dezert, na který nepotřebujete troubu

    Před 5 měsíci
    Hledáte dezert, který vás osvěží, ale nepotrápí zdlouhavou přípravou? Tyto nepečené jahodové řezy s kokosovým mlékem, bílou čokoládou a jemnou vrstvou ovocného želé jsou ideální volbou. Perfektní sladká tečka pro nadcházející letní dny, kterou zvládnete i bez zapnutí trouby!
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Zelený chřest s jednoduchou holandskou omáčkou

    Před 5 měsíci
    Nádherné spojení zeleného chřestu – první jarní (domácí!) zeleniny a klasické holandské omáčky, která i sama o sobě představuje jeden z vrcholů kulinárního umění. Tahle dvojice je na michelinskou hvězdu, kterou ovšem může získat i naprostý začátečník.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Rozhuda – tradiční tvarohová pomazánka s pažitkou

    Před 5 měsíci
    Tuhle pomazánku s půvabným názvem rozhuda mazaly svým dětem a vnukům už naše prababičky a není důvod, proč by neměla být na našich stolech i dnes. V jednoduchosti je síla a tohle spojení tvarohu s čerstvou pažitkou a štiplavou cibulí je zkrátka dokonalé.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Sloní žrádlo – retro chuťovka z měkkého salámu, na chlebíčky nebo na vidličku

    Před 5 měsíci
    Pod poutavým názvem sloní žrádlo se skrývá oblíbená retro pomazánka z dob minulých, československých… Nechybí v ní měkký salám, kyselé okurky a cibule, a také výrazně dochucený nálev s majonézou. Velmi podobný salát, jen se surovinami na větší kousky, můžete najít v lahůdkářství pod názvem ševcovský mls.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Çilbir – turecká vejce s česnekovým jogurtem a pikantním máslem

    Před 5 měsíci
    Tradiční turecká snídaně obsahuje zastřená vejce s ochuceným jogurtem a pikantním máslem. Dokonalá souhra chutí je překvapivá a prudce návyková. Podávejte s dobrým bílým chlebem k namáčení.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Nadýchané housky, lepší než z pekárny a k tomu skoro zadarmo

    Před 6 měsíci
    Voňavé křupavé pečivo... – a co je víc? Tyhle housky jsou tak dobré, že je raději rovnou udělejte z dvojité dávky a upečené zamražte do zásoby. Kynuté těsto můžete zmrazit i nakynuté a neupečené a v případě potřeby upéct.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Bazalkové pesto alla Genovese – Janovské pesto podle tradičního receptu

    Před 6 měsíci
    Typická specialita krásné oblasti Ligurie na severu Itálie je požitkem, který by si neměl nechat ujít žádný gurmán. Zdánlivě jednoduchý recept, ve kterém hraje hlavní roli bazalka, se stal postupem času symbolem města Janova. Vyžaduje kvalitní ingredience, jejich vyvážený poměr a pečlivou přípravu.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Krémová polévka z medvědího česneku s bramborem prohřeje tělo i duši

    Před 6 měsíci
    Medvědí česnek je tu, takže jaro také! Připravte si doma krémovou polévku, která je super snadná a super rychlá.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Retro vajíčkový salát podle norem z roku 1976

    Před 6 měsíci
    Milujete vlašský nebo pochoutkový salát? Pak vám jistě nesmí uniknout ani dnešní recept na oblíbený retro salát z vajec, který během Velikonoc oceníte víc než během celého roku. A zároveň je sepsán podle norem ze sedmdesátých let.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Znáte větší květákovou klasiku než mozeček? My ne

    Před 6 měsíci
    Znáte větší květákovou klasiku než mozeček? My nejspíš ne! O to víc nás baví, jak je tento pokrm jednoduchý. Stačí vám jen několik ingrediencí a vykouzlíte plnohodnotné jídlo!
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Jak na francouzskou omeletu krok za krokem

    Před 6 měsíci
    Snažíte se doma připravit vláčnou vaječnou omeletu, ale většinou vám vznikne spíš usušený svítek? Nezoufejte, tady máte recept hezky krok za krokem, podle kterého to hravě zvládnete! ;)
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Osvědčená klasika - bratislavská vepřová plec se zeleninou

    Před 6 měsíci
    Máte rádi osvědčenou klasiku v podobě poctivých omáček? Pak byste se měli podívat na náš dnešní recept, bratislavskou vepřovou plec. Československá specialita tradiční kuchyně, kterou si jistě v některých rodinách dopřávají dodnes.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Retro domácí pochoutkový salát podle norem z roku 1976

    Před 6 měsíci
    Pochoutkový salát je klasika, na kterou dodnes mnozí Češi nedají dopustit a z pultů lahůdkářství mizí závratnou rychlostí. Zkuste si tento oblíbený salát připravit doma podle starých receptur ČSN z roku 1976. Zavzpomínáte s námi na tuto salátovou klasiku?
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Vyzkoušejte vídeňský bramborový salát, který se hodí k řízku i jako příloha na grilovačku

    Před 6 měsíci
    Snadný na přípravu, odlehčený díky tomu, že v něm není ani lžička majonézy, ale hlavně strašně dobrý! Skvělou chuť mu dodává vývar, který brambory absorbují. Vyzkoušejte vídeňský bramborový salát, který se hodí k řízku i jako příloha na grilovačku.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Klasické české kynuté koláče uhranou svou nadýchaností i sladkým závěrem

    Před 6 měsíci
    Kynuté koláče nesmí chybět na svatbách, všemožných plesech a jiných oslavách. Není divu, tato tradiční sladká pochoutka z české kuchyně baví svou rozmanitostí. Každý si vybere z náplně, která mu nejvíce chutná. A nebo vymyslí skvělou kombinaci hned několika z nich. Která je ta vaše nej?
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Domácí pita placky aneb arabský chléb. Vaše nová nejoblíbenější příloha

    Před 7 měsíci
    Už jste se někdy pustili do přípravy domácího pita chleba či placek? Tento druh pečiva je velice oblíbený v arabské kuchyni, ale využijete ho všelijak!
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Jednoduchý žitný chléb se špaldovou moukou a slunečnicovými semínky

    Před 7 měsíci
    Žitné pečivo je lépe stravitelné, výživnější a má delší trvanlivost. Zkuste doma upéct jednoduchý chlebíček z kombinace žitné a špaldové mouky s křupavými slunečnicovými semínky. Bude výborný na snídani i jako součást studené večeře doplněný tvarohovou pomazánkou.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Jednoduchá sýrová omáčka na těstoviny – ideální blesková večeře ve všední den

    Před 7 měsíci
    Vyzkoušejte rychlou omáčku na těstoviny se smetanovým sýrem a parmazánem. Je to snadná verze krémové omáčky Alfredo, která se připravuje jen z několika málo ingrediencí a je hotová za deset minut.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova

    Před 7 měsíci
    Brousíte si zuby na domácí toustový chléb už nějakou dobu? Dobrý recept s jasným postupem je základ a my pro vás jeden takový máme! Pak už stačí jen domácí pomazánka a můžete servírovat snídani!
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Nejlepší recept na velikonoční kynutý mazanec. Je hutný a nerozplizne se v troubě

    Před 7 měsíci
    Pokud hledáte recept na kynutý mazanec, který je pěkně hutný, žádná nadýchaná pěna, a na plechu se vám nerozjede do placky, ale zůstane krásně vysoký.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Dopřejte si hody s velikonoční nádivkou se zeleným lupením a masem

    Před 7 měsíci
    Velikonoční nádivka byla jakýmsi přechodem mezi půstem a hodováním. Název hlavička se velikonoční nádivce dával údajně proto, že měla připomínat trnovou korunu. Jiní zase tvrdí, že je to díky telecí hlavě, jejíž maso se do nádivky dávalo.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Jednoduchá mrkvová pomazánka s lučinou, lahodná záchrana před hladem

    Před 7 měsíci
    Pomazánky jsou vhodné jako rychlé pohoštění pro návštěvy nebo jako výborná večeře, pokud vás přepadne lenost a nechce se vám nic vyvařovat.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Řízky obalené naruby zapečené s cibulí jsou šmrncovnější verze klasiky

    Před 7 měsíci
    Nic proti klasice, ale tyto obrácené řízky mají taky něco do sebe. Díky tomu, že se dopékají v troubě, nejsou tolik tučné a zůstanou šťavnaté. A pečená cibule jim dodá neskutečný šmrnc.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Výtečná nivová pomazánka s ořechy a jarní cibulkou. A k tomu je hotová raz dva

    Před 8 měsíci
    Nivová pomazánka patří mezi stálice v našem repertoáru a rozhodně se mezi všemi vajíčkovými, česnekovými a rybičkovými konkurenty neztratí. Pro milovníky modrých sýrů je to jasná volba! Výrazná chuť nivy skvěle ladí s křupavými vlašskými ořechy, jarní cibulka dodá svěžest. A při servírování určitě nevynechejte ani plátek jablka či hrušky, které celý požitek dotáhne k dokonalosti.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Havajské poke bowl s lososem – miska plná zdraví, chutí i barev

    Před 8 měsíci
    Barevná miska pochází z Havaje. Podává se tam jako předkrm a zpravidla obsahuje zeleninu, ryby a přílohu. Jednotlivé komponenty se nemíchají jako u nás salát, ale skládají se vedle sebe tak, aby byly všechny druhy viditelné a každý si mohl vytvořit své ideální sousto. Perfektní způsob servírování pro děti (i dospělé), které nesnášejí, když se jídlo dotýká a míchá. Nechte se inspirovat svou chutí a nabídkou na trhu a obměňujte složení poke bowl podle libosti.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Prostě neodolatelné zapečené kotlety se smetanou a cibulí zasytí celou rodinu

    Před 8 měsíci
    Snadné a na suroviny nenáročné recepty, díky kterým snadno nasytíte celou rodinu? Takové tipy jsou naprosto k nezaplacení! A právě takový pro vás dnes máme, máte se na co těšit. Zapečené maso s bramborem a smetanou je oblíbená klasika.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Nejjednodušší banánové lívance s ovesnými vločkami, které si vaše děti zamilují

    Před 8 měsíci
    Lívance milují děti, ale rozhodně ne jenom ony. Když je navíc upečete ze zralých banánů, budou krásně vláčné. Výhodou je, že jsou tyto lívanečky bez cukru, obsahují jen trochu sirupu. Myslíme si, že snídaně je jasná!
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Krásně krémová česneková polévka, kterou si zamilují nejen milovníci česneku

    Před 8 měsíci
    Krásně krémová polévka, kterou si zamilují nejen milovníci česneku. Množství stroužků odhadujte podle aroma samotného česneku, ale opravdu jich budete potřebovat hodně. ;) Skvělý šmrnc této polévce dodají oblíbené opečené krutony.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Nechte se překvapit haluškami s brynzou a opečenou slaninou. Je to lahoda

    Před 8 měsíci
    Halušky jsou slovenskou specialitou (jsou-li podávané se zelím, říkává se jim strapačky), ale jak už tomu často bývá, předpisy na ně se značně liší a autoři jsou za ten svůj ochotni bít se jak Jánošík. Podle krajů se připravují jak z čistě moučného, tak z bramborového těsta, nesmí ovšem chybět správný technologický postup, spočívající buď v protlačování těsta speciálním struhadlem, nebo odkrajováním malých kousků z prkénka přímo do vody. Jedině tak vznikne typický hrudkovitý tvar. Přinášíme jeden odzkoušený postup.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Jednoduchá avokádová pomazánka s vejci

    Před 8 měsíci
    Avokádová omáčka guacamole dobyla svět. V podobě pomazánky s vajíčky si získá i vesmír. Avokádo dodá pomazánce nejen příjemně krémovou strukturu a jemnou chuť, ale i zdravé tuky.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Hraběnčiny řezy s jablky a vlašskými ořechy. Sladké potěšení k nedělní kávě

    Před 11 měsíci
    Hraběnčiny řezy se řadí k neodolatelným českým moučníkům. Nadýchaný pečený sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert jako ze zámku. Důležité je jablka nastrouhat nebo nakrájet na tenké plátky tak, aby zůstaly po upečení šťavnaté, ale zároveň si zachovaly lehkou texturu a těsto příliš nenavlhly. Nejlépe chutnají hraběnčiny řezy vlažné nebo v den upečení. Další dny se na sněhu začne srážet tekutina a křupavé řezy nepříjemně změknou.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Jablečný štrúdl s ořechy a rozinkami. Více říkat netřeba

    Před 11 měsíci
    Mezi nejtradičnější moučníky české kuchyně se jistě řadí štrúdl, i když se historicky pojí také s Rakouskem. Lidé ho milují v klasické podobě s jablky, někdy doplněné právě o ořechy nebo rozinky. Upečte si k odpolední kávě to, co máte nejraději.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Se sněhovými pusinkami z bílků budete na všech vánočních večírcích hvězdou

    Před 11 měsíci
    Bílkové pusinky jsou báječným způsobem, jak zpracovat zbylé bílky. Křehké a nadýchané pusinky jsou výtečné cukroví, které lze použít i jako ozdobu na dorty. Jejich příprava se může zdát být náročná, ale vlastně na tom nic není. Zvlášť, když si osvojíte jednoduché zásady a máte po ruce pomocníky v podobě elektrických metel.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Vaječný likér s vanilkou, sladká vánoční dokonalost

    Před 1 rokem
    Vaječný likér je sladký nápoj z mléka a žloutků, který znali už ve středověku. V roce 1270 ho údajně odmítl na smrtelné posteli francouzský král Ludvík IX., aby neporušil půst. K postnímu adventu a svátkům se tak vlastně nehodí, ale stal se už vánoční tradicí, kterou si každá rodina připravuje podle svého receptu stejně jako Svatava z blogu Coolinářka.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Kynutá máslová vánočka s mandlemi. Upleťte si vánoční klasiku sami, není to žádná věda

    Před 1 rokem
    Že je vánočka na Vánoce povinná, vyplývá z jejího názvu. Že ji dnes málokdo peče doma, je smutná tendence, kterou hodláme následujícím postupem zvrátit. Takže: letos vlastnoruční vánočka na každý stůl!
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    S marokánkami podle tohoto receptu už nikdy nebudete muset do cukrářství

    Před 1 rokem
    Pouze základní, ale opravdu kvalitní suroviny. A to je vše, přesně z těchto ingrediencí můžete vykouzlit fantastické marokánky, které doplní váš výběr vánoční cukroví. Tak s chutí do pečení!
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Kroupový kuba se sušenými houbami: vánoční pokrm, který měl chránit před zlými lidmi

    Před 1 rokem
    Kuba býval jedním z hlavních jídel štědrovečerní večeře, dnes se jí ve většině rodin spíše k obědu. Tradičně se připravoval z krup a hřibů, ale použít můžete jakékoliv lesní houby. Žampiony se nehodí, chybí jim omamná vůně lesa, která se báječně snoubí s kroupami, majoránkou a česnekem. Ten sloužil jako ochrana před nemocemi i zlými silami, tvrdí blogerka Jana alias Češka z Česka.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Banánová bábovka je jednoduchý vylepšovák osvědčené klasiky

    Před 1 rokem
    Snadná, na suroviny nenáročná, ale přesto stále trochu jiná, než jak ji možná řada z vás zná. Bábovka je tradiční český moučník, který se peče snad v každé rodině. Zkuste ji tentokrát podle nového receptu s banánem, který jí dodá na vláčnosti a vůni.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Bramborové lokše, staročeská příloha i hlavní chod

    Před 1 rokem
    Lokše neboli bramborové placky jsou vynikající variantou místo knedlíků třeba ke kachně, a pokud máte rádi sladké, můžete si je udělat i s povidly nebo s mákem. Máme pro vás základní recept na vláčné lokše na sádle a jako bonus i recept na plněné lokše do ruky.
     Komentáře
  • Prima Fresh recepty

    Domácí jablečná přesnídávka, zavzpomínejte na dětství

    Před 1 rokem
    Vzpomínáte s láskou a nostalgií na chvíle, kdy maminka nebo babička zašla do spíže a donesla ke svačině domácí jablečnou přesnídávku? Vyzkoušejte tento jednoduchý, ale neuvěřitelně voňavý recept a potěšte své blízké dobrotou plnou vitaminů.
     Komentáře
Snadné a rychlé vaření pro každého. Spoustu dalších skvělých receptů najdete na fresh.iprima.cz
Snadné a rychlé vaření pro každého. Spoustu dalších skvělých receptů najdete na fresh.iprima.cz
Reklama