Zavřít
Rád jím, nerad vařím

Rád jím, nerad vařím

Nejnovější články na Seznamu na téma Rád jím, nerad vařím
  • Rád jím, nerad vařím

    Pořádně hutná polévka s pestem, kterou nahradíte hlavní chod

    Před 1 rokem
    Soupe au pistou je hutná polévka která má původ v Itálii, ale nejoblíbenější je ve francouzském Provence. Má mnoho variací a někde do ní dávají i chleba nebo brambory, různé druhy sýrů, ořechy nebo i těstoviny. Prostě co je zrovna po ruce. Na naši variantu budete potřebovat: Na 6–8 porcí 1 mrkev 1 petržel 2 řapíky celeru 2 bobkové listy 80 g hrášku 1 cuketa (malá) 150 g fazolek 1 rajče 3 chřesty Olivový olej 1,5 l zeleninového vývaru 100 g pesto Sůl a pepř Recept na pesto najdete na mém instagramu @michalovo.jidlo
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Nepřekonatelná rychlovka: Zapečené vepřové plátky se zakysanou smetanou

    Před 1 rokem
    Určitě znáte ty chvíle, kdy potřebujete udělat rychlé jídlo z jednoho hrnce. Tak tohle je přesně to jídlo! nejvíc času zabere oloupání a nastrouhání brambor, ale jinak je to rychlovka, co se uvaří v podstatě sama. Kdo chce, může si pod maso dát ještě třeba cibuli. A kdo by si chtěl trochu pohrát, může ji nejdříve osmahnout dozlatova a pak ji pod maso přidat. Na tento recept budete potřebovat: Na 4 porce 4 plátky vepřové pečeně 800 g brambor 250 g zakysané smetany 50 g hrubozrnné hořčice 50 g dijonské hořčice 150 g strouhaného sýru 50 ml olej Sůl a pepř
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Dokonalá míchaná vajíčka 3x jinak

    Před 1 rokem
    Tři způsoby, jak dělat míchaná vajíčka. Předem upozorňuji, že jsou to míchaná vajíčka, nikoliv vajíčka na cibulce nebo se slaninou – takže to, že tam tyhle ingredience nejsou, neznamená, že je to špatně. Nicméně když si je tam dáte, tak tam budou. Dejte mi vědět, jaké další způsoby děláte vy. Na recept budete potřebovat: Vejce Máslo Sůl
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Takový tatarák jste ještě neměli! Recept michelinského šéfkuchaře

    Před 1 rokem
    Tatarák je oblíbená klasika a dělá se mnoha způsoby. Hlavně dochucení je různé. Žádný univerzální recept neexistuje a hodně záleží i na tom, v jaké zemi si ho dáváte. Někde vám do něj přidají i koňak nebo třeba kapary a ančovičky. Co budete potřebovat na tatarák Sváti Hemmera z restaurace Grand Cru: 250 g hovězí svíčkové 30 g Parmigiano Reggiano pažitka sůl a pepř 1 PL Worcesteru trocha citrónové šťávy 1 PL extra virgin olivového oleje 1 PL olivového oleje
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Vyzkoušejte bramborák, který neznáte. Chutná skvěle a pěkně křupe

    Před 1 rokem
    Pakora je v oblasti Indie, Pákistánu, Nepálu či Bangladéše velmi populární. Svého druhu bramborovou placku, hrudku, smaženku, rösti najdeme v mnoha podobách na mnoha místech planety. U nás jí říkáme bramborák. Pakora pochopitelně není v pravém slova smyslu bramborák, ale je to tomu asi nejblíže. Co budete na tento recept potřebovat: 1 ks velká brambora 1 ks lilek 1 ks cibule 4 stroužky česneku mletá paprika sušená majoránka mleté chilli nasekaná listová petržel 3 polévkové lžíce hladké mouky 1 polévková lžíce žitné mouky 2 ks vejce sůl a pepř olej na smažení
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Tajný recept šéfkuchaře luxusní restaurace na tradiční českou polévku

    Před 1 rokem
    Jihočeská kulajda je naprostá klasika. A nejen to! Dokonce patří mezi to málo jídel, které mají opravdu původ v Česku. Šéfkuchař restaurace Grand Cru Svatopluk Hemmer pro vás připravil tento recept, který opravdu stojí za vyzkoušení - dělá se trochu jinak než jak ji znáte, ale ta chuť je opravdu jedinečná! Na 4 porce budete potřebovat: 1 velká cibule 1 ks menší mrkev 1 ks menší kořenová petržel 3 ks stroužky česneku čajová lžička celého kmínu 50 g namočené sušené houby 200 g nakládaný kopr 1 polévková lžíce hladké mouky 50 g másla 800 ml zeleninového vývaru 200 ml smetany 200 ml mléka 1 lžíce octa Sůl, pepř 4 ks vařené vejce 200 g uvařený brambor nakrájený na kostky 200 g čerstvých hub dle sezóny čerstvý kopr na ozdobu
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Bez toho se večer u TV neobejdete. Výborná sýrová pochoutka k nachos nebo chipsům

    Před 1 rokem
    Tenhle dip je klasika. A jak na večírek tak i ke koukaní na bednu je ideální. Kdo má rád hodně pálivé přidá hodně chilli. Kdo pálivé nerad tak ať si ho tam nedává. Na tento recept budete potřebovat: 30 g máslo 30 g mouka 300 ml mléko 200 g cheddar Sůl Chilli Pro internetové chytrolíny: Prosím o nějaké zábavné komentáře a nejlépe bez toho, aby jste video viděli a recept vyzkoušeli. Moje oblíbené jsou: "Proč to není z eidamu?" "Kejda!" "Proč radši neuděláte něco českýho." Pro více receptů sledujte můj instagramový účet @michalovo.jidlo
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Americký guláš: Pochoutka z USA vyzvala k souboji českou klasiku

    Před 1 rokem
    Americký guláš není úplně guláš, ale jmenuje se guláš. Je to dobrý recept z jednoho hrnce, takže je to vlastně rychlovka. Na tento recept budete potřebovat: 500 g mleté hovězí maso 1 ks cibule 1 ks stroužek česneku 2 ks paprika 2 ks bobkový list 1 lžíce paprika 1 lžíce bazalka 1 lžíce tymián 2 lžíce sójová omáčka 250 ml červené víno 300 ml voda 400 g nakládaná rajčata 300 g rajčatového pyré Olej Sůl Pro internetové chytrolíny: Prosím o nějaké zábavné komentáře a nejlépe bez toho, abyste video viděli a recept vyzkoušeli. Moje oblíbené jsou: "To není guláš." "Proč propagujete Američany?" "Proč radši neuděláte něco českýho." Pro více receptů sledujte můj instagramový účet @michalovo.jidlo
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Vytuněná bramborová kaše. Stačí jedna ingredience navíc a budete chtít ještě

    Před 1 rokem
    Bramborová kaše se sýrem je klasický francouzský recept. Originální název je Pommes Aligot nebo jen prostě Aligot. Chutná klasika, která se v našich domácnostech moc nedělá, a přitom v Česku se sýr dává snad i do bábovky. Na tento recept budete potřebovat: 1 kg brambory varný typ C 2 ks stroužek česneku 100 g máslo 100 ml smetana 250 g mozzarella 250 g gruyère Sůl Pro internetové chytrolíny: Prosím o nějaké zábavné komentáře a nejlépe bez toho, abyste video viděli a recept vyzkoušeli. Moje oblíbené jsou: "Co to je za lepidlo?" "Fuj, to bych nežral." "Takhle prznit kaši." "Proč radši neuděláte něco českýho." Pro více receptů sledujte můj instagramový účet @michalovo.jidlo
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Míchaná vejce z Turecka: Zpestřete si svoji snídani!

    Před 1 rokem
    Turecká míchaná vejce, neboli Menemen, jsou vynikající nejen k snídani, ale klidně i jako oběd. Recept, který vám ukazuji je taková základní varianta, ale existuje mnoho variací. V podstatě co rodina, to trochu jiný recept. Základní ingredience jsou stejné, ale odlišuje se koření, bylinky a jejich poměry v receptuře. Na tento recept budete potřebovat: 4 ks vejce 1 ks čerstvá paprika 1 ks cibule 1 lžíce oregáno Čerstvá petrželka 100 g feta sýr Sůl, pepř Olivový olej Pro internetové chytrolíny: Prosím o nějaké zábavné komentáře a nejlépe bez toho, abyste video viděli a recept vyzkoušeli. Moje oblíbené jsou: "Tohle nejsou míchačky!" "V Turecku jsme byli na dovolený a tohle tam nedělali/dělali jinak." "Proč radši neuděláte něco českýho." Pro více receptů sledujte můj instagramový účet @michalovo.jidlo
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Fantasticky voňavý pečený bůček s netradičním kořením. To musíte vyzkoušet!

    Před 3 roky
    Fantasticky voňavý pečený bůček s netradičním kořením. Michal Deus a šéfkuchař restaurace PRU58 Štěpán Návrat vám ukáží jak na to. Neznámých ingrediencí se rozhodně nebojte, všechny se dají snadno pořídit. Užijte si další boží jídlo a sledujte nás na našich sociálních sítích! @bozi.jidlo
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Lehká a nebesky nadýchaná omeleta? Jde udělat velmi jednoduše!

    Před 3 roky
    Nadýchaná omeleta s žloutkovou miso omáčkou. Michal Deus a šéfkuchař restaurace PRU58 Štěpán Návrat vám ukáží jak na to. Neznámých ingrediencí se rozhodně nebojte, všechny se dají snadno pořídit. Užijte si další boží jídlo a sledujte nás na našich sociálních sítích! @bozi.jidlo
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Smažené kuřecí kousky s pikantní majonézou

    Před 4 roky
    Kuřecí wasabi tempura s wasabi majonézou je skvělá pikantní pochoutka. Michal Deus a šéfkuchař restaurace PRU58 Štěpán Návrat vám ukáží jak na to. Neznámých ingrediencí se rozhodně nebojte, všechny se dají snadno pořídit. Užijte si další boží jídlo a sledujte nás na našich sociálních sítích! @bozi.jidlo
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Pečený hemenex je jednoduchá klasická snídaně

    Před 4 roky
    Pečený hemenex je skvělou snídaní pro všechny, i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci. V tomto díle pořadu se opět vydáme za dobrým jídlem do Cementárny Prachovice, kde vám v kuchyni Luboše Lesáka ukážeme další recept. Hostem pořadu je také nutriční specialista Pavel Suchánek.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Pstruh na kmíně. Obědová rychlovka i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci

    Před 4 roky
    Pstruh na kmíně s pečenou kořenovou zeleninou je skvělým jídlem pro všechny, i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci. V tomto díle pořadu se opět vydáme za dobrým jídlem do Cementárny Prachovice, kde vám v kuchyni Luboše Lesáka ukážeme další recept. Hostem pořadu je také nutriční specialista Pavel Suchánek.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Vyzkoušejte netradiční přílohu ke kuřeti! Tarhoňa je snadná na přípravu a skvěle chutná

    Před 4 roky
    Kuře s tarhoňou je skvělým jídlem pro všechny, i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci. V tomto díle pořadu se opět vydáme za dobrým jídlem do Cementárny Prachovice kde vám v kuchyni Luboše Lesáka ukážeme další recept. Hostem pořadu je také nutriční specialista Pavel Suchánek.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Pečený karbanátek je skvělé a vydatné jídlo. Vyzkoušejte ho

    Před 4 roky
    Šéfkuchař Luboš Lesák vám v pořadu Michala Deuse ukáže skvělou alternativu ke klasickému receptu. Pečený čočkový karbanátek je vydatným jídlem pro všechny, i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci. V tomto díle pořadu se vydáme za dobrým jídlem do Cementárny Prachovice. Hostem pořadu je také nutriční specialista Pavel Suchánek.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Klobása s grilovaným jablkem

    Před 4 roky
    Salsiccia s křenem, pečeným jablkem a čočkovým salátem je recept sice jednoduchý, ale dokonalý. Kombinace čočky s jablky a vepřovou klobásou je neodolatelná. Recept vám v pořadu Michala Deuse ukáže šéfkuchař restaurace Zas a Znova Petr Hajný.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Hovězí steak na grilu s jednoduchou chimichurri omáčkou

    Před 4 roky
    Teres major steak s argentinskou chimichurri omáčkou je snadný recept z fantastického kusu masa. Šéfkuchař Petr Hajný z restaurace Zas a Znova vám ukáže jak na to v pořadu Michala Deuse.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Chutná vychytávka na grilu, která z vás uděla opravdového mistra! Grilovaný salát!

    Před 4 roky
    Salát z grilované mrkve a pomerančů s granátovým jablkem, koriandrem a červenou cibulí je opravdová lahůdka, kterou nejen potěšíte všechny vegetariány, ale hodí se i jako příloha k masu. Recept vám v pořadu Michala Deuse ukáže šéfkuchař restaurace Zas a Znova Petr Hajný.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Grilování s šéfkuchařem. Krkovice s pečenou cibulí a česnekem na grilu

    Před 4 roky
    Krkovice je nejoblíbenější maso na grilování. S pečenou cibulí a česnekem se stane naprostou delikatesou. Dalším hostem pořadu Michala Deuse je šéfkuchař Petr Hajný a ukáže vám jednoduché, ale neskutečně dobré recepty na grilu.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Asijský guláš! Podívejte se na recept na nefalšovanou asijskou pochoutku

    Před 4 roky
    Kari není guláš v pravém slova smyslu, ale tak jak ho v Thajsku konzumují, šel by k němu lehce přirovnat. Šéfkuchař Štěpán Návrat vám ukáže dvě varianty přípravy - složitou od základu a jednoduchou z pasty, kterou lze snadno koupit.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Sushi si hravě zvládnete připravit i doma! Podívejte se na recept

    Před 4 roky
    Sushi je asi nejznámější japonské jídlo. Šéfkuchař Štěpán Návrat vám v pořadu Michala Deuse ukáže, jak na to. Neznámých ingrediencí se rozhodně nebojte, všechny se dají snadno pořídit. Octovou zálivku na sushi rýži si také můžete koupit připravenou hotovou takže ani ochucení se bát nemusíte.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Řízek jak ho neznáte! Podívejte se jak ho připravit jinak

    Před 4 roky
    Řízek je klasika, ale i ta se dá udělat jiným a zajímavým způsobem. Šéfkuchař Štěpán Návrat vám ukáže jak může japonský způsob marinování masa udělat z obyčejného řízku neobyčejnou delikatesu.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Polévka jako z asijského bistra. Jednoduchý recept, který zvládnete i doma

    Před 4 roky
    Hot & Sour polévka, kterou z náme z asijských bister, jde připravit různými způsoby. Michal Deus a šéfkuchař Štěpán Návrat vám ukáží ten složitější. Jednoduše lze tento recept udělat s hotovou pastou, která se dá i běžně koupit. Užijte si další boží jídlo!
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Vyzkoušejte smaženou rýži s hráškem. Rychlovka, kterou zvládne každý!

    Před 4 roky
    Smažená rýže s hráškem a tofu je klasika a rychlovka v jednom. V dalším díle pořadu vám recept ukáže Michal Deus společně s herečkou Bárou Jánovou.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Geniálně jednoduchý recept na chřest. Se strouhankou a vajíčkem

    Před 4 roky
    Zelený chřest s opečenou strouhankou, hořčicovým dresinkem a pošírovaným vejcem. Snadnou a vynikající úpravu této skvělé jarní zeleniny ve vašem oblíbeném pořadu připravuje Michal Deus společně s herečkou Bárou Jánovou.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Recept na bramborovou kaši z pečených brambor. Jednou zkusíte a už nikdy nebudete chtít jinou!

    Před 4 roky
    Dnes si uděláme bramborovou kaši, ovšem nebude se jednat o tradiční způsob přípravy. Podívejte se na to, jak si lze jednoduchý recept ozvláštnit. Společně s Michalem Deusem ji v dalším díle vašeho oblíbeného pořadu uvaří herečka Bára Jánová.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Dršťkovka z hlívy zasytí i zahřeje. Jak ji zvládne známá seriálová herečka uvařit?!

    Před 4 roky
    "Dršťková" polévka z hlívy ústřičné je vegetarianskou variantou oblíbené polévky. Společně s Michalem Deusem ji v dalším díle vašeho oblíbeného pořadu uvaří herečka Bára Jánová.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Krkovička s cibulkou a tvarohovým bramborem! Klasika jak má být!

    Před 4 roky
    Jednoduchý recept na krkovičku s karamelizovanou cibulkou a brambory s tvarohem a petrželkou. Hostem pořadu Michala Deuse je Pepa Nemrava.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Kuře na paprice připravené jako minutka. Vyzkoušejte za chvilku hotovou klasiku

    Před 4 roky
    Klasiku, kterou milují děti i dospělí připravuje v rychlé minutkové variantě Pepa Nemrava. Kuře na paprice jako rychlovka.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Naprosto skvělá plněná sekaná od finalisty MasterChefa

    Před 4 roky
    Velikonoční sekaná je variací na klasický a oblíbený recept. Vejce a kopřivy z něj udělají nedílnou součást vašeho velikonočního menu. Recept vám ve vašem oblíbeném pořadu přináší Michal Deus a jeho host Pepa Nemrava.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Velikonoční nádivka od finalisty z MasterChefa. Naprosto jednoduchá dobrota

    Před 4 roky
    Velikonoční hlavička je fantastický a tradiční jednoduchý recept na nádivku, která je neodmyslitelnou součásti velikonočního menu. Bez nádivky to na Velikonoce v mnoha domácnostech prostě nejde. Hostem pořadu je tentokrát specialista na českou kuchyni Pepa Nemrava.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Domácí sádlová bageta. Recept od šéfkuchaře na lahodné domácí pečivo

    Před 4 roky
    Domácí sádlová bageta provoní celý byt a vy už nikdy nebudete chtít jinou. Recept na vynikající domácí pečivo od šéfkuchaře Pavla Býčka.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Makarony zapečené se sýrem! Jednoduchá a rychlá klasika

    Před 4 roky
    Mac'n'cheese neboli makarony a sýr je jedno z nejoblíbenějších jídel v USA a Velké Británii. Je jednoduché na přípravu a chutná božsky. Jen je potřeba pamatovat na to, že je to jedno z těch jídel, které je dobré jen jednou za čas, protože při časté konzumaci by vás pak mohla dost překvapit vaše váha.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Šéfkuchař radí, jak na poctivý vývar

    Před 4 roky
    Jednoduchá vychytávka, kterou vám poradí šéfkuchař Pavel Býček vám usnadní život. Stačí vývar místo na plotně připravovat v troubě a máte ho hotový takřka bez námahy.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Jak ušetřit peníze při vaření? Naučte se vykostit kuře!

    Před 4 roky
    Jednoduchý návod na techniku, která vám ušetří spousty peněz. Vykostit kuře je snadné a opravdu vám to ušetří víc než si myslíte.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Smetanový dezert, který si zamiluje celá rodina. Recept od šéfkuchaře pro každého

    Před 4 roky
    Fantastický a jednoduchý smetanový dezert s podmáslím v podání šéfkuchaře Pavla Býčka. Sladká radost pro celou rodinu!
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Slané lívance s majoránkou a slaninou. Originální recept od jednoho z nejlepších českých šéfkuchařů

    Před 4 roky
    Klasické sladké lívance znají všichni, ale slané lívance jsou originální variací na toto oblíbené jídlo. Budete je milovat hned, jak je ochutnáte. Recept od Pavla Býčka, jednoho z nejlepších českých šéfkuchařů a majitele restaurace The Eatery.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Koprovka hotová za 15 minut. Snadný recept od šéfkuchaře jedné z nejlepších českých restaurací

    Před 4 roky
    Jednoduchý recept na fantastickou a voňavou koprovku. Klasický recept v podání jednoho z nejlepších českých šéfkuchařů Pavla Býčka.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Silná a voňavá česnečka! Jednoduchý recept na kocovinu

    Před 4 roky
    Snadný recept na fantasticky voňavou česnečku, která po noci plné oslav přijde vhod a pomůže zdolat i tu nejhorší kocovinu.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Vajíčková pomazánka 3x jinak! Na chlebíček i chleba jako dělaná!

    Před 4 roky
    Tři recepty na oblíbenou vajíčkovou pomazánku. Ať už chystáte chlebíčky nebo si ji chcete dát jen tak na chuť. Geniální klasika, která nikdy nezklame.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Dva žloutky v jednom vejci! Vyrobit si takové vejce je úplně snadné!

    Před 5 roky
    Pošírované vejce se smetanovou omáčkou zvládne připravit opravdu každý. Jednoduchá metoda jak si připravit vynikající snídani či svačinu.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Míchaná vajíčka, jaká jste nikdy nejedli! Jedinečný způsob, jak připravit sametově jemnou delikatesu

    Před 5 roky
    Jemná a krémová vajíčka připravená ve vodní lázni posouvají tak jednoduchou věc, jako jsou míchaná vejce o pořádný kus dál. Geniálně jednoduché a fantasticky chutné!
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Boršč bez masa se zakysanou smetanou a koprem. Jednoduše geniální polévka!

    Před 5 roky
    Jednoduchá bezmasá varianta oblíbené polévky. Boršč, který připravíte i sníte rychle!
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Palačinky s jablky a skořicí. Jednoduchý podzimní dezert, který zvládne každý!

    Před 5 roky
    Fantasticky jednoduchý dezert, který potěší každého milovníka voňavých sladkostí. Ideální podzimní kombinace - to jsou palačinky s jablky a skořicí.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Kuře s pivní omáčkou na pánvi! Rychlý recept, který zvládne každý!

    Před 5 roky
    Jednoduchý recept na přípravu křupavého kuřete s lahodně smetanovou pivní omáčkou. Nejen, že skvěle chutná, ale ani vám nezabere moc času.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Klasické bramboráky pro princeznu!

    Před 5 roky
    Klasické bramboráky na sádle. Jednoduchý recept na opravdu křupavou a voňavou delikatesu, kterou milují všichni.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Dokonalá míchaná vejce a italská omeleta! Hanka Vagnerová tentokrát za plotnou doslova tančí!

    Před 5 roky
    Krémová míchaná vejce pro dokonalou snídani a italská frittata jako rychlá večeře nebo skvělé pohoštění. Snadné recepty, které zvládne i začátečník.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Kuře s křupavou kůžičkou pečené na pánvičce! Hanka Vagnerová se naučila připravit pořádný kus masa!

    Před 5 roky
    Kuře upečené v pánvi! Neuvěřitelně snadná příprava kuřete s křupavou kůžičkou a skvělou tomatovou omáčkou s česnekem a olivami. Recept, který zvládne opravdu každý!
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Cuketové řízky s parmezánem a limetkovým dipem

    Před 5 roky
    Jednoduše, chutně a zdravě! I tak mohou být připraveny řízky. Skvělá alternativa k masu pro milovníky cuket.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Umí, neumí? Herečka Hana Vagnerová v kuchyni. Jak se jí podaří bramboračka?

    Před 5 roky
    Recept na skvělou a jednoduchou polévku, která každého uchvátí fantastickou chutí. Italská bramboračka rozhodně zvládne konkurovat i té, kterou známe z naší domácí kuchyně.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Tomáš Měcháček umí hrát fenyklem na mandolínu! A u toho si uvaří skvělý salát s lososem

    Před 5 roky
    Recept na skvěle svěží salát s fenyklem, pošírovaným vejcem a uzeným lososem.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Seriálová hvězda Tomáš Měcháček si tomatovou polívku vaří zásadně v županu!

    Před 5 roky
    Vynikající tomatová polévka s quinoou zázvorem a koriandrem, kterou zvládne uvařit opravdu každý poslouží nejen jako první chod, ale také jako lehké hlavní jídlo.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Tomáš Měcháček vaří jídlo z jednoho hrnce pro hosty, které nepozval!

    Před 5 roky
    Rýže s treskou, olivami a bazalkou. Jednoduché jídlo z jednoho hrnce, které je hotové za chvilku a můžete jím rychle pohostit i více strávníků.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Špagety z cukety! Snadno a rychle vaří herec Tomáš Měcháček v pořadu Michala Deuse

    Před 5 roky
    Jednoduchý recept na rychlé a zdravé jídlo z cukety, které se skvěle hodí jako hlavní jídlo pro vegetariány i jako lehká letní příloha k masu.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Nepovedené záběry ze zákulisí natáčení pořadu Michala Deuse s Jiřím Mádlem

    Před 5 roky
    Když se něco při natáčení pokazí, tak je to s největší pravděpodobností moderátor. Bonusový sestřih nepovedených záběrů z natáčení.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Jiří Mádl: Superman, který vaří rychlá a jednoduchá jídla!

    Před 5 roky
    Skvělá mrkvová polévka s koriandrem a zázvorem! Jednoduché, rychlé jídlo pro všechny, kteří rádi jedí, ale neradi vaří.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Snadné, rychlé jídlo, které nestojí moc a zvládne ho uvařit i Jirka Mádl!

    Před 5 roky
    Kuřecí srdíčka na cibulce s koňakem a petrželí. Jednoduché a rychlé jídlo, které nestojí moc a zvládne ho připravit opravdu každý, tedy i herec Jiří Mádl.
     Komentáře
  • Rád jím, nerad vařím

    Herec Jiří Mádl slzel u přípravy salátu ze superpotraviny

    Před 5 roky
    Jak se popere první host s kuchařskou výzvou Michala Deuse? Zvládne herece Jiří Mádl fantastický voňavý salát, který může být přílohou stejně jako hlavním jídlem? Sledujte video.
     Komentáře
Rychlé a snadné recepty pro každého, koho vařit nebaví, nebo jen nestíhá. Michal Deus a jeho hosté vám ukáží, jak na to! Pro více receptů sledujte instagramový účet @michalovo.jidlo
Rychlé a snadné recepty pro každého, koho vařit nebaví, nebo jen nestíhá. Michal Deus a jeho hosté vám ukáží, jak na to! Pro více receptů sledujte instagramový účet @michalovo.jidlo
Reklama