Je to dřina od rána do večera. Ne každý je na to připravený, říká majitel restaurace
Před 3 rokyTomáš Vobořil začal podnikat ve dvaceti letech, kdy dodával Sushi pro jednoho vlakového dopravce. Dnes mu patří dvě známé a oblíbené restaurace v Praze. Čím vším si majitel Podolky musel projít a čím se ve svém byznysu řídí? Nejen o tom je další epizoda seriálu o úspěšných gastro podnikatelích.„Chceme šéfkuchaře, kteří pijí pivo a nejsou egoušci“. Jak funguje ráj asijské kuchyně v Praze?
Před 3 rokyV další epizodě Receptu na úspěch se o ten svůj podělí spolumajitel gastroskupiny Together.Platy jsou přemrštěné, lidé chtějí více volna. Otevřít restauraci není pro každého, říká Kaplan
Před 3 rokyViktor Kaplan otevřel svou první pražskou restauraci v roce 1998. Jmenovala se U dvou štírů. Po nějaké době si k práci provozního v restauraci přibral ještě studium práv. Ty dokončil v Praze roce 2007.Gurmánský ráj jménem Manifesto je plný různých chutí a vůní
Před 3 rokyGastronomický projekt Manifesto se po úspěchu v Praze aktivně rozhlíží po zajímavých lokacích v zahraničí, které by mohlo svým konceptem oživit. Podívejte se na na Recept na úspěch, ve kterém o tom svém hovoří Martin Barry, americký architekt a zakladatel kulinářského konceptu Manifesto.Vraťme se k tomu, co se jedlo dřív, říká Lucie Beyerová
Před 3 rokyZdravý životní styl představuje pro řadu lidí svého druhu koníčka a povyražení, provozovatelka teplické restaurace Zahrada se k němu ale přiklonila z důvodů mnohem závažnějších. „Bohužel, jak to bývá, kariéra a životní styl ,urvi co můžeš', dokud je o tebe zájem, mě přivedly na pokraj. Přišla nemoc a ani všechny vydělané peníze nic neřešily. Přišel mírně řečeno šok v podobně rakoviny děložního čípku a s ním prozření,“ popisuje Lucie Beyerová. Právě na zdravé stravování zaměřila i svůj byznys.Jan Punčochář si U Matěje plní sen. Akcionáře vyšel na desítky milionů
Před 3 rokyNa pražské Podbabě, hned u vilové čtvrti Hanspaulka, se zrodil gastronomický hit. Nedávno otevřená restaurace U Matěje vábí davy návštěvníků, přičemž šéfkuchař Jan Punčochář neváhá mluvit o splněném snu. Co pro to musel udělat a jaké má známý restauratér další plány? Podívejte se na další díl videoseriálu Recept na úspěch.