Zavřít
Recept na úspěch

Recept na úspěch

Nejnovější články na Seznamu na téma Recept na úspěch
  • Recept na úspěch

    Je to dřina od rána do večera. Ne každý je na to připravený, říká majitel restaurace

    Před 3 roky
    Tomáš Vobořil začal podnikat ve dvaceti letech, kdy dodával Sushi pro jednoho vlakového dopravce. Dnes mu patří dvě známé a oblíbené restaurace v Praze. Čím vším si majitel Podolky musel projít a čím se ve svém byznysu řídí? Nejen o tom je další epizoda seriálu o úspěšných gastro podnikatelích.
     Komentáře
  • Recept na úspěch

    „Chceme šéfkuchaře, kteří pijí pivo a nejsou egoušci“. Jak funguje ráj asijské kuchyně v Praze?

    Před 3 roky
    V další epizodě Receptu na úspěch se o ten svůj podělí spolumajitel gastroskupiny Together.
     Komentáře
  • Recept na úspěch

    Platy jsou přemrštěné, lidé chtějí více volna. Otevřít restauraci není pro každého, říká Kaplan

    Před 3 roky
    Viktor Kaplan otevřel svou první pražskou restauraci v roce 1998. Jmenovala se U dvou štírů. Po nějaké době si k práci provozního v restauraci přibral ještě studium práv. Ty dokončil v Praze roce 2007.
     Komentáře
  • Recept na úspěch

    Gurmánský ráj jménem Manifesto je plný různých chutí a vůní

    Před 3 roky
    Gastronomický projekt Manifesto se po úspěchu v Praze aktivně rozhlíží po zajímavých lokacích v zahraničí, které by mohlo svým konceptem oživit. Podívejte se na na Recept na úspěch, ve kterém o tom svém hovoří Martin Barry, americký architekt a zakladatel kulinářského konceptu Manifesto.
     Komentáře
  • Recept na úspěch

    Vraťme se k tomu, co se jedlo dřív, říká Lucie Beyerová

    Před 3 roky
    Zdravý životní styl představuje pro řadu lidí svého druhu koníčka a povyražení, provozovatelka teplické restaurace Zahrada se k němu ale přiklonila z důvodů mnohem závažnějších. „Bohužel, jak to bývá, kariéra a životní styl ,urvi co můžeš', dokud je o tebe zájem, mě přivedly na pokraj. Přišla nemoc a ani všechny vydělané peníze nic neřešily. Přišel mírně řečeno šok v podobně rakoviny děložního čípku a s ním prozření,“ popisuje Lucie Beyerová. Právě na zdravé stravování zaměřila i svůj byznys.
     Komentáře
  • Recept na úspěch

    Jan Punčochář si U Matěje plní sen. Akcionáře vyšel na desítky milionů

    Před 3 roky
    Na pražské Podbabě, hned u vilové čtvrti Hanspaulka, se zrodil gastronomický hit. Nedávno otevřená restaurace U Matěje vábí davy návštěvníků, přičemž šéfkuchař Jan Punčochář neváhá mluvit o splněném snu. Co pro to musel udělat a jaké má známý restauratér další plány? Podívejte se na další díl videoseriálu Recept na úspěch.
     Komentáře
Zajímavosti ze života podnikatelů a jejich byznysu.
Zajímavosti ze života podnikatelů a jejich byznysu.
Reklama