Zavřít
S kuchařem u plotny

S kuchařem u plotny

Nejnovější články na Seznamu na téma S kuchařem u plotny
  • S kuchařem u plotny

    Krkovice s bramborem. Klasika, která nezklame

    Před 4 roky
    Poctivý pomalu pečený kus masa, se kterým není mnoho práce a ohromí i tu nejzmlsanější návštěvu.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Když pořádná polévka, tak jedině frankfurtská

    Před 4 roky
    Vydatná polévka, která postaví na nohy, zasytí a zahřeje. Její příprava je jednoduchá a výsledek ohromující.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Topinky! Nejlepší doplněk k pivu na dva způsoby

    Před 4 roky
    Masová směs a pikantní sýr. A samozřejmě dozlatova opečené topinky s pořádnou vrstvou česneku. Kdo by odolal?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Máslovo-citronový pstruh s dozlatova pečenými bramborovými plátky

    Před 4 roky
    Velmi snadný a rychlý recept, se kterým uděláte u každé tabule velkou parádu.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vepřové kolínko na černém pivě. Lahodná jednoduše připravená klasika

    Před 4 roky
    Známé jídlo, jehož přípravy se nemusíte bát. S naším receptem se vám totiž zaručeně povede.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Zahřeje, zasytí a nezruinuje. Uzený vývar z vepřových ocásků s kroupami

    Před 4 roky
    Netradiční polévka, které ale snadno přijdete na chuť. Voní po uzeném mase, křupe v ní dozlatova pražená zeleninka a sytost dotáhnou kroupy.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Hovězí jazyk co se na jazyku rozplyne a hebká křenová omáčka

    Před 4 roky
    Pokud se přenesete přes to, že nejste první, kdo má ten jazyk v puse, vychutnáte si lahůdku.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Nejlepší snídaně do postele? Lívance z banánů a celozrnné mouky

    Před 4 roky
    Není snad nikdo, koho by poránu nepotěšily lívance. Zkuste ale běžný recept pozměnit přidáním jiných ingrediencí. Výsledek bude znamenitý!
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Kdo jednou vyzkouší, nechce jinak! Prozradíme tajemství konfitovaného bůčku

    Před 4 roky
    Bůček se může konzumovat několika všeobecně známými způsoby. Dnes nám kuchař Zdeněk Marcín ale ukáže málo známou úpravu bůčku, kterou si zamilujete.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Instantní hrachová polévka versus pořádná hutná domácí. Neuvěříte, že jste někdy pozřeli tu ze sáčku

    Před 4 roky
    Jasně, instantní je jednodušší, ale pořádná hutná hrachovka taky není žádná vyšší kulinářská. A ten rozdíl v chuti za to opravdu stojí. No řekněte, plave vám v sypké směsi zalité horkou vodou vypečená slaninka a křupavé na sádle do zlatova smažené krutony?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Křupavé smažené kuře v bramborovém těstíčku. Lahodný domácí fast food

    Před 4 roky
    Místo trojobalu zkuste tohle bramborové těstíčko. Kuřecí prsa budou stejně křupavá a brambory mu dodají ještě lepší chuť.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Bramborový bác. Neskutečně dobrý a levný zapomenutý recept

    Před 4 roky
    Tentokrát kuchař Zdeněk Marcín prozradí oblíbený recept své prababičky. Pokud ho vyzkoušíte, určitě ho budete dělat často.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Krevety jak ze špičkové restaurace. S námi je zvládnete i doma

    Před 4 roky
    Přípravy mořských plodů se nemusíte obávat. S naším návodem je zvládnete snadno i doma.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Dokonalé škvarkové pagáče. Ideální pochoutka do pohodových dnů

    Před 4 roky
    Chutnají fantasticky, přitom jejich příprava není nijak složitá a s kuchařovým návodem je zvládne upéct i úplný začátečník
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Sekaná jako od babičky. Nejlepší recept do zimních dnů

    Před 4 roky
    Klasické jídlo, které vás přenese o pár hezkých let zpátky. Sekaná podle babiččina receptu.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Slávky na víně. Dopřejte si doma chuť a vůni dovolené u moře

    Před 4 roky
    Základ jsou samozřejmě čerstvé slávky, ostatní suroviny ale nejspíš doma máte. A příprava mořských plodů je pak hotová raz dva.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Buchtičky se šodó. Vzpomínka na dětství, která se nikdy nepřejí

    Před 5 roky
    Jedno z nejoblíbenějších jídel školních jídelen lze povýšit na výborné jídlo, které obstojí u nejmlsnějších strávníků.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Růžičkovou kapustu jedině v tekuté formě! Krémová polévka, kterou zblajznou i odpůrci zeleniny

    Před 5 roky
    Orestovat na másle, rozmixovat, zakápnout smetanou a navrch vypraženou slaninku a krutony. Tak z růžičkové kapusty zůstane lahodná jemná chuť a "zkousne" ji i zarytý odpůrce košťálové zeleniny.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Houbové rizoto. Je hned na stole a sklidí zasloužený úspěch

    Před 5 roky
    Houby stále rostou, pokud jste už vyzkoušeli všechny prověřené rodinné recepty, připravte si pro změnu houbové rizoto podle našeho receptu.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Díky tomuhle receptu zapomenete na předsudky vůči ledvinkám

    Před 5 roky
    Vepřové ledvinky nejsou pro většinu lidí zrovna oblíbená mňamka. Zaslouží ale druhou šanci. Zkuste je připravit podle Zdeňka Marcína a uvidíte, jak si pochutnáte.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Marinovaný bůček se zeleninovým salátkem

    Před 5 roky
    Takhle bůček určitě neznáte. Neobvyklá marináda z medu, piva a bylinek mu dodá šmrnc a lehký zeleninový salát zase lehkost.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Oblíbenou hospodskou klasiku katův šleh neboli "kaťák" zvládnete hravě i doma

    Před 5 roky
    Maso, cibule, papriky a chilli papričky - to je v podstatě salát. A hranolky jako příloha? To už je na vás.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Cmunda po kaplicku. Bramborák dotažený k dokonalosti

    Před 5 roky
    Bramborák, cmunda, kramflek. Jeden název pro oblíbené levné jídlo. Ovšem cmunda po kaplicku je k dokonalosti vylepšený recept, který určitě nebudete dělat jen jednou.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Hranolky a chipsy: Nejlepší smažené brambory, jaké můžete doma připravit

    Před 5 roky
    Nepotřebujete moc, stačí obyčejné brambory, tuk, sůl a správný návod. Pak se vám všechny formy smažených brambor vyvedou dozlatova.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Kynutý švestkový koláč. Klasika, které nikdo neodolá

    Před 5 roky
    Letošní bohatá úroda švestek potěší každého, kdo má slabost pro tyto fialové poslední pozdravy léta. Upečte si z nich třeba klasický kynutý koláč s drobenkou jako od babičky.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Tatarák, jak ho neznáte. Místo hovězího masa zkuste tuhle kombinaci

    Před 5 roky
    Syrový losos nepatří jenom na sushi, ve firmě tataráku s toustem si ho vychutnáte neméně. Stačí vědět, jak na to.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Gaspacho. Jediná polévka, kterou není trapas servírovat studenou

    Před 5 roky
    Polévka, kterou potřebujete poznat, abyste si u tabule neutrhli ostudu. Jako Arnold J. Rimmer.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Nebezpečně návykové španělské churros s čokoládovou omáčkou

    Před 5 roky
    Ve Španělsku se bez nich neobejde žádná oslava. Vyzkoušejte je i vy a určitě je nebudete připravovat naposled.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Bublanina s jahodami je lehounká a lahodná

    Před 5 roky
    Lehoučká a skvělá varianta tohoto oblíbeného moučníku vás nadchne.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Zapečený chřest se sýrem. Dokonalá a jednoduchá dobrota

    Před 5 roky
    Chřest se u nás v minulosti pěstoval skoro všude a byl nezbytnou součástí každé jarní kuchyně. Naštěstí se vrací na náš stůl. Vyzkoušejte ho, jeho příprava je jednoduchá a jeho jemnou chuť si zamilujete.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Pravé české koblížky a jidáše

    Před 6 roky
    Kynutého těsta se spousta kuchařek bojí. Není ale proč, po dodržení několika pravidel z něho můžete vyzkoušet i tyto neodolatelné koblihy podle dnešního receptu.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Křupavá marinovaná kuřecí křídla s dipem a zeleninou

    Před 6 roky
    Moderní hospodská chuťovka se dá snadno připravit i doma a má všechny výhody – moc nestojí, výroba dlouho netrvá a mizí podobně jako chipsy, jakmile s křídly začnete, zaručeně se přejíte.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Zabijačkový guláš se staročeskou vejmrdou

    Před 6 roky
    K nefalšované zimní zabíjačce patří i pravý zabíjačkový guláš. Na rozdíl od klasického má svá specifika. Dnes Zdeněk Marcín prozradí, jak si ho můžete připravit i doma.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Kuřecí vývar s vaječným svítkem

    Před 6 roky
    Pořádný kuřecí vývar je nezastupitelný a obzvlášť chutný v zimním období. Dnes nám kuchař ukáže, jak si ho připravit jednoduše doma.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Úžasná žebírka s medovou omáčkou se salátem coleslaw

    Před 6 roky
    Zdeněk Marcín je zpět a jako první recept si pro vás připravil pečená žebírka s medovou omáčkou a salátem coleslaw.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Zdeněk Marcín je zpět s novými díly už příští sobotu

    Před 6 roky
    Dostaveníčko se Zdeňkem Marcínem si můžete dát každou sobotu už od 9. února.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Kynuté lívance s malinami

    Před 7 roky
    Nadýchané lívance s malinami a šlehačkou. Takovému dezertu takřka není možné říct ne. A úžasný dojem s nimi uděláte i na snídaňovém menu. Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na nadýchané lívanečky s malinami, které vás potěší?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Polévka tom kha kai s pak choi

    Před 7 roky
    Jednoduchá polévka, na kterou ani nejsou třeba žádné extra speciální suroviny. Vše, co potřebujete, najdete v běžném supermarketu. A výsledek přitom stojí za to! Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na klasickou asijskou specialitu, která nejen že skvěle chutná, ale také vás zahřeje?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vanilková panna cotta s jahodovou omáčkou

    Před 7 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak vykouzlíte doma tento úžasně lahodný smetanový dezert, který znáte jen z italských restaurací?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Moravský vrabec s chlupatými knedlíky a zelím

    Před 7 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na pořádného vepřového vrabce se zelím s nefalšovanými chlupatými knedlíky?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Hovězí burger s domácím kečupem

    Před 7 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na poctivý a pořádný hovězí burger, který bude mnohem chutnější než ve fast foodu, a rychlý domácí kečup z opravdových rajčat?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Čína s vepřovým masem a burskými oříšky

    Před 7 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Pro chutnou čínu nemusíte do nejbližšího bistra, daleko lepší si můžete připravit sami doma.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Zelňačka s uzeným masem a restovanou klobáskou

    Před 7 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Výborná zelňačka zahřeje a postaví na nohy každého.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Rukolový salát se slaninou, krutony a grepem

    Před 7 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Rukolový salát z dnešního receptu svou neobvyklou kombinací příjemně osvěží a odlehčí povánočním přecpaným žaludkům.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vepřový bůček na cibuli s kedlubnovým zelím

    Před 7 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Správně udělaný bůček nemůže tělu uškodit! A k tomu si připravíme vynikající kedlubnové zelí s rozinkami a jablkem.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Pečená křepelka s kaštanovou nádivkou

    Před 7 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. V dnešním vánočním díle najdete inspiraci, jak vykouzlit opravdu pohádkový oběd hodný královské hostiny.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Řízek z vepřové kýty s bramborovým salátem

    Před 7 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Klasický řízek že je jednoduchý jak facka? Ale jak ho udělat opravdu dokonale?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Krůtí prsa s citronovou omáčkou

    Před 7 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Krůtí prsa s citronovou omáčkou a tymiánem vám připomenou léto.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Kaki koláč z listového těsta

    Před 8 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Koláč z listového těsta s exotickým ovocem kaki a pistáciemi jste určitě ještě nezkoušeli. A vsaďte se, že se po něm zapráší!
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Jehněčí kotletky v bylinkové krustě

    Před 8 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s pak choi, což je čínská zelenina podobná mangoldu, chutnají pohádkově.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Kachní prsa na fenyklu s červeným zelím

    Před 8 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Kachní prsa s červeným zelím, rozinkami, brusinkami a portským? To zní nejen pohádkově, to chutná pohádkově!
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Zelné závitky se slaninou a tomaty

    Před 8 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Zelné závitky plněné mletým masem ovoněné tymiánem a slaninou jsou ideální rychlou večeří pro podzimní dny.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vepřová panenka ve slanině s ragú z hlívy ústřičné

    Před 8 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Vepřová panenka zabalená ve slanině s hlívou ústřičnou je prostě luxusní záležitost. Ideální přílohou jsou vařené nebo pečené brambory.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Jablečný crumble v misce

    Před 8 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Sladký dezert z jablek nemusí být jen štrúdl. Vyzkoušejte crumble s jablky, což je geniálně jednoduchý, ale velmi lahodný a výrazný dezert.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vepřová krkovička s kapustou

    Před 8 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Vepřová krkovička vždycky přijde vhod. A co si ji udělat nejen snadno a rychle, ale navíc – masožravci pozor! – s kapustou?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Kuřecí stehno na světlém pivě

    Před 8 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Kuře podlité pivem při pečení nebo grilování určitě znáte. Šéfkuchař dnes ukáže jiný postup kombinování kuřecího masa a piva při vaření, který si jistě zamilujete.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Falafel na pita chlebu s dresinkem

    Před 8 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Tentokrát se naučíme dělat falafel se zeleninovým salátem v pita chlebu. Falafel se připravuje z cizrny (nebo bobů) v podobě placek, případně kuliček, a pochází z Egypta.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vepřový kotlet s jablky a bramborovou kaší

    Před 8 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Je sezona česneku, tak proč si na tom pravém českém nepřipravit pořádnou českou klasiku.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vepřová plec na česneku

    Před 8 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Je sezona česneku, tak proč si na tom pravém českém nepřipravit pořádnou českou klasiku.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vynikající domácí dýňová polévka

    Před 8 roky
    Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Dnes kuchař připraví lahodnou dýňovou polévku.
     Komentáře
Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma.
Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma.
Reklama