Krkovice s bramborem. Klasika, která nezklame
Před 1 rokemPoctivý pomalu pečený kus masa, se kterým není mnoho práce a ohromí i tu nejzmlsanější návštěvu.Když pořádná polévka, tak jedině frankfurtská
Před 1 rokemVydatná polévka, která postaví na nohy, zasytí a zahřeje. Její příprava je jednoduchá a výsledek ohromující.Topinky! Nejlepší doplněk k pivu na dva způsoby
Před 1 rokemMasová směs a pikantní sýr. A samozřejmě dozlatova opečené topinky s pořádnou vrstvou česneku. Kdo by odolal?Máslovo-citronový pstruh s dozlatova pečenými bramborovými plátky
Před 1 rokemVelmi snadný a rychlý recept, se kterým uděláte u každé tabule velkou parádu.Vepřové kolínko na černém pivě. Lahodná jednoduše připravená klasika
Před 1 rokemZnámé jídlo, jehož přípravy se nemusíte bát. S naším receptem se vám totiž zaručeně povede.Zahřeje, zasytí a nezruinuje. Uzený vývar s vepřových ocásků s kroupami
Před 1 rokemNetradiční polévka, které ale snadno přijdete na chuť. Voní po uzeném mase, křupe v ní dozlatova pražená zeleninka a sytost dotáhnou kroupy.Hovězí jazyk co se na jazyku rozplyne a hebká křenová omáčka
Před 2 rokyPokud se přenesete přes to, že nejste první, kdo má ten jazyk v puse, vychutnáte si lahůdku.Nejlepší snídaně do postele? Lívance z banánů a celozrnné mouky
Před 2 rokyNení snad nikdo, koho by poránu nepotěšily lívance. Zkuste ale běžný recept pozměnit přidáním jiných ingrediencí. Výsledek bude znamenitý!Kdo jednou vyzkouší, nechce jinak! Prozradíme tajemství konfitovaného bůčku
Před 2 rokyBůček se může konzumovat několika všeobecně známými způsoby. Dnes nám kuchař Zdeněk Marcín ale ukáže málo známou úpravu bůčku, kterou si zamilujete.Instantní hrachová polévka versus pořádná hutná domácí. Neuvěříte, že jste někdy pozřeli tu ze sáčku
Před 2 rokyJasně, instantní je jednodušší, ale pořádná hutná hrachovka taky není žádná vyšší kulinářská. A ten rozdíl v chuti za to opravdu stojí. No řekněte, plave vám v sypké směsi zalité horkou vodou vypečená slaninka a křupavé na sádle do zlatova smažené krutony?Křupavé smažené kuře v bramborovém těstíčku. Lahodný domácí fast food
Před 2 rokyMísto trojobalu zkuste tohle bramborové těstíčko. Kuřecí prsa budou stejně křupavá a brambory mu dodají ještě lepší chuť.Bramborový bác. Neskutečně dobrý a levný zapomenutý recept
Před 2 rokyTentokrát kuchař Zdeněk Marcín prozradí oblíbený recept své prababičky. Pokud ho vyzkoušíte, určitě ho budete dělat často.Krevety jak ze špičkové restaurace. S námi je zvládnete i doma
Před 2 rokyPřípravy mořských plodů se nemusíte obávat. S naším návodem je zvládnete snadno i doma.Dokonalé škvarkové pagáče. Ideální pochoutka do zimních dnů
Před 2 rokyChutnají fantasticky, přitom jejich příprava není nijak složitá a s kuchařovým návodem je zvládne upéct i úplný začátečníkSekaná jako od babičky. Nejlepší recept do zimních dnů
Před 2 rokyKlasické jídlo, které vás přenese o pár hezkých let zpátky. Sekaná podle babiččina receptu.Slávky na víně. Dopřejte si doma chuť a vůni dovolené u moře
Před 2 rokyZáklad jsou samozřejmě čerstvé slávky, ostatní suroviny ale nejspíš doma máte. A příprava mořských plodů je pak hotová raz dva.Buchtičky se šodó. Vzpomínka na dětství, která se nikdy nepřejí
Před 2 rokyJedno z nejoblíbenějších jídel školních jídelen lze povýšit na výborné jídlo, které obstojí u nejmlsnějších strávníků.Růžičkovou kapustu jedině v tekuté formě! Krémová polévka, kterou zblajznou i odpůrci zeleniny
Před 2 rokyOrestovat na másle, rozmixovat, zakápnout smetanou a navrch vypraženou slaninku a krutony. Tak z růžičkové kapusty zůstane lahodná jemná chuť a "zkousne" ji i zarytý odpůrce košťálové zeleniny.Houbové rizoto. Je hned na stole a sklidí zasloužený úspěch
Před 2 rokyHouby stále rostou, pokud jste už vyzkoušeli všechny prověřené rodinné recepty, připravte si pro změnu houbové rizoto podle našeho receptu.Díky tomuhle receptu zapomenete na předsudky vůči ledvinkám
Před 2 rokyVepřové ledvinky nejsou pro většinu lidí zrovna oblíbená mňamka. Zaslouží ale druhou šanci. Zkuste je připravit podle Zdeňka Marcína a uvidíte, jak si pochutnáte.Marinovaný bůček se zeleninovým salátkem
Před 2 rokyTakhle bůček určitě neznáte. Neobvyklá marináda z medu, piva a bylinek mu dodá šmrnc a lehký zeleninový salát zase lehkost.Oblíbenou hospodskou klasiku katův šleh neboli "kaťák" zvládnete hravě i doma
Před 2 rokyMaso, cibule, papriky a chilli papričky - to je v podstatě salát. A hranolky jako příloha? To už je na vás.Cmunda po kaplicku. Bramborák dotažený k dokonalosti
Před 2 rokyBramborák, cmunda, kramflek. Jeden název pro oblíbené levné jídlo. Ovšem cmunda po kaplicku je k dokonalosti vylepšený recept, který určitě nebudete dělat jen jednou.Hranolky a chipsy: Nejlepší smažené brambory, jaké můžete doma připravit
Před 2 rokyNepotřebujete moc, stačí obyčejné brambory, tuk, sůl a správný návod. Pak se vám všechny formy smažených brambor vyvedou dozlatova.Kynutý švestkový koláč. Klasika, které nikdo neodolá
Před 2 rokyLetošní bohatá úroda švestek potěší každého, kdo má slabost pro tyto fialové poslední pozdravy léta. Upečte si z nich třeba klasický kynutý koláč s drobenkou jako od babičky.Tatarák, jak ho neznáte. Místo hovězího masa zkuste tuhle kombinaci
Před 2 rokySyrový losos nepatří jenom na sushi, ve firmě tataráku s toustem si ho vychutnáte neméně. Stačí vědět, jak na to.Gaspacho. Jediná polévka, kterou není trapas servírovat studenou
Před 2 rokyPolévka, kterou potřebujete poznat, abyste si u tabule neutrhli ostudu. Jako Arnold J. Rimmer.Nebezpečně návykové španělské churros s čokoládovou omáčkou
Před 2 rokyVe Španělsku se bez nich neobejde žádná oslava. Vyzkoušejte je i vy a určitě je nebudete připravovat naposled.Bublanina patří k létu, když jste ji nestihli s třešněmi, vyzkoušejte ji třeba s jahodami
Před 2 rokyLehoučká a skvělá varianta tohoto oblíbeného moučníku vás nadchne.Pravé české koblížky a jidáše
Před 4 rokyKynutého těsta se spousta kuchařek bojí. Není ale proč, po dodržení několika pravidel z něho můžete vyzkoušet i tyto neodolatelné koblihy podle dnešního receptu.Křupavá marinovaná kuřecí křídla s dipem a zeleninou
Před 4 rokyModerní hospodská chuťovka se dá snadno připravit i doma a má všechny výhody – moc nestojí, výroba dlouho netrvá a mizí podobně jako chipsy, jakmile s křídly začnete, zaručeně se přejíte.Zabijačkový guláš se staročeskou vejmrdou
Před 4 rokyK nefalšované zimní zabíjačce patří i pravý zabíjačkový guláš. Na rozdíl od klasického má svá specifika. Dnes Zdeněk Marcín prozradí, jak si ho můžete připravit i doma.Kuřecí vývar s vaječným svítkem
Před 4 rokyPořádný kuřecí vývar je nezastupitelný a obzvlášť chutný v zimním období. Dnes nám kuchař ukáže, jak si ho připravit jednoduše doma.Úžasná žebírka s medovou omáčkou se salátem coleslaw
Před 4 rokyZdeněk Marcín je zpět a jako první recept si pro vás připravil pečená žebírka s medovou omáčkou a salátem coleslaw.Zdeněk Marcín je zpět s novými díly už příští sobotu
Před 4 rokyDostaveníčko se Zdeňkem Marcínem si můžete dát každou sobotu už od 9. února.Kynuté lívance s malinami
Před 5 rokyNadýchané lívance s malinami a šlehačkou. Takovému dezertu takřka není možné říct ne. A úžasný dojem s nimi uděláte i na snídaňovém menu. Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na nadýchané lívanečky s malinami, které vás potěší?Polévka tom kha kai s pak choi
Před 5 rokyJednoduchá polévka, na kterou ani nejsou třeba žádné extra speciální suroviny. Vše, co potřebujete, najdete v běžném supermarketu. A výsledek přitom stojí za to! Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na klasickou asijskou specialitu, která nejen že skvěle chutná, ale také vás zahřeje?Vanilková panna cotta s jahodovou omáčkou
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak vykouzlíte doma tento úžasně lahodný smetanový dezert, který znáte jen z italských restaurací?Moravský vrabec s chlupatými knedlíky a zelím
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na pořádného vepřového vrabce se zelím s nefalšovanými chlupatými knedlíky?Hovězí burger s domácím kečupem
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na poctivý a pořádný hovězí burger, který bude mnohem chutnější než ve fast foodu, a rychlý domácí kečup z opravdových rajčat?Čína s vepřovým masem a burskými oříšky
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Pro chutnou čínu nemusíte do nejbližšího bistra, daleko lepší si můžete připravit sami doma.Zelňačka s uzeným masem a restovanou klobáskou
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Výborná zelňačka zahřeje a postaví na nohy každého.Rukolový salát se slaninou, krutony a grepem
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Rukolový salát z dnešního receptu svou neobvyklou kombinací příjemně osvěží a odlehčí povánočním přecpaným žaludkům.Vepřový bůček na cibuli s kedlubnovým zelím
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Správně udělaný bůček nemůže tělu uškodit! A k tomu si připravíme vynikající kedlubnové zelí s rozinkami a jablkem.Pečená křepelka s kaštanovou nádivkou
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. V dnešním vánočním díle najdete inspiraci, jak vykouzlit opravdu pohádkový oběd hodný královské hostiny.Řízek z vepřové kýty s bramborovým salátem
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Klasický řízek že je jednoduchý jak facka? Ale jak ho udělat opravdu dokonale?Krůtí prsa s citronovou omáčkou
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Krůtí prsa s citronovou omáčkou a tymiánem vám připomenou léto.Kaki koláč z listového těsta
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Koláč z listového těsta s exotickým ovocem kaki a pistáciemi jste určitě ještě nezkoušeli. A vsaďte se, že se po něm zapráší!Jehněčí kotletky v bylinkové krustě
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s pak choi, což je čínská zelenina podobná mangoldu, chutnají pohádkově.Kachní prsa na fenyklu s červeným zelím
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Kachní prsa s červeným zelím, rozinkami, brusinkami a portským? To zní nejen pohádkově, to chutná pohádkově!Zelné závitky se slaninou a tomaty
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Zelné závitky plněné mletým masem ovoněné tymiánem a slaninou jsou ideální rychlou večeří pro podzimní dny.Vepřová panenka ve slanině s ragú z hlívy ústřičné
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Vepřová panenka zabalená ve slanině s hlívou ústřičnou je prostě luxusní záležitost. Ideální přílohou jsou vařené nebo pečené brambory.Jablečný crumble v misce
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Sladký dezert z jablek nemusí být jen štrúdl. Vyzkoušejte crumble s jablky, což je geniálně jednoduchý, ale velmi lahodný a výrazný dezert.Vepřová krkovička s kapustou
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Vepřová krkovička vždycky přijde vhod. A co si ji udělat nejen snadno a rychle, ale navíc – masožravci pozor! – s kapustou?Kuřecí stehno na světlém pivě
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Kuře podlité pivem při pečení nebo grilování určitě znáte. Šéfkuchař dnes ukáže jiný postup kombinování kuřecího masa a piva při vaření, který si jistě zamilujete.Falafel na pita chlebu s dresinkem
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Tentokrát se naučíme dělat falafel se zeleninovým salátem v pita chlebu. Falafel se připravuje z cizrny (nebo bobů) v podobě placek, případně kuliček, a pochází z Egypta.Vepřový kotlet s jablky a bramborovou kaší
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Je sezona česneku, tak proč si na tom pravém českém nepřipravit pořádnou českou klasiku.Vepřová plec na česneku
Před 5 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Je sezona česneku, tak proč si na tom pravém českém nepřipravit pořádnou českou klasiku.Vynikající domácí dýňová polévka
Před 5 rokyZdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Dnes kuchař připraví lahodnou dýňovou polévku.Těstoviny s tomatovou omáčkou
Před 5 rokyZdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Začínáme těstovinami al dente s tomatovou omáčkou s olivami a bazalkou.