Zavřít
S kuchařem u plotny

S kuchařem u plotny

Nejnovější články na Seznamu na téma S kuchařem u plotny
  • S kuchařem u plotny

    Krkovice s bramborem. Klasika, která nezklame

    Před 1 rokem
    Poctivý pomalu pečený kus masa, se kterým není mnoho práce a ohromí i tu nejzmlsanější návštěvu.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Když pořádná polévka, tak jedině frankfurtská

    Před 1 rokem
    Vydatná polévka, která postaví na nohy, zasytí a zahřeje. Její příprava je jednoduchá a výsledek ohromující.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Topinky! Nejlepší doplněk k pivu na dva způsoby

    Před 1 rokem
    Masová směs a pikantní sýr. A samozřejmě dozlatova opečené topinky s pořádnou vrstvou česneku. Kdo by odolal?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Máslovo-citronový pstruh s dozlatova pečenými bramborovými plátky

    Před 1 rokem
    Velmi snadný a rychlý recept, se kterým uděláte u každé tabule velkou parádu.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vepřové kolínko na černém pivě. Lahodná jednoduše připravená klasika

    Před 1 rokem
    Známé jídlo, jehož přípravy se nemusíte bát. S naším receptem se vám totiž zaručeně povede.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Zahřeje, zasytí a nezruinuje. Uzený vývar s vepřových ocásků s kroupami

    Před 1 rokem
    Netradiční polévka, které ale snadno přijdete na chuť. Voní po uzeném mase, křupe v ní dozlatova pražená zeleninka a sytost dotáhnou kroupy.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Hovězí jazyk co se na jazyku rozplyne a hebká křenová omáčka

    Před 2 roky
    Pokud se přenesete přes to, že nejste první, kdo má ten jazyk v puse, vychutnáte si lahůdku.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Nejlepší snídaně do postele? Lívance z banánů a celozrnné mouky

    Před 2 roky
    Není snad nikdo, koho by poránu nepotěšily lívance. Zkuste ale běžný recept pozměnit přidáním jiných ingrediencí. Výsledek bude znamenitý!
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Kdo jednou vyzkouší, nechce jinak! Prozradíme tajemství konfitovaného bůčku

    Před 2 roky
    Bůček se může konzumovat několika všeobecně známými způsoby. Dnes nám kuchař Zdeněk Marcín ale ukáže málo známou úpravu bůčku, kterou si zamilujete.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Instantní hrachová polévka versus pořádná hutná domácí. Neuvěříte, že jste někdy pozřeli tu ze sáčku

    Před 2 roky
    Jasně, instantní je jednodušší, ale pořádná hutná hrachovka taky není žádná vyšší kulinářská. A ten rozdíl v chuti za to opravdu stojí. No řekněte, plave vám v sypké směsi zalité horkou vodou vypečená slaninka a křupavé na sádle do zlatova smažené krutony?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Křupavé smažené kuře v bramborovém těstíčku. Lahodný domácí fast food

    Před 2 roky
    Místo trojobalu zkuste tohle bramborové těstíčko. Kuřecí prsa budou stejně křupavá a brambory mu dodají ještě lepší chuť.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Bramborový bác. Neskutečně dobrý a levný zapomenutý recept

    Před 2 roky
    Tentokrát kuchař Zdeněk Marcín prozradí oblíbený recept své prababičky. Pokud ho vyzkoušíte, určitě ho budete dělat často.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Krevety jak ze špičkové restaurace. S námi je zvládnete i doma

    Před 2 roky
    Přípravy mořských plodů se nemusíte obávat. S naším návodem je zvládnete snadno i doma.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Dokonalé škvarkové pagáče. Ideální pochoutka do zimních dnů

    Před 2 roky
    Chutnají fantasticky, přitom jejich příprava není nijak složitá a s kuchařovým návodem je zvládne upéct i úplný začátečník
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Sekaná jako od babičky. Nejlepší recept do zimních dnů

    Před 2 roky
    Klasické jídlo, které vás přenese o pár hezkých let zpátky. Sekaná podle babiččina receptu.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Slávky na víně. Dopřejte si doma chuť a vůni dovolené u moře

    Před 2 roky
    Základ jsou samozřejmě čerstvé slávky, ostatní suroviny ale nejspíš doma máte. A příprava mořských plodů je pak hotová raz dva.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Buchtičky se šodó. Vzpomínka na dětství, která se nikdy nepřejí

    Před 2 roky
    Jedno z nejoblíbenějších jídel školních jídelen lze povýšit na výborné jídlo, které obstojí u nejmlsnějších strávníků.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Růžičkovou kapustu jedině v tekuté formě! Krémová polévka, kterou zblajznou i odpůrci zeleniny

    Před 2 roky
    Orestovat na másle, rozmixovat, zakápnout smetanou a navrch vypraženou slaninku a krutony. Tak z růžičkové kapusty zůstane lahodná jemná chuť a "zkousne" ji i zarytý odpůrce košťálové zeleniny.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Houbové rizoto. Je hned na stole a sklidí zasloužený úspěch

    Před 2 roky
    Houby stále rostou, pokud jste už vyzkoušeli všechny prověřené rodinné recepty, připravte si pro změnu houbové rizoto podle našeho receptu.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Díky tomuhle receptu zapomenete na předsudky vůči ledvinkám

    Před 2 roky
    Vepřové ledvinky nejsou pro většinu lidí zrovna oblíbená mňamka. Zaslouží ale druhou šanci. Zkuste je připravit podle Zdeňka Marcína a uvidíte, jak si pochutnáte.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Marinovaný bůček se zeleninovým salátkem

    Před 2 roky
    Takhle bůček určitě neznáte. Neobvyklá marináda z medu, piva a bylinek mu dodá šmrnc a lehký zeleninový salát zase lehkost.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Oblíbenou hospodskou klasiku katův šleh neboli "kaťák" zvládnete hravě i doma

    Před 2 roky
    Maso, cibule, papriky a chilli papričky - to je v podstatě salát. A hranolky jako příloha? To už je na vás.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Cmunda po kaplicku. Bramborák dotažený k dokonalosti

    Před 2 roky
    Bramborák, cmunda, kramflek. Jeden název pro oblíbené levné jídlo. Ovšem cmunda po kaplicku je k dokonalosti vylepšený recept, který určitě nebudete dělat jen jednou.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Hranolky a chipsy: Nejlepší smažené brambory, jaké můžete doma připravit

    Před 2 roky
    Nepotřebujete moc, stačí obyčejné brambory, tuk, sůl a správný návod. Pak se vám všechny formy smažených brambor vyvedou dozlatova.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Kynutý švestkový koláč. Klasika, které nikdo neodolá

    Před 2 roky
    Letošní bohatá úroda švestek potěší každého, kdo má slabost pro tyto fialové poslední pozdravy léta. Upečte si z nich třeba klasický kynutý koláč s drobenkou jako od babičky.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Tatarák, jak ho neznáte. Místo hovězího masa zkuste tuhle kombinaci

    Před 2 roky
    Syrový losos nepatří jenom na sushi, ve firmě tataráku s toustem si ho vychutnáte neméně. Stačí vědět, jak na to.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Gaspacho. Jediná polévka, kterou není trapas servírovat studenou

    Před 2 roky
    Polévka, kterou potřebujete poznat, abyste si u tabule neutrhli ostudu. Jako Arnold J. Rimmer.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Nebezpečně návykové španělské churros s čokoládovou omáčkou

    Před 2 roky
    Ve Španělsku se bez nich neobejde žádná oslava. Vyzkoušejte je i vy a určitě je nebudete připravovat naposled.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Bublanina patří k létu, když jste ji nestihli s třešněmi, vyzkoušejte ji třeba s jahodami

    Před 2 roky
    Lehoučká a skvělá varianta tohoto oblíbeného moučníku vás nadchne.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Pravé české koblížky a jidáše

    Před 4 roky
    Kynutého těsta se spousta kuchařek bojí. Není ale proč, po dodržení několika pravidel z něho můžete vyzkoušet i tyto neodolatelné koblihy podle dnešního receptu.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Křupavá marinovaná kuřecí křídla s dipem a zeleninou

    Před 4 roky
    Moderní hospodská chuťovka se dá snadno připravit i doma a má všechny výhody – moc nestojí, výroba dlouho netrvá a mizí podobně jako chipsy, jakmile s křídly začnete, zaručeně se přejíte.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Zabijačkový guláš se staročeskou vejmrdou

    Před 4 roky
    K nefalšované zimní zabíjačce patří i pravý zabíjačkový guláš. Na rozdíl od klasického má svá specifika. Dnes Zdeněk Marcín prozradí, jak si ho můžete připravit i doma.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Kuřecí vývar s vaječným svítkem

    Před 4 roky
    Pořádný kuřecí vývar je nezastupitelný a obzvlášť chutný v zimním období. Dnes nám kuchař ukáže, jak si ho připravit jednoduše doma.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Úžasná žebírka s medovou omáčkou se salátem coleslaw

    Před 4 roky
    Zdeněk Marcín je zpět a jako první recept si pro vás připravil pečená žebírka s medovou omáčkou a salátem coleslaw.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Zdeněk Marcín je zpět s novými díly už příští sobotu

    Před 4 roky
    Dostaveníčko se Zdeňkem Marcínem si můžete dát každou sobotu už od 9. února.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Kynuté lívance s malinami

    Před 5 roky
    Nadýchané lívance s malinami a šlehačkou. Takovému dezertu takřka není možné říct ne. A úžasný dojem s nimi uděláte i na snídaňovém menu. Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na nadýchané lívanečky s malinami, které vás potěší?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Polévka tom kha kai s pak choi

    Před 5 roky
    Jednoduchá polévka, na kterou ani nejsou třeba žádné extra speciální suroviny. Vše, co potřebujete, najdete v běžném supermarketu. A výsledek přitom stojí za to! Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na klasickou asijskou specialitu, která nejen že skvěle chutná, ale také vás zahřeje?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vanilková panna cotta s jahodovou omáčkou

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak vykouzlíte doma tento úžasně lahodný smetanový dezert, který znáte jen z italských restaurací?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Moravský vrabec s chlupatými knedlíky a zelím

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na pořádného vepřového vrabce se zelím s nefalšovanými chlupatými knedlíky?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Hovězí burger s domácím kečupem

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na poctivý a pořádný hovězí burger, který bude mnohem chutnější než ve fast foodu, a rychlý domácí kečup z opravdových rajčat?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Čína s vepřovým masem a burskými oříšky

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Pro chutnou čínu nemusíte do nejbližšího bistra, daleko lepší si můžete připravit sami doma.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Zelňačka s uzeným masem a restovanou klobáskou

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Výborná zelňačka zahřeje a postaví na nohy každého.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Rukolový salát se slaninou, krutony a grepem

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Rukolový salát z dnešního receptu svou neobvyklou kombinací příjemně osvěží a odlehčí povánočním přecpaným žaludkům.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vepřový bůček na cibuli s kedlubnovým zelím

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Správně udělaný bůček nemůže tělu uškodit! A k tomu si připravíme vynikající kedlubnové zelí s rozinkami a jablkem.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Pečená křepelka s kaštanovou nádivkou

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. V dnešním vánočním díle najdete inspiraci, jak vykouzlit opravdu pohádkový oběd hodný královské hostiny.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Řízek z vepřové kýty s bramborovým salátem

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Klasický řízek že je jednoduchý jak facka? Ale jak ho udělat opravdu dokonale?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Krůtí prsa s citronovou omáčkou

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Krůtí prsa s citronovou omáčkou a tymiánem vám připomenou léto.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Kaki koláč z listového těsta

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Koláč z listového těsta s exotickým ovocem kaki a pistáciemi jste určitě ještě nezkoušeli. A vsaďte se, že se po něm zapráší!
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Jehněčí kotletky v bylinkové krustě

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s pak choi, což je čínská zelenina podobná mangoldu, chutnají pohádkově.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Kachní prsa na fenyklu s červeným zelím

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Kachní prsa s červeným zelím, rozinkami, brusinkami a portským? To zní nejen pohádkově, to chutná pohádkově!
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Zelné závitky se slaninou a tomaty

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Zelné závitky plněné mletým masem ovoněné tymiánem a slaninou jsou ideální rychlou večeří pro podzimní dny.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vepřová panenka ve slanině s ragú z hlívy ústřičné

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Vepřová panenka zabalená ve slanině s hlívou ústřičnou je prostě luxusní záležitost. Ideální přílohou jsou vařené nebo pečené brambory.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Jablečný crumble v misce

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Sladký dezert z jablek nemusí být jen štrúdl. Vyzkoušejte crumble s jablky, což je geniálně jednoduchý, ale velmi lahodný a výrazný dezert.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vepřová krkovička s kapustou

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Vepřová krkovička vždycky přijde vhod. A co si ji udělat nejen snadno a rychle, ale navíc – masožravci pozor! – s kapustou?
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Kuřecí stehno na světlém pivě

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Kuře podlité pivem při pečení nebo grilování určitě znáte. Šéfkuchař dnes ukáže jiný postup kombinování kuřecího masa a piva při vaření, který si jistě zamilujete.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Falafel na pita chlebu s dresinkem

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Tentokrát se naučíme dělat falafel se zeleninovým salátem v pita chlebu. Falafel se připravuje z cizrny (nebo bobů) v podobě placek, případně kuliček, a pochází z Egypta.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vepřový kotlet s jablky a bramborovou kaší

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Je sezona česneku, tak proč si na tom pravém českém nepřipravit pořádnou českou klasiku.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vepřová plec na česneku

    Před 5 roky
    Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Je sezona česneku, tak proč si na tom pravém českém nepřipravit pořádnou českou klasiku.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Vynikající domácí dýňová polévka

    Před 5 roky
    Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Dnes kuchař připraví lahodnou dýňovou polévku.
     Komentáře
  • S kuchařem u plotny

    Těstoviny s tomatovou omáčkou

    Před 5 roky
    Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Začínáme těstovinami al dente s tomatovou omáčkou s olivami a bazalkou.
     Komentáře
Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma.
Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma.
Reklama