Před 1 rokem
S kuchařem u plotny
Krkovice s bramborem. Klasika, která nezklame
Poctivý pomalu pečený kus masa, se kterým není mnoho práce a ohromí i tu nejzmlsanější návštěvu.S kuchařem u plotny
Když pořádná polévka, tak jedině frankfurtská
Před 1 rokemVydatná polévka, která postaví na nohy, zasytí a zahřeje. Její příprava je jednoduchá a výsledek ohromující.S kuchařem u plotny
Topinky! Nejlepší doplněk k pivu na dva způsoby
Před 1 rokemMasová směs a pikantní sýr. A samozřejmě dozlatova opečené topinky s pořádnou vrstvou česneku. Kdo by odolal?S kuchařem u plotny
Máslovo-citronový pstruh s dozlatova pečenými bramborovými plátky
Před 1 rokemVelmi snadný a rychlý recept, se kterým uděláte u každé tabule velkou parádu.S kuchařem u plotny
Vepřové kolínko na černém pivě. Lahodná jednoduše připravená klasika
Před 1 rokemZnámé jídlo, jehož přípravy se nemusíte bát. S naším receptem se vám totiž zaručeně povede.S kuchařem u plotny
Zahřeje, zasytí a nezruinuje. Uzený vývar s vepřových ocásků s kroupami
Před 1 rokemNetradiční polévka, které ale snadno přijdete na chuť. Voní po uzeném mase, křupe v ní dozlatova pražená zeleninka a sytost dotáhnou kroupy.S kuchařem u plotny
Hovězí jazyk co se jen na jazyku rozplyne a hebká křenová omáčka
Před 1 rokemPokud se přenesete přes to, že nejste první, kdo má ten jazyk v puse, vychutnáte si lahůdku.S kuchařem u plotny
Nejlepší snídaně do postele? Lívance z banánů a celozrnné mouky
Před 1 rokemNení snad nikdo, koho by poránu nepotěšily lívance. Zkuste ale běžný recept pozměnit přidáním jiných ingrediencí. Výsledek bude znamenitý!S kuchařem u plotny
Kdo jednou vyzkouší, nechce jinak! Prozradíme tajemství konfitovaného bůčku
Před 1 rokemBůček se může konzumovat několika všeobecně známými způsoby. Dnes nám kuchař Zdeněk Marcín ale ukáže málo známou úpravu bůčku, kterou si zamilujete.S kuchařem u plotny
Instantní hrachová polévka versus pořádná hutná domácí. Neuvěříte, že jste někdy pozřeli tu ze sáčku
Před 1 rokemJasně, instantní je jednodušší, ale pořádná hutná hrachovka taky není žádná vyšší kulinářská. A ten rozdíl v chuti za to opravdu stojí. No řekněte, plave vám v sypké směsi zalité horkou vodou vypečená slaninka a křupavé na sádle do zlatova smažené krutony?S kuchařem u plotny
Křupavé smažené kuře v bramborovém těstíčku. Lahodný domácí fast food
Před 1 rokemMísto trojobalu zkuste tohle bramborové těstíčko. Kuřecí prsa budou stejně křupavá a brambory mu dodají ještě lepší chuť.S kuchařem u plotny
Bramborový bác. Neskutečně dobrý a levný zapomenutý recept
Před 1 rokemTentokrát kuchař Zdeněk Marcín prozradí oblíbený recept své prababičky. Pokud ho vyzkoušíte, určitě ho budete dělat často.S kuchařem u plotny
Krevety jak ze špičkové restaurace. S námi je zvládnete i doma
Před 1 rokemPřípravy mořských plodů se nemusíte obávat. S naším návodem je zvládnete snadno i doma.S kuchařem u plotny
Dokonalé škvarkové pagáče. Ideální pochoutka do zimních dnů
Před 1 rokemChutnají fantasticky, přitom jejich příprava není nijak složitá a s kuchařovým návodem je zvládne upéct i úplný začátečníkS kuchařem u plotny
Sekaná jako od babičky. Nejlepší recept do zimních dnů
Před 1 rokemKlasické jídlo, které vás přenese o pár hezkých let zpátky. Sekaná podle babiččina receptu.S kuchařem u plotny
Slávky na víně. Dopřejte si doma chuť a vůni dovolené u moře
Před 1 rokemZáklad jsou samozřejmě čerstvé slávky, ostatní suroviny ale nejspíš doma máte. A příprava mořských plodů je pak hotová raz dva.S kuchařem u plotny
Buchtičky se šodó. Vzpomínka na dětství, která se nikdy nepřejí
Před 1 rokemJedno z nejoblíbenějších jídel školních jídelen lze povýšit na výborné jídlo, které obstojí u nejmlsnějších strávníků.S kuchařem u plotny
Růžičkovou kapustu jedině v tekuté formě! Krémová polévka, kterou zblajznou i odpůrci zeleniny
Před 1 rokemOrestovat na másle, rozmixovat, zakápnout smetanou a navrch vypraženou slaninku a krutony. Tak z růžičkové kapusty zůstane lahodná jemná chuť a "zkousne" ji i zarytý odpůrce košťálové zeleniny.S kuchařem u plotny
Houbové rizoto. Je hned na stole a sklidí zasloužený úspěch
Před 1 rokemHouby stále rostou, pokud jste už vyzkoušeli všechny prověřené rodinné recepty, připravte si pro změnu houbové rizoto podle našeho receptu.S kuchařem u plotny
Díky tomuhle receptu zapomenete na předsudky vůči ledvinkám
Před 1 rokemVepřové ledvinky nejsou pro většinu lidí zrovna oblíbená mňamka. Zaslouží ale druhou šanci. Zkuste je připravit podle Zdeňka Marcína a uvidíte, jak si pochutnáte.S kuchařem u plotny
Marinovaný bůček se zeleninovým salátkem
Před 1 rokemTakhle bůček určitě neznáte. Neobvyklá marináda z medu, piva a bylinek mu dodá šmrnc a lehký zeleninový salát zase lehkost.S kuchařem u plotny
Oblíbenou hospodskou klasiku katův šleh neboli "kaťák" zvládnete hravě i doma
Před 1 rokemMaso, cibule, papriky a chilli papričky - to je v podstatě salát. A hranolky jako příloha? To už je na vás.S kuchařem u plotny
Cmunda po kaplicku. Bramborák dotažený k dokonalosti
Před 1 rokemBramborák, cmunda, kramflek. Jeden název pro oblíbené levné jídlo. Ovšem cmunda po kaplicku je k dokonalosti vylepšený recept, který určitě nebudete dělat jen jednou.S kuchařem u plotny
Hranolky a chipsy: Nejlepší smažené brambory, jaké můžete doma připravit
Před 1 rokemNepotřebujete moc, stačí obyčejné brambory, tuk, sůl a správný návod. Pak se vám všechny formy smažených brambor vyvedou dozlatova.S kuchařem u plotny
Kynutý švestkový koláč. Klasika, které nikdo neodolá
Před 1 rokemLetošní bohatá úroda švestek potěší každého, kdo má slabost pro tyto fialové poslední pozdravy léta. Upečte si z nich třeba klasický kynutý koláč s drobenkou jako od babičky.S kuchařem u plotny
Tatarák, jak ho neznáte. Místo hovězího masa zkuste tuhle kombinaci
Před 1 rokemSyrový losos nepatří jenom na sushi, ve firmě tataráku s toustem si ho vychutnáte neméně. Stačí vědět, jak na to.S kuchařem u plotny
Gaspacho. Jediná polévka, kterou není trapas servírovat studenou
Před 1 rokemPolévka, kterou potřebujete poznat, abyste si u tabule neutrhli ostudu. Jako Arnold J. Rimmer.S kuchařem u plotny
Nebezpečně návykové španělské churros s čokoládovou omáčkou
Před 1 rokemVe Španělsku se bez nich neobejde žádná oslava. Vyzkoušejte je i vy a určitě je nebudete připravovat naposled.S kuchařem u plotny
Bublanina patří k létu, když jste ji nestihli s třešněmi, vyzkoušejte ji třeba s jahodami
Před 1 rokemLehoučká a skvělá varianta tohoto oblíbeného moučníku vás nadchne.S kuchařem u plotny
Pravé české koblížky a jidáše
Před 3 rokyKynutého těsta se spousta kuchařek bojí. Není ale proč, po dodržení několika pravidel z něho můžete vyzkoušet i tyto neodolatelné koblihy podle dnešního receptu.S kuchařem u plotny
Křupavá marinovaná kuřecí křídla s dipem a zeleninou
Před 3 rokyModerní hospodská chuťovka se dá snadno připravit i doma a má všechny výhody – moc nestojí, výroba dlouho netrvá a mizí podobně jako chipsy, jakmile s křídly začnete, zaručeně se přejíte. S kuchařem u plotny
Zabijačkový guláš se staročeskou vejmrdou
Před 3 rokyK nefalšované zimní zabíjačce patří i pravý zabíjačkový guláš. Na rozdíl od klasického má svá specifika. Dnes Zdeněk Marcín prozradí, jak si ho můžete připravit i doma.S kuchařem u plotny
Kuřecí vývar s vaječným svítkem
Před 3 rokyPořádný kuřecí vývar je nezastupitelný a obzvlášť chutný v zimním období. Dnes nám kuchař ukáže, jak si ho připravit jednoduše doma.S kuchařem u plotny
Úžasná žebírka s medovou omáčkou se salátem coleslaw
Před 3 rokyZdeněk Marcín je zpět a jako první recept si pro vás připravil pečená žebírka s medovou omáčkou a salátem coleslaw.S kuchařem u plotny
Zdeněk Marcín je zpět s novými díly už příští sobotu
Před 3 rokyDostaveníčko se Zdeňkem Marcínem si můžete dát každou sobotu už od 9. února.S kuchařem u plotny
Kynuté lívance s malinami
Před 4 rokyNadýchané lívance s malinami a šlehačkou. Takovému dezertu takřka není možné říct ne. A úžasný dojem s nimi uděláte i na snídaňovém menu. Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na nadýchané lívanečky s malinami, které vás potěší?S kuchařem u plotny
Polévka tom kha kai s pak choi
Před 4 rokyJednoduchá polévka, na kterou ani nejsou třeba žádné extra speciální suroviny. Vše, co potřebujete, najdete v běžném supermarketu. A výsledek přitom stojí za to! Šéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na klasickou asijskou specialitu, která nejen že skvěle chutná, ale také vás zahřeje?S kuchařem u plotny
Vanilková panna cotta s jahodovou omáčkou
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak vykouzlíte doma tento úžasně lahodný smetanový dezert, který znáte jen z italských restaurací?S kuchařem u plotny
Moravský vrabec s chlupatými knedlíky a zelím
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na pořádného vepřového vrabce se zelím s nefalšovanými chlupatými knedlíky?S kuchařem u plotny
Hovězí burger s domácím kečupem
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jak na poctivý a pořádný hovězí burger, který bude mnohem chutnější než ve fast foodu, a rychlý domácí kečup z opravdových rajčat?S kuchařem u plotny
Čína s vepřovým masem a burskými oříšky
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Pro chutnou čínu nemusíte do nejbližšího bistra, daleko lepší si můžete připravit sami doma.S kuchařem u plotny
Zelňačka s uzeným masem a restovanou klobáskou
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Výborná zelňačka zahřeje a postaví na nohy každého.S kuchařem u plotny
Rukolový salát se slaninou, krutony a grepem
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Rukolový salát z dnešního receptu svou neobvyklou kombinací příjemně osvěží a odlehčí povánočním přecpaným žaludkům.S kuchařem u plotny
Vepřový bůček na cibuli s kedlubnovým zelím
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Správně udělaný bůček nemůže tělu uškodit! A k tomu si připravíme vynikající kedlubnové zelí s rozinkami a jablkem.S kuchařem u plotny
Pečená křepelka s kaštanovou nádivkou
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. V dnešním vánočním díle najdete inspiraci, jak vykouzlit opravdu pohádkový oběd hodný královské hostiny.S kuchařem u plotny
Řízek z vepřové kýty s bramborovým salátem
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Klasický řízek že je jednoduchý jak facka? Ale jak ho udělat opravdu dokonale?S kuchařem u plotny
Krůtí prsa s citronovou omáčkou
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Krůtí prsa s citronovou omáčkou a tymiánem vám připomenou léto.S kuchařem u plotny
Kaki koláč z listového těsta
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Koláč z listového těsta s exotickým ovocem kaki a pistáciemi jste určitě ještě nezkoušeli. A vsaďte se, že se po něm zapráší!S kuchařem u plotny
Jehněčí kotletky v bylinkové krustě
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s pak choi, což je čínská zelenina podobná mangoldu, chutnají pohádkově.S kuchařem u plotny
Kachní prsa na fenyklu s červeným zelím
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Kachní prsa s červeným zelím, rozinkami, brusinkami a portským? To zní nejen pohádkově, to chutná pohádkově!S kuchařem u plotny
Zelné závitky se slaninou a tomaty
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Zelné závitky plněné mletým masem ovoněné tymiánem a slaninou jsou ideální rychlou večeří pro podzimní dny.S kuchařem u plotny
Vepřová panenka ve slanině s ragú z hlívy ústřičné
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Vepřová panenka zabalená ve slanině s hlívou ústřičnou je prostě luxusní záležitost. Ideální přílohou jsou vařené nebo pečené brambory.S kuchařem u plotny
Jablečný crumble v misce
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Sladký dezert z jablek nemusí být jen štrúdl. Vyzkoušejte crumble s jablky, což je geniálně jednoduchý, ale velmi lahodný a výrazný dezert.S kuchařem u plotny
Vepřová krkovička s kapustou
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Vepřová krkovička vždycky přijde vhod. A co si ji udělat nejen snadno a rychle, ale navíc – masožravci pozor! – s kapustou?S kuchařem u plotny
Kuřecí stehno na světlém pivě
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Kuře podlité pivem při pečení nebo grilování určitě znáte. Šéfkuchař dnes ukáže jiný postup kombinování kuřecího masa a piva při vaření, který si jistě zamilujete.S kuchařem u plotny
Falafel na pita chlebu s dresinkem
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Tentokrát se naučíme dělat falafel se zeleninovým salátem v pita chlebu. Falafel se připravuje z cizrny (nebo bobů) v podobě placek, případně kuliček, a pochází z Egypta.S kuchařem u plotny
Vepřový kotlet s jablky a bramborovou kaší
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Je sezona česneku, tak proč si na tom pravém českém nepřipravit pořádnou českou klasiku.S kuchařem u plotny
Vepřová plec na česneku
Před 4 rokyŠéfkuchař Zdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Je sezona česneku, tak proč si na tom pravém českém nepřipravit pořádnou českou klasiku.S kuchařem u plotny
Vynikající domácí dýňová polévka
Před 4 rokyZdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Dnes kuchař připraví lahodnou dýňovou polévku.S kuchařem u plotny
Těstoviny s tomatovou omáčkou
Před 4 rokyZdeněk Marcín představuje rychlé recepty, které zvládnete sami doma. Začínáme těstovinami al dente s tomatovou omáčkou s olivami a bazalkou.