Zavřít
Sladká akademie

Sladká akademie

Nejnovější články na Seznamu na téma Sladká akademie
  • Sladká akademie

    Úžasná lízátka nejen pro všechny hodné děti

    Před 2 roky
    Chuť na něco malého, sladkého a nevšedního? Vyzkoušejte skvělá lízátka, která potěší nejen děti k jejich dnešnímu svátku.
     Komentáře
  • Sladká akademie

    Linecká kolečka s citronovým krémem

    Před 3 roky
    Tradiční vánoční cukroví, které nemůže chybět snad na žádném slavnostním stole. Vyzkoušejte letos jeho netradiční variantu s lemon curd a bílou čokoládou.
     Komentáře
  • Sladká akademie

    Voňavé sušenky se skořicovým krémem a kandovanou pomerančovou kůrou

    Před 3 roky
    Tyhle sušenky provoní celý byt. Ale ne na dlouho. Velmi záhy se po nich zapráší!
     Komentáře
  • Sladká akademie

    Pohádkově lahodný perník se sušeným ovocem a krémem z bílé čokolády

    Před 3 roky
    Voní po karamelu, koření, sušeném ovoci v rumu a jeho chuť je prostě dokonalá.
     Komentáře
  • Sladká akademie

    Pistáciový financier – Vznešeně znějící nadýchaná buchta s krémem

    Před 3 roky
    Nadýchaná pistáciová buchta se smetanovým krémem, kterou je nejlepší ozdobit nějakým kyselým ovocem pro kontrast.
     Komentáře
  • Sladká akademie

    Citronový košíček. Osvěžující koncert chutí, který se rozplývá na jazyku

    Před 3 roky
    Kakaové mandlové těsto, grepová marmeláda, citronový krém s bílou čokoládou a citronová šlehačka. Koncert chutí, na který bude každý dlouho vzpomínat.
     Komentáře
  • Sladká akademie

    Francouzské makronky jsou vyšší dívčí

    Před 3 roky
    Makronky jsou trochu vyšší dívčí, se správným vedením od Heleny Fléglové je ale zmákne každý.
     Komentáře
  • Sladká akademie

    Domácí želé bonbony. Zmizí dřív, než je donesete na stůl

    Před 3 roky
    Sladkým bonbónům odolá málokdo. Připravit si je ale doma přesně podle vaší chuti není tak složité, jak by se mohlo zdát.
     Komentáře
Pořadem Sladká akademie nás provede sympatická cukrářka Helena Fléglová, která nám ukáže, že i cukrařina na „vysoké úrovni“ je v podstatě jednoduchá. Stačí dodržet pár základních pravidel a postupů. A i vy si doma dokážete vykouzlit zákusky jako z pařížských cukráren.
Pořadem Sladká akademie nás provede sympatická cukrářka Helena Fléglová, která nám ukáže, že i cukrařina na „vysoké úrovni“ je v podstatě jednoduchá. Stačí dodržet pár základních pravidel a postupů. A i vy si doma dokážete vykouzlit zákusky jako z pařížských cukráren.
Reklama