Zavřít
Toprecepty

Toprecepty

Nejnovější články na Seznamu na téma Toprecepty
  • Toprecepty

    Likérové skleničky jsou elegantním pojetím české klasiky a připravené je máte během pár minut

    Před 5 hodinami
    Jednoduché a elegantní pojetí české klasiky. Kombinuje bohatý čokoládový krém, nadýchanou pěnu a lahodný likér. Snadná příprava a efektní servírování z ní dělají ideální dezert pro každou příležitost.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Připravte si jednoduché punčové řezy, které chutnají jako z cukrárny

    Před 1 dnem
    Punčové řezy najdeme skoro v každé cukrárně. Jsou krásné na pohled a mají zcela specifickou chuť. Krásně odleželé jsou svěží a voní rumem. Připravte si s námi ty poctivé, domácí, a pohrajte si s barvami i polevou.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Kam na dobrý oběd, který vás nezruinuje. Otestovali jsme 3 oblíbené jídelny v Brně

    Před 2 dny
    Levné a chutné jídlo je velkým tématem, obzvlášť, když si ho chcete dát v restauraci či v jídelně. Spolupracovnice webu Toprecepty.cz Nela se proto vypravila vyzkoušet tři oblíbené „jídelny“ v Brně a porovnala, kde si skutečně pochutnáte a nebude vás to stát moc peněz.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Rošťáci neboli vepřová kotleta naložená i smažená v marinádě vás překvapí svou jednoduchostí

    Před 2 dny
    Smažení rošťáci bývali dříve obrovský hit. Zavzpomínejme na ně i dnes. Základem je skvěle ochucená marináda a kvalitní vepřové maso. Maso jen naklepete, naložíte ho do marinády a na pár dní uložíte do lednice. Pak už stačí jen minutková úprava na pánvi, a rošťáci jsou hotoví.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Křehké a lahodné banánky ze strojku polité čokoládou

    Před 3 dny
    Strojkové cukroví je velmi oblíbené jak na Vánoce, tak při jiných slavnostnějších příležitostech. Z těsta můžete vykouzlit spoustu tvarů a druhů cukroví a dozdobit ho dle vlastní fantazie. Jistě vám rády pomohou i děti.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Pusinkové stromečky vypadají i chutnají naprosto dokonale

    Před 4 dny
    Pusinkové cukroví nemusí být nuda. Připravte si roztomilé vánoční stromečky, které ozdobí váš sváteční stůl. S trochou cukrářské šikovnosti vykouzlíte lahodné cukroví, které potěší děti i dospělé.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Linecké hvězdičky podle J. Maršálka jsou dokonale vláčné a a zdobené mandlemi

    Před 4 dny
    Linecké cukroví je základním druhem vánočního cukroví a také jedním z nejoblíbenějších. Každá rodina má svůj léty ověřený recept, ale proč letos neudělat výjimku? Linecké hvězdičky podle Josefa Maršálka jsou dokonale vláčné a a zdobené nasekanými mandlemi.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Skořicové cukroví, vyrobené lisem na česnek, přinese domů atmosféru Vánoc

    Před 5 dny
    Jednoduché, efektní a výborné. Takové je skořicové cukroví, které vytvoříme pomocí lisu na česnek. Stačí pár ingrediencí, pořádná dávka skořice a domovem se bude linout kouzelná vůně zimního pečení.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Křupavé a voňavé bramborové vafle se šunkou a sýrem jsou ideální na oběd nebo večeři

    Před 6 dny
    Bramborové vafle jsou skvělý způsob, jak využít syrové brambory a proměnit je v křupavou lahůdku. Sýr, šunka a bylinky dodají těstu chuť i šmrnc, ideální na rychlý oběd nebo večeři. Nápaditá pochoutka, kterou zvládnete připravit za pár minut.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Křupavé bramboráky voní kmínem, česnekem a majoránkou

    Před 6 dny
    Dozlatova usmažené, kmínem, česnekem a majoránkou vonící křupavé bramboráky. Česká klasika z několika málo surovin patří k levným, lidovým pokrmům. Když místo mouky použijete na zahuštění strouhanku, budou ještě křupavější.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Připravte si nepečený dort pouze ze 2 surovin, zvládne ho opravdu každý

    Před 7 dny
    Vyzkoušejte jednoduchý nepečený dezert pouze ze 2 surovin. Stačí smíchat kokosové mléko a hořkou čokoládu, zchladit a ozdobit ovocem, šlehačkou nebo oříšky. Skvěle chutná i jako mražený dort ve stylu čokoládového parfait.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Bílkové cukroví je důkazem toho, že z jednoho receptu jde vytvořit několik druhů sněhových dobrot

    Před 7 dny
    Zvenku křupavé, uvnitř vláčné - to je nadýchané sněhové cukroví. Může být jen tak samotné nebo třeba s oříšky, kokosem či máčené v čokoládě. Provoní dům a ozdobí každý vánoční stůl i rodinné oslavy.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Vanilkové rohlíčky podle babičky Josefa Maršálka si zamilujete od prvního kousku

    Před 8 dny
    Prvorepublikový recept na vanilkové rohlíčky babičky Josefa Maršálka si oblíbíte od prvního kousku. Rohlíčky jsou křehké, voňavé a určitě s nimi sklidíte úspěch. Můžete je ozdobit cukrářskými třpytkami nebo je klasicky obalit v moučkovém cukru s vanilkou.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Šťavnatou cibulovou roládu s mletým masem a sýrem si zamiluje celá rodina

    Před 9 dny
    Chutná jako cheeseburger, ale vypadá jako roláda! Tahle originální dobrota s pečenou cibulí, šťavnatým mletým masem a domácí omáčkou potěší celou rodinu – ideální na večeři i neformální oslavy.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Naučíme vás uzavřít zdobicí sáček pevně tak, aby se s ním dobře pracovalo

    Před 9 dny
    Igelitový zdobicí sáček se při práci mačká, čímž mění tvar. Aby se vám po celou dobu zdobení dobře pracovalo, je dobré, aby vám sáček pěkně padl do ruky a byl uzavřený tak, aby se do něj nedostával vzduch.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Pudinkové strojkové je vánoční klasika, která rozhodně nesmí chybět na sváteční tabuli

    Před 10 dny
    Na vánočním stole nesmí chybět z tradičních druhů také strojkové cukroví. Má velkou oblibu u mladších i starších mlsounů. Nechte se inspirovat naším receptem na křehké pečivo, slepované marmeládou a máčené v čokoládě.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Vyzkoušeli jsme nejlepší trendy podniky v Brně podle průvodce Gault&Millau

    Před 11 dny
    Ocenění známým gastro průvodcem je jistou známkou kvalitního kulinářského zážitku. Vydali jsme se proto dle referencí Gault&Millau do tří podniků v moravské metropoli, abychom zjistili, jak má vypadat podnik, který dneska „frčí“ a v němž zároveň neutratíme za jídlo všechny peníze.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Mleté maso s těstovinami z jedné pánve není složité a zasytí celou rodinu

    Před 11 dny
    Jídla z jedné pánve jsou výborná nejen díky úspoře nádobí. Všechny chutě mají dostatek času se během vaření příjemně propojit. Mleté maso s těstovinami z jedné pánve je snadné na přípravu a zasytí celou rodinu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Přestaňte se bát přípravy a vyzkoušejte lahodné věnečky z odpalovaného těsta

    Před 12 dny
    Spousta hospodyněk má strach z odpalovaného těsta, protože jim připadá složité. Držte se několika základních rad a zaručeně se vám povedou krásné a chutné věnečky. Plnit je můžete pudinkovým krémem a dozdobit třeba rumovou polevou.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Upečte si kouzelný pistáciový koláč, který z řídkého těsta vytvoří dokonalý dezert

    Před 13 dny
    Kouzelný pistáciový koláč vás překvapí – do formy nalijete řídké těsto a z trouby vytáhnete dezert s nadýchaným vrškem a vláčným pudinkovým spodkem. Tento recept je geniálně jednoduchý a neuvěřitelně dobrý.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Rumové perníčky podle Josefa Maršálka se doslova rozplývají na jazyku

    Před 13 dny
    Perníčky jsou symbolem adventu i vánočních svátků. Někdy však nemáme čas na vykrajování a složité zdobení. Vánoční perníčky podle Josefa Maršálka jsou snadné na přípravu a máčené v rumové polevě. Určitě je vyzkoušejte, doslova se rozplývají na jazyku.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Objevte kouzlo domácího gyrosu s jogurtovou marinádou a přeneste se do řecké taverny

    Před 14 dny
    Domácí gyros není žádná věda. Šťavnaté kuřecí maso naložené v jogurtové marinádě s bylinkami vás přenese rovnou na středomořskou dovolenou. Podávejte ho s domácím tzatziki a hranolkami – zamilujete si ho po prvním soustu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Snadné zapečené brambory se smetanou vykouzlíte během hodiny

    Před 14 dny
    Zapékaná jídla z jednoho pekáčku jsou velmi oblíbená. Příprava zabere minimum práce a času a zužitkujete do nich zbylé kousky uzenin, sýrů a zeleniny. Snadné zapečené brambory se šunkou, sýrem a paprikami jsou zapékané se smetanou a vykouzlíte je během hodinky.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Prozradíme vám osvědčený recept na cukrovou polevu na perníky, která se povede i začátečníkům

    Před 15 dny
    Miluje vaše rodina perníčky, ale nedaří se vám poleva? To se letos změní. Máme pro vás osvědčený recept, který se povede i začátečníkům. Pokud navíc použijete malé množství potravinářského barviva, můžete vykouzlit opravdu nádherně zdobené perníčky.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Upečte si voňavé líné koláče, které chutnají jako od babičky, ale jsou téměř bez práce

    Před 16 dny
    Chcete si upéct voňavé koláče jako od babičky, ale bez zdlouhavého tvarování? Stačí rozválet těsto na plech, udělat důlky, naplnit tvarohem, ovocem a drobenkou – a pak už jen upéct dozlatova. Líné koláče si zamilujete pro jejich chuť i jednoduchost.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Smažený cibulový květ je k nakousnutí a podle videonávodu ho zvládne každý

    Před 16 dny
    Úsloví, že člověk jí i očima, je dozajista pravdivé. Pokud vám na talíři rozkvete jedlý květ, jistě budete zvědaví, jak chutná. Cibulový květ v trojobalu je snadný a chutná výborně samotný i s dipem dle vaší volby.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Bábovka s vaječným likérem provoní při pečení celou kuchyň

    Před 17 dny
    Pečete často bábovku, ale pokaždé ji připravujete podle stejného receptu? Zkuste něco nového a přidejte do těsta vaječný likér. Bábovka se už při pečení rozvoní celou kuchyní a až ji ochutnáte, u jednoho kousku určitě nezůstanete.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Hospodský guláš podle ČSN je skvěle ochucený a maso je měkké a šťavnaté

    Před 18 dny
    Jednotnému vaření v restauracích, hospodách a jídelnách se nevyhnul ani populární guláš. Podle státní normy ČSN se na jeho přípravu používalo hovězí, vepřové nebo skopové maso. My jsme pro vás vybrali tradiční hospodský guláš z hovězí kližky a věříme, že vám bude chutnat.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Česká klasika vepřo-knedlo-zelo se hodí nejen k nedělnímu obědu

    Před 19 dny
    Šťavnaté a dozlatova upečené masíčko, doplněné dušeným zelím a bramborovým knedlíkem – česká klasika, která se hodí k nedělnímu obědu, ale i pro slavnostní příležitosti. Příprava je časově náročnější, ale věřte, že ze stolu pak budete uklízet jen prázdné talíře.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Připravte si křupavé chuťovky z listového těsta se sýrem a slaninou

    Před 20 dny
    Chuťovky z listového těsta se hodí na oslavu, večírek i jen tak k televizi. Do křupavého těsta zabalíme nastrouhaný sýr a zamotáme je do plátku slaniny. Po upečení v horkovzdušné fritéze je dozdobíme petrželkou a můžeme hned podávat.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Drobounké koláčky "rumáčky" voní tak, že se všem začnou sbíhat sliny

    Před 20 dny
    Kynuté těsto je záludné, ale při správném postupu a pečlivé přípravě z něj vykouzlíte úžasné dobroty. Zkuste připravit třeba rumáčky - kynuté koláčky plněné tvarohem, které se po upečení máčí v másle s rumem. Ta vůně je božská.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Vyzkoušejte vrstvený dánský dezert Æblekage plný voňavých jablíček a křupavé strouhanky

    Před 21 dny
    Slavný dánský jablečný koláč æblekage vlastně ani není koláč, ale vrstvený dezert. Voňavá jablíčka, křupavá strouhanka a jemná šlehačka spolu tvoří dokonalou podzimní kombinaci.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Dobře upečený a zároveň šťavnatý bůček si můžete připravit jednoduše z pohodlí domova

    Před 21 dny
    Dobře upečený šťavnatý bůček je syté jídlo. Klasika, která v zimě potěší chuťové buňky a uspokojí i hodně hladového strávníka. Skvěle chutná i po studenu, na tenko krájený na krajíci dobrého chleba spolu s pikantním zeleninovým salátem.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Ukážeme vám, jak udělat vynikající játrové knedlíčky do polévky jako od maminky

    Před 22 dny
    Co by to bylo za vývar, kdyby v něm nebyla zavářka a knedlíčky. I zarytí odpůrci jater obvykle játrové knedlíčky pozřou, protože jsou zkrátka dobré a k vydatné polévce patří. Videonávod vám s nimi pomůže.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Připravte si slaný snídaňový koláč z tortilly, který zvládnete během pár minut

    Před 23 dny
    Slaný snídaňový koláč z tortilly je rychlá a sytá volba pro rána, kdy není čas. Kombinace vajec, šunky a sýra spolehlivě zasytí. Navíc koláč chutná skvěle teplý i vychladlý.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Křehký jablkový řez je tak šťavnatý, vláčný a velmi jednoduchý

    Před 23 dny
    Pokud máte nadbytek jablek a nechcete už o štrúdlu ani slyšet, zkuste osvědčený recept na úžasné jablečné řezy. Jsou křehké, vláčné a jednoduché. Nejlépe chutnají druhý den po upečení, ale málokdy je tak dlouho ubráníte nájezdu rodiny.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Vydatná kulajda s houbami a zakysanou smetanou bez problémů nahradí i hlavní chod

    Před 24 dny
    Kulajda patří mezi vydatnější polévky, které si můžete dát i jako samostatný chod třeba k večeři. Co rodina, to jiná verze a univerzální recept neexistuje. My pro vás dnes máme recept na úspornější, ale přesto chutnou, variantu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Kde mají v Brně nejlepší párek v rohlíku: Klasika rychlého občerstvení chutná na mnoha místech

    Před 25 dny
    Párek v rohlíku patří mezi nejoblíbenější „fasfoodová“ jídla, která seženete na mnoha místech. Přesto se za touto klasikou skrývá překvapivě široké rozpětí chutí i kvality. Vyrazili jsme do terénu a otestovali několik párků v rohlíku z různých míst v Brně. Kam doporučujeme vyrazit a kde to nemá smysl?
     Komentáře
  • Toprecepty

    Netradiční pomazánka z vepřového masa vhodná například k oživení Silvestrovského pohoštění

    Před 25 dny
    Zbylo vám po víkendovém obědu pečené maso a lámete si hlavu, jak ho zužitkovat? Stačí přidat pár ingrediencí a během chvilky vytvoříte lahodnou pomazánku, která je skvělá nejen na krajíci čerstvého chleba, ale i na jednohubkách.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Když nemáte doma listové těsto, vyzkoušejte výborný štrúdl z tvarohového těsta

    Před 26 dny
    Chystáte se upéct štrúdl, ale zapomněli jste koupit listové těsto? Nepropadejte panice, máme pro vás záchranné lano. Pokud máte doma tvaroh, vyzkoušejte štrúdl z tvarohového těsta. Je to super obměna a nejspíš už se ke kupovanému těstu nevrátíte.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jemný krém z pečeného květáku a česneku vás zahřeje a připravíte ho během chvilky

    Před 27 dny
    Polévka, která vás zahřeje a přitom nezabere mnoho času. Pečený květák s česnekem dodá krému výraznou chuť, brambory se postarají o jemnou konzistenci a smetana vše krásně zjemní. Skvělá volba pro rychlý oběd i večeři.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Svíčková z vepřového masa je v kombinaci s knedlíkem a brusinkami famózní

    Před 27 dny
    Svíčkovou s knedlíkem, jedno z nejznámějších a také nejoblíbenějších jídel české kuchyně, nemusíme vždy připravovat pouze z hovězího masa. Špikovaná vepřová plec je lahodnou alternativou a v kombinaci s houskovým knedlíkem a brusinkami je vynikající.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Snadný švédský koláč z drobenkového těsta a s tvarohovou náplní

    Před 28 dny
    Nejlepší koláče jsou ty, které jsou hotové za pár minut a zmizí rychlostí blesku. Tak přesně takový recept pro vás máme. Výborné drobenkové těsto a vláčná tvarohová náplň. To je to, co hledáte k odpolední kávě.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Karamelové řezy snů se dvěma druhy krémů si zamilujete

    Před 28 dny
    Pokud doma máte konzervu Salka a přemýšlíte, co s ní, upečte si vynikající karamelové řezy, o kterých se vám bude i zdát. Nadýchaný piškot, dva druhy krémů proložené sušenkami a čokoládová poleva, to je kombinace, které nelze odolat.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Báječná rajská omáčka tak, jak ji vařily naše maminky a babičky

    Před 29 dny
    Rajská omáčka patří ke klenotům české kuchyně a tento recept vám zaručí perfektní výsledek. Jednoduše a srozumitelně popsaná rajská omáčka s vařeným hovězím masem nám připomene, jak ji vařívaly naše maminky a babičky.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Upečte si domácí pizzu s plněným sýrovým okrajem, kterou zvládnete raz dva

    Před 1 měsícem
    Domácí pizza s plněným sýrovým okrajem potěší každého milovníka italské klasiky. Křupavé těsto, voňavý česnek a rozteklý sýr tvoří dokonalou kombinaci chutí, kterou si zamilujete.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Konec navlhlých chipsů díky našemu videonávodu, který vám ukáže, jak pevně uzavřít sáček s brambůrky

    Před 1 měsícem
    Po otevření sáčku chipsů či krekrů je obvykle hned zkonzumujeme. Jsou ale situace, kdy chipsy v sáčku zbydou, např. když chystáte občerstvení pro návštěvu a hodláte chipsy postupně dosypávat. Jednoduchý způsob zaručí, že chipsy nezměknou.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Lahůdková kachna na pomerančích s tymiánem nádherně provoní kuchyň

    Před 1 měsícem
    Se svatým Štěpánem je v kulinářském kalendáři neodmyslitelně spjatá drůbež. Někdo volí krůtu, jiný kuře, ale zaručeně nejlepší je kachna. Úprava s pomeranči a tymiánem je božská a nádherně provoní kuchyni.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Sestra Josefa Maršálka denně vstává ve 4 a na Moravě si plní svůj sen

    Před 1 měsícem
    Patříte-li k milovníkům tradičních českých moučníků a zákusků, tedy koláčů, koblih, větrníků nebo kremrolí, je pro vás návštěva pekárny Josefa Maršálka Upečeno na dědině téměř povinností. My se tam vydali na sklonku léta a rovnou jsme při té příležitosti Josefa a jeho sestru Zuzku vyzpovídali.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Podzimní dýňový koláč se zakysanou smetanou je krásně jemný a dokonale vláčný

    Před 1 měsícem
    Mezi nejoblíbenější podzimní suroviny patří bezesporu dýně. Její využití naleznete nejen ve slané kuchyni, ale také v moučnících. Dýňový koláč se zakysanou smetanou vás okouzlí svou vláčností a dokonale jemnou chutí.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Kaldoun aneb polévka z odřezků patří mezi zlaté dědictví po Magdaleně Dobromile Rettigové

    Před 1 měsícem
    Máte rádi staročeské recepty? Pak rozhodně musíte vyzkoušet kaldoun, který proslavila M. D. Rettigová. Tradiční sytá a hřejivá polévka, ve které využijete všechny odřezky, kosti a drůbky, dokáže zahnat všechny chmury.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Zavzpomínejte na dětství s nadýchanými jablkovými lívanci jako od babičky

    Před 1 měsícem
    Nadýchané lívance s plátky jablek a vůní skořice vám připomenou chvíle strávené u babičky. Podávejte je teplé s jogurtem, javorovým sirupem nebo obalené ve skořicovém cukru – takhle chutná domov.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Výborné svatomartinské rohlíčky podle Míši Landové jsou vláčné a plné náplně

    Před 1 měsícem
    Výborné svatomartinské rohlíčky podle Míši Landové jsou vláčné a plné náplně. Příprava je přitom tak snadná. Stačí jen zadělat těsto a než se odleží v lednici, připravit náplň. Pak už jen plníme a tvarujeme rohlíčky. Upečené jsou za chviličku a na závěr se obalují v cukru.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Klasické křupavé domácí rohlíky se doma ani neohřejí, protože budou hned pryč

    Před 1 měsícem
    Kdo by se nechtěl probudit vůní teplého pečiva a nastartovat den s křupavým obloženým rohlíčkem? Zkuste rodině upéct domácí zlatavé rohlíky. Ze stolu zmizí během chvilky a možná nezbydou ani na svačinu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    K receptu na krémové kuřecí orzo se budete s oblibou vracet

    Před 1 měsícem
    Krémové kuřecí orzo je připravené velice brzy a věřte, že se k tomuto receptu budete s oblibou vracet. Skvěle spojuje šťavnaté kuřecí maso, těstoviny a smetanovou omáčku. Sušená rajčata, špenát a parmezán dodají jídlu svěžest i výraznou chuť.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Švýcarské ražničí alias usmaženou šunku se sýrem v trojobalu si prostě zamilujete

    Před 1 měsícem
    Když máme hlouběji do kapsy, hodí se nám mít po ruce chutné recepty za pár kaček. Toto švýcarské ražničí patří mezi ně. Sýr se šunkou napíchneme na jehlu a usmažíme v trojobalu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Šťavnatí švábi s čokoládovým krémem a malinovou „krví“ vás dostanou

    Před 1 měsícem
    Na první pohled trochu děsiví, ale chuťově naprosto dokonalí. Přesně takoví jsou tito šťavnatí švábi. Vanilkové cupcakes s malinovou „krví“, mramorovým čokoládovým krémem a datlovým tělíčkem oslní především děti.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Šlehačková buchta je nadýchaná a vláčná, okouzlí každého při prvním soustu

    Před 1 měsícem
    Jednoduchý recept se skvělým výsledkem – přesně taková je tato šlehačková buchta. Upéct ji zvládne i naprostý začátečník a k přípravě postačí šest základních surovin. Výsledek je perfektní a lahodná chuť si podmaní každého.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Smažený sýr se šunkou patří mezi nesmrtelné české klasiky, které nikdy neomrzí

    Před 1 měsícem
    Smažený sýr neboli smažák je podle řady průzkumů jedním z nejoblíbenějších českých jídel. Připravte si ho podle našeho receptu tak, aby si zachoval tvar a nevytekl. Pak už stačí jen uvařit brambory a přidat kvalitní tatarskou omáčku.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Bílá fazolová polévka v chladných dnech zahřeje, ale také zasytí

    Před 1 měsícem
    Luštěninové polévky jsou vydatné a v chladných dnech nejen zasytí, ale také zahřejí. Uvařte si třeba lahodnou polévku s bílými fazolemi a klobásou podle našeho receptu. Díky zakysané smetaně je krémová a svěží.
     Komentáře
Oblíbené videorecepty z české i zahraniční kuchyně.
Oblíbené videorecepty z české i zahraniční kuchyně.
Reklama