Zavřít
Ve dvou se to lépe vaří

Ve dvou se to lépe vaří

Nejnovější články na Seznamu na téma Ve dvou se to lépe vaří
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Voňavý tradiční trdelník lepší než z trhů

    Před 3 roky
    Vůně trdelníku v posledních letech neodmyslitelně patří ke svátečním trhům. Recept na něj je ale překvapivě snadný a jiný už dělat nebudete! Trdelníky: 250 g hladké mouky + na posypání 250 g cukru krupice 100 ml mléka 60 g másla 2 vejce 1 sáček sušeného droždí 1 citron mletá skořice mleté ořechy 100 g hořké čokolády sůl
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    S láskou doma vyrobené pralinky s tajnou náplní potěší nejen čokoholiky

    Před 3 roky
    Čokoládové pralinky Suroviny 300 g hořké čokolády Náplně Baileys náplň 100 g smetany ke šlehání (33%) 120 g bílé čokolády 15 g másla Baileys Marmeládová náplň 100 g smetany ke šlehání (33%) 120 g bílé čokolády čokolády 15 g másla marmeláda dle chuti
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Vánoční nadívaná křepelka se špenátem jako z pohádkového královského stolu

    Před 3 roky
    Nadívaná křepelka se špenátem Křepelka 2 ks křepelky 100 g soli 10 g čerstvého rozmarýnu 10 g čerstvého tymiánu 3 stroužky česneku 20 g cukru krupice 2 ks bobkového listu máslo sůl pepř Nádivka 5 plátků toastového chleba 50 g špenátu 25 ml smetany ke šlehání 1 vejce 1 PL másla sůl pepř Špenátová omáčka 1 ks šalotky 200 g špenátu 20 g másla 160 ml kuřecího vývaru 50 ml smetany ke šlehání
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Domácí játrová paštika s brandy. Jednoduchá a přitom tak lahodná

    Před 3 roky
    Játrová paštika: 350 g kuřecích jater 1 ks vejce 2 ks šalotky 1 stroužek česneku 20 g tymiánu 150 g másla 70 ml brandy rostlinný olej sůl pepř
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Lahodný advent podle Pavla Berkyho. Čtyři výjimečné recepty ke sváteční tabuli

    Před 3 roky
    Chcete doma nastolit opravdu sváteční atmosféru? Tyto recepty Pavla Berkyho vám pomohou vytvořit nevšední menu: překrm, hlavní jídlo i dezert. Adventní neděle nikdy nebyly lahodnější!
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Dezert lehký jako sukně primabaleríny. Pavlova s lesními plody a citronovým krémem

    Před 4 roky
    Tento recept prý vznikl jako pocta ruské baletce jménem Pavlova. Je typický pro Austrálii a Nový Zéland. My si ale místo tamní varianty s kiwi připravíme trochu "po-evropštěný" recept s lesními plody.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Vrcholně podzimní recept! Pečený králík se šípkovou omáčkou a glazovanou mrkví

    Před 4 roky
    Pavel Berky a Dana Morávková připraví krásně barevné a odlehčené menu. Králičí maso přelije poctivá šípková omáčka a k tomu glazovaná mrkev jako příloha.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Dušený králík, šípková omáčka a glazovaná mrkev s estragonem podle Dany Morávkové a Pavla Berkyho

    Před 4 roky
    Dana Morávková umí nejen hrát, ale ráda přijme dnešní kuchařskou výzvu. S Pavlem si připraví dokonce svůj milovaný dezert.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Třešňová bublanina jako obláček

    Před 4 roky
    Třešňová bublanina 4 vejce 250 g třešní 100 g hladké mouky 50 g cukru krupice 250 ml mléka nebo smetany ke šlehání 20 g másla sůl cukr moučka na posypání
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Petra Černocká vaří ravioly plněné dýní s šalvějovým máslem na italský způsob

    Před 4 roky
    Ravioly 200 g hladké mouky 3 vejce Náplň 200 g dýně hokaido 150g másla 100 g mascarpone 1 stroužek česneku pár snítků rozmarýnu 1ks šalotka Omáčka 100ml bílého vína 100ml vinného octa 1ks šalotka čerstvá šalvěj olivový olej sůl pepř
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Dexempo dobrotex! Petra Černocká vyčaruje těstovinový chod, který by pochválila i italská babička

    Před 4 roky
    Petra Černocká se u plotny neztratí. Sama vaří spíš zdravá a lehká jídla, ale takové ravioli plněné dýní ráda ochutná, i když plavou v máslové omáčce. Jaké vzpomínky má na jídla svého dětství? A jak to že pozná každou slepou ochutnávku, kterou si na ní Pavel nachystá? Je to snad magie?!
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Guláš s tarhoňou, po kterém se oblízne i seberozmazlenější český jedlík

    Před 4 roky
    I zkušený hospodský gurmán někdy ocení trochu změny. Tahle variace na guláš je nová, ale žádný úlet nečekejte.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Variace na nejobyčejnější jídlo: chleba se sýrem. Vyzkoušejte ho jinak a lépe

    Před 4 roky
    K receptu potřebujete nutně oheň, jinak chlebové placky nebudou správně vonět a sýr se vám nevyudí v kouři. Jestli ale máte krb, ohniště, nebo gril, neváhejte!
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Hostina na ovčí farmě s jehněčím guláškem vonícím po zázvoru s tarhoňou a zapečené ovčí sýry

    Před 4 roky
    Bára Štěpánová se přiznala, že neumí českou klasiku. O to se s větším nadšením vrhla s Pavlem Berkym na přípravu hostiny na ovčí farmě.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Grilovaný ananas s limetkovou zakysanou smetanou. Sladká tečka, se kterou zabodujete!

    Před 4 roky
    Grilovaný ananas, limetková zakysaná smetana 1 ananas 30 g cukru 1 ks limetky 100 g zakysané smetany strouhaný kokos
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Zvěřina podle mužů, co se toho nebojí: Dančí hřbet s pečeným celerem a carpaccio z červené řepy

    Před 4 roky
    Dančí hřbet, pečený celer, carpaccio z červené řepy 2 ks dančí hřbety (1ks přibližně 150g) jalovec smrkové jehličí (1ks malé větvičky) čerstvý tymián 100g másla 1ks menší celer (bulva) 500g hladké mouky 500g soli 5 bílků 2ks červené řepy 2ČL medu 1ks citron olivový olej 200g zakysané smetany 30g pažitky sůl pepř
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Gurmán David Suchařípa a neobvyklé menu: dančí hřbet, celer, červená řepa a ananas!

    Před 4 roky
    Tohle menu budete naprosto milovat, nebo nenávidět. Dančí hřbet s pečeným celerem a k tomu carpaccio z červené řepy a jako sladká tečka –⁠ grilovaný ananas s limetkovým krémem. S Pavlem Berkym hostinu připraví herec David Suchařípa.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Dva Slováci představují: Jak na tradiční halušky s ovčí brynzou a vypečenou slaninkou

    Před 4 roky
    Češi někdy halušky przní. Do těsta přidávají vajíčko, místo brynzy se použije jiný měkký sýr, ale my jsme řekli ne! Tentokrát si tradiční slovenskou dobrotu připravíme jako bačové.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Jemná smetanovo-sýrová pomazánka a k tomu pro kontrast štiplavé ředkvičky

    Před 4 roky
    Pavel Berky naučí Danielu Šinkorovou skvělou pomazánku z kozího sýra a smetany, která se báječně hodí například na chleba s ředkvičkami.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Česko-slovenský speciál: Televizní hvězda miluje české omáčky, ale slovenské halušky se jí povedly

    Před 4 roky
    Daniel Šinkorová je česká herečka se slovenskými kořeny. Setkání s Pavlem nemohlo dopadnout jinak, než festivalem tradičních slovenských chutí, ovšem ze surovin z českých zdrojů. Vítejte v opravdovém česko-slovenském speciálu!
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Pošírovaná flambovaná hruška s pěnou z bílé čokolády. Podzimní dezert, se kterým ohromíte

    Před 4 roky
    Bára Mottlová s Pavlovou pomocí připravila dokonalou sladkou tečku.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Tomu se říká dokonalost na talíři: Kachní prso se zauzenou bramborovou kaší a flambovanými blumy

    Před 4 roky
    Kachní prso, flambované blumy, zauzená bramborová kaše 2 ks kachních prsou čerstvý tymián čerstvý rozmarýn 2 stroužky česneku 5 ks větších brambor 200 ml smetany ke šlehání 150 g másla 250 g blum 100 ml portského vína 50 ml slivovice sůl pepř
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Jíme i očima a když jídlo připravuje krásná kuchařka, to je teprve jízda

    Před 4 roky
    Bára Mottlová dnes připraví s Pavlovou pomocí kachní prso s flambovanými blumy a zauzenou bramborovou kaší.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Sladká tečka pro všechny milovníky čokolády a vína? Jedině brownies s kandovaným pomerančem!

    Před 4 roky
    Saša s Pavlem si připravili Sladkou tečku na závěr pro všechny milovníky čokolády. Je to k nevíře, ale i do tohoto receptu se jim podařilo propašovat víno! Čokoládové brownies 250 g hořké čokolády (min. 60%) 200 g másla 110 g hladké mouky 70 g kakaa 4 vejce 150 g cukru Kandovaný pomeranč 2 pomeranče 150 g cukru 100ml bílého vína (sladké)
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Hovězí líčka na červeném víně s karlovarským knedlíkem. Dokonalost, které málokdo odolá

    Před 4 roky
    Pánové si umí užívat! Saša s Pavlem si připravili dokonalou klasiku trochu jinak, u přípravy líček je totiž potřeba znát pár detailů, aby výsledek byl dokonalý. Hovězí líčka na červeném víně 400g hovězích líček 100g hladké mouky 3ks mrkve 2ks červené cibule 1ks pórku 1 hlava česneku 700ml červeného vína (suché) 400ml hovězího vývaru čerstvý tymián čerstvý rozmarýn 3 ks bobkového listu 50 g másla olej sůl pepř Karlovarský knedlík 5 plátků bílého toustového chleba 2ks vajec 100 ml smetany na šlehání 60g rozpuštěného másla čerstvá petrželová ňat sůl pepř
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Velkolepá pánská jízda s moderátorskou legendou zakončená dokonalými líčky na víně

    Před 4 roky
    Alexander Hemala je bezesporu moderátorská legenda, Pavel je mimo jiné mistr v kuchyni. Když do party přizvou znalce vína, nemůže tohle setkání dopadnout jinak, než skvělými hody.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Konečně první vítězství v bramborové výzvě!

    Před 4 roky
    Na pokoření Pavla v bramborové výzvě jsme čekali dlouho, ale dočkali jsme se!
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Pstruh s pyré z mrkve a oříškového másla

    Před 4 roky
    Oblíbený pstruh nemusí být připraven jen po mlynářsku nebo na kmíně. Vyzkoušejte nečekanou, ale o to lahodnější kombinaci s mrkvovým pyré.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Zasloužilá matka Lucie Benešová pohořela na základní zelenině

    Před 4 roky
    Test chutí je věc velmi ošemetná. Vyzkoušejte si ho sami a uvidíte, jak velká pravda je, že jíme hlavně očima.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Tahle ryba voní od hlavy! S Lucií Benešovou připravíme kapří hranolky a pstruha

    Před 4 roky
    Kapří hranolky s koprovým dipem a pstruh na pyré z mrkví a oříškového másla. Herečka Lucie Benešová je prý v kuchyni jako doma. Má ale dvě podmínky: bez vína nevaří a příprava by neměla trvat déle než hodinu.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Svěží a lehký chia puding s borůvkami

    Před 4 roky
    Tenhle dezert je hotový za 15 minut, potěší i dietáře, je bezlepkový a může být klidně i bezlaktózový, když se použije rostlinné mléko. Chutná ale plnohodnotně a potěší i pravidelné návštěvníky cukráren.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Lahodný chřestový quiche. Slaný koláč, po kterém nezbyde ani drobek

    Před 4 roky
    Znáte "kiš"? Je to v podstatě dezert pro všechny, kdo nejsou moc na sladké. Naše Dana Marklíková, kterou znáte z pořadu Mistři zahrad, si na něm taky zaslouženě smlsne.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Dana Makrlíková má zelené ruce, to víme. Umí ale i vařit?

    Před 4 roky
    Dana Makrlíková má zelené ruce, to všichni víme. Pavel Berky zase vykouzlí z jakékoliv suroviny rychle úžasné jídlo. Jak dopadlo kuchyňské setkání tentokrát?
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Bára Jánová se pokusila zvítězit velmi nečestnými způsoby

    Před 4 roky
    Prolomí už konečně někdo sérii Pavlových vítězství?
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Je to vůbec možné? Bára Jánová nerozezná párek od sýra!

    Před 4 roky
    Je tu další oblíbený test chutí. Jak obstojí herečka Bára Jánová?
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Roláda s jahodami: Lehoučký dezert, který ohromí a ještě je bez lepku

    Před 4 roky
    Jemná, jednoduchá a hlavně návykově dobrá. Taková je kakaová roláda s jahodami a mascarpone, kterou se dnes naučila Bára Jánová.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Jemné a lahodné italské risotto na liškách

    Před 4 roky
    Dokonale připravené krémové italské risotto není smíchaná rýže se zbytky z kuchyně, jak se nám snažili namluvit ve školní jídelně. Jeho příprava má svá pravidla, které vám ukážeme.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Která sestra ze Slunečné vaří líp v reálném životě? Tentokrát jsme vyzkoušeli Báru Jánovou

    Před 4 roky
    Proslavila se jako potvora ze Slunečné, Bára Jánová ale na rozdíl od postavy, kterou ztvárňuje, vařit umí. A nebojí se to dokázat spolu s Pavlem Berkym.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Nová role Saši Rašilova. Člověk, který zatraceně rychle škrábe brambory

    Před 4 roky
    Klapka a jedem! Na tuhle roli musel Saša dlouho studovat, pozorovat kuchaře při práci a samozřejmě hodně trénovat. Bude ale rychlejší než zkušený "škrabač" Pavel Berky?
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Svěží, ovocný, nadýchaný. Rychlý desert s malinami a pěnou, který nikdo neodmítne

    Před 4 roky
    Recept na lehounký a svěží desert, který potěší i ty, kdo normálně sladkému neholdují. Ovoce, lehká nadýchaná pěna a zálivka s balzamicem.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Exotické ovoce? Saša Rašilov nezná českou kořenovou zeleninu

    Před 4 roky
    Dvě ze tří ochutnávek naslepo Saša zvládne jako mistr. Jen u té třetí, trochu zákeřné, se to nějak zkomplikuje...
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Lepší maso na steak není. Jak si doma připravit wagyu?

    Před 4 roky
    Mramorované a dokonale křehké maso je nejlepší jen s trochou soli a pepře. Tak vychutnáte jeho sílu naplno. Jak přesně postupovat vám ukáže kuchař Pavel Berky a herec Saša Rašilov.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Saša Rašilov je bůh grilu! Připraví steakové menu, že potečou sliny proudem

    Před 4 roky
    U Saši doma se gril rozpaluje v lednu a sezóna prý končí až na Silvestra. Zná rozdíl mezi Kobe a wagyu, zatím ale tento nádherně mramorovaný steak neochutnal. Ještě že je tu Pavel Berky a jeho dokonalý recept, podle kterého si dokonalý steak připraví Saša i vy doma.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Eva Burešová se s úkolem "oloupej brambory" popasuje dost nečekaným způsobem

    Před 4 roky
    V herečce se probudila soutěživá dračice. Pavlu Berkymu pořádně zatopí, zkusí každý trik. Ale vyhraje?
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Tvarohové buchty jako od babičky, v másle koupané a borůvkovou omáčkou zalité

    Před 4 roky
    Recept na nadýchané voňavé buchty, po kterých se jenom zapráší. Českou klasiku si ozvláštníme borůvkovým žahourem, který do sladké tvarohové chuti vnese trochu svěžesti.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Eva Burešová nepozná úplně základní ovoce!

    Před 4 roky
    Slepá ochutnávka je těžší než se zdá. Uhodnout okurku, párek, pomeranč nebo banán jen podle chuti – žádná legrace. Herečka Eva Burešová se o to ale pokusí.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Pomalu pečená žebra marinovaná v kávě, bramborové lokše a originální salát

    Před 4 roky
    Eva Burešová o sobě tvrdí, že neumí vařit. Pavel Berky s ní ale vykouzlí naprosto pochoutkové menu. A vy si ho doma můžete připravit taky!
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Marinovaná žebra v kávě a honzovy buchty podle televizní hvězdy, která prý připálí i čaj

    Před 4 roky
    V dnešním díle proběhne velké odhalení. Eva Burešová přijala statečně pozvání od Pavla Berkyho, i když vařit prý vůbec neumí! Společně ale připravili dokonalé menu, které si můžete podle receptu v pořadu uvařit doma i vy.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Polárkový dort s tajemstvím. Recept přímo od pohádkového prince, který zlomil nejedno dívčí srdce

    Před 4 roky
    Může zmrzlina hořet? Nevěříte? je to tak! Jan Čenský prozradí svůj vyzkoušený recept na tento dezert.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Hovězí burger v domácí bulce, který už nebudete připravovat jinak

    Před 4 roky
    Grilovací sezóna ještě nekončí! Podle receptu Pavla Berkyho a Jana Čenského si můžete připravit třeba tento burger.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Pečené pikantní pivní toasty, kterým neodoláte

    Před 4 roky
    Jednoduchá, dokolnalá, lahodná. Výborná volba pro přivítání i pohádkového prince.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Nejlepší burgery a tajemný dort na grilu přímo od pohádkového prince

    Před 4 roky
    Kuchařská show s Pavlem Berkym, známým módním návrhářem a nyní už i kuchařem, nabídne řadu zajímavých receptů od tradiční české kuchyně po sluncem zalitou Itálii. Pořadem vás ale nebude provázet sám, v každém díle si k sobě přizve jednoho slavného hosta, který přispěje svým receptem k přípravě lahodného menu, které neurazí nikoho a ohromí všechny. V prvním díle vás svými kuchařskými dovednostmi překvapí Jan Čenský.
     Komentáře
  • Ve dvou se to lépe vaří

    Ve dvou se to lépe vaří –⁠ Pavel Berky a jeho hosti v nové kuchařské show

    Před 4 roky
    Ve dvou se to lépe vaří je kuchařská show s Pavlem Berkym z MasterChefa a jeho hvězdnými hosty. V Televizi Seznam startuje 5. září, na Streamu 6. září v 6 hodin ráno.
     Komentáře
Kuchařská show s Pavlem Berkym, známým módním návrhářem a nyní už i kuchařem, nabídne řadu zajímavých receptů od tradiční české kuchyně po sluncem zalitou Itálii. Pořadem vás ale nebude provázet sám, v každém díle si k sobě přizve jednoho slavného hosta, který přispěje svým receptem k přípravě lahodného menu, které neurazí nikoho a ohromí všechny.
Kuchařská show s Pavlem Berkym, známým módním návrhářem a nyní už i kuchařem, nabídne řadu zajímavých receptů od tradiční české kuchyně po sluncem zalitou Itálii. Pořadem vás ale nebude provázet sám, v každém díle si k sobě přizve jednoho slavného hosta, který přispěje svým receptem k přípravě lahodného menu, které neurazí nikoho a ohromí všechny.
Reklama