Zavřít
VisitChef Podcast

VisitChef Podcast

Nejnovější články na Seznamu na téma VisitChef Podcast
  • VisitChef Podcast

    20 min

    Podcast
    Jakub Baštinec: Nikka Perfect Serve je jednou z TOP soutěží. Můj koktejl je bizarní twist na Manhattan

    Před 1 rokem

    ·

    20 minut

    „Čím déle člověk dělá barmana, tím lépe je připravený na soutěž Nikka Perfect Serve aniž by o tom věděl. Na globální finále v Paříži bude důležité nejenom perfektně zvládnout znalostní test, ale také být tam, na místě a žít daným okamžikem, jak by řekl Stan Vadrna,“ říká aktuální vítěz českého finále Nikka Perfect Serve a šéfbarman brněnského baru Escobar Jakub Baštinec.
     Komentáře
  • VisitChef Podcast

    25 min

    Podcast
    Asbel Morales: Práce rumového master blendera znamená věčný závazek, pouze univerzita vám nestačí

    Před 1 rokem

    ·

    25 minut

    „Abyste mohli výsledné rumy správně míchat, musíte znát velmi dobře každý sud a jeho obsah. Je to jako poznat svojí rodinu. Rum na Kubě znamená kus historie a našeho charakteru,“ říká Maestro Ronero kubánského rumu Havana Club Asbel Morales.
     Komentáře
  • VisitChef Podcast

    29 min

    Podcast
    Viktor Šolc: Společnost je otevřenější a tolerantnější, i proto jsou nealkoholické drinky na vzestupu

    Před 1 rokem

    ·

    29 minut

    „Nealkoholické alternativy k destilátům, jako třeba nealko-gin se už na české scéně prosazují. Vidíme to na poptávce po samotných produktech i školeních v této kategorii. Například nabídka nealkoholického párování v restauracích potvrzuje tento zájem a utvrzuje nás v tom, že nealkoholické alternativy nejsou atyp,“ říká spolumajitel distribuční firmy Vikeza Gastro Viktor Šolc.
     Komentáře
  • VisitChef Podcast

    21 min

    Podcast
    Michaela Židlický: Gault&Millau nehodnotí pouze jídlo. České gastro je obor, za kterým by sem mohli jezdit lidé z celého světa

    Před 1 rokem

    ·

    21 minut

    „Gault&Millau je mnohem více, než jenom průvodce. Umíme třeba vozit světové šéfkuchaře k nám a naopak naše šéfkuchaře vozit ven. Gault&Millau je všude ve světě stejné, jenom tak zaručíte, že restaurace v Česku bude mít adekvátní světové srovnání,“ říká Michaela Židlický Chief of Guide Gault&Millau.
     Komentáře
  • VisitChef Podcast

    18 min

    Podcast
    Pekka Pellinen: Hovězí tatarák s panákem vodky je nejlepší kombinace. Baví mě diskutovat se šéfkuchařem nad snoubením koktejlů a jídel

    Před 1 rokem

    ·

    18 minut

    „Výrazný alkohol, jako třeba whisky vám chuť a čerstvost surovin přehluší, vodka je nechá vyniknout. V roce 1970 jsme se rozhodli, že chuťový profil vodky Finlandia bude čistý, průzračný a jiskřivý, a od té doby je stále stejná,“ říká Global Advocacy Manager vodky Finlandia, Pekka Pellinen.
     Komentáře
Tým zkušených novinářů každý den odhaluje gastronomické zákulisí a mapuje příběhy, které hýbou Českem a světem. Naučně-publicistický podcast vydává nezávislý online magazín o gastronomii VisitChef. 
Tým zkušených novinářů každý den odhaluje gastronomické zákulisí a mapuje příběhy, které hýbou Českem a světem. Naučně-publicistický podcast vydává nezávislý online magazín o gastronomii VisitChef. 
Reklama