Zavřít
iReceptář

iReceptář

Nejnovější články na Seznamu ze zdroje iReceptář
  • iReceptář

    Svěží jarní přírodní dekorace: Vytvořte si mechovou minizahrádku

    Před 16 hodinami
    Mech na zahradě a obzvlášť v trávníku většině zahrádkářů radost nedělají. V předjaří však může duše zahradníka už značně tesknit po svěží zeleni. Utěší ji stálezelené rostliny. A proč ne i mechorosty? Často opomíjené, přehlížené, a přitom jedinečné a půvabné.
     Komentáře
  • iReceptář

    Flíčky s tvarohem a se škvarky podle Nadi Konvalinkové

    Před 1 dnem
    Máte rádi herečku Naďu Konvalinkovou a zajímá vás, jak vaří? Pak si podle ní přichystejte skvělé těstoviny s tvarohem a se škvarky. Určitě si pochutnáte!
     Komentáře
  • iReceptář

    I tmavé kouty zahrady budou vaší chloubou, když je osázíte správně

    Před 1 dnem
    Místům, kam se světla moc nedostane, se na zahradě asi těžko vyhnete. Nezoufejte! I tmavé kouty se dají osázet tak, že vám budou sousedé závidět dokonalou zahradu. Chce to jen zvolit ty správné rostliny.
     Komentáře
  • iReceptář

    3 tipy, jak ušetřit při pěstování: Na semenech, květináčích i při hnojení

    Před 2 dny
    Šetření nemusí být otrava, ale naopak tvůrčí zábava. Využitím domácích zdrojů navíc prospíváme i přírodě. Jak ušetřit při pěstování rostlin?
     Komentáře
  • iReceptář

    Kopřivový špenát: Na Valašsku je to tradiční jarní dobrota

    Před 2 dny
    Připravte si doma vynikající a ohromě zdravý kopřivový špenát po Valašsku. Je to nejen velká dobrota, ale také levný a rychlý oběd.
     Komentáře
  • iReceptář

    Bylinky si snadno vypěstujete ze semen. Teď v březnu je ideální čas začít

    Před 2 dny
    Jistě, koupit si bylinku v květináči je snadné. Ale zaplatíte za ni spoustu peněz a kdo ví, jestli vám vydrží. Obecně je známé, že bylinky ze supermarketu vypadají krásně na první pohled, ale jakmile s nimi překročíte práh domu, začnou uvadat. V březnu je ideální čas na předpěstování bylinek ze semen. Jak na to?
     Komentáře
  • iReceptář

    Skořápky od vajec nevyhazujte, vyrobte z nich velikonoční věnec

    Před 3 dny
    Chcete pustit jaro spolu s velikonočními svátky do svého domova? Vyrobte si překrásný velikonoční věnec na dveře, na který skvěle využijete vaječné skořápky. Pomoct vám můžou rovněž i děti, které to bude náramně bavit!
     Komentáře
  • iReceptář

    Hynoucí orchidej ještě zachráníte pomocí houbičky na nádobí nebo mechu

    Před 3 dny
    Víte, že o záchranu orchideje se může zasloužit i stará houbička na mytí nádobí? Musí být jen dostatečně čistá. Díky své savosti vytvoří rostlince ideální podmínky a ta se na ní ozdraví jako na lůžku v nemocnici.
     Komentáře
  • iReceptář

    Na jarní očistu střev naše babičky využívaly pohanku. Zkuste to taky

    Před 3 dny
    Střeva patří mezi nejdůležitější orgány, o které byste měli pravidelně pečovat. Pokud se budou vaše střeva nacházet ve špatném stavu, pak se to projeví na vaší náladě i vzhledu. Nepodceňujte své zdraví. Naše babičky do svého jídelníčku často zařazovaly pohanku. Proč?
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak přidat smetanu do omáčky, aby se nesrazila: Pomůže cukr

    Před 10 dny
    Přidáním smetany nebo šlehačky do horké omáčky může být velmi často osudné. Víte, jak ji správně použít, aby se v omáčce nesrazila? Stačí se držet pár jednoduchých triků, díky kterým bude omáčka dokonalá! Vyvarujte se běžných chyb, které dělají (nejen) začátečníci.
     Komentáře
  • iReceptář

    Nenáročná zahrada: Které rostliny vysadit, abyste se moc nenadřeli

    Před 10 dny
    Vaše zelená oáza kolem domu by měla být místem odpočinku, a nejenom prostorem, kde stále pracujeme. Proto pro mnohé může být řešením bezúdržbová zahrada, která přinese značné úlevy a minimální starosti. Jak si ji vytvořit a které rostliny na zahradu vysadit, abyste se nenadřeli?
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak připravit záhon pro výsadbu cibule sazečky

    Před 10 dny
    Cibule je základem či dochucovadlem mnoha pokrmů, a proto by neměla chybět na žádné zahrádce. Pěstování cibule není nijak náročné, jen je dobré vědět, jak připravit půdu, abyste dosáhli bohaté úrody.
     Komentáře
  • iReceptář

    Ráno je základ celého dne: Co (ne)dělat hned po probuzení

    Před 11 dny
    Máte ranní rutinu, kterou neradi porušujete? Je vaše ráno klidné a pomalé, anebo prostě skočíte do nového dne rovnýma nohama a frčíte do práce? Každý jsme jiný, a tak i naše těla a mozky fungují různě. Nicméně někdy drobné detaily hrají roli nejen v tom, jak den prožijeme, ale také se odráží na našem organisumu i duševní pohodě. Proč byste neměli některé běžné činnosti po probuzení dělat?
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak a kam zasadit kanadské borůvky. Nedělejte zbytečné chyby

    Před 11 dny
    Kanadské borůvky si poslední roky získaly na popularitě a stávají se častým doplňkem mnohých zahrad. Pokud je ještě nemáte, poradíme vám, jak je správně zasadit a nedopouštět se zbytečných přešlapů.
     Komentáře
  • iReceptář

    Rajská omáčka s falešnou svíčkovou: Oblíbená česká klasika pečená v troubě

    Před 11 dny
    Rajská omáčka patří k těm vůbec nejklasičtějším českým pokrmům. Zároveň také k těm nejoblíbenějším. Přesto málokdo ví, jak ji udělat správně, aby byla dokonalá, chuťově vyvážená a aby se maso, které se k ní podává, rozpadalo. Naštěstí se stačí držet osvědčeného postupu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Šrucha: Považujeme ji za plevel, ale je to zásobárna vitaminů

    Před 11 dny
    Pokud se vám tento plevel rozrůstá na zahradě, pak vězte, že se jedná o výbornou bylinu s mnoha léčivými účinky jménem šrucha (Porulaca). Naše babičky šruchu doslova opěvovaly, protože plnohodnotně využívaly jejích blahodárných účinků na naše zdraví. Které to jsou?
     Komentáře
  • iReceptář

    Dna: Co nejíst a které bylinky mohou pomoci

    Před 11 dny
    Pokud tímto onemocněním trpíte, pak vám není třeba tuto nepříjemnou nemoc představovat. Nicméně dna čili pakostnice je méně běžné onemocnění, jež vyžaduje změnu životního stylu a změnu jídelníčku, který ale není úplně lehké dodržovat. Ulevit však mohou i bylinné čaje. Znáte je?
     Komentáře
  • iReceptář

    Sazenice rajčat a paprik: Jak o ně pečovat, aby nebyly slabé a vytáhlé

    Před 11 dny
    Pěstujete si rajčata a papriky ze semínek a nechcete mít sazenice vyčouhlé, slabé a vysílené? Máme pro vás pár tipů, co pro to můžete udělat.
     Komentáře
  • iReceptář

    Poličská pomazánka: Retro z osmdesátek je znovu hitem

    Před 25 dny
    V dobách socialismu se na stolech často objevovaly nejrůznější pomazánky, které se společně s chlebem či rohlíkem stávaly rychlou večeří nebo svačinou. Mezi ty nejoblíbenější patřila pomazánka poličská. Víte, jak ji připravit podle normy z roku 1986?
     Komentáře
  • iReceptář

    Rozkošné jarní truhlíky z PET lahve: Jsou vtipné a zadarmo

    Před 26 dny
    Voňavé jaro netrpělivě vyhlíží snad každý z nás. Tyto měsíce jsou ideální k pomyslnému volání jara. Vytvořte si nádherné jarní truhlíky plné barevných květů. Ukážeme vám, jak na ně, budou vtipné a zadarmo! Potřebovat budete jen prázdné PET lahve, zeminu a květiny!
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak a kdy vysévat rajčata: 7 zásadních pravidel pro maximální sklizeň

    Před 1 měsícem
    Není nad to vypěstovat si vlastní zeleninu ze semínka! Její chuť je mnohem výraznější než z obchodu a neobsahuje žádné chemikálie. Nejenže vás vyjde pěstování levněji, ale také budou rostlinky mnohem silnější a kvalitnější. Připravte si proto semena rajčat a můžete začít!
     Komentáře
  • iReceptář

    Luxusní pečená krkovice: Skvělá ke knedlíku i jen tak na chleba

    Před 1 měsícem
    Chcete si opravdu pochutnat na pečené krkovici? Připravte ji podle následujícího receptu, díky kterému už nikdy nebude suchá ani tvrdá. Z takto šťavnaté krkovičky se vám budou sbíhat sliny již během samotného pečení.
     Komentáře
  • iReceptář

    Květy těchto rostlin ovládnou zahradu v únoru. Sněženky nejsou jediné hvězdy!

    Před 1 měsícem
    Rozhlédli jste se v poslední době po zahrádkách? Vylákal vás slunečný den ven? Až budete mít možnost, rozhlédněte se a najděte zeleň, která už v únoru kvete. Mezi těmito rostlinami jsou nejen zimní stálice, ale také první jarní poslové.
     Komentáře
  • iReceptář

    Inspirace: Nejkrásnější chodníky a cestičky. Tyto zvládne i nešika

    Před 1 měsícem
    Chodníčky a cestičky v zahradě jsou stavebním prvkem, který dodává zahradě charakter. Které jsou nejkrásnější? To je jen na vás. Ke každé nemovitosti se hodí jiný a majitelé mají také velmi odlišné představy o tom, co je krásné, praktické nebo finančně únosné.
     Komentáře
  • iReceptář

    5 znaků, že váš pes je skutečně šťastný. Máte doma radovana, nebo nešťastníka?

    Před 1 měsícem
    Je členem vaší rodiny čtyřnohý psí mazlíček? Tak to jste jistě nejšťastnější, když je naprosto v pořádku a daří se mu skvěle i po zdravotní stránce. Poznáte však, jak dává pes najevo své štěstí? Některé z těchto projevů vám prozradíme.
     Komentáře
  • iReceptář

    Je ten pravý čas vysévat celer. Zkuste letos i řapíkatý a naťový

    Před 1 měsícem
    Celer je základ české kuchyně, který dá pokrmům správně kořeněnou chuť a ten správný říz. Proč si tedy neudělat své vlastní domácí zásoby? Máme pro vás tip, jak pěstovat celer už od semínek.
     Komentáře
  • iReceptář

    Bleskový nepečený jablečný dort: Jen pár surovin a fantastická chuť

    Před 1 měsícem
    Pamatujete na lahodný nepečený jablečný dort, který pravidelně připravovaly už naše babičky? Je naprosto jednoduchý na přípravu, voní po skořici a hřebíčku a je krásně šťavnatý. Přesto všechno je na jeho výrobu zapotřebí jen několik málo surovin.
     Komentáře
  • iReceptář

    Zelí vám vydrží na balkoně až do jara. Tyto triky málokdo zná

    Před 1 měsícem
    Jestli je někdy nejvyšší čas konzumovat zelí, je to právě teď v zimě. Zelí vám totiž dodá velké množství vitamínu a vaše tělo tak snáze odolá náporu virových onemocnění, která momentálně řádí všude kolem nás. Pokud ho ale chcete uchovat, není problém, poradíme vám jak to udělat, aby zelenina vydržela déle.
     Komentáře
  • iReceptář

    Proč po 50 nehubneme, i když poctivě počítáme kalorie? Chyba je úplně jinde

    Před 1 měsícem
    Pokud chcete mít do plavek pevnou a záviděníhodnou figuru, dbejte o sebe. K hubnutí vám pomůže správná životospráva s dostatečnou dávkou pohybu a dobrou náladou. V případě, že si u toho budete počítat kalorie, vyhněte se zbytečným chybám, které by mohly celý proces značně zpomalit.
     Komentáře
  • iReceptář

    Znáte chlebáky? Vynikající způsob, jak využít starý chleba a ušetřit

    Před 1 měsícem
    Tipů, jak zužitkovat zbytky jídel, není nikdy dost, a proto jsou tu i chlebáky. Nevíte, co to je? Je to jednoduchý recept, díky němuž upotřebíte starý chleba. Stačí jen dobře dochutit a promíchat, smažit můžete za chviličku.
     Komentáře
  • iReceptář

    Nejjednodušší jogurtový dort na světě: Jen ze 4 ingrediencí a jako obláček

    Před 1 měsícem
    Pokud patříte mezi milovníky lehkých a svěžích dortů, pak by vaší pozornosti neměl uniknout jogurtový dort, který i přes svou snadnou přípravu a minimum ingrediencí chutná naprosto božsky. Je vláčný, jemný, nadýchaný a podobá se klasickému cheesecaku. A dopřát si jej mohou i celiaci.
     Komentáře
  • iReceptář

    Tento geniální trik s bylinkami na záhoně dělávaly babičky v zimě. Zkuste to

    Před 1 měsícem
    Chybí vám čerstvé bylinky ze zahrady a nechcete si je kupovat za předražené ceny v obchodech? Dejte se na jejich pěstování doma. Je to hračka a odměnou vám bude nejen jejich vůně, ale i dávka vitamínů a minerálů.
     Komentáře
  • iReceptář

    Prošlé jídlo nevyhazujte. Takto ho ještě skvěle využijete a ušetříte tisíce

    Před 1 měsícem
    I šikovné hospodyni či hospodáři se někdy nezadaří. Šetříme, hledáme lacinější možnosti či způsoby, jak zbytečně neplýtvat, a přeci se nám někdy věci zkazí. Poraďte si s prošlým jídlem a ušetřete!
     Komentáře
  • iReceptář

    Levná domácí paštika do sklenic: Za pár korun zásoba až do jara

    Před 1 měsícem
    U nás se proslavila hlavně májka nebo játrovka. Paštika je lahodné jídlo, v našich končinách bohužel jsou však levnější verze vyráběny z ne příliš kvalitních surovin a ty kvalitnější exempláře jsou zase cenově méně přijatelné. Lahodnou paštiku si však velmi jednoduše můžete připravit v pohodlí domova. Za pár korun a zásoby si můžete udělat až do jara!
     Komentáře
  • iReceptář

    Šulánky s mákem: Levný klasický recept ze 100 let staré kuchařky nic nepřekoná

    Před 1 měsícem
    Dřív se vařilo chutně, levně a vydatně. Oprašte kuchařku svých prarodičů a uvařte si jedno z nejoblíbenějších jídel prvorepublikových dětí – šulánky s mákem. Nebudete litovat!
     Komentáře
  • iReceptář

    Máte mleté maso a chleba? Tuhle rychlou večeři budete dělat pořád

    Před 1 měsícem
    Potřebujete tip na večeři, kterou budete podávat na prostřenou tabuli během chvilky a téměř bez práce? Vsaďte na mleté maso zapečené na toustu společně s mozzarellou a bylinkami.
     Komentáře
  • iReceptář

    Kompost můžete mít i v paneláku: Takto se jeho zápachu bát nemusíte

    Před 1 měsícem
    Kompost můžete založit vlastně všude. Venku to jde jedna dvě, uvitř už je to náročnější. Víte, že vermikompostér si můžete udělat svépomocí? Udělejte si kompost i v bytě!
     Komentáře
  • iReceptář

    Naše babičky uměly zahustit omáčku bez mouky a skvěle. Toto je jejich trik

    Před 1 měsícem
    Máte chuť na omáčku, ale nechcete se pouštět do jíšky, anebo se chcete použití mouky v omáčce zcela vyhnout? Nezoufejte, existuje hned několik triků, jak se mouce v pokrmu vyhnout. Pojďte se na ně s námi podívat.
     Komentáře
  • iReceptář

    Rohlíky můžou labutě i zabít. Čím je můžete bez obav krmit?

    Před 1 měsícem
    Také rádi krmíte labutě a jiné vodní ptactvo? Nosíte pochoutky k ohradě koním a domácím zvířatům vašich sousedů? Dejte si veliký pozor na to, co jim nesete. Poraďte se s jejich majiteli nebo si zjistěte od ochránců přírody, co divokým zvířatům svědčí. Labutě a další ptáci krmením pečivem totiž trpí, i když jim velmi chutná.
     Komentáře
  • iReceptář

    Nechcete, aby vám pokojové rostliny v zimě chřadly? Pak se vyhněte těmto chybám

    Před 1 měsícem
    Co musíme pokojovým rostlinám dopřát, aby dobře prospívaly i v tomto ročním období? Je toho dost, protože zima je dlouhá a rostliny by v nepříznivých podmínkách rychle chřadly, až by uchřadly.
     Komentáře
  • iReceptář

    Do čeho dříve hospodyně ukládaly čerstvá vejce: Vydržela jim bez lednice týdny

    Před 1 měsícem
    Vajíčka máme doma všichni. Víte ale, jak je správně skladovat? Může to hrát velkou roli, co se týče jejich trvanlivosti. Čerstvá vejce dokázaly hospodyňky udržet několik týdnů, a to za pomoci jednoduchých triků, díky nimž vám navíc ani nezaberou žádné místo v lednici.
     Komentáře
  • iReceptář

    Škrábat námrazu na předním skle auta už nemusíte. Pomůžou věci ze špajzu

    Před 1 měsícem
    Přijít ráno k zmrzlému autu je za trest. Obzvlášť, když námraza na oknech je tak silná, že nejde jen tak oškrábat. Co vám ulehčí práci?
     Komentáře
  • iReceptář

    Nakládaný hermelín za pár kaček: Starej fotr ví, jak na to

    Před 1 měsícem
    Nakládaný hermelín je lahodná hospodská klasika. Ne vždy ale na něj chcete do hospůdky zajít a je pravda, že málokterý podnik si nakládá hermelíny sám. Ve spoustě případů se jedná o už hotové, předpřipravené hermelíny a to není ono. Vyrobte si doma svoje vlastní, mnohem chutnější a za pár kaček. Učte se přímo od Starýho fotra.
     Komentáře
  • iReceptář

    Citronovou kůru nevyhazujte: Geniální trik, jak vám vydrží její zásoby celé roky

    Před 1 měsícem
    Pracujete rádi s citronovou kůrou při vaření a pečení? Můžete si ji připravit do zásoby hned několika způsoby. Budete ji mít tak stále po ruce připravenou kdykoliv použít. Je to snadné a zabere vám to pouhých pár minut.
     Komentáře
  • iReceptář

    Šeltie: Neuvěřitelné stvoření se dvěma tvářemi, poznejte její tajemství

    Před 1 měsícem
    Vypadá jako miniaturní verze dlouhosrsté kolie, povahu má však odlišnou – veselou a energickou. Pokud jí podlehnete, těžko si budete zvykat na jiné psí plemeno. Jak říkají chovatelé, „šeltie jsou jako brambůrky, jedna nikdy nestačí“.
     Komentáře
  • iReceptář

    Geniálně jednoduchý trik Ládi Hrušky, jak vybělit utěrky

    Před 1 měsícem
    Hromadí se vám doma staré utěrky, které již na první pohled nezáří bělostí? Vdechněte jim nový život! Poradíme vám, jak je vybělit způsobem, který doporučuje věhlasný propagátor užitečných a levných vychytávek Láďa Hruška.
     Komentáře
  • iReceptář

    5 psů, jejichž kousnutí je horší než od lva. Máte takové v sousedství?

    Před 1 měsícem
    Pes je, jak se říká, nejvěrnější přítel člověka, a proto je i oblíbeným domácím mazlíčkem. Zpravidla jsou psi vycvičení a není nutné se obávat jejich nebezpečného napadení. Ale nikdy není od věci být ostražitý. Kteří psi jsou při kousnutí nejnebezpečnější?
     Komentáře
  • iReceptář

    Většina lidí krájí houskové knedlíky špatně a ničí je. Takhle budou dokonalé

    Před 1 měsícem
    Knedlíky jsou klasickou přílohou mnoha českých jídel a mnohé hospodyně si zakládají i na jejich výsledném vzhledu. Jak je správně krájet a nepotrhat?
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak držet přerušovaný půst: Kompletní návod známé odbornice na výživu

    Před 1 měsícem
    Chcete znát dokonalý a účinný nástroj na hubnutí? Vsaďte na přerušovaný půst. Není to o nezdravém hladovění, ale jedná se o cestu k pevnějšímu zdraví. Jak na to?
     Komentáře
  • iReceptář

    Japonská nakládaná vejce: Skvělá nejen na hubnutí

    Před 1 měsícem
    Vajíčka jsou oblíbená snad na všechny způsoby. Smažená či uvařená jsou naprostou klasikou, zkoušeli jste ale už vejce nakládat? Získají díky tomu nezaměnitelnou chuť a změní se v neodolatelnou pochoutku. Skvěle se navíc hodí i do diety.
     Komentáře
  • iReceptář

    Vlčnovské vdolečky. Takhle se připravovaly s Jiřinou Bohdalovou v televizi

    Před 1 měsícem
    Také milujete vlčnovské vdolečky stejně jako Jiřina Bohdalová? Upečte si oblíbené pečivo podle receptu, o který se podělila s herečkou jedna z pokračovatelek vlčnovské tradice.
     Komentáře
  • iReceptář

    Proč sypat do vázy skořápky od vajec? Skvělá vychytávka vídeňských hospodyněk

    Před 1 měsícem
    Vaříte denně s vajíčky, avšak jejich skořápky putují přímo do koše? Přicházíte tak zbytečně o cenného pomocníka, nejen co se týče čištění v domácnosti. Nevyhazujte skořápky od vajec. Budete se divit, jak se s nimi krásně pracuje.
     Komentáře
  • iReceptář

    Starý knedlík nevyhazujte. Takhle z něj uvaříte neuvěřitelnou dobrotu

    Před 1 měsícem
    Knedlíky jsou oblíbenou a častou přílohou mnoha českých domácností. Co však se starým knedlíkem, který jste nestihli dojíst?
     Komentáře
  • iReceptář

    Jablečná náplň do buchet a na štrúdl do sklenic: Budete ji mít po ruce celý rok

    Před 1 měsícem
    Pokud patříte mezi milovníky jablečných dezertů, moc dobře víte, kolik práce je s loupáním a strouháním jablek pokaždé, když se rozhodnete vykouzlit nějaký jablečný závin nebo koláč. Tomu ale můžete zcela předejít. Zavařte si jablka do zásoby a práce vám při pečení půjde snadno od ruky.
     Komentáře
  • iReceptář

    Domácí jogurt bez éček i škrobu. Tenhle je nejlepší a za babku

    Před 1 měsícem
    Na výrobu litru jogurtu vám stačí jen mléko a jeden malý kelímek poctivého bílého jogurtu. Můžete se sice setkat s názorem, že i vyrobený jogurt bude nějaká éčka obsahovat. To je sice pravda, ale škroby i éčka se významně zředí. Když pak uděláte z vlasního jogurtu další várku, jejich množství bude zcela neznatelné.
     Komentáře
  • iReceptář

    Velký přehled, co a jak vysévat v únoru. Nedělejte chyby, riskujete úrodu

    Před 1 měsícem
    Pěstitelská sezóna se pomalu a jistě blíží, a tak byste se měli náležitě připravit. Co můžete vysévat už teď v únoru?
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak odměřit správné množství špaget na jednu porci: Pomůcku máte v kuchyni

    Před 1 měsícem
    Odhadnout jednu porci špaget v syrovém stavu je dost obtížné. Přitom doma určitě máte jednu obyčejnou věc, která se k tomu dá skvěle využít! Jste zvědaví, která to je?
     Komentáře
  • iReceptář

    Černé mušky na pokojovkách? Mohou to být smutnice. Zbystřete a jednejte ihned

    Před 1 měsícem
    Objevily se vám na pokojovkách nepříjemné černé mušky? Nemusíte se jich bát, pro člověka jsou neškodné, ale květinám by mohly značně ublížit. Poradíme vám, jak na ně!
     Komentáře
  • iReceptář

    Čočka bez vaření je hitem: Zdravotní zázrak za pár korun téměř bez práce

    Před 1 měsícem
    Chcete být zdravější a ve formě? Zařaďte do svého jídelníčku potraviny, které vám s tím pomůžou. Jednou z nich je čočka, kterou je dokonce nejlepší konzumovat bez vaření. Jak na to?
     Komentáře
  • iReceptář

    Pozor na nosní spreje a kapky. Některé způsobují závislost a těžko se pak odvyká

    Před 1 měsícem
    Jedna delší rýma a můžete mít zaděláno na problém. Ano, i to se vám může stát, protože pokud budete delší dobu využívat sílu nosních kapek nebo sprejů, ani se nenadějete a vezete se na vlně závislosti.
     Komentáře
Reklama