Zavřít
iReceptář

iReceptář

Nejnovější články na Seznamu ze zdroje iReceptář
  • iReceptář

    Dřínky podle vědců posilují imunitu a bojují proti zánětu. Právě teď v přírodě dozrávají

    Před 1 dnem
    Plody tohoto keře bychom si celkem snadno mohli splést se šípkem – a vlastně by se ani tolik nestalo. Plody dřínu totiž také obsahují opravdu velké množství léčivých látek, které by bylo hřích nevyužít. Co všechno můžeme od dřínu čekat a jak postupovat, abychom je využili do poslední léčivé kapičky?
     Komentáře
  • iReceptář

    Na begónie nespěchejte. Zimovat je stačí až po prvních mrazících

    Před 1 dnem
    Kvetou klidně až do prvních mrazíků. Pak je potřeba begónie zazimovat, aby vám dělaly radost i v dalších letech. Existují hned dva způsoby, jak to udělat. Nemusíte na ně spěchat, rostliny vám samy ukážou, kdy je jejich čas.
     Komentáře
  • iReceptář

    Vinná réva: Množení řízky usnadní vlhké piliny

    Před 2 dny
    Mít na zahradě malý vinohrad je sen. A nejlepší na tom je, že si ho můžete splnit zadarmo! Stačí, když si namnožíte vinnou révu. Jak?
     Komentáře
  • iReceptář

    Rododendrony: ochrana před mrazy

    Před 2 dny
    Jsou chloubou každé zahrady, zvláště v době květu. Nyní rododendrony potřebují vaši pozornost. Jak je zajistit před ničivými mrazy, abyste se mohli ze záplavy jejich nádherných květů těšit zase příští rok?
     Komentáře
  • iReceptář

    Masový koláč zakrytý bramborovou kaší: u nás netradiční, v Anglii běžná delikatesa

    Před 2 dny
    U nás je masový koláč celkem netradiční pochoutka, ovšem v Anglii se jí poměrně často. Aby také ne. Je lahodný, hotový za pár minut a zasytí celou rodinu. Vyzkoušejte také variantu s masovou směsí zakrytou bramborovou kaší!
     Komentáře
  • iReceptář

    Tyto stromy a keře jsou nejkrásnější v říjnu

    Před 3 dny
    Měsíc říjen tvoří pomyslný most mezi teplými a chladnými dny. Vyznačuje se také ještě jedním unikátem. Příroda v tomto měsíci vypadá jako plátno světového malíře. Hraje všemi barvami a člověk se na ni nemůže vynadívat. Které keře a stromy jsou v říjnu ty nejkrásnější?
     Komentáře
  • iReceptář

    Křupavé kuřecí řízky: Trik s pivem a namísto trojobalu dvojobal

    Před 3 dny
    Zaručený úspěch na dokonale křupavé kuřecí řízky? Stačí využít jednoduchý trik. Při jejich přípravě si stačí otevřít pivo.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jednoduchý věnec z podzimních plodů

    Před 4 dny
    Ozdobte si dveře přírodní dekorací a zhotovte si jednoduchý podzimní věnec. Stačí si nasbírat pár momentálně dostupných plodů, větví a listů a můžete se pustit do práce.
     Komentáře
  • iReceptář

    Rýmovník teď na podzim potřebuje přihnojit, aby na zimu zesílil

    Před 4 dny
    Pěstovat doma rýmovník (Coleus amboinicus) má hned několik výhod. Nejenže je to nenáročná rostlina, ale také má blahodárné účinky na lidské zdraví. Přihnojte nyní rýmovník, abyste byli připraveni na období chřipek a nachlazení. Je to totiž účinný lék!
     Komentáře
  • iReceptář

    Sklenička syrovátky denně: Skvělý zdroj bílkovin, vitamínů i vápníku, tvrdí vědci

    Před 5 dny
    Název už jste určitě slyšeli, co je to opravdu, tuší jen někteří. Syrovátka je v podstatě odpadní tekutina, která má však nebývale skvělé zdravotní účinky. Chcete vědět jaké?
     Komentáře
  • iReceptář

    Ovocné stromy v září: Je čas na jejich výsadbu, řez, ochranu i hnojení

    Před 5 dny
    Co potřebují vaše ovocné stromy v září? Můžete je vysadit a ty starší připravit na zimu. I když jsou denní teploty ještě docela vysoké, datum v kalendáři nelže a hlásí nevyhnutelný příchod chladnějších měsíců.
     Komentáře
  • iReceptář

    Účinné přírodní čističe plic teď dozrávají na zahradě: Pomůže hroznové víno i brokolice

    Před 6 dny
    Plíce jsou jedním z nejdůležitějších orgánů v našem těle a jejich zdraví mohou pozitivně ovlivnit některé potraviny, které teď možná sklízíte ze zahrady.
     Komentáře
  • iReceptář

    Koule z alobalu v hrnci s vroucí vodou vyčistí příbory

    Před 6 dny
    Alobal nemusí sloužit pouze jako praktický obalový materiál pro potraviny. Dokáže toho mnohem víc, než jste si možná doposud mysleli. Zkuste třeba trik, kdy ho vhodíte do vroucí vody. Čeká vás příjemné překvapení.
     Komentáře
  • iReceptář

    Podzimní řez ovocných stromů

    Před 6 dny
    Máte na zahradě ovocné dřeviny? Před nástupem zimy byste je neměli zapomenout upravit prořezáním či zastřižením. Co přesně řezat v září?
     Komentáře
  • iReceptář

    Řez ostružiníku krok za krokem. Teď v září je na něj ideální čas

    Před 7 dny
    Na ostružiny si můžeme buď zajít do přírody, nebo si je vypěstovat na vlastní zahradě. To je samozřejmě pohodlnější. Na druhou stranu se musíme o ostružiníky dobře starat a pravidelně je řezat, protože jinak bychom za pár let měli na zahradě jen jejich výhony a nic jiného. Jak na to?
     Komentáře
  • iReceptář

    Poctivý švestkový kompot: Babičky do něj při dávaly skořici a rozinky

    Před 7 dny
    Kompotování se tak trošku vytratilo z českých kuchyní. Naše babičky měly vždy plnou spížku zavařeného ovoce. Zvykli jsme si ovoce hlavně mrazit, ale je to trochu škoda. Chcete-li zavzpomínat na mládí a připravit pár sklenic švestkového kompotu, tak jak to dělaly naše babičky, poradíme vám, jak na to.
     Komentáře
  • iReceptář

    Bramborovou omáčku dnes už zná málokdo. Takhle se připravovala dřív

    Před 8 dny
    Zeleninové omáčky jsou evergreen, ale co taková bramborová omáčka. Zkoušeli jste ji někdy připravit? Lahodná je nejen k masu, ale můžete s ní zapékat třeba i těstoviny. Ukážeme vám, jak se připravovala dříve.
     Komentáře
  • iReceptář

    Podzimní řez rybízu

    Před 8 dny
    O rybíz, jako ostatně o všechno, co pěstujeme na zahradě, se musíme náležitě starat. Řez je přitom jeden ze základních předpokladů dobrého růstu a hlavně velké úrody. Můžeme dokonce říct, že právě řez rybízu je rozhodující. Jak na něj, abychom neudělali nějakou chybu?
     Komentáře
  • iReceptář

    Aby se ostružiny nerozlézaly po zahradě, vyvažte je na konstrukci

    Před 9 dny
    Ostružiny jsou vynikající ovoce a pro zahrádkáře je také poměrně snadné pěstování. Jsou dokonce většinou tak vitální, že si na ně musíme dávat dobrý pozor, jinak bychom se mohli rozloučit se zahradou, z níž by se brzy stal pozemek plný těchto keřů. Je tady ale možnost, jak tomu zabránit.
     Komentáře
  • iReceptář

    Šunkofleky podle receptu z roku 1819

    Před 9 dny
    Máte rádi rychlé a jednoduché recepty k obědu nebo k večeři? Šunkofleky jsou jedním z nich. Nejspíš je jedli už i starověcí Římané. Postupem času se však jejich recept vyvíjel a už jen málokdo ví, jak se tehdy připravovaly. Vyzkoušejte více než 200 let starý recept, který opravdu nemá chybu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Rybíz a angrešt v září: Prosvětlete korunu, radí odborníci

    Před 10 dny
    I když se může zdát, že se teď v září postupně začne zahrada ukládat k odpočinku, pořád máme ještě co dělat. Máme-li na zahradě angrešt nebo rybíz, rozhodně bychom neměli zapomínat na péči, kterou právě v tuto dobu potřebují. V příštím roce se nám za ni odmění větší úrodou. Teď bychom měli prosvětlit jejich korunu. Jak na to?
     Komentáře
  • iReceptář

    Plněné papriky po bulharsku: Bílá omáčka z nich dělá delikatesu

    Před 10 dny
    Nedáte dopustit na klasické plněné papriky, ale po očku pokukujete i po jiných receptech? Plněné papriky, ale také další zelenina, jsou pochoutkou typickou nejen pro českou kuchyni. Obdobné recepty najdete také v turecké či středovýchodní kuchyni. Tento je bulharský, zkuste ho, je vynikající.
     Komentáře
  • iReceptář

    Tužebník jilmový: Všichni ho považují za plevel, ale málokdo tuší, že je to přírodní aspirin

    Před 10 dny
    Na tužebník jilmový můžeme snadno narazit třeba při procházce podél řeky. To, že to ale není obyčejný plevel, ale téměř zapomenutá léčivá bylina, která má podobné účinky jako aspirin, jste asi netušili. Podívejte se, jak tužebník poznat a jak ho můžete využít.
     Komentáře
  • iReceptář

    Nejkrásnější podzimní věnec na dveře? Dožínkový! Návod krok za krokem

    Před 11 dny
    Léto pomalu končí, do Vánoc je ale daleko a vás láká začít zdobit domov v duchu nadcházejícího podzimu? Zkuste jednoduchý věnec na dveře. Uvážete ho i bez korpusu a jen z toho, co najdete na zahradě nebo při krátké procházce po poli. Vchodové dveře pak prozáří klidně až do konce listopadu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Nepečený dort Líná manželka: Když se vám nic nechce, ale honí vás mlsná

    Před 11 dny
    Nevíte, kam dřív skočit, ale rodina si žádá něco sladkého na zub? Pak vyzkoušejte právě následující dezert, který je velmi snadný a hlavně rychlý, tudíž vás neobere o čas, kterého máte už tak málo.
     Komentáře
  • iReceptář

    Zeleninová omeleta ze zbytků: Za tuhle večeři neutratíte víc než 30 Kč

    Před 11 dny
    Povalují se vám doma zbytky zeleniny, kterou musíte nutně zpracovat a navíc hledáte recept na snadnou, rychlou a levnou večeři? Výborně! Připravte sobě i rodině lahodnou zeleninovou omeletu. Neutratíte za ni moc peněz, je bleskem hotová a vyhnete se plýtvání.
     Komentáře
  • iReceptář

    Brikety na topení ze starých novin zvládne vyrobit i nešika. Postup krok za krokem

    Před 11 dny
    Další projekt, jak recyklovat papír, který vás zahřeje nejen u srdce! Papírové brikety spolknou všechny vaše staré noviny, časopisy či další papírový odpad a zároveň vám poskytnou ideální produkt. Jejich výroba není náročná a v topné sezoně se budou hodit.
     Komentáře
  • iReceptář

    Šípky: Většina lidí neví jak je sušit a zbytečně si přidělávají práci. Co vy?

    Před 11 dny
    Je nejvyšší čas nasušit si do zásoby šípky na zimu! Tyto krásně rudé plody šípkových růží jsou skvělým zdrojem vitaminů, které posilují imunitní systém. S nimi vás žádná chřipka ani nachlazení neskolí. Naučte se je správně sušit a čaj z nich nebude mít chybu!
     Komentáře
  • iReceptář

    Červi ve střevech: 5 příznaků, že je máte a 5 bylinek, které je zlikvidují

    Před 11 dny
    Žijete v představě, že je vaše tělo čisté jako lilie, nebo že si každý svého parazita pěstuje, aniž by o tom věděl? Ač se někdy tvrdí, že až 80 % populace má nějakého parazita, pro toto tvrzení neexistuje žádný důkaz. Které příznaky provázejí parazitická onemocnění a které byliny pomohou?
     Komentáře
  • iReceptář

    Plastovou síťku od ovoce nevyhazujte. 3 geniální triky, jak ji doma využít

    Před 11 dny
    I když se snažíte v obchodě nakupovat do opakovaně použitelných sáčků, některé potraviny, jako jsou citrusy, cibule nebo brambory, mohou být prodávány v plastové síťce. Může se zdát, že jejich nákupem nebudete ekologičtí, ale není to tak úplně pravda. Síťované sáčky totiž lze ještě krásně využít!
     Komentáře
  • iReceptář

    Podcast: 3 geniální triky, aby rozmarýn a bobkový list na zahradě přežily zimu

    Před 12 dny
    Rozmarýn, levandule, tymián nebo třeba vavřín, tedy bobkový list. Stačí jedna dovolená v Chorvatsku či Itálii a hned člověk začne toužit po tom, aby jeho zahradu zdobily stejně, jako ty místní. Dokážou u nás ale přezimovat? Nejen s tím vám poradí Jana Bucharová v naší nové podcastové poradně.
     Komentáře
  • iReceptář

    V září je ideální zasadit kanadské borůvky. Nedělejte chyby, ať se dočkáte úrody

    Před 12 dny
    Plánujete pořídit borůvku? Tak neotálejte a vysaďte si sazenici nebo dvě právě teď. Září je totiž pro výsadbu borůvek ideální!
     Komentáře
  • iReceptář

    Houbový guláš z čerstvých hub: Poctivý recept mojí babičky nic nepřekoná

    Před 12 dny
    Konečně se zadařilo a nasbírali jste plný košík hub? Co teď s nimi? Uvařte si třeba houbový guláš. Receptů je celá řada. Vyzkoušejte třeba tyhle dva a vyberte si ten, který vám víc zachutná!
     Komentáře
  • iReceptář

    Naše babičky cibulové slupky nikdy nevyhazovaly. Dělaly z nich zázračné věci!

    Před 12 dny
    Buďte šetrní a praktičtí jako naše babičky. Než něco opravdu vyhodily, vždy přemýšlely o tom, jak by onu surovinu či věc mohly ještě dále zužitkovat či zpracovat. Víte, že i cibulové slupky mají svá další velmi užitečná využití?
     Komentáře
  • iReceptář

    Nejlepší přírodní antibiotikum teď roste všude. Stačí si natrhat do zásoby

    Před 12 dny
    To se ví, že i mezi bylinkami a potravinami se najdou takové, které jsou léty prověřené a osvědčené. Které z nich lze ale označit za přírodní antibiotika? Jaké jsou nesilnější? A co sbírat, abyste si doma udělali zásobu na dobu, až to bude potřeba?
     Komentáře
  • iReceptář

    Obří úroda kedlubnů i na podzim: Stačí na to staré PET lahve

    Před 12 dny
    Kedlubna stojí v obchodě kolem dvaceti korun. Vy si jí můžete vypěstovat ve velkém, stačí znát trik s PET lahví!
     Komentáře
  • iReceptář

    Kopr a petržel naložte do oleje nebo octu. Skvělá je z nich i bylinková sůl

    Před 13 dny
    Skliďte honem poslední bylinky a připravte si je tak, aby vás mohly těšit celý další rok. Jejich zpracování může být docela jednoduché a nenáročné. Žádné komplikované recepty, speciální pomůcky či ingredience. Kopr, petržel a další bylinky si dopřejte ve formě bylinkové soli, octa nebo oleje. V kuchyni se vám budou hodit.
     Komentáře
  • iReceptář

    Vajíčková pomazánka bez loupání vajec

    Před 13 dny
    Pomazánka je skvělá věc. Pokryje vám snídani, svačinu, večeři a ještě navíc pohostí i návštěvu… Vyzkoušejte tu vajíčkovou a nebudete litovat.
     Komentáře
  • iReceptář

    Zahradní lampička ze staré zavařovací sklenice

    Před 13 dny
    Když se řekne lucerna, všichni si vzpomenou na tlumené světýlko, které dodává interiéru, ale i venkovním prostorám, romantickou atmosféru. A právě takovou nádheru si můžete vytvořit ze staré zavařovačky i vy, doma!
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak provonět celý byt? Geniální trik s tabletou do myčky funguje skvěle

    Před 13 dny
    Obtěžují vás doma občas nepříjemné pachy? Máme pro vás bezva tip, jak je můžete zlikvidovat a interiér tak jednoduše provonět. Zkuste malého, ale užitečného pomocníka, kterým je obyčejná tableta do myčky.
     Komentáře
  • iReceptář

    Obří úroda kedlubnů i na podzim: Stačí na to staré PET lahve

    Před 14 dny
    Kedlubna stojí v obchodě kolem dvaceti korun. Vy si jí můžete vypěstovat ve velkém, stačí znát trik s PET lahví!
     Komentáře
  • iReceptář

    Stačí lepidlo a obyčejná zavařovačka. Vznikne vám fantastická věc na zahradu

    Před 14 dny
    Když se řekne lucerna, všichni si vzpomenou na tlumené světýlko, které dodává interiéru, ale i venkovním prostorám, romantickou atmosféru. A právě takovou nádheru si můžete vytvořit ze staré zavařovačky i vy, doma!
     Komentáře
  • iReceptář

    Domácí mololapka na potravinové moly. Vyrobíte ji z ruličky od toaletního papíru

    Před 14 dny
    Potravinoví moli platí za nevítanou návštěvu. Nasáčkují se vám do jídla, které okamžitě znehodnotí. Tady je pár způsobů, jak s nimi zatočit. Třeba osvědčenou mololapkou!
     Komentáře
  • iReceptář

    Divoké bylinky, které sbíráme v září: řepík, pýr i zlatobýl

    Před 15 dny
    I když už se léto chýlí ke konci a spousta rostlin odkvétá, některé luční bylinky jsou právě nyní v plné síle. Nezmeškejte tuto příležitost a vydejte se na jejich sběr co nejdříve. Udělejte s pořádné zásoby. V zimním období vám pak prokážou velikou laskavost.
     Komentáře
  • iReceptář

    Hrušková povidla bez míchání. Hodí se v zimě do jogurtu, štrúdlu i na koláč

    Před 15 dny
    Plánujete si letos udělat domácí povidla? A víte, že to je možné v troubě a bez míchání? Je to docela jednoduché. Třeba ta hrušková jsou naprosto fantastická, vynikající na koláče, do buchet či do závinu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Datle dokáží podle vědců snížit stres a působit proti Alzheimerově chorobě

    Před 15 dny
    Kdo by se nechtěl dožít minimálně stovky? I když je to sice zatím stále ještě nepravděpodobné, můžeme i tak udělat něco pro svoje zdraví a tím i delší život. Jednou z možností je pravidelná konzumace datlí, které mají na lidský organismus mnoho pozitivních účinků. O co všechno se postarají?
     Komentáře
  • iReceptář

    Míša řezy bez mouky: zdravější verze při hubnutí

    Před 15 dny
    Milujete sladké, ale snažíte se jíst zdravěji? Pak přesně pro vás máme recept na famózní míša řezy. Jsou nádherně nadýchané, na jazyku se jen rozplývají a navíc jsou úplně bez mouky.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak se bleskově zbavit oparu: Pradávný lék indiánů účinkuje téměř okamžitě

    Před 15 dny
    Co asi tak měli původní obyvatelé Ameriky, co my nemáme a výborně to funguje na opary, ale i další ranky a bolístky? Představte si, že dračí krev! Co to je a jaké jiné prostředky vám pomohou s opary?
     Komentáře
  • iReceptář

    Nejlepší čistič těla od těžkých kovů: Stojí pár korun a je sladký

    Před 15 dny
    Životní prostředí je v našem moderním světě bohužel stále znečištěnější a to samozřejmě působí i na živé tvory, člověka nevyjímaje. Součástí ovzduší a posléze i lidského těla se tak stávají také těžké kovy, které zatěžují organismus a zhoršují tím zdravotní stav. Jak je dostat z těla ven? Třeba právě s pomocí datlí, které jsou navíc velmi chutným ovocem.
     Komentáře
  • iReceptář

    Houbový guláš z čerstvých hub: Poctivý recept mojí babičky nic nepřekoná

    Před 15 dny
    Konečně se zadařilo a nasbírali jste plný košík hub? Co teď s nimi? Uvařte si třeba houbový guláš. Receptů je celá řada. Vyzkoušejte třeba tyhle dva a vyberte si ten, který vám víc zachutná!
     Komentáře
  • iReceptář

    Nejlepší přírodní antibiotikum teď roste všude. Stačí si natrhat do zásoby

    Před 15 dny
    To se ví, že i mezi bylinkami a potravinami se najdou takové, které jsou léty prověřené a osvědčené. Které z nich lze ale označit za přírodní antibiotika? Jaké jsou nesilnější? A co sbírat, abyste si doma udělali zásobu na dobu, až to bude potřeba?
     Komentáře
  • iReceptář

    Málokdo tuší, na co je spodní zásuvka v lednici. Co do ní ve skutečnosti patří?

    Před 16 dny
    Donést domů nákup a vyskládat jej v lednici tam, kde je zrovna místo. To není ojedinělý způsob ukládání potravin, ale poměrně běžný, ovšem ne zcela správný postup. Ukládání potravin do lednice má svá pravidla. Některá vás možná překvapí. Například spodní zásuvku lednice využívá drtivá většina spotřebitelů špatně. Tušíte, co do ní patří?
     Komentáře
  • iReceptář

    5 potravin, které zhoršují chrápání. Manželovi je večer raději nedávejte

    Před 16 dny
    Každou noc vedle sebe slyšíte zvuky, jako startovala motorová pila? Chrápání je nejen velmi nepříjemná záležitost, která ruší všechny okolo, ale hlavnímu aktérovi může způsobit i vážné zdravotní komplikace. Intenzitu hlasitého spánku zhoršují také některé potraviny. Poradíme vám, které manželovi před spaním rozhodně nedávat.
     Komentáře
  • iReceptář

    Nakrájejte cukety a obalte je ve famózním těstíčku. Mnohem lepší než maso!

    Před 16 dny
    Krásně křupavé, šťavnaté a dozlatova usmažené řízky miluje snad každý. Kvůli ceně masa si je však mnozí dopřávají spíše svátečně. Věděli jste ale, že můžete úžasně chutné řízky připravit i z cukety? A možná si na nich pochutnáte více než na těch z masa.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak se zbavit molů: Vyrobte si domácí mololapku. Je to úplně jednoduché

    Před 16 dny
    Potravinoví moli platí za nevítanou návštěvu. Nasáčkují se vám do jídla, které okamžitě znehodnotí. Tady je pár způsobů, jak s nimi zatočit. Třeba osvědčenou mololapkou!
     Komentáře
  • iReceptář

    Řízek podle Franze Josefa I.

    Před 16 dny
    Křupavý a šťavnatý řízek je doslova neodolatelný a často se doma servíruje jako sváteční jídlo. Zkuste si tuto pochoutku připravit podle oblíbené varianty Franze Josefa I. Máme pro vás recept, který císař doslova miloval.
     Komentáře
  • iReceptář

    Placičky z červené čočky: bez masa, ale plné bílkovin

    Před 16 dny
    Placičky z červené čočky jsou pokrmem, který vás naprosto uchvátí. Jsou rychle hotové, obsahují jen pár ingrediencí, chutnají famózně a navíc jsou plné zdraví prospěšných látek. A ocení je i celiaci, jsou totiž naprosto bez mouky.
     Komentáře
  • iReceptář

    Mochna husí: nejen urputný plevel, ale i léčivka

    Před 16 dny
    Je to taková nenápadná květinka, která má i docela hezké žluté kvítky. Zahrádkáři ji ale nemohou vystát, protože patří mezi takové, kterých se jen těžko na záhonech zbavují. Jde o mochnu husí. Ač má pověst spíš odolného plevele, je to také léčivka.
     Komentáře
  • iReceptář

    Vlaštovičník účinkuje nejen na bradavice, ale i na fibromy

    Před 17 dny
    Trápí vás na těle malé drobné bradavičky ve tvaru kuličky či válečku? Pokud nevíte, jak se zbavit fibromu, vyzkoušejte superúčinný přírodní prostředek. Roste vám možná doma za plotem nebo v okolí vašeho bydliště.
     Komentáře
  • iReceptář

    V září vysévejte zeleninu a vysaďte okrasné cibuloviny, trvalky nebo keře

    Před 17 dny
    Letošní září si určitě užijete i na zahradě. Slunce a občasný déšť zajistí nejen krásné babí léto, ale také zahradu ve skvělé kondici, kde bude radost vysévat nejen zeleninu. Jaká semena rychle pořídit?
     Komentáře
Reklama