Citrony s drůbeží nádivkou.Bílé fazole v bílé omáčce.Ikarijská plněná rajčata.Když před šesti lety zakládala Pavla Janečková Hájková blog o vaření Vintage Kitchen, věděla, že chce především oprašovat staré recepty. "Historie jídla mě začala fascinovat, protože říká mnohé o naší společnosti v minulosti," popisuje.Křepelky ve slanině a vinném listu.Jáhlové šišky s černou perníkovou omáčkou.Nadívaná holoubata.Pečené brambory s ředkvičkami a koprovým dipem.Vydala také kuchařku Vintage Kitchen. Najdete v ní oprášené zapomenuté recepty, ale i známé pokrmy v jiném podání, které doprovází poutavé vyprávění o jejich vývoji v běhu staletí.Červené fazole s dýní.Teplý salát z fenyklu, cukety a hrášku.Kaše z bílého máku.Kynutá bábovka Savarin.Mandlové řezy.Dýňový chlebíček.Pečená jablka s višňovo-mandlovou nádivkou.Perníkový závin s povidly.Špalda s cizrnou a pečenou mrkví.
NaN/18