Zavřít

Potraviny

Podcast
Šéfkuchařka Silvie Jackson, americké nakládačky, nová kniha Zkvašeno a jak používat miso.

Před 2 roky

·

19 minut

🟡 Šéfkuchařka Silvie Jackson a její příběh o cestě kolem US až do holešovického Big Smokers + americké rychlé nakládačky ze salátové okurky  🟠 Vychází nová knížka blogu Zkvašeno a její spoluautor Vláďa Sojka vám na ní udělá chutě + poradí, jak používat doma miso  Partnerem tohoto dílu Potravin je skvělé Maso z pastvin, farma, která produkuje vyzrálé pastevní maso, což je zatím v ČR pořád ještě výjimečná věc. Když si teď u nich objednáte maso s kódem Potravin, dostanete hodnotnou výslužku od cesty. 🍔🥩 ⭐️  Mají to moc dobré, zkuste to: >> www.masozpastvin.cz [http://www.masozpastvin.cz]    
 Komentáře
Reklama