Zavřít

Nová Bystřice
Před 28 dny

Lesní Hotel Peršlák - Týdenní menu

Vážení hosté, naše 1. mezinárodní řezbářské sympozium je úspěšně za námi. Minulý víkend byl velmi rušný. Umělci se svými motorovými pilami se u nás činili a sklidili za to obdiv od téměř 2 tisíc návštěvníků. Všechna dřevěná díla, která byla při speedcarvingu dána do dražby, se prodala a i hodně dovezených a zde vyrobených skulptur našlo svého nového majitele. Umělecké sympozium zní krásně, ale samozřejmě to musí dávat taky pro všechny zúčastněné ekonomicky smysl. Díky našim návštěvníkům se to povedlo. Včera začaly práce na opravě cesty k nám. Dnes, 07.11.25, se bude na nejhorších úsecích pokládat nový asfalt, a proto bude restaurace i hotel po celý den zavřený. Od zítřka, soboty 08.11.25, budeme mít opět otevřeno a budeme se těšit na Vaši návštěvu. Přijeďte se podívat, jak se zdařila částečná rekonstrukce příjezdové cesty k nám. Ještě do konce listopadu si můžete u nás dopřát husu nebo kachnu, které pro Vás rádi upečeme. Jen je potřeba objednat si ji minimálně 24 hodin. Protože kapacita naší zahrádky i restaurace je omezená, prosíme Vás o včasnou rezervaci na telefonním čísle: 384 386 505. Pro školáky a studenty z Nové Bystřice a širokého okolí i letos, hlavně o víkendech, ale i o prázdninách, nabízíme možnost brigády v restauraci nebo hotelu formou DPP. Minimální hodinové ohodnocení je u nás na Peršláku 180,-- a stravování je během směny zdarma. Rádi v našem kolektivu přivítáme spolehlivé a angažované lidi, které baví gastronomie a práce s lidmi. Již nestudujete, ale rádi byste si při Vaší současné práci přivydělali prací v gastronomií? Taky nás neváhejte kontaktovat, rádi Vás poznáme. Naše volnočasové tipy najdete nyní na našich webových stránkách zde: https://www.perslak.com/kalendar-akci.html Těšíme se na Vaši návštěvu. S pozdravem a úctou, Marcus O. Hauser

 Komentáře
Reklama