Zavřít

inSmart

Věžová, dvojitá, nebo klasická? Který typ horkovzdušné fritézy zvolit

Před 14 dny
Horkovzdušné fritézy už dávno nejsou jen o smažení hranolek s minimem oleje. Moderní modely umí péct, grilovat, pomáhat s kynutím těsta i sušením ovoce. A díky Wi-Fi připojení a propracovaným aplikacím se staly chytrými kuchyňskými pomocníky. Podívali jsme se na tři různé modely a konstrukce a pokusili se zamyslet nad tím, jaká dává smysl v které situaci. Princip horkovzdušné fritézy je vlastně jednoduchý. Výkonný ventilátor rozhání horký vzduch po celém vnitřním prostoru, takže jídlo je propečené rovnoměrně ze všech stran. Je to vlastně taková efektivnější horkovzdušná trouba. Oproti klasické troubě nabízí rychlejší přípravu, nižší spotřebu energie a křupavější výsledky.
 Komentáře
Reklama