Nahráváte fotky do ChatGPT a nevíte, že jedno nastavení rozhoduje o tom, kdo je uvidí. Vypněte ho hned
Před 3 měsíci
U osobních účtů ChatGPT Free, Plus i Pro je sdílení obsahu pro trénování modelů zapnuté od prvního dne. Většina uživatelů přepínač nikdy neotevřela.

