Google v tichosti změnil nastavení Fotek: uživatelé riskují ztrátu snímků
Před 1 měsícem
Google v tichosti upravil jedno z důležitých nastavení své platformy Fotky. Lhůta pro obnovu smazaných fotografií byla zkrácena na polovinu. To znamená, že po měsíci zmizí vaše snímky z koše v nenávratnu.

