PodcastŘezník popisuje, proč k němu chodí zákazníci. A proč nemůže najít nástupce
Před 1 rokem
·
5 minut
Článek Magdaleny MaléJiří Nový už 19 let zpracovává a vyrábí maso v Jablonci nad Nisou. Nyní se majitel přesouvá do Plzeňského kraje, a řeznictví proto hledá nového majitele. Podle experta na maso má smysl řeznictví v menších městech udržovat.Řezník Jiří Nový měl vztah k masu už v dětství. Když si v šestadvaceti letech založil firmu Řeznictví a uzenářství Nový v Jablonci nad Nisou, oblíbili si jeho výrobky i místní lidé. Po téměř 19 letech Nový firmu prodává a zákazníci se bojí, co s podnikem bude.Celý článek čtěte zde. Další články, ale také podcasty, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram.Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.

