PodcastGrilujte maso, ne hosty! A bez tepláků, radí Ladislav Špaček. I česká grilovačka má podle něj svou etiketu
Před 1 rokem
·
5 minut
Článek Jindry Pelikánové. Sezona grilovaček, které jsou v České republice stále populárnější, je v plném proudu. Víte, že i setkání rodin, přátel, sousedů a známých, při němž se hoduje na zahradě, má svá pravidla? Sníst, na co přijdete, a vypít celý bar se opravdu nehodí, stejně jako dorazit v teplácích. Jak to vidí odborník na etiketu Ladislav Špaček?Co Čech, to mistr grilování. Každý ví, jak správně propéct krkovičku či steak a jak na grilovanou cuketu. Moc se však nemluví o tom, jak má pořádná grilovačka vypadat a co si na ni obléct. Jenže i to je pro skvělý zážitek důležité! Jak se chovat na grilovací party jako host a co je úloha hostitele? Poradí vám odborník na etiketu Ladislav Špaček.Celý článek čtěte zde. Další články, ale také tipy, rozhovory a poradny najdete na lifestylovém serveru Proženy.cz. Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.Sledujte Proženy na sociálních sítích: Facebook // Instagram.Proženy jsou nejčtenější lifestylovým online magazínem v České republice. Každý den přinášíme aktuální témata týkající se společenského dění, psychologie i zdraví, která máme podložena odborníky.

