Už víte co budete mít na Velikonoční neděli k obědu? Kdy budete péct mazance? Co takhle pomalu pečené maso? Všechno je již tuto neděli 20.4.2025 možné u našeho Soptíka: · Od 13:00 pečení pizzy · Od 14:30 pečení chleba · Od 16:00 pečení velikonočních mazanců · Po 17:00 budou do pece vloženy pekáče s masem, třeba jako příprava na pondělní oběd, ať můžete jít v klidu na pomlázku (kolena, žebírka, bůček, husy nebo kachny, jak je komu libo) Tentokrát si může každý přinést k peci na co bude mít chuť, jen je potřeba se přizpůsobit teplotě v peci. A během zahájení sezony v muzeu si mimo upletení pomlázky, výroby jarní dekorace a zážitku z výstavy fotografií Gabči Šťastné, může domů odnést čerstvý chléb, nebo mazanec. Šikovní pekaři budou samozřejmě připraveni vaše voňavé dobroty v peci pečlivě střežit a opečovávat, tak aby byly vypečené do růžova. Takže kolik z vás bude mít v neděli k obědu pizzu a v pondělí pečínku?


