Klientská zónaENSeznam.cz

Obsah cílové stránky

Zakázané optimalizační techniky

Cílová stránka inzerce může být zamítnuta, pokud obsahuje zakázané optimalizační techniky zejména Cloaking, Doorway, Mirror, klamné přesměrování nebo se jedná o tzv. webspam.

Nedostatečné informace

  • Nepovolujeme stránky, na kterých nejsou uvedeny dostatečné informace o propagovaném produktu nebo službě. Poskytnutí více informací o propagovaném produktu nesmí být podmíněno zadáním osobních údajů (zpravidla, ale nikoliv výhradně internetové stránky nabízející poradenství, hubnutí, práci z domu, půjčky nebo IQ testy).
  • Je zakázána inzerce webů, které neobsahují zákonné informace o provozovateli.
    • OSVČ:
      • Jméno a příjmení
      • Identifikační číslo
      • Místo podnikání
      • Údaj o zápisu do živnostenského rejstříku
      • Podnikatel zapsaný v obchodním rejstříku uvede také údaj o tomto zápisu včetně oddílu a vložky
    • Právnická osoba:
      • Název společnosti
      • Identifikační číslo
      • Adresa sídla
      • Údaj o zápisu do obchodního rejstříku včetně oddílu a vložky
    • Popřípadě údaj o zápisu organizační složky podniku nebo podniku zahraniční osoby do obchodního rejstříku

Cílová URL

  • Cílová URL musí být funkční a v souladu s českými zákony a ústavou ČR.
  • Cílová URL nesmí obsahovat komerční, redakční ani PR článek jiného provozovatele webových stránek, nežli jsou vlastní stránky inzerenta.
    • Povolené jsou single page, one page, nebo microsite fungující jako cílová URL, která je doplňkem či upoutávkou k hlavní webové prezentaci nabídky produktů či služeb inzerenta. Zpravidla se nacházejí na stejné doméně, nebo na hlavní web inzerenta odkazují.
    • Dále je možné cílit na PR článek, který má klient publikován na webech provozovaných spol. Seznam.cz - např. ​Novinky.cz​, ​Super.cz​, ​Sport.cz​ a ProŽeny.cz​.

    Ochrana osobních údajů

    Stránky musí mít jasně vymezené zásady ochrany osobních údajů. Pokud je uživatel na cílové stránce vyzván k poskytnutí osobních údajů, musí být zřejmé, jak bude s informacemi následně nakládáno.