Zavřít
Nejrecept

Nejrecept

Nejnovější články na Seznamu na téma Nejrecept
  • Nejrecept

    Nevytečou a chutnají výborně. Nejlepší náplně do kynutých koláčů připravíte takto jednoduše. | NejRecept.cz

    Před 1 rokem
    Makové, ořechové či kakaové náplně jsou důležitou součástí mnoha, především kynutých koláčů. Při jejich přípravě byste proto měli vědět, jaký poměr jednotlivých surovin použít, aby byl výsledek co nejchutnější. Ať už plánujete péct záviny, nebo buchty, máme pro vás několik základních rad, díky kterým bude jejich náplň šťavnatá a dokonalá.
     Komentáře
  • Nejrecept

    13 výborných venkovských jídel. Inspirujte se tradičními recepty našich babiček.

    Před 1 rokem
    Tradiční venkovské pokrmy nejenže skvěle chutnají, ale také dokonale zasytí. Většina z nich má dlouhou historii a s drobnými obměnami se stále pravidelně podávají v mnoha domácnostech. Inspirujte se naší sbírkou a připravte si výborný oběd nebo večeři, která vás na chvíli vrátí zpět do dětství.
     Komentáře
  • Nejrecept

    Správné sušení švestek vám zaručí skvělou chuť a dlouhou trvanlivost. Poradíme vám, jak na to.

    Před 1 rokem
    Sušení ovoce sice není tak rychlé jako pečení koláčů, ale rozhodně se ho nemusíte bát. Celý proces je jednoduchý a výsledek stojí za to. Můžete sušit různé druhy ovoce včetně švestek, které vás potěší dokonalou chutí a ještě lepším složením. Pokud však chcete, aby byly opravdu dobré a vydržely vám několik měsíců, musíte dodržet několik základních pravidel.
     Komentáře
  • Nejrecept

    Rychlé kysané zelí, které nemusíte nakládat do sudu. Chutná výborně a v sklenicích vydrží i rok.

    Před 1 rokem
    Sezóna zelí pomalu přichází, což znamená jediné – zavařování a přípravu zelí na kyselo. Kysané zelí se hodí k mnoha jídlům. Skvěle chutná například s bramboráky či masem, přičemž jeho příprava nemusí být vůbec náročná. Pokud se vám nechce nakládat ho do sudů, inspirujte se našimi tipy.
     Komentáře
  • Nejrecept

    Nejlepší bramborové knedlíky. Zapište si správný poměr mouky a brambor, který je základem úspěchu.

    Před 1 rokem
    Švestkové knedlíky jsou tradičním jídlem, které mají rádi mnozí milovníci sladkého. Připravují se z bramborového těsta, které je univerzální a kromě švestek se dá naplnit i jiným ovocem, džemem či dokonce čokoládou. Spolu s náplní hraje důležitou roli i samotná posypka. Nejpopulárnější je maková, ale skvěle chutná i kakaová či ta ze strouhanky.
     Komentáře
Reklama