PodcastŠéfkuchařka Silvie Jackson, americké nakládačky, nová kniha Zkvašeno a jak používat miso.
Před 2 roky
·
19 minut
🟡 Šéfkuchařka Silvie Jackson a její příběh o cestě kolem US až do holešovického Big Smokers + americké rychlé nakládačky ze salátové okurky 🟠 Vychází nová knížka blogu Zkvašeno a její spoluautor Vláďa Sojka vám na ní udělá chutě + poradí, jak používat doma miso
Partnerem tohoto dílu Potravin je skvělé Maso z pastvin, farma, která produkuje vyzrálé pastevní maso, což je zatím v ČR pořád ještě výjimečná věc. Když si teď u nich objednáte maso s kódem Potravin, dostanete hodnotnou výslužku od cesty. 🍔🥩 ⭐️
Mají to moc dobré, zkuste to: >> www.masozpastvin.cz [http://www.masozpastvin.cz]








