Gambrinus chutná jinak. V lahvi, plechu i na čepu
Před 3 měsíciPivovar Gambrinus přišel s novou recepturou, která se projeví napříč celým portfoliem značky. Cílí na nové zákazníky, kterým nabídne plnější chuť piva i výraznější chmelové aroma. Plzeňští sládci reagují na aktuální pivní trendy a preference pivařů, kteří v poslední době vyhledávají piva s intenzivnější chutí. „Posláním pivovaru Gambrinus už víc než 150 let je, aby naše piva skvěla chutnala a dobře se pila – a na tom se nikdy nic nezmění. Nicméně jak plyne čas, chutě i preference pivařů se vyvíjí. Abychom našim spotřebitelům byli stále nablízku a vždy jim poskytli skvělý pivní zážitek, vyvíjíme i recepturu našeho piva,“ říká Martin Hložek, obchodní sládek značky Gambrinus.