Zavřít

Zdravotnictví a medicína

Halušky recept: tradičně se podávají s brynzou či zelím. Pro lehčí variantu smíchejte sýr s nízkotučným tvarohem

Před 2 měsíci
Halušky patří k ikonickým pokrmům slovenské kuchyně. Připravují se tradičně s brynzou, posypané opečenou slaninou, nebo s uzeným masem a se zelím. Ačkoliv se jedná o těžší pokrm, pokud je dobře zahrneme do vyváženého jídelníčku, není problém si je čas od času bez výčitek dopřát. Příprava halušek je poměrně snadná a nezabere ani moc času. Jejich výhodou navíc je, že pokud vám nechutná ovčí sýr ani zelí, můžete je zkombinovat, prakticky s čímkoliv chcete. Poměrně běžně se už dnes můžete setkat například i se sladkou variantou halušek, které se podávají s cukrem a mákem.
 Komentáře
Reklama