Zavřít

Zdravotnictví a medicína

Chlupaté knedlíky recept: když použijete celozrnnou nebo špaldovou mouku, získáte tím více vlákniny

Před 19 dny
Chlupaté knedlíky si drží své místo na českých stolech už po generace. Jedná se o jednoduchou přílohu, která je rychle hotová a chutná skvěle. Obvykle se podávají s pečeným vepřovým masem a zelím nebo špenátem. Dají se ale připravit i ve zdravější variantě z celozrnné mouky, která pokrmu dodá extra dávku vlákniny. Kvalitně připravené chlupaté knedlíky mají charakteristickou strukturu a jemnou bramborovou chuť. A protože se dnes vrací do módy jednoduchá domácí jídla, stojí za to podívat se nejen na jejich klasickou přípravu, ale i na jejich modernější, lehčí podobu. Vyzkoušejte si naše dva recepty, které zaručeně zvládne každý.
 Komentáře
Reklama