Zavřít
Kmín

Kmín

Nejnovější články na Seznamu na téma Kmín
  • Prostřeno

    Kmínem proti nadváze i vysokému cholesterolu

    Před 4 hodinami
    Využíváte černý kmín denně? Pro redukci cholesterolu i pomoc při hubnutí se to jen doporučuje. I po jedné čajové lžičce mají tukové buňky utrum. Navíc se jím také snižuje chuť k jídlu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Křupavé bramboráky voní kmínem, česnekem a majoránkou

    Před 6 dny
    Dozlatova usmažené, kmínem, česnekem a majoránkou vonící křupavé bramboráky. Česká klasika z několika málo surovin patří k levným, lidovým pokrmům. Když místo mouky použijete na zahuštění strouhanku, budou ještě křupavější.
     Komentáře
  • Cooky

    Tradiční česká sváteční pečeně: Vepřová pečeně s bramborovým knedlíkem a červeným zelím

    Před 9 dny
    Vepřová pečeně s bramborovým knedlíkem a červeným zelím patří k nejoblíbenějším svátečním pokrmům. Poctivá klasika, která voní domovem a nikdy nezklame
     Komentáře
  • Cooky

    Poklad z domácí špíze na zimu: Červená řepa naložena po domácku v kořeněném nálevu

    Před 9 dny
    Dodnes vidím hromadu červené řepy ze zahrady, naházenou na dvoře, která se pak zpracovala buď uložením do písku do sklepa nebo právě zavařením do sklenic. V zimě pak byla k nezaplacení.
     Komentáře
  • Cooky

    Segedínský guláš trochu jinak: Bůček, hustá segedínská omáčka se smetanou a k tomu domácí bramborové krokety

    Před 10 dny
    Na segedín má každý svůj recept. Zkuste i tento s postupem krok po kroku a uvidíte, jak vás osloví.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí kysané zelí: Připravte si kvalitní domácí zelí podle odzkoušeného receptu a uchovejte si vitamínový zázrak po celý rok

    Před 12 dny
    Připravte si domácí kysané zelí ve velkém. Potřebujete k tomu opravdu hodně zelí a další propriety, ale výsledek stojí za to.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Poctivá vepřová kotleta na houbách: ideální oběd s rýží pro celou rodinu

    Před 14 dny
    Vepřová kotleta dušená na houbách s rýží je vynikající pokrm, který spojuje šťavnatost vepřového masa s bohatou chutí čerstvých hub. Tento recept je ideální volbou pro nedělní oběd či slavnostní večeři. Příprava je jednoduchá a výsledek stojí za to. Co budeme potřebovat 4 ks vepřových kotlet s kostí 2 stroužky česneku Sůl, dle chuti 1 […] The post Poctivá vepřová kotleta na houbách: ideální oběd s rýží pro celou rodinu appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Apetit

    Slavnostní menu pokračuje: Hříbkové carpaccio podle Jana Punčocháře připravíte za pár minut, ale ohromí i opravdové gurmány

    Před 15 dny
    Dalším receptem oblíbeného videoseriálu s Janem Punčochářem je hříbkové carpaccio. Máslem a kmínem vonící delikatesu připravenou ze zdravých, pevných hříbků můžete servírovat jako předkrm nebo netradiční hlavní chod. „Jediná chyba na tomhle jídle je, že ty hříbky musíte najít,“ směje se Jan Punčochář.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřové kostky na kmíně a cibuli, bramborový knedlík a domácí špenát

    Před 15 dny
    Tento recept na vepřové kostky na kmíně a cibuli se špenátem vychází z klasických domácích postupů, které zaručí měkké maso, výraznou cibulovou šťávu a dokonale nadýchaný bramborový knedlík. Remoska dodá pokrmu neodolatelnou šťavnatost a pomalé pečení umožní, aby se chutě krásně propojily. Tradiční kuchyně, poctivé suroviny a jistota skvělého výsledku. Vepřové kostky na cibuli v […] The post Vepřové kostky na kmíně a cibuli, bramborový knedlík a domácí špenát appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Neuvěřitelná kuchyně Slanýho Toma

    Můj tajný recept na vepřové maso s dijonskou hořčicí dušené v kysaném zelí

    Před 16 dny
    Tohle je taková podzimní klasika, která krásně zahřeje a provoní celý dům. Kombinace šťavnatého masa, kysaného zelí a dijonské hořčice je prostě dokonalá.
     Komentáře
  • Cooky

    Škvarkové placky podle receptu z horské chaty na Černé hoře v Krkonoších

    Před 17 dny
    Tento recept je oproti některým, které znám, velice jednoduchý, protože se těsto nepřekládá. Jednoduše se nechá vykynout a peče.
     Komentáře
  • Cooky

    Vepřová játra v omáčce s rýží: Játra buď miluješ, nebo ne – tahle omáčka tě ale určitě přesvědčí

    Před 19 dny
    Vepřová játrová omáčka podle receptu s postupem. Domácí klasika ze školní jídelny i hospody, tentokrát v jemné a voňavé verzi s rýží.
     Komentáře
  • Cooky

    Pstruh po mlynářsku: Zlatavá kůrka, šťavnaté maso a chuť, která tě nepřestane bavit ani v zimě

    Před 20 dny
    Rychlý recept na skvělou, lehkou a zdravou večeři včetně postupu.
     Komentáře
  • Apetit

    Neuvěřitelné třináctihodinové pomalé pečení kachny je přesně ten recept, který vás dostane na kolena

    Před 21 dny
    Neuvěřitelné třináctihodinové pečení kachny je přesně ten recept, který vás dostane na kolena. Nejdříve kroutíte hlavou, moc nevěříte, nakonec se do něj pustíte a pak už to nikdy nechcete dělat jinak. Pomalu pečená kachna je prostě neodolatelná. Prsíčka se skoro sama odlupují od kosti, kůžička křupe a voní i chutná po medu. Maso pomalu pečené kachny je díky pozvolné přípravě křehké a výborné.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Šťavnatá vepřová pečeně na kmíně s nadýchanou basmati rýží: jednoduchý a skvělý recept

    Před 22 dny
    Pokud hledáte jídlo, které by bylo nejen výživné, ale také plné chutí, mám pro vás recept, který rozhodně stojí za vyzkoušení. Vepřová pečeně na kmíně, podávaná s aromatickou basmati rýží, je skvělou volbou pro nedělní oběd nebo jakoukoliv jinou příležitost, kdy chcete pohostit své blízké opravdu kvalitním a chutným pokrmem. Postupujte podle tohoto jednoduchého návodu […] The post Šťavnatá vepřová pečeně na kmíně s nadýchanou basmati rýží: jednoduchý a skvělý recept appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Svatomartinská kachna, která převálcovala všechny babičky v okrese

    Před 24 dny
    Svatomartinská kachna, která převálcovala všechny babičky v okrese, není jen další sváteční jídlo – je to pocta vůni pečeného masa, křupavé kůrce a pomalu taženému zelí se slaninou. Tahle kombinace chutí promění obyčejnou neděli v gastronomický svátek, i kdybys ji jedl z plechu u linky. Každé sousto je návrat do časů, kdy se peklo poctivě, bez spěchu a s pivem po ruce. A právě proto tahle kachna vítězí – ne nad babičkami, ale nad dnešní uspěchaností. Stačí jediný pohled na zlatavou kůži a víš, že tenhle recept má duši. Recept na konci pořadu.
     Komentáře
  • Cooky

    Křehká kachna s jablky, která se rozpadá pod vidličkou. Podávaná s lehkým cuketovým zelím a nadýchaným kynutým knedlíkem

    Před 24 dny
    Kachničku se zelím a knedlíkem jste už určitě všichni připravovali, ale zkusili jste tu s cuketovým zelím a třeba i pečenou od večera do rána? Zkuste tuto delikatesu třeba letos.
     Komentáře
  • Cooky

    Křupavé dýňové sušenky s pikantním zázvorem a kmínem: Skvělé sušenky z dýňového pyré

    Před 28 dny
    Slané dýňové sušenky se zázvorem a kmínem jsou voňavé, křupavé a lehce pikantní. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na originální pečivo z dýňového pyré, které si zamilujete nejen na podzim.
     Komentáře
  • Novinky

    Šéfkuchaři radí, jak doma upéct tu nejlepší svatomartinskou husu. Solí a kmínem nešetřete

    Před 28 dny
    Když už investujete do svatomartinské husy, chcete, aby byl výsledek dokonalý – křehký, šťavnatý a s krásně zlatavou kůží. Zeptali jsme se šéfkuchařů, jak toho dosáhnout, ať už pečete celý kus, jednotlivé porce, nebo pracujete s mraženým masem.
     Komentáře
  • Cooky

    Cmunda na plech se zelím, česnekem a pořádnou dávkou slaniny. Bramborák z trouby jak má být

    Před 29 dny
    Někdy se vám prostě nechce stát u plotny a smažit jeden bramborák za druhým. Proto pro vás máme recept na plech, který ušetří čas.
     Komentáře
  • Cooky

    Kachna s červeným zelím a chlupatými knedlíky podle „paňmámy“: Svatomartinské pochutnáníčko jak se dělalo doma

    Před 1 měsícem
    Pokud jste milovníky pečené kachny, tento recept je přesně pro vás! Je poctivý, podle naší paňmámy - takto ji pečeme už po několik generací.
     Komentáře
  • Recepty od Jany

    Svatomartinská husa nemusí být žádná věda. Takhle ji zvládne každý

    Před 1 měsícem
    Svatomartinská husa/ Husa na svátky😉 Dnes si upečeme poctivou Svatomartinskou husu – křupavou na povrchu, šťavnatou uvnitř a provoněnou kmínem. Ideální slavnostní jídlo, které se podává s bramborovým knedlíkem a dušeným zelím. Perfektní recept na sváteční stůl. Ingredience 1 husa cca 4,5kg sůl kmín drcený 200 ml vody Přes noc do lednice druhá den peču na 200 °C - klasická trouba peču 1,5 hodiny, propíchat kůži otočit, péct další 2 hodiny, snížíme teplotu na 180 °C dopečeme do křupava 20 - 30 minut. Příloha - bramborový knedlík, bílé a červené zelí
     Komentáře
  • Cooky

    Myslivecké zelí je pochoutkou nejen pro myslivce

    Před 1 měsícem
    Myslivecké zelí je jídlo plné živin a chuti, které zasytí i po pořádném výkonu. Navíc podpoří imunitu. Uvařte ho podle tohoto receptu s postupem.
     Komentáře
  • Cooky

    Selské brambory se zelím, škvarky a osmaženou cibulkou. Rychlá pochoutka k obědu

    Před 1 měsícem
    Zcela obyčejné ingredience, obyčejné jídlo bez příkras a zdobení, ale ve výsledku chutná a voňavá večeře nebo oběd za pár minut.
     Komentáře
  • Cooky

    Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem: Recept na nedělní oběd pro milovníky české kuchyně

    Před 1 měsícem
    Klasický český recept s postupem na všechny jeho součásti rozhodně patří na nedělní stůl. Maso, špenát a bramborové knedlíky zasytí a chutnají báječně.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Recept na tradiční hovězí maso na dušené mrkvi s bramborem

    Před 1 měsícem
    Hledáte jednoduchý a chutný recept na hovězí maso, které se doslova rozpadá na jazyku? Dušené hovězí s mrkví a bramborem je klasika, která se v českých domácnostech připravuje po generace. Pojďme si společně připravit poctivý domácí oběd, který si zamilujete. Hovězí maso na dušené mrkvi s bramborem Na hovězí maso: 1 kg hovězího masa (krk, […] The post Recept na tradiční hovězí maso na dušené mrkvi s bramborem appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Pečená krkovice se špenátem a bramborovým knedlíkem: Tradiční recept na nedělní oběd

    Před 1 měsícem
    Tento recept na pečenou krkovici s špenátem a bramborovým knedlíkem vám zajistí chutné a syté jídlo, které ocení celá rodina. Pečená krkovice bude měkká a šťavnatá, špenát dodá jídlu čerstvou a zdravou chuť a bramborový knedlík bude dokonalou přílohou. Buďte si jisti, že tento pokrm se stane oblíbenou volbou pro různé příležitosti a jeho příprava […] The post Pečená krkovice se špenátem a bramborovým knedlíkem: Tradiční recept na nedělní oběd appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Podplamenník nebo podpecník, co se peče jako chleba, ale zmizí jako koláč. Brynza, cibule a těsto jako z chalupy

    Před 1 měsícem
    Znáte předchůdce chleba, který se pekl v peci na zkoušku. Později stal samostatným pokrmem mazaným sádlem, česnekem, sypaný cibulí nebo škvarky. Vyzkoušejte!
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Blesková žampionová polévka – lepší jsem nejedl

    Před 1 měsícem
    Tahle žampionová polévka je naprostá lahůdka! Je krémová, voňavá a přitom úplně bez mouky. Hotová za 30 minut, takže ideální pro rychlý oběd nebo večeři. Stačí pár jednoduchých surovin a máte dokonale jemnou polévku plnou houbové chuti. Vyzkoušejte ji a napište mi do komentářů, jak vám chutnala!
     Komentáře
  • iReceptář

    Zdeněk Pohlreich připomíná, že i malé množství kmínu promění běžnou houbovou polévku v kulinářský zážitek

    Před 1 měsícem
    Zdeněk Pohlreich je v české gastronomii jedním z nejznámějších představitelů snahy o posun k lepším časům. Jeho zásluhy v této oblasti mu nelze upřít a jistě se od něj můžeme mnohému přiučit. Tak například z obyčejné houbové omáčky dokáže vytvořit dokonalé dílo díky přídavku jednoho druhu koření.
     Komentáře
  • Cooky

    Knedlo bůčko zelo se sosíkem a krásným domácím knedlíkem z rohlíků. Není nad českou klasiku

    Před 1 měsícem
    Těžko hledat větší českou klasiku než knedlo zelo vepřo - v tomto případě bůček. To je takové srdce české kuchyně na talíři.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Domácí kmínový chléb – jednoduchý recept na nadýchaný bochník

    Před 1 měsícem
    Chcete si upéct poctivý domácí kmínový chléb, který voní po kmínu a chutná lépe než z pekárny? Vyzkoušejte recept podle čtenářky, který si získal stovky nadšených pekařek. Je jednoduchý, bez potřeby domácí pekárny, a zvládne ho i úplný začátečník. Základem je klasické kynuté těsto z hladké mouky a čerstvého droždí – výsledkem je nadýchaný, měkký […] The post Domácí kmínový chléb – jednoduchý recept na nadýchaný bochník appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Brambora, škvarek, jíška – bramboračka s kořenovou zeleninou, houbami a škvarky. Polévka, která zahřeje

    Před 1 měsícem
    Zkusili jste již někdy bramboračku s čerstvými škvarky nebo opečenou slaninou navrch. Tuto ingredienci vždycky přidávejte těsně před podáváním až na talíři, jinak se kouzlo vytratí a škvarky nebudou vůbec křupat.
     Komentáře
  • Vitalia

    Badyán, hřebíček nebo skořice: Poznejte podle fotek koření z celého světa

    Před 1 měsícem
    Bez koření by byla jídla mnohdy jen směsí základních chutí bez vůně, barvy a charakteru. Stačí přitom špetka – a obyčejná rýže se promění v orientální specialitu, zelenina získá úplně jiný rozměr a polévka voní jako z babiččina hrnce.
     Komentáře
  • Cooky

    Využijte zbylé uzené maso a usmažte zelné placky se škvarkami a uzeným přímo v těstě. Nejlepší jídlo ze zbytků jaké znám.

    Před 1 měsícem
    Zelné placky se škvarkami a uzeninou podle tohoto receptu s postupem rozzáří oči milovníkům dobrého jídla a piva.
     Komentáře
  • Cooky

    Staročeský šoulet podávaný s kyselým květákem nebo okurkou: Židovské jídlo po Česku

    Před 1 měsícem
    Vůbec bych se nedivila, kdyby pro vás toto jídlo bylo úplnou novinkou. Ačkoliv má bohatou historii. V české kuchyni se šoulet zabydlel jako staročeský pokrm, často podávaný s husou nebo kachnou, ale i jako samostatné jídlo s kyselou přílohou.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Je mi jedno, jak to dělají babičky. Tohle je nejlepší kapustová polévka

    Před 1 měsícem
    Zapomeň na nudné recepty z kuchařek – tahle kapustová polévka je všechno, jen ne obyčejná. Hustá, voňavá a plná chuti, která tě po prvním soustu přenese zpátky k teplu domova. Ať už prší, nebo padá sníh, tenhle recept na poctivou kapustovou polévku tě spolehlivě zahřeje i rozveselí. Je mi jedno, jak to dělají babičky – tohle je prostě nejlepší kapustová polévka, kterou zvládne každý. Žádná nuda, žádné sáčky, jen čerstvá zelenina, uzené a pořádná dávka domácí pohody. Klikni na video a zjisti, proč tenhle recept sbírá pochvaly ze všech stran! Recept na konci pořadu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Spěcháte? Kmínka s drožďovými nočky vás rychle a chutně zasytí, zahřeje a zklidní zažívání. A má nečekanou vůni

    Před 1 měsícem
    Vůně cibule, česneku a kmínu linoucí se z kuchyně svolává k obědu. Kmínka s drožďovými nočky patří mezi polévky, které vařily už naše prababičky. Připravíme ji z pár běžných surovin. Výborně zahřeje a zklidní žaludek. Zjistěte, jak připravit nočky, i když doma nemáte haluškovač.
     Komentáře
  • VařímeDobroty.cz

    Vepřové kostky na kmíně – nestárnoucí česká retro klasika, která nikdy nezklame. Ideální rychlovka k obědu i večeři

    Před 1 měsícem
    Vepřové kostky na kmíně s těstovinami jsou šťavnaté, křehké a mají výraznou chuť. Jejich příprava je jednoduchá a vhodní i pro začátečníky.
     Komentáře
  • Apetit

    Pomalu pečená kachna voní kmínem a promění obyčejný oběd ve sváteční hostinu

    Před 1 měsícem
    Tajemství úspěchu spočívá v pomalém pečení a odebírání kachního sádla. Pečená kachna je ideální pro vydatné pohoštění na slavnostní nedělní oběd. Aby byla dokonalá, nechte ji na závěr zezlátnout. Pokud chcete, aby bylo maso ještě šťavnatější, přidejte ke kachně jablka.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Vepřo-knedlo-zelo: Tradiční recept na šťavnaté vepřové a dokonalé zelí

    Před 1 měsícem
    Přeneste se do kulinářského ráje české kuchyně s legendárním pokrmem vepřo-knedlo-zelem! Tento recept, inspirovaný mistrovstvím jednoho tatínka, je zárukou poctivého nedělního oběda, který voní tradicí, rodinou a domácí pohodou. Vepřo-knedlo-zelo Co budete potřebovat? Na pečené vepřové: Vepřový bok (cca 1–1,5 kg, vcelku s kůží) Sušený česnek (granulovaný, dle chuti) Sladká paprika (mletá, dle chuti) Sůl […] The post Vepřo-knedlo-zelo: Tradiční recept na šťavnaté vepřové a dokonalé zelí appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Apetit

    Nikdy byste nevěřili, co všechno se dá z kapra vykouzlit! 40 receptů, které mění pravidla hry

    Před 1 měsícem
    Podzimní výlovy rybníků jsou v plném proudu – a to znamená jediné: čas na čerstvého kapra v té nejlepší formě. Můžete si ho vychutnat třeba plněného a pečeného v alobalu, ale i jako jemně propečenou delikatesu na kmíně. Stačí zbavit se předsudků, přidat pár bylinek – a ryba s pověstí civilní vánoční klasiky dostane nový rozměr.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí škvarky z trouby: Jak udělat křupavé vepřové škvarky a poctivou škvarkovou pomazánku

    Před 1 měsícem
    Máte rádi škvarky? Udělejte si je doma podle tohoto nenáročného receptu s postupem krok po kroku, díky kterému si nezaprskáte kuchyň.
     Komentáře
  • Cooky

    Vepřový guláš s jogurtovým knedlíkem, vhodný i pro low carb dietu

    Před 1 měsícem
    Když guláš nezahustíte a knedlík uděláte bez mouky (ano, jde to), stvoříte výtečné jídlo, které si můžete dát i při low carb dietě. Na obojí tu najdete recept s postupem.
     Komentáře
  • Cooky

    Moje oblíbená česká klasika: Kachna se zelím, bramborovými noky a kynutými knedlíky

    Před 1 měsícem
    Pečená kachna jako tradiční posvícenské jídlo má své stále místo na českých stolech. Připravte ji s dvojím zelím a knedlíky podle těchto jednoduchých receptů s postupy.
     Komentáře
  • Cooky

    Pikantní hovězí guláš: Cibule, paprika, protlak a pomalu dušené maso pro pořádné jedlíky

    Před 1 měsícem
    Hovězí guláš, který si libovolně přiostříte podle svého gusta. Přehledný recept s postupem na jedno z nejoblíbenějších českých jídel.
     Komentáře
  • Cooky

    Pořádný bedlový guláš – houbový eintopf z bedel, které letos rostou na každé louce i pastvině

    Před 1 měsícem
    Houby mám nesmírně ráda, jak jejich sběr, tak jídla z nich. Vloni jsme nasbírali tolik bedel, že jsem už nevěděla, co z nich a vymýšlela nové recepty. Jak všechny houby tak i bedly máme doma rádi na všechny způsoby a proto jsem tentokrát vyzkoušela uvařit jídlo v jednom hrnci neboli pořádnou houbovou polévku. Poctivou bramboračku z bedly vysoké.
     Komentáře
  • Cooky

    Křupavé pečené brambory s masovými kuličkami na způsob sekané. To vše na paprice a cibuli

    Před 1 měsícem
    Pečené brambor s masovými kuličkami zní jako jednoduchý recept, ale jedná se o naprostou chuťovou bombu. Tak si s námi pojďte připravit.
     Komentáře
  • Cooky

    Pro křupavý kmínový chléb nemusíte do pekárny, zvládnete ho upéct sami

    Před 1 měsícem
    Křupavý, voňavý chléb s máslem, sádlem nebo marmeládou. Nebo přikusovat k polévce. Dokážete si ho upéct sami doma podle tohoto postupu.
     Komentáře
  • Cooky

    Zapomenutá kvašákovka – polévka z kvašených okurek. Zachutná i vám?

    Před 1 měsícem
    Polévka, kterou možná neznáte. Ale dejte jí šanci, možná vás překvapí. Uvařte ji podle tohoto receptu s postupem.
     Komentáře
  • Cooky

    Domácí pivní tyčinky se solí, kmínem či mákem: Upečte si doma oblíbenou hospodskou pochoutku k pivu

    Před 1 měsícem
    Křehké, voňavé a slané. Domácí tyčinky k pivu, které chutnají lépe než kupované. Prohlédněte si recept s postupem.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Houbová omáčka podle Jitky: Dokonalé podzimní jídlo voní kmínem, jemné je po smetaně a skvěle zasytí

    Před 1 měsícem
    Také se vždy těšíte na voňavý pokrm, který spojuje chuť lesa i domácí kuchyni? Poctivá houbová omáčka podle osvědčeného receptu potěší svou plností a skvěle se doplňuje s houskovými knedlíky. Dozvíte se i to, jaké druhy hub zvolit, do kdy je ještě sbírat a čím je nahradit, když sezóna skončí.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Dokonalé houbové škvarky podle slavného šéfkuchaře: Voní česnekem a kmínem a chutnají naprosto fantasticky

    Před 1 měsícem
    Máte košík plný hub a přemýšlíte, co s nimi? Rychlý a chuťově perfektní recept nabídl ve videu slavný šéfkuchař. Postup je jednoduchý a výsledek naprosto božský, posuďte sami.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Bedličky na sádle s kmínem: voňavá houbová rychlovka na chleba

    Před 1 měsícem
    Jednoduché a naprosto poctivé. Bedly (nebo jiné tvrdší houby) restované na sádle se solí a kmínem, dokud se nevyvaří šťáva a klobouky nezačnou zlatavě praskat. Ideální s křupavým pečivem – třeba rovnou na chlebu s hořčicí. Suroviny bedly (klobouky vcelku nebo na větší kousky) sádlo sůl kmín (drcený nebo celý) (na podávání) čerstvé pečivo / […] The post Bedličky na sádle s kmínem: voňavá houbová rychlovka na chleba appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Hovězí roštěná na cibuli s hořčicí a kmínem podávaná s rýží

    Před 1 měsícem
    Klasika, která nikdy nezklame: plátky hovězí roštěné (nebo zadního) lehce naklepané, rychle orestované, pak dotažené na cibulovém základu s hořčicí a troškou drceného kmínu. Nakonec krátké zahuštění a podává se s rýží. Suroviny hovězí roštěná nebo zadní (na plátky) sůl pepř cibule hořčice drcený kmín (příloha) rýže Postup 1) Maso připrav: Hovězí nakrájej na plátky, […] The post Hovězí roštěná na cibuli s hořčicí a kmínem podávaná s rýží appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Sport deník

    Vařené brambory jako od šéfkuchaře: Přidejte k soli a kmínu lžičku octa. Zůstanou pevné i chutnější

    Před 1 měsícem
    Vařit brambory je pro většinu z nás rutinou – osolit, přidat kmín nebo libeček a doufat, že výsledek bude chutný. Jenže občas narazíte na brambory, které se při servírování rozpadnou a v ústech připomínají spíš bláto než lahodnou přílohu. Pokud hledáte způsob, jak tomu jednou provždy zabránit, zvažte menší alchymii.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Konečně dokonalá vepřová omáčka! Zkuste náš trik s hříbky, nezklame vás

    Před 2 měsíci
    Recept na vepřové plátky na hříbkách ve smetanové omáčce. Tradiční české jídlo s křehkým masem a krémovou omáčkou. Snadné na přípravu a ideální pro rodinnou večeři. The post Konečně dokonalá vepřová omáčka! Zkuste náš trik s hříbky, nezklame vás appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Tento krémový zázrak zvládnete do 30 minut! Kuřecí na hříbkách, kterému neodoláte

    Před 2 měsíci
    Recept na vepřové plátky na hříbkách ve smetanové omáčce. Tradiční české jídlo s křehkým masem a krémovou omáčkou. Snadné na přípravu a ideální pro rodinnou večeři. The post Tento krémový zázrak zvládnete do 30 minut! Kuřecí na hříbkách, kterému neodoláte appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Studený čočkový salát s volským okem: Lehká alternativa k čočce na kyselo pro zdravou večeři

    Před 2 měsíci
    Připravte zdravou večeři podle tohoto jednoduchého receptu. Chutný a výživný studený čočkový salát vám jistě zachutná.
     Komentáře
  • Cooky

    Cuketová polévka zahuštěná bramborami s opečenými krutonky a zakysanou smetanou

    Před 2 měsíci
    Lehká cuketová polévka z brambor a zeleniny, doplněná krutony. Jemná chuť a rychlá příprava podle našeho receptu krok za krokem
     Komentáře
Reklama