Zavřít
Restaurace

Restaurace

Nejnovější články na Seznamu na téma Restaurace
  • Přehledně 24

    Restaurace umožní lidem vstup na toaletu zdarma, na oplátku nemusí platit za předzahrádky. Plán Čižinského už v jiných městech funguje

    Před 21 hodinami
    Už loni v květnu Jan Čižinský za Prahu Sobě vyvolal velký rozruch svým návrhem umožnit lidem navštívit v Praze toalety v restauracích a hospodách zcela zdarma. Nyní byl jeho návrh za jistých podmínek schválen. V některých městech si už dokonce v centru zdarma na toaletu zajdete.
     Komentáře
  • Náš region

    Z obcí mizí hospody

    Před 23 hodinami
    Menší obce na Vysočině hledají obtížně nové nájemce pro hospody, někde je v omezené provozní době otevírají různé spolky.
     Komentáře
  • Praha.center

    Sladká cesta: cukrárna s rodinnou tradicí a osobitým stylem

    Před 1 dnem
    Pokud hledáte místo, kde si můžete pochutnat na výborných dortech, zákuscích a pečivu, nebo si dát něco malého k snědku a sklenku vína, navštivte cukrárnu Sladkou cestu v Koněvově ulici na Žižkově.
     Komentáře
  • PrahaIN

    Moravská restaurace o víkendu prodávala za retro ceny. Sotva zvládala nápor lidí

    Před 3 dny
    Vývar s játrovými knedlíčky za dvaadvacet korun, utopenec za pětadvacet korun, tlačenka s cibulí za šestadvacet korun. To vše na běloskvoucím menu s razítkem socialistické Jednoty. Hlavní chody od 44.50 do osmdesáti korun.
     Komentáře
  • Patriot magazín

    Tankovny, Kovárny, Ostravarny a moderní catering. To vše je Startronic Gastro

    Před 5 dny
    ​Tankovna U Haldy, Kovárny Výběr, Na Terase, Kovárna v Luně v Havířově, Ostravarna na Fifejdách nebo Ostravarna v Karviné, restaurace a bowling Kovárna U Hodin, Kovárna - Česká Hospoda, Kovárna Na Hůrce, Kovárna Bazar, Kozlovna Na Špici, Radegastovna ve Frýdku-Místku a Pizzerie Fortuna. Možná tam chodíte na pivo nebo na oběd.
     Komentáře
  • Patriot magazín

    Hvězdné večery, slavné osobnosti i travesti show. Restaurace 8OSMA baví Ostravu

    Před 6 dny
    Restauraci 8OSMA v centru Ostravy si lidé oblíbili díky bohatému kulturnímu programu, který podnik nabízí. Vystupovali tady Lucie Bílá či Tereza Pergnerová.
     Komentáře
  • 100+1 zahraniční zajímavost

    Ta naše hospoda: Jak vznikly první hospody a kdo je navštěvoval?

    Před 7 dny
    Mohl rytíř před šesti stoletími zajít do hospody na pivo s měšťanem? A museli se tam obávat mravního poklesku, zlodějů, vyhlášeného rváče či příliš lakotného hostinského, který by je ošidil – jak nám to dnes líčí popkultura?
     Komentáře
  • Náš region

    Hotel International opět symbolem luxusu, převzal jej nový hoteliér

    Před 10 dny
    Původně měl sloužit jako ubytovna pro sovětské poradce, stal se z něj však nejluxusnější hotel v tehdejším Československu.
     Komentáře
  • Patriot magazín

    Je Lapeco pořád top ostravskou restaurací? Otestovali jsme!

    Před 15 dny
    Byli jste někdy v La Petite Conversation na ostravské Tyršově ulici? Hosty tady někdy vítá charismatický majitel, Belgičan David Girten, mají tu krásný interiér, na menu úspěšné stálice i novinky, večer zajímavé akce a koncerty.
     Komentáře
  • VisitChef

    Je to vegan, je to sexy! Šest nových vzrušujících vegan restaurací světa je tu

    Před 15 dny
    Za poslední dobu vzniklo ve světě šest nových veganských restaurací, které zkoumají různé druhy kuchyně a nabízejí zajímavé pokrmy s použitím zeleniny a alternativních bílkovin v dosud nepoužívané podobě. Znáte jich snad ještě víc?
     Komentáře
  • Aplausin

    Bradavky, býčí žlázy, nevhodné vtipy. Zdeněk Pohlreich hodnotí české restaurace

    Před 16 dny
    Zděnek Pohlreich hledá nejlepší tuzemskou restauraci. V prvním díle Pohlreichova souboje restaurací ho diváci svým doporučením poslali za tradiční českou kuchyní. Navštíví Zájezdní hostinec U Jiskrů blízko Strakonic a kutnohorskou restauraci Na Pašince. Která z nich obstojí v náročných výzvách a vybojuje si postup dalšího kola?
     Komentáře
  • TN

    Nová vyhláška pro pohostinství. Stát si od ní slibuje konec přepáleného oleje

    Před 17 dny
    Stát připravuje novou vyhlášku pro smažená jídla v restauracích. Kuchaři budou muset podle ní plnit tvrdé limity pro teplotu nebo třeba vůni oleje. Mělo by to prý přispět ke zlepšení kvality jídel, protože třeba v roce 2021 nevyhověla každá osmá z kontrolovaných restaurací. Podle restauratérů ale vyhláška nic nového nepřinese a ti poctiví se prý podle ní už dávno chovají.
     Komentáře
  • PrahaIN

    Konec hospody U Bergnerů doprovázely silné emoce štamgastů

    Před 19 dny
    Redakce PrahaIN.cz se v pátek naposledy vydala na oběd do hospody U Bergnerů. Pivnice dnes definitivně končí. V poledne poslední jídlo, večer poslední živá hudba. Štamgasti smutní.
     Komentáře
  • Estate

    Vallmo Restaurant – lokální suroviny a velké ambice

    Před 20 dny
    Vallmo znamená švédsky mák a šéfkuchař Martin Makovička s ním pracuje opravdu rád. Stejně jako se sladkovodními rybami a dalšími surovinami od českých dodavatelů. Výsledkem jsou překvapivé kombinace, na jejichž důmyslné chutě hned tak nezapomenete.
     Komentáře
  • Patriot magazín

    Karvinské Korso nabízí volný prostor pro umístění kiosku s občerstvením

    Před 21 dny
    Před časem se v nákupním centru Korso Karviná otevřel Burger King. Návštěvníci by se však měli dočkat i další novinky.
     Komentáře
  • PrahaIN

    Lečo se stalo symbolem přepychu. Restaurace mají problém i s rajskou omáčkou

    Před 22 dny
    PrahaIN.cz se v rámci poledne vydává hned do několika restaurací v okolí Vinohradské třídy. Sem tam zavítáme na Žižkov nebo do Strašnic. Poslední týdny jsme si všimli, že z poledních menu zmizela jindy oblíbená rajská a lečo.
     Komentáře
  • VisitChef

    Gurmán v Salzkammergutu, 1. část: Attersee

    Před 22 dny
    Když před sedmou hodinou ranní vyrazíte autem třeba z Prahy, v poledne si už můžete vychutnávat pohostinnost kuchyně Horního Rakouska plnými doušky, a to přímo srdci oblasti trefně zvané Solná komora, tedy Salzkammergut. V regionu plném čerstvých ryb z tamních jezer a legendární soli. Attersee je rozhodně dobrý point, kde tento gurmánský trip odstartovat.
     Komentáře
  • PrahaIN

    Vinohradská legenda, Hostinec U Bergnerů, po 27 letech končí

    Před 23 dny
    Dlouhých sedmadvacet let vedl podnikatel Petr Kučera známý vinohradský Hostinec U Bergnerů. V pátek 3. března tento podnik definitivně zavře. Kučerovi končí smlouva a majitel zde chce vietnamské bistro.
     Komentáře
  • Čtidoma

    První čínská restaurace v Praze fungovala už za komunistů. Chodili tam Gott, Pilarová i Werich

    Před 27 dny
    Před rokem 1989 byl výběr restaurací oproti dnešku značně omezen. Přesto u nás vznikla jedna z prvních čínských restaurací v Evropě. Dorazil osobní kuchař Mao Ce-tunga, aby tuzemské kuchaře učil správně nasekat nudličky a ochutit jídla. Podnik fungoval skvěle. Bez kapitalistického biče v podobě konkurence se nebylo čemu divit. „Čínu“ si oblíbili Karel Gott, Jan Werich a další osobnosti.
     Komentáře
  • Refresher

    Olena přišla kvůli válce, Olga za láskou. Dnes vaří boršč a varenyky v pražských Strašnicích

    Před 27 dny
    Dvě ženy, jedna z Ukrajiny, druhá z Kazachstánu, založily bistro v pražských Strašnicích. Bistro Čeburek reprezentuje východní kuchyni i odvahu těch, kteří v cizí zemi začínají nový život.
     Komentáře
  • Patriot magazín

    Emanuele Ridi v Bernie's: Gastro v Ostravě jde nahoru!

    Před 27 dny
    Emanuele Ridi, Marek Jankulovski, skvělá italská jídla a vína - tak by se ve zkratce daly shrnout dva večery, které prožili milovníci kvalitní gastronomie ve vyhlášené ostravské restauraci Bernie's.
     Komentáře
  • Patriot magazín

    Beskydský pivovárek slaví 10 let! Má nové logo, chystá pivní speciály a akce

    Před 1 měsícem
    ​Stylizovaný pivní půllitr v podobě žluté turistické značky. Tak takové nové originální logo letos zavádí oblíbený Beskydský pivovárek v Ostravici, jehož dvůr, Stodola a restaurace po celou turistickou sezónu doslova praská ve švech.
     Komentáře
  • Patriot magazín

    Harenda zve na zabijačku, připraví i nové speciální menu

    Před 1 měsícem
    Restaurace Harenda na Landeku, která si za necelý rok provozu získala řadu příznivců kvalitní gastronomie, pořádá v sobotu 25. února tradiční zabijačku.
     Komentáře
  • Lyžuj

    70 let restaurace v Garmisch-Partenkirchenu: Stále nabízí papouška jako lahůdku

    Před 1 měsícem
    V roce 1952 bylo otevřeno Café Max na náměstí Josefsplatz. Bistro zažilo nespočet příběhů a je nedílnou součástí místní historie Garmisch-Partenkirchenu. Dvě mladé ženy vedou restauraci už rok - se svěžími, inovativními nápady.
     Komentáře
  • Martin Skácel
    naSeznam Médium

    Host (ne)má vždycky pravdu

    Před 1 měsícem
    Restaurace jsou středobodem společenského dění. Je ale obsluha povinna vyhovět i nestandardním požadavkům hosta? Nepleteme si občas definici slov obsloužit a sloužit?
     Komentáře
  • Epeníze

    McDonald´s v Británii zdražuje. Čeká to i Česko?

    Před 1 měsícem
    Ceny produktů v restauracích McDonald´s jsou často chápány jako ukazatel ekonomické situace daného státu. Koneckonců, cena burgeru Big Mac se stala dokonce polooficiálním ekonomickým ukazatelem v podobě tzv. Big Mac indexu. Vzhledem k oblibě řetězců rychlého občerstvení zasáhne zvyšování jejich cen vždy velké množství lidí. McDonald´s nyní oznámil další vlnu zdražování ve Velké Británii. Dočkáme se jej i u nás?
     Komentáře
  • VisitChef

    Svíčková a rum z Venezuely? Jde to dohromady náramně!

    Před 1 měsícem
    Když zazvoní telefon a vy díky následnému hovoru zjistíte, že se do Prahy chystá sám Maestro Ronero populárního rumu Pampero, Luis Figueroa osobně a na jeho počest se pořádá v hotelu Andaz slavnostní večeře, jen těžko můžete odolat. Budou se snoubit pokrmy s venezuelskými rumy – slibuje pozvánka.
     Komentáře
  • Patriot magazín

    Ostravské Maido změnilo majitele. Chystá nové japonské drinky i dezerty

    Před 1 měsícem
    Pavla a Yusuke Tsujiovi otevřeli v roce 2021 v Ostravě bistro Maido, ve kterém vsadili na japonský streetfood. Na konci loňského roku odjeli žít do Japonska, Maido ovšem funguje dál.
     Komentáře
  • České stavby

    ANG je restaurací s Michelinovou hvězdou, zaujme však i otevřenou architekturou

    Před 1 měsícem
    První překvapení: ve švédsku mají vinice. A to vinice, které dávají natolik jakostní hrozny, že je z nich na konci šampaňské. Nu, a právě tohle šampaňské si můžete vychutnat v restauraci usazené uprostřed rozlehlých vinic Ästad Vingård.
     Komentáře
  • PrahaIN

    Šílenství v kavárně u Pražského hradu. Cizinci brali polotovary útokem. Nic jiného k jídlu totiž nebylo…

    Před 1 měsícem
    RECENZE: Málokterá památka v hlavním městě je tak hojně navštěvovaná jako Pražský hrad. Výdělečný potenciál za léta fungování využilo mnoho podnikatelů, kteří zde provozují gastro byznys.
     Komentáře
  • VisitChef

    Po roce od otevření se Papilio začalo totálně vymykat českému gastru

    Před 1 měsícem
    Návštěva restaurace Papilio ve Vysokém Újezdě je spíše větší než malý gurmánský svátek. Je potřeba se na něj připravit a přitom myslet na to, že vstupujete přímo do kuchyně špičkového českého fine diningu. Proč? Jedná se totiž zřejmě o aktuálně nejlepší restauraci v republice.
     Komentáře
  • MůjLife

    Na cestách: V Garmisch-Partenkirchenu zajděte na papouška do 70 let staré restaurace

    Před 1 měsícem
    Krávy u pultu v Café Max na náměstí Garmischer Josefsplatz? Tehdejší majitel, cukrář Max Dorfmeister, jeho žena Emma a přítomní hosté byli po otevření v létě 1952 ohromeni, když přijímali hlasité bučící návštěvníky.
     Komentáře
  • Přehledně 24

    Smažák za 90 korun je dávno minulostí. V restauraci si ho dáte i za 200 korun

    Před 1 měsícem
    Češi milují smažený sýr. Jde o jedno z nejčastějších univerzálních jídel, které nabízí téměř každá restaurace. Jeden příbramský podnik minulý víkend nabídl takzvaný smažák za 50 korun a za víkend jich prodal více než 600. Češi se ale nebojí si za svůj oblíbený pokrm mnohdy pořádně připlatit. Některé podniky ho tak nabízejí i za 200 korun.
     Komentáře
  • PrahaIN

    Boháči vyráží na valentýnské večeře. Ceny jsou srovnatelné s dovolenou u moře

    Před 1 měsícem
    Den svatého Valentýna se prosadil také v České republice. Už roky lidé kupují růže, cukrovinky, plánují romantické večery. K těm nezbytně patří i večeře. Restaurace v metropoli se pravidelně předhánějí v nabídce pokrmů a vín.
     Komentáře
  • Náš region

    Problémová „Čína“ v Příbrami zůstane pod kontrolou hygieniků

    Před 1 měsícem
    Tak špatná, že dostala neobvykle vysokou pokutu a je zařazena na seznam restaurací se zvýšeným dohledem.
     Komentáře
  • Události247

    Známá pražská restaurace zavádí novinku. Pokud se lidé chtějí najíst, musí nejdřív zaplatit za příbor i talíř

    Před 1 měsícem
    Zákazníka jedné pizzerie v Praze nemile překvapilo, když si objednal jídlo a zjistil, že pokud si nepřiplatí, musí se najíst rukama.
     Komentáře
  • Martin Skácel
    naSeznam Médium

    Vrchní už prchli aneb konec pohostinství v Čechách

    Před 1 měsícem
    Lidskou obsluhu mnohde nahrazují stroji. Personální situace je v restauracích nadále kritická a to nejhorší je teprve čeká. Jaké jsou příčiny tohoto stavu?
     Komentáře
  • PCtuning

    Sádlový koláč a holub nadívaný pávem? Kulinářská a manažerská strategie Recipe for Disaster zdarma na Epicu

    Před 1 měsícem
    Práce v pohostinství je sen. Stres z protivných strávníků, personál na draka, dodávky potravin váznou a provozní krade, kde se dá. Zkuste si udržet funkční restauraci na vlastní vařečku.
     Komentáře
  • Travel Adventure

    Lidé mají rádi smažené jídlo. V čase oběda vítězí smažák nad svíčkovou

    Před 1 měsícem
    Pokud se jedná o oběd, žebříčku nejpopulárnějších jídel „vládne“ klasika. Kdo by tipoval svíčkovou, spletl by se. Absolutním vítězem obědů je smažený sýr. Mezi Čechy a Slováky se ovšem ukazují i některé kuriózní a zajímavé rozdíly. Nepřekvapivé prvenství Křupavá strouhanka a táhnoucí se sýr. Právě to volí Češi k obědu nejčastěji a Slováci hned jako druhé nejoblíbenější jídlo.
     Komentáře
  • SMARTmania

    Tento McDonald’s končí s veřejnou Wi-Fi. Zákazníkům raději pustí uklidňující hudbu

    Před 1 měsícem
    Jeden britský McDonald’s se rozhodl vypnout veřejnou „zákaznickou“ Wi-Fi Lidé se v restauraci zdržovali moc dlouho a zabírali místo nově příchozím Namísto přístupu k internetu strávníkům poskytne chvilku klidu s vážnou hudbou Pobočka fastfoodové restaurace McDonald’s ve velšském Wrexhamu se odhodlala k vcelku zásadnímu kroku.
     Komentáře
  • PrahaIN

    Za tři piva dáte skoro 400 korun. Pražané přesto plní pivní bary, kde si Plzeň neškrtá

    Před 1 měsícem
    REPORTÁŽ: V posledních letech v Praze vyrostly jako houby po dešti. Mluvíme o pivních barech a hospodách, které ve své nabídce lákají na svrchně kvašená piva. Druhů je nespočet, procenta alkoholu mnohdy převyšují sedmičku a částka bez problémů překoná stovku za půllitr. Pražané si ovšem pivní speciály oblíbili.
     Komentáře
  • Ženy sro

    Valentýnská večeře: objevte místa, kam zajít za romantikou a dobrým jídlem

    Před 1 měsícem
    Stůl pro dva, prosím! Valentýnská večeře je perfektním způsobem, jak spojit lásku k dobrému jídlu i milovanému člověku. Kde udělat rezervaci?
     Komentáře
  • Žádný špeky

    Kam zajít na pivo? Venkovské hospody hromadně krachují a můžou za to hosté

    Před 1 měsícem
    Dříve si občas každý rád zašel občas do hospůdky na pivečko. V budoucnu to ale možná trochu problém, protože takových venkovských hospod, kam se dá zajít, rapidně ubírá a naděje na zlepšení není. Co jim ve skutečnosti zlomilo vaz?
     Komentáře
  • Epeníze

    Blíží se definitivní konec venkovských hospod?

    Před 1 měsícem
    Hospoda byla odjakživa centrem každé vesnice nebo malého města. A i ve velkých městech sloužila jako důležité místo pro setkávání lidí a nezřídka i pro rození zajímavých myšlenek. Poslední roky ale naznačují, že tento symbol české kultury svoje výsadní postavení pomalu, ale jistě ztrácí. Ba co víc, že nám pomalu ale jistě mizí před očima.
     Komentáře
  • Patriot magazín

    Mistři cukráři: Máte chutě, ale nechce se vám péct? Zkuste páteční snídaňové krabičky

    Před 1 měsícem
    Říká o sobě, že je více pekařka než cukrářka. Má ráda těsto, peče tradiční věci, Honzovy buchty nebo koláče, cizí jí však nejsou ani zákusky nebo rustikální dorty zdobené sezonními surovinami.
     Komentáře
  • Patriot magazín

    Bráchové chtěli mexické bistro, teď s Los Capolitos nestíhají otvírat nové pobočky

    Před 1 měsícem
    Michal a Honza Kapolkovi si původně chtěli jen otevřít mexické bistro. Po osmi letech vlastní tři pobočky a dalších devět otevřeli jejich franšízanti. K první zahraniční, v Bratislavě, se již brzy zřejmě přidá druhá. A tím to asi ještě nekončí.
     Komentáře
  • Frekvence 1

    31. ledna se otevřela v tehdejším SSSR první pobočka McDonald’s. O práci mělo zájem neuvěřitelných 35 tisíc lidí

    Před 1 měsícem
    Tisíce lidí a desítky novinářů, takhle zaplněné bylo náměstí v Moskvě 31. ledna 1990. V tento den se v bývalém Sovětském svazu otevřel první fast food značky McDonald's. Jednalo se o největší pobočku na světě. První den restaurace obsloužila kolem třiceti tisíc zákazníků, kteří na svého prvního burgera čekali až sedm hodin. Pojďme se na tuto revoluci ve stravování podívat s podcastem Youradio Talk Ozvěny minulosti.
     Komentáře
  • Estate

    Gourmet News: Na Praze 5 je nová pekárna i burgerárna

    Před 1 měsícem
    Jaké novinky se udály na gourmet scéně?
     Komentáře
  • Hanácké novinky

    Top10 zaniklých hospod v Olmu: Do které jste chodili?

    Před 1 měsícem
    Těžko říci, jak je možné, že hostince, které jsou mnohdy pro určitou generaci naprosto klíčové a legendární, pojednou nejsou. V Olomouci takových hospod bylo, a jsou pryč, a nikdy se už nevrátí. Chodili jste do některé z nich?
     Komentáře
  • Patriot magazín

    ​Obrazem: parádní rodinný oběd? Ostravská Harenda zve na zážitek

    Před 1 měsícem
    Pamatujete? Babička nebo maminka vás pozvala na rodinný oběd, doprostřed stolu nanosila dobroty, každý si bere, co mu chutná a u společného jídla se dlouho a hezky povídá...
     Komentáře
  • Epeníze

    Proč chce vydavatel průvodce Michelin po Česku miliony?

    Před 1 měsícem
    Zařazení do prestižního gastronomického průvodce Michelin je pro každou restauraci tou nejvyšší možnou poctou. Příslušnost k tomuto exkluzivnímu klubu je pro tržby restaurace požehnáním, neboť majitelé hvězd Michelin přitahují hosty z celého světa. Profituje z toho proto vždy nejen sama restaurace, ale i město nebo dokonce země, ve které se nachází. Ví to i Michelin, a to je důvod, proč nyní požaduje poplatek po jednotlivých státech.
     Komentáře
  • OnlyU

    Praha může přijít o své místo na seznamu michelinských měst. Je to křehké téma, říká Radek Kašpárek

    Před 1 měsícem
    Restaurace Field slavného šéfkuchaře Radka Kašpárka se už nějaký ten čas pyšní michelinskou hvězdou. Teď ale podniku hrozí, že ocenění ztratí. Společnost Michelin se totiž rozhodla, že kdo nezaplatí, nebude se dále moci hvězdou chlubit. A jelikož jde o poměrně vysokou částku, Kašpárek má z celé věci obavy.
     Komentáře
  • Estate

    Next Door by Imperial: Evropská kuchyně v moderním pojetí

    Před 1 měsícem
    Konzervativní, ale časem prověřený jídelníček spolu s atraktivním prostředím v centru Prahy, to je recept nejen na dobrý byznysový oběd či večeři. Na své si přijdou i ti, kteří chtějí vystoupit ze své gurmánské komfortní zóny.
     Komentáře
  • Patriot magazín

    Učili se v Amsterdamu i u Pohlreicha. Restaurace Pod zámkem nabízí gastronomický zážitek

    Před 1 měsícem
    Raduň je cílem turistů, kteří míří na zdejší krásný zámek. V místní Restauraci Pod zámkem však můžete ochutnat i špičkovou gastronomii.
     Komentáře
  • OnlyU

    Automat Koruna: Místo, kde se na jídlo scházely všechny společenské vrstvy. Oblíbený byl až do svého konce v roce 1992

    Před 1 měsícem
    Palác Koruna stojí na Praze 1 na Václavském náměstí. Dnes se jedná o dominantu, která je významným dílem moderní architektury. Dříve byl ale známý především Automat Koruna, který v domě denně navštěvovali nadšení strávníci. Zdroj
     Komentáře
  • Refresher

    „Libanon je jako ex. Stýská se ti, ale nechceš se vracet.“ Libanonská rodina se přestěhovala do Prahy, kde založila restauraci

    Před 2 měsíci
    S rodinou z Libanonu o jejich cestě do Prahy, o grilování čerstvých ryb v půl páté ráno, vzpomínkách na „zábavnou zemi“ Libanon i na vyrůstání, do kterého zasáhla válka. A také o pobláznění Laylou.
     Komentáře
  • VisitChef

    Skotská whisky Talisker a ústřice? Pojďte se podívat, jak to jde dohromady

    Před 2 měsíci
    Máme tu hodně neobvyklý a přitom exkluzivní způsob, jak spojit single malt whisky s lahodnými mlži. Šéfkuchař Ricardo Chaneton ve své michelinské jednohvězdě Mono v Hongkongu snoubí skotskou a čerstvé ústřice. Na konci tohoto snoubení je luxusní gurmánský zážitek…
     Komentáře
  • PrahaIN

    U Fabešové v kavárně: Zákusek za 195 korun. A přesto je nonstop plno a fronty až ven

    Před 2 měsíci
    V Praze je mnoho podniků, které prosperují a jen tak bez ohlášení je zde téměř nemožné si sednout. Důkazem je například pivnice U Zlatého tygra, která má často rezervované kompletně všechny stoly na týdny dopředu. Komu nechutná pivo a je raději na kvalitní zákusek s kávou, patrně mu neunikl fenomén cukrářky Ivety Fabešové.
     Komentáře
  • Patriot magazín

    Byli první, kdo v Ostravě dělal makronky. Letos Sladký časy slaví už deset let

    Před 2 měsíci
    Jsou místa, která k Ostravě už neodmyslitelně patří. Sladký časy jsou rozhodně jedním z nich.
     Komentáře
  • VisitChef

    Noma že končí? Má nakročeno být ještě žádanější než doposud!

    Před 2 měsíci
    Nejslavnější restaurace světa ohlásila, že příští rok ukončí svou činnost. Je to pravda, nebo má Rene Redzepi na mysli spíše něco jiného?
     Komentáře
Pohostinský podnik, v němž můžete konzumovat pokrmy a nápoje. Otvírá se většinou dopoledne kvůli výdeji obědů, druhá špička nastává ve večerních hodinách. Existují publikace známých organizací jako je Guide Michelin, kde jsou restaurace hodnoceny podle kvality pokrmů a obsluhy, cen či atmosféry.
Pohostinský podnik, v němž můžete konzumovat pokrmy a nápoje. Otvírá se většinou dopoledne kvůli výdeji obědů, druhá špička nastává ve večerních hodinách. Existují publikace známých organizací jako je Guide Michelin, kde jsou restaurace hodnoceny podle kvality pokrmů a obsluhy, cen či atmosféry.
Reklama