Zavřít
Struhadlo

Struhadlo

Nejnovější články na Seznamu na téma Struhadlo
  • BydlímeÚtulně

    Ostré struhadlo do 5 minut: Místo brusného pilníku zaúřaduje alobal

    Před 6 dny
    Na tupém struhadle toho moc nenastrouháte. Taková práce trvá dlouho a výsledkem často bývá spíš drť různých tvarů. Takto však můžete tupé struhadlo opět nabrousit.
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Famózní brokolicová polévka s čedarem. Pochutnáte si a budete ji chtít vařit pořád

    Před 10 dny
    Brokolicová polévka s čedarem skvěle chutná a příprava je jednoduchá. Na vynikající brokolicovou polévku podle tohoto receptu budete potřebovat: brokolice 500 g, čedar 200 g, cibule 1 ks, mrkev 2 ks, máslo 30 g, česnek 2 stroužky, hladká mouka 2 lžíce, vývar 1 l, plnotučné mléko 0,5 l, paprika ½ lžičky, muškátový oříšek, pepř a sůl 1 až 2 lžičky.
     Komentáře
  • Living

    Ozdobte byt kuchyňským náčiním. Jak?

    Před 1 měsícem
    Při úklidu chalupy či babiččiny kuchyně možná narazíte na nějaké harampádí. Staré cedníky, struhadla či metličky kdysi pomáhaly vykouzlit lahodné pochoutky, jejich současný stav jim ale nedovolí v kuchyni nadále sloužit. A přesto vám dokážou udělat v interiéru radost.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Čistit struhadlo je jednou z nejnáročnějších výzev v domácnosti. Místo čisticího prostředku je možné použít citron

    Před 1 měsícem
    Mytí a údržba některého kuchyňského nářadí může být noční můrou. Jedním z takových kousků je i struhadlo na sýr. S tímto problémem pomůže tento trik.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jablečná náplň do buchet a na štrúdl do sklenic: Budete ji mít po ruce celý rok

    Před 1 měsícem
    Pokud patříte mezi milovníky jablečných dezertů, moc dobře víte, kolik práce je s loupáním a strouháním jablek pokaždé, když se rozhodnete vykouzlit nějaký jablečný závin nebo koláč. Tomu ale můžete zcela předejít. Zavařte si jablka do zásoby a práce vám při pečení půjde snadno od ruky.
     Komentáře
  • Adbz

    Struhadlo bude znovu ostré jako břitva: Nabrousit se dá obyčejným hrnkem i brusným papírem

    Před 2 měsíci
    Už nikdy nebudete muset kupovat nové struhadlo. Díky tomuto jednoduchému triku si naostříte své struhadlo sami a budete ho mít navždy.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Jednoduchá pomazánka za babku - neodolatelná hermelínová se šunkou

    Před 2 měsíci
    Pomazánek je nepřeberné množství, ale tato je skuečně chutná a přitom velice jednoduchá. Naše hermelínová pomazánka potěší zároveň vaši peněženku, protože vyjde o mnoho levněji než v krámě. Recept na konci pořadu.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Struhadlo je natolik běžnou výbavou kuchyně, že nad funkcí 4. strany už neuvažujeme. Její přednosti však usnadní vaření

    Před 2 měsíci
    Struhadlo patří mezi nejužitečnější nástroje celé kuchyně, po nichž při vaření saháme téměř neustále. I tak je ale vybaveno funkcemi, které mnoho lidí stále nezná.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Hospodská klasika: zelný salát s koprem se hodí ke svačince i masu

    Před 2 měsíci
    Zelný salát je nejen zdraví, ale také rychlý a levný. Hodí se nejen k obědu a grilovanému masu, ale také jako chutná svačinka. Tento salát navíc není kyselý ani pálivý, a proto je vhodný i pro děti. Recept je na konci pořadu.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    V případě, že struhadlo přestane plnit svou funkci, je na čase ho nabrousit. O vše se postará hřebík nebo alobal

    Před 4 měsíci
    Asi těžko bychom našli českou domácnost, ve které není struhadlo. Sýr na špagety, zelenina do polévky, brambory na bramborák – všude je struhadlo potřeba. Časem se ale i kvalitní kousek otupí.
     Komentáře
  • Adbz

    Vše má své využití, i staré rezavé struhadlo. Lze ho snadno proměnit na praktické a působivé designové kousky do domácnosti

    Před 4 měsíci
    Když popustíte uzdu fantazie, můžete z těch nejobyčejnějších kuchyňských pomocníků kreativně vytvořit netradiční dekorace. Budou zajímavé a zároveň funkční.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Výtečná pomazánka à la - jednodušeji už to nejde

    Před 4 měsíci
    Češi milují pomazánky, protože je mohou využít k snídani, svačině i večeři. Navíc se tím dá pohostit i nečekaná návštěva. Naštěstí naše kuchyně nabízí mnoho pomazánek a jednou z nejoblíbenějších je alá krab. Recept je na konci pořadu.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Broušení tupého struhadla z pohodlí domova: Za 30 sekund to zvládne úplně každý, potřeba bude jen obyčejný hrnek

    Před 4 měsíci
    Tupé struhadlo ještě nemusí být na odpis. S trochou šikovnosti mu ještě dokážete vrátit bývalou slávu a ostrost.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Klasika z české kuchyně: Chutné bramborové knedlíky plněné uzeným masem

    Před 4 měsíci
    Plněné bramborové knedlíky jsou koncentrovanou českou kuchyní, protože tam je uzené, brambory a zelí. My jsme však do uzeného masa přidali oproti tradičnímu receptu dvě ingredience, které chuť uzeného vylepší a zdůrazní. Recept je na konci pořadu.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Geniálně jednoduchý způsob čištění struhadla. Už žádné trápení a strach o prsty

    Před 6 měsíci
    Čistit struhadlo na sýr je boj. Těchto 5 šikovných triků vám ale snadno pomůže odmastit a zbavit se krusty vašeho struhadla, a to tak bude zase krásně čisté.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Perla mezi pomazánkami. Vyzkoušejte nivovou pochoutku

    Před 6 měsíci
    Pomazánky jsou ideální záležitostí k snídani, svačince či večeři. Nabízíme vám proto recept na další chutnou pomazánku, kterou i můžete rozšířit svůj obvyklý repertoár. Jak je naším zvykem, je jednoduchá, levná a rychlá.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Jednoduchý dezert ze dvou surovin. Lokše s povidly a zakysanou smetanou

    Před 6 měsíci
    Lokše jsou prastarý slovenský pokrm, který je extrémně jednoduchý na přípravu, ale který se hojně ve slovenské kuchyni využívá. Lokše můžete servírovat nejen na sladko, ale i na slano místo klasických knedlíků.
     Komentáře
  • iReceptář

    Geniální triky našich babiček, jak zachránit oschlý sýr: Uměly ho vzkřísit

    Před 6 měsíci
    Češi jsou milovníci sýrů, není tedy divu, že jich máme většinou doma několik. Občas je tudíž ani nestihneme spotřebovat dřív, než oschnou. Pojďte se podívat na triky našich babiček, které si uměly poradit, aby byl i po několika dnech sýr čerstvý, lahodný a voňavý.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Tupé struhadlo za žádnou cenu nevyhazujte. Nabrousit ho je snadné. Stačí k tomu čokoláda

    Před 6 měsíci
    Struhadlo je nedílnou součástí kuchyně. Jeho použití je asi všem dobře známé, avšak aby dobře fungovalo, je třeba ho mít stále nabroušené. Poradíme, jak na to.
     Komentáře
  • iReceptář

    Cuketová bábovka se skořicí. Daleko jemnější, dietnější a chutnější než běžná

    Před 7 měsíci
    Cuketová sezona stále ještě není u konce, proto se další recept s touto zeleninou hodí. Dneska to bude recept na cuketovou bábovku se skořicí, která je svou chutí naprosto výjimečná!
     Komentáře
  • Jímeto

    Při strouhání sýra se často chybuje. Přitom stačí trochu jinak chytit struhadlo

    Před 7 měsíci
    Sýry patří k nejoblíbenějším potravinám na světě. Existuje mnoho různých druhů sýrů, od měkkých po tvrdé, s kůrkou nebo bez ní a v prodeji jsou doslova tisíce druhů.
     Komentáře
  • iReceptář

    Cuketové zelí je hotové bleskem a jeho fantastická chuť vás nadchne

    Před 8 měsíci
    Cuketa se výborně hodí pro přípravu mnoha pokrmů. Za zmínku rozhodně stojí i cuketové zelí. Jak jej připravit, aby se nerozvařilo v kaši? Pochutnejte si na rychlé a chutné příloze, kterou zvládnete připravit za pár minut.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak dokonale osmažit cibulku dozlatova, aby byla krásně křupavá: Trik s moukou

    Před 8 měsíci
    Cibule je lék a základ veškerého vaření, který má mnoho podob. Bez cibule jsou některé pokrmy naprosto nemyslitelné! Naučte se smažit cibulku křupavou a lahodnou, která se stane pomyslnou třešinkou na dortu vašich oblíbených jídel. Příprava smažené zlatavé cibulky je snadná, přesto mnozí neznají správný postup.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Objevte kouzlo Řecka a připravte si pravé tzatziki. Dresing zabere pár minut

    Před 9 měsíci
    Jestli je jedna chuť, která neodmyslitelně patří k Řecku, tak je to právě Tzatziky. Jde přitom o velice jednoduchý a chutný dresing, který si bez problémů zvládnete udělat i vy doma a zabere jen pár minut.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Klasika ze stánku: křupavé langoše, které neplavaly v oleji

    Před 9 měsíci
    Langoše jsou tradiční plážové jídle ze stánku, které miluje snad každý. My jsme oproti klasické verzi, ze které kape připálený olej zvolili variantu, která olej ani nepotká a přesto jsou výborné a křupavé. Recept najdete ve videu.
     Komentáře
  • Magazín Plus

    Seznam věcí, které nesmí do myčky, neboť dochází k jejich nevratnému poškození. U některých byste to asi nečekali

    Před 10 měsíci
    Myčka je nenahraditelným domácím pomocníkem, který šetří čas, ruce, a dokonce i peníze za spotřebu vody. Obzvlášť po velkém rodinném obědě do ní dáme vše, co nám přijde pod ruku.
     Komentáře
  • Vaříme s Kubíčkem

    Vynikající pomazánka z tofu, která vás ohromí

    Před 10 měsíci
    Pomazánku z tofu si jistě zamilujete. Vypadá jako vajíčková pomazánka, ale není to vajíčková pomazánka. Je o malinko lepší. Na lahodnou pomazánku z tofu budete potřebovat následující suroviny: tofu 200 g, lučina 60 g, majolka 1 lžíce, plnotučná hořčice ½ lžičky, (cibule ½ malé), kurkuma zarovnaná lžička, černá sůl a pepř. Připravit ji zvládne i začátečník. Dobrou chuť.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Celý život jste se při strouhání sýru trápili zbytečně. Postupujte jako zkušené kuchařky

    Před 10 měsíci
    Sýr využívá mnoho lidí na různá jídla. Můžete ho najít na pizze, špagetách, zapečených těstovinách a několika dalších pokrmech. Těmito triky si urychlíte jeho strouhání.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak vyčistit struhadlo dokonale, rychle a bez námahy: Pomůže jedlá soda a citron

    Před 10 měsíci
    Znáte to sami. Nastrouhali jste sýr, citronovou kůru či zeleninu a poté je potřeba struhadlo dokonale vyčistit. Mnohdy to nejde úplně dobře a zbytky surovin v otvorech ulpívají. Jak struhadlo perfektně vyčistit?
     Komentáře
  • TopRecepty

    Velký přehled struhadel: Kolik stojí to na hranolky, kolik elektrické a co zvládne struhadlo multifunkční

    Před 11 měsíci
    Bez struhadla se v kuchyni neobejdete. Je nepostradatelným pomocníkem při přípravě okurkového nebo mrkvového salátu. Strouháme na něm ale i sýr, cibuli, brambory nebo třeba zázvor. Někdo si vystačí s klasickým čtyřhranným modelem, ale určitě je lepší si pořídit speciální druhy, které vám usnadní práci. Přečtěte si, které to jsou.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Díky michelinskému triku již nikdy nebudete bojovat se špinavým struhadlem na sýr. Vyčistíte ho naprosto jednoduše

    Před 11 měsíci
    Struhadlo je skvělá domácí pomůcka, ovšem jen do doby, než ho musíte po použití vyčistit. Díky tomuto triku to však pro vás bude hračka.
     Komentáře
  • Adbz

    Hospodyňky z celého světa teď balí struhadlo do igelitového sáčku. Trik, který šetří drahocenný čas, nehty i peníze

    Před 11 měsíci
    Jednoduché řešení spousty problémů se struhadlem a úkonů s ním spojených. Stačí naprosto banální věc, kterou máte určitě doma.
     Komentáře
  • iReceptář

    Triky profesionálů, aby byla velikonoční nádivka krásně nadýchaná

    Před 11 měsíci
    Nejen sladké patří k Velikonocům. Také typicky česká velikonoční nádivka je ozdobou svátečního stolu. Voní, chutná a každoroční jarní svátky si bez ní umí představit málokdo. Upečte si velikonoční nádivku, tak jak ji připravují profíci.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak snadno roztírat máslo hned po vyndání z lednice? Chytrý trik s olejem

    Před 11 měsíci
    Zná to snad každý z nás. Spěcháte a potřebujete rychle připravit snídani nebo svačinu dětem do školy. Máslo je však z lednice tak vychlazené, že ho není možné rychle rozetřít. Jak si poradit?
     Komentáře
  • iReceptář

    Tyto triky šéfkuchaře vám usnadní strouhání sýru

    Před 1 rokem
    Strouhání sýru není v kuchyni moc oblíbenou činností, nadělá se při tom nepořádek a sýr máte nakonec skoro všude. Existuje ale fígl, který vám strouhání sýru vcelku příjemně usnadní.
     Komentáře
  • iReceptář

    Vyrobte si účinnější prací gel než z obchodu. Jedlá soda a levné tekuté mýdlo

    Před 1 rokem
    Chcete prát „zdravěji"? Zhotovte si vlastní prací gel. Výroba vám zabere jen pár minut a jeho účinek vás mile překvapí. Nejenže uspoříte v domácím rozpočtu nějakou tu korunu, ale budete maximálně šetrní k životnímu prostředí. Základem je jedlá nebo krystalická soda a mýdlo.
     Komentáře
  • iReceptář

    Existuje osm způsobů, jak rychle změknout máslo. Kolik z nich znáte?

    Před 1 rokem
    Někdy se rozhodneme péct na poslední chvíli, jindy zkrátka zapomeneme a máslo odpočívá v lednici. Způsobů, jak ho rychle nechat změknout, je naštěstí celá řada.
     Komentáře
  • iReceptář

    Vláčný mrkvový dort: rychlý a fantastický. Takhle ho pekly naše babičky

    Před 1 rokem
    Mrkvový dort patří dnes už ke klasice, i když za našeho dětství ho babičky pekly jen zřídkakdy. Jedná se o zdravou a šťavnatou pochoutku, která plnohodnotně nahradí těžké a krémové dorty. Klasický „mrkváč“ je skutečnou lahůdkou. A přitom není nic těžkého si ho doma upéct. Najde uplatnění nejen jako moučník, ale klidně i jako snídaně.
     Komentáře
  • Adbz

    Struhadlo ostré jako břitva: Postačí kousek alobalu nebo šroubovák. Už nemusíte neustále kupovat nové

    Před 1 rokem
    Abyste udrželi kuchyňské struhadlo neustále ostré a připravené pro přípravu dalších pokrmů, nemusíte utrácet peníze za nové. Jednoduše si naostřete to staré.
     Komentáře
  • Chalupáři Zahrádkáři

    Strouhání sýra bez zbytečně ulepeného struhadla — šéfkuchař řekl, jak na to

    Před 1 rokem
    Existuje celá řada nutných kuchařských počinů, které nám dokážou vaření pořádně znepříjemnit. Pokud nemáte rádi lepení sýra na struhadlo, zbavte se ho trikem.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak použít starou plechovku místo struhadla. Úžasný a velmi jednoduchý nápad

    Před 1 rokem
    Pokud jste kreativní a baví vás vyrábět různé věci do domácnosti, pak právě struhadlo z plechovky by mohlo pro vás být novou výzvou. Není to nic složitého, ale chce to trpělivost i šikovnost. Pěkné struhadlo pobaví jako funkční dárek a potěší třeba jiného kutila.
     Komentáře
  • iReceptář

    Obrácené řízky podle Zdeňka Trošky. Režisérův nejlepší recept

    Před 1 rokem
    Známý český režisér Zdeněk Troška má slabost pro dobré jídlo. Vyzkoušejte společně s námi jeho originální recept na řízky. Připravují se ovšem obráceně, a navíc se zapékají s brambory!
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak udělat perfektní domácí polévkové nudle jako od maminky

    Před 1 rokem
    Polévkové nudle patří nejen do „hodobóžové", ale i do všednodenní polévky. Není to žádná věda (jen trochu dřina), a protože se dají skladovat třeba v zavařovačce, můžete si je o nějakém klidném víkendu nadělat do zásoby.
     Komentáře
  • Zdraví na talíři

    Lehký a křupavý salát Coleslaw, který s přehledem připravíte za pár minut

    Před 1 rokem
    Coleslaw je zelný salát, který si svou jednoduchostí a skvělou chutí získal prakticky celý svět. Jedná se navíc o velice univerzální záležitost, protože si ho můžete vzít jako dobrou svačinku, nebo ho použít jako přílohu k masu.
     Komentáře
  • iReceptář

    Trik, jak rychle a snadno rozetřít ztuhlé máslo z lednice na chleba

    Před 1 rokem
    Patříte mezi milovníky čerstvého chleba? Není divu! Jeho vůně je prostě omamující a nikdy neomrzí. Stačí pak už jen vyndat máslo z lednice a vyrobit si jednoduchou klasickou pochoutku, kterou si můžete dochutit ledasčím. Bylinkami, marmeládou nebo jen zlehka posolit. Jediné, co vás může zbrzdit před vychutnáním si této dobroty, je ztuhlé máslo. Jak na tuto situaci chytře vyzrát, aby se dalo během chvilky rozetřít? Máme pro vás pár skvělých tipů!
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak nabrousit struhadlo pomocí hřebíku a alobalu. Trik, na který byste nepřišli.

    Před 1 rokem
    Struhadlo je v kuchyni nezbytným pomocníkem. Samozřejmě lze jej částečně nahradit jinými pomůckami, ale obyčejné ostré struhadlo je prostě vždycky dobré mít po ruce. Víte, že struhadlo lze nabrousit i doma? Jde to pomalu, ale funguje to.
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak nakrájet cibuli úplně najemno: Správný postup, který vám ušetří trápení

    Před 1 rokem
    Krájení cibule má svá úskalí a není divu, že stále hledáme zlepšováky a triky, jak si práci usnadnit. I když mnozí z nás mají spoustu struhadel a speciálních kráječů, někdy nezbývá, než se postavit cibuli tváří v tvář a prostě a jednoduše ji nakrájet. Víte, jak ji nakrájet opravdu najemno?
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak správně namazat máslo na chleba. Umíte to? Toto je správný postup

    Před 1 rokem
    I když jsou v současné době nesmírně populární snídaně v podobě müsli, ovesných kaší a míchaných vajíček, naprostou klasikou a velkou lahůdkou nadále zůstává čerstvý chléb jen tak namazaný máslem. Přestože se na první pohled může zdát mazání másla na chleba jako banální úkol, který s trochou neohrabanosti hravě zvládne i šestileté dítě, realita může být poněkud jiná. Hlavně pak v případě, kdy máslo zrovna vyndáte z chladničky a práce s ním je dost obtížná. Jak si v takové situaci poradit a jak máslo správně rozetřít?
     Komentáře
  • iReceptář

    Největší chyby při pečení vánočního cukroví. Dopouštíme se jich skoro všichni

    Před 1 rokem
    Nemusíte být zrovna ostřílení cukráři, abyste upekli dokonalé vánoční cukroví, které o svátcích ohromí nejen vaše přátele a rodinu, ale třeba i sousedy a kolegy v práci. Klíčem k úspěchu je pečlivá příprava a správné postupy. Je vždy lepší vyvarovat se nechtěných chyb.
     Komentáře
  • iReceptář

    Struhadlo nejde pořádně vyčistit? Nejjednodušší je obyčejný citron

    Před 1 rokem
    Struhadlo je jednou z pomůcek v kuchyni, která se hůř čistí. Samozřejmě, že to jde vždycky nějak zvládnout, ale i na čištění struhadla si lidé našli svoje triky a tipy. Znáte je?
     Komentáře
  • Vychytávky Ládi Hrušky - Prima Pauza

    Jednoduchý fígl k nastrouhání sýru

    Před 1 rokem
    Servírujeme jednotlivé recepty a vychytávky Ládi Hrušky i nápady jeho zapálených fanoušků. Na Prima Pauze zjistíte v pár minutách, čím si osladit, zpříjemnit nebo usnadnit život. Plnou nálož vychytávek, najdete na iprima.cz
     Komentáře
  • Badatelé

    Prokletá místa: Hrad, kam si umrlec došel pro své plíce

    Před 1 rokem
    Mluví se o něm jako o nejstrašidelnějším hradu u nás. Skutečnost je ale trochu horší. Děsivější než strašidla jsou vyprávění o tom, co všechno se na hradě stalo.
     Komentáře
  • iReceptář

    K čemu se používá čtvrtá strana struhadla? Většina lidí netuší a strouhá špatně

    Před 1 rokem
    Struhadlo máme doma v kuchyni všichni a hojně jej používáme. Využijí jej milovníci sýra, salátů, ale pomůže někdy i na nastrouhání voskovek pro děti. Má široké uplatnění a asi nikoho z nás nenapadlo přemýšlet nad tím, jestli jej používáme dobře. Víte ale, jak správně používat čtvrtou stranu struhadla?
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak nabrousit tupé struhadlo. Nejjednodušší je trik s alobalem a hřebíkem

    Před 1 rokem
    Struhadlo nechybí v žádné domácnosti. Díky němu si nastrouháte sýr na špagety, zeleninu do polévky, brambory na bramboráky nebo ovoce pro děti. Časem se ale i kvalitní kovová pomůcka otupí. Struhadlo v tu chvíli nemusíte vyhazovat, jde totiž lehce nabrousit.
     Komentáře
  • LepšíJá

    Použijte sílu přírody. Chytré způsoby, jak využít sílu citrónu v domácnosti

    Před 2 roky
    Citróny mají překvapivě silnou čisticí sílu. Kyselina citrónová mění šťávu na čisticí prostředek, který efektivně odstraňuje různé druhy skvrn. Až tedy příště budete muset umýt sprchové dveře nebo prkénko na krájení, nekupujte předražené mycí prostředky, ale vyberte si obyčejný citrón.
     Komentáře
  • inStory

    Tupé struhadlo nemusíte vyhodit, dá se nabrousit pomocí hřebíku, alobalu nebo smirku

    Před 2 roky
    Nastrouhat zeleninu, ořechy nebo sýry na tupém struhadle je velmi namáhavé, ale i časově náročné. Při takové práci se snadno poraníte.
     Komentáře
  • BydlímeÚtulně

    Tupé struhadlo nevyhazujte, můžete jej snadno nabrousit pomocí běžně dostupných věcí

    Před 2 roky
    Struhadlo je často používaným pomocníkem v kuchyni. Lze jej použít na strouhání ovoce, zeleniny, sýra, tvrdého chleba na strouhanku a další potraviny. Je tedy více než jasné, že se s postupem času ztupí. Tupé struhadlo však nemusí končit ve smetí. Dejte mu ještě další šanci a zkuste jej nabrousit.
     Komentáře
  • inStory

    Tupé struhadlo můžete snadno nabrousit hned několika způsoby

    Před 2 roky
    Struhadlo nesmí chybět v žádné domácnosti. Jde o nepostradatelnou pomůcku v kuchyni. Můžete s ním nastrouhat ovoce, zeleninu, sýry a další potraviny. Při častém používání se struhadlo může poměrně rychle otupit. Jak ho nabrousit?
     Komentáře
  • iReceptář

    Jak nabrousit tupé struhadlo pomocí hřebíku nebo alobalu

    Před 2 roky
    Vaříte rádi, ale příprava surovin vás otravuje? Nastrouhat zeleninu, sýry či ořechy na tupém struhadle je nejen namáhavé, ale i časově náročné. Navíc se při takové práci velmi snadno poraníte. Vyzkoušejte chytré triky pro broušení struhadla a strouhání půjde zase jako po másle.
     Komentáře
  • LepšíJá

    Čištění struhadla s pomocí jednoduchého přírodního triku

    Před 2 roky
    Existuje vůbec někdo, kdo by neměl rád těstoviny řádně zasypané strouhaným sýrem? Nebo rizoto, pizzu či zapečené brambory? Tahle jídla bez sýra prostě nejsou to, co by měla být.
     Komentáře
Reklama