Domácí strouhaný křen – chutnější než kupovaný!
Před 5 dnyUdělejte si doma poctivý strouhaný křen, který má opravdu říz a skvělou chuť. Stačí křen nastrouhat, dochutit, a pak uložit do mrazáku – díky tomu si zachová svou svěžest i vůni. Domácí křen je perfektní k uzenému masu, do omáček nebo třeba na chlebíčky. Navíc přesně víte, co v něm je – žádné konzervanty ani zbytečné přísady. Vyzkoušejte tenhle jednoduchý recept a už nikdy nebudete chtít kupovaný! 💪🌶️Zdravá celerová pomazánka, která překvapí i ty, co celer nemají rádi!
Před 8 dnyVyzkoušej tuhle lehkou a zdravou celerovou pomazánku, která skvěle chutná i těm, co běžně celer nemusí. Je plná chuti, bílkovin a hotová za pár minut – ideální na svačinu, snídani nebo lehkou večeři. Stačí pár běžných surovin a vytvoříš lahodný dip nebo pomazánku na pečivo. Uvidíš, že celer může být opravdu skvělý – svěží, jemný a překvapivě chutný! Dej like 👍, odběr 🔔 a napiš do komentářů, jak ti pomazánka chutnala!Proč dát kousky citronu za dveře a jak efektivně využít starý citron
Před 17 dnyV dnešní době se řada domácností přiklání k šetrnějšímu stylu úklidu. Tímto způsobem šetříte nejen životní prostředí, ale také svou peněženku. Přírodní ingredience jsou levnější a mnohdy účinnější.Nejlepší salát z červené řepy, jaký jste kdy jedli!
Před 26 dnyObjevte recept na nejlepší salát z červené řepy, jaký jste kdy jedli! Tento jednoduchý a zdravý salát kombinuje sladkost červené řepy s pikantním křenem a osvěžujícím citronem, takže je ideální jako příloha nebo lehký oběd. Připravíte ho rychle, a navíc si můžete salát připravit dopředu – chutě se krásně propojí a výsledkem je barevný a chutný pokrm, který potěší oči i chuťové pohárky.Oblíbené chlupaté knedlíky připravíte snadno a pak už stačí jen cibule, kousek slaniny a zelí
Před 1 měsícemChlupaté se nazývají kvůli nitkám strouhaných brambor, které z nich trčí podobně jako chlupy. Oblíbenou přílohu připravíte snadno podle našeho receptu a pak už stačí jen cibule, kousek slaniny a zelí a můžete podávat. Čím hrubší mouku použijete, tím nadýchanější knedlíky budou.Zjevila se vám za dveřmi nečekaná návštěva? Pohostit ji můžete těmihle zapečenými chlebíčky
Před 2 měsíciZapečené chlebíčky Co budeme potřebovat… 100 g šunky 50 g suchého salámu 150 g sýra (gouda, eidam) – měla jsem eidam 45 % 1 vejce 2 lžíce zakysané smetany 1 lžíce sladké chilli omáčky 4 cherry rajčátka (můžete použít i sušené rajčata) 2 jarní cibulky Sůl, pepř, pečivo – bageta, veka, rohlík…. Pečeme - klasická trouba 200 °C – 10 minut Podáváme teplé.Křupavé bramboráky dokazují, jak z jednoduchých surovin připravit dokonalost
Před 2 měsíciBramboráky jsou zázrak doslova z ničeho. Stačí vám prosté struhadlo nebo robot, trocha cviku a slibujeme, že budete za hvězdu. Bramboráky jsou fajn jako příloha k masu i hlavní jídlo, doplněné o kysané zelí, uzené nebo houbovou smaženici.Cuketa na zvláčnění, citron na osvěžení. Tahle maková buchta vás nadchne
Před 3 měsíciTenhle cuketovo-makový koláč je důkazem, že cuketa do sladkého prostě patří! Díky ní je krásně vláčný, mák mu dodá jemnou oříškovou chuť a citronová poleva se postará o svěží tečku. Ideální letní moučník, který si zamiluje celá rodina. Forma - 30 x 20 cm Ingredience 200 g hladké mouky 6 g prášek do pečiva 30 g mák celý špetka soli 2 vejce 120 g cukru 80 g oleje 200 g nastrouhané cukety Pečeme na program horký vzduch 160 °C - 25 minut. Poleva 60 g moučkového cukru 10 g citronové šťávy Ozdoba sušené jahody a mandle DŮLEŽITÉ! Pokud se vám video líbilo, můžete se jednoduše podílet na vývoji kanálu! ► Sdílejte toto video s přáteli na sociálních sítích! ► Ohodnoťte video! 👍 Velice důležité pro doporučování videa ostatním! ► Napište komentář nebo alespoň smajlíka! ► Odebírejte kanál! ► Děkuji a měte se krásně 🙋♀️Záchrana tupého struhadla: K další práci bude připravené do pěti minut
Před 3 měsíciZáchrana tupého struhadla: K další práci bude připravené do pěti minut. Když struhadlo začne stávkovat, nemusí to být tak velký problém, jak si možná myslíte. V redakci jsme zjistili, že i ten nejlepší kus kuchyňského náčiní má svou životnost, ovšem s trochou šikovnosti se s tím stále ještě dá něco dělat.Žádné krouhání a překvapivý zvrat. Tenhle letní coleslaw zmizí do několika minut
Před 4 měsíci🎬 Myslíš, že coleslaw je jen nastrouhané zelí s majonézou? Tak to tě čeká šok. V tomhle videu ti ukážu, proč většina lidí dělá tuhle klasiku špatně a co stačí změnit, aby se z toho stala bomba, kterou ti budou krást i z lednice. Žádná nuda, žádná vodová kaše. Jen chuťová exploze, co tě donutí přehodnotit celý svůj přístup ke salátům. Připraven(a)? Po tomhle už coleslaw nikdy nebude jako dřív.Francouzské brambory podle Pohlreicha – poctivá klasika podle pana šéfkuchaře
Před 5 měsíciVrstvené francouzské brambory se připravují gratinováním (francouzské brambory se nazývají „gratin dauphinois“), což je pro většinu z nás známá kulinářská technika zapékání jídla s cílem vytvořit na povrchu zlatavou krustu, kůrku. Proto se pokrm nazývá také jako gratinované brambory. Receptem na francouzské brambory jsme se inspirovali u šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.Nejlepší česneková pomazánka? Přidej olivy a uvidíš ten rozdíl
Před 9 měsíciČesneková pomazánka je klasikou, kterou milujeme pro její výraznou chuť a krémovou konzistenci. Ale co kdybychom ji posunuli na úplně novou úroveň? Tajná ingredience, která ji promění v gurmánský zážitek, jsou olivy! Přidají jemnou slanost, lehkou pikantnost a skvěle se doplní s česnekovým základem. Výsledek? Dokonale vyvážená pomazánka, která nadchne každého – ať už na chlebíčkách, jednohubkách nebo jen tak s křupavou bagetou. Vyzkoušej tento jednoduchý trik a uvidíš, že česnekovka už nikdy nebude stejná! Recept na konci pořadu.Tupé struhadlo lze snadno naostřit bez větší námahy. Účinně pomůže obyčejný alobal
Před 1 rokemRozlučte se s kašovitou zeleninou a přivítejte křupavou, jemně nastrouhanou dokonalost. Postará se o to kousek alobalu.Asi nejlepší salát k čemukoliv. Jednoduchý a levný Coleslaw
Před 1 rokemV dnešním videu si ukážeme, jak připravit oblíbený Coleslaw – svěží a křupavý zelný salát, který je perfektním doplňkem k mnoha pokrmům, zejména grilovaným masům, hamburgerům nebo sendvičům. Tento jednoduchý a rychlý recept vás nadchne svou chutí i univerzálností. Recept naleznete na konci pořadu.Křupavý zelný salát Coleslaw za pár minut!
Před 1 rokemRychlý a jednoduchý recept na křupavý zelný salát Coleslaw, který se skvěle hodí k grilování, burgerům nebo jen tak jako svěží příloha.Pichlavá strana struhadla a její využití: Je skvělá pro výrobu pyré
Před 1 rokemPichlavá strana struhadla vám může pomoci s celou řadou kulinářských úkonů. Hodí se třeba pro přípravu čerstvých pyré.Domácí bramboráčky snadno a rychle
Před 1 rokemBramboráky miluji. Vynikající jsou samotné, ale bramboráčky můžete servírovat jako přílohou. Přílohové bramboráčky podle tohoto klasického receptu jsou vynikající.Upečte si s Láďou vláčné jablečné řezy
Před 1 rokemServírujeme jednotlivé recepty a vychytávky Ládi Hrušky i nápady jeho zapálených fanoušků. Plnou nálož vychytávek, najdete na primaplus.czŠunková pomazánka je nejlepší svačinkou za babku
Před 1 rokemNejpopulárnější pomazánky jsou česneková a sýrová. To se ale občas člověku přejí. Někdy je zapotřebí změnit trochu repertoár, a proto přinášíme tuto výtečnou a jednoduchou pomazánku, která je navíc levná a chutná. Vyzkoušejte naši šunkovou pomazánku. Recept je na konci pořadu.Tupé kuchyňské struhadlo není nutné vyhazovat. Naostřit ho lze svépomocí obyčejným hřebíkem nebo alobalem
Před 1 rokemNaučte se jednoduché triky na nabroušení starého tupého struhadla, které vám ušetří čas i energii při přípravě surovin. Zároveň se dozvíte tipy na prodloužení životnosti struhadla a kreativní využití i po jeho ztupení.Jednoduchá mrkvová pomazánka je výborná ke svačince i na jednohubky
Před 1 rokemPomazánky jsou velice populární, protože dokáží oživit náš stereotypní jídelníček. Málokdo si chce ke svačině vzít chleba s máslem. Zde právě přicházejí pomazánky. Tato pomazánka je nadprůměrně jednoduchá, rychlá a hlavně levná. Zvládne ji udělat každý a rozhodně je zdravější než obyčejné máslo. Recept na konci pořadu.Chlupaté knedlíky s uzeným zblajznete na posezení
Před 1 rokemChlupaté knedlíky s uzeným masem a zelím jsou snad samotnou definicí češství. Jak je již naším zvykem, tak neděláme recept plný sádla a mastnoty. Jsou nadýchané, vláčné a zároveň jich můžete sníst, kolik chcete. Recept na konci pořaduJáhelník. Skvělá zdravá snídaně nebo svačina
Před 1 rokemJáhelník: 240g jáhel, 100g rozinek, 200g vody, 530g rostlinného mléka, 50ml oleje, skořice, cca, 3 větší jablka 🌿Zapékací misku vymažeme olejem. Jáhly spaříme horkou vodou, já je dám na chvíli do misky zaliji vařící vodou a nechám zhruba 5 minut odstát, potom vodu sliji, jáhly se tím zbaví hořkosti. 🌿Jáhly dáme do zapékací misky společně s rozinkami, nebo jiným sušeným ovocem, vodou, rostlinným mlékem, olejem a skořicí. Pořádně promícháme. 🌿Jablka nastrouháme na hrubém struhadle a poklademe jimi povrch jáhelníku. 🌿Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů hodinu až hodinu a půl, jakmile se všechna tekutina vstřebá je jehelník hotov. Necháme jej vychladnout, aby lépe držel při sobě.Nejlepší řízek na světě je ten holandský
Před 1 rokemKukni na holandský řízek se salátkem připravený s láskou od Heřmana Gazdy. Sdílej toto video ostatním než ho smažou! Zduř.Krájení petržele usnadní struhadlo „na hrubo“. Stačí stonek protáhnout jednou z děr
Před 2 rokyVyzkoušejte také tento jednoduchý trik a usnadněte si krájení listové petržele. Budete potřebovat jen nabroušené struhadlo a za pár minut budete mít hotovo.Citronová šťáva funguje účinně jako přírodní bělidlo
Před 2 rokyV dnešní době, kdy se mnoho lidí snaží snížit používání chemických látek v domácnosti a hledá ekologičtější alternativy, nabízí citronová šťáva jako přírodní bělidlo ideální řešení. Tento citrónový zázrak nejenže pomáhá zbavit tkaniny nežádoucích skvrn a vybělit je, ale také je šetrný k životnímu prostředí a vaší peněžence. Podívejme se, jak můžete krok za krokem využít citronovou šťávu jako efektivní přírodní bělidlo.Proč provrtat víčko zavařovací sklenice: Domácí efektivní struhadlo
Před 2 rokyDocela obyčejná zavařovací sklenice může mít i víc než jedno využití – pokud provrtáte víčko, získáte opravdu perfektní struhadlo.K čemu je vlastně pichlavá strana struhadla: Hospodyňky ji používají při výrobě pyré
Před 2 rokyČtvrtou stranu struhadla používá jen málokdo, přesto vám může být velkým pomocníkem. Zjistěte, jak jej co nejlépe využít, a usnadněte si spoustu práce v kuchyni.Struhadlo má schopnosti si poradit s ledasčím. Nebojí se ani například masa a ovoce
Před 2 rokyRozšiřte své kuchařské dovednosti se čtyřmi stranami kuchyňského struhadla. Od hrubého strouhání po jemné krájení – objevte jeho nečekané možnosti.Funkci čtvrté strany struhadla zná jen málokdo. Ulehčí přitom práci se strouháním citronové kůry i sýra
Před 2 rokyStruhadlo patří mezi oblíbené kuchyňské nástroje. Pomocí něj snadno a rychle nastrouháte mnoho druhů potravin. Jen málokdo však využívá i jeho čtvrtou stranu.Jako od babičky: Krok za krokem k dokonalým meruňkovým knedlíkům
Před 2 rokyMeruňkové knedlíky z bramborovo tvarohového těsta jsou lahodnou pochoutkou, kterou milují jak malí, tak velcí. Toto tradiční české jídlo je plné sladkého překvapení - na první pohled jednoduché, ale skrývající v sobě úžasnou kombinaci chuti. Tvarohové těsto dodává knedlíkům jemnost a nadýchanost, zatímco brambory zajišťují jejich sytost a lehkou výraznou chuť. Na vrcholu každého knedlíku se nachází sladké meruňky, které při pečení uvolňují své šťavnaté aroma a vytvářejí nádherně sladkou omáčku. Po posypání nastrouhaným tvarohem nabízejí meruňkové knedlíky nezapomenutelný zážitek plný harmonie chutí. Takovýto domácí pochoutkový pokrm je nejen chutným exkurzem do české kuchyně, ale i lákavým spojením tradice s kreativitou. V každém soustu získáte ten nejlepší výsledek - hřejivou nostalgií, nádech exotiky a sladkou radost z vytvoření něčeho jedinečného. Recept je na konci pořaduTupé struhadlo bude za 1 minutu ostré jako břitva: Stačí použít brusný papír a vodu
Před 2 rokyDíky tomuto jednoduchému triku bude vaše tupé struhadlo za 1 minutu opět jako nové. Stačí kousek brusného papíru a voda a budete moci strouhat všemožné potraviny jako dřív.Struhadlo se dá používat jinak a lépe. Díky natočení nic nespadne mimo misku a olej ulehčí práci
Před 2 rokyStrouhání sýra nepatří zrovna k nejoblíbenějším činnostem. Lepí se na struhadlo, ucpává otvory a jeho kousíčky padají všude možně, jen ne do misky. Zkuste struhadlo položit.Ultra jemná jahodová pomazánka. Zbytek dejte do mrazáku a máte zmrzlinu
Před 2 rokyJahody se většinou využívají jen na sladké moučníky. Zkuste ale připravit tuto jednoduchou pomazánku, kterou si zamilují nejen děti. Je jednoduchá a můžete si ji dát jen tak, na chleba nebo do mrazáku. Tím z ní vytvoříte zdravou jahodovou zmrzlinu. Recept je na konci pořadu.Když struhadlo prosí o chvilku pozornosti: Alobalové kuličky vrátí vyžadovanou ostrost
Před 2 rokyStruhadlo je nepostradatelným kuchyňským pomocníkem. Bohužel se však časem ztupí, a proto ho mnohé hospodyňky vyhodí a koupí si nové.Sáček na struhadle ušetří práci s mytím i samotným strouháním
Před 2 rokyTyto rostliny se pyšní nenahraditelnými účinky a nejvíce je lidé využívají proti nachlazení. Při strouhání však nastane problém. Většina drti zůstane na struhadle.Sýr se dá nastrouhat rychle a bez starostí i struhadla. Kdo na něm trvá, ulehčí si práci zmražením
Před 2 rokyStrouhání sýru není oblíbená činnost snad žádného kuchaře, ale některé jídlo se bez něj prostě neobejde. Zjistěte, jak si tuto činnost alespoň trochu ulehčit.Ostré struhadlo do 5 minut: Místo brusného pilníku zaúřaduje alobal
Před 2 rokyNa tupém struhadle toho moc nenastrouháte. Taková práce trvá dlouho a výsledkem často bývá spíš drť různých tvarů. Takto však můžete tupé struhadlo opět nabrousit.Famózní brokolicová polévka s čedarem. Pochutnáte si a budete ji chtít vařit pořád
Před 2 rokyBrokolicová polévka s čedarem skvěle chutná a příprava je jednoduchá. Na vynikající brokolicovou polévku podle tohoto receptu budete potřebovat: brokolice 500 g, čedar 200 g, cibule 1 ks, mrkev 2 ks, máslo 30 g, česnek 2 stroužky, hladká mouka 2 lžíce, vývar 1 l, plnotučné mléko 0,5 l, paprika ½ lžičky, muškátový oříšek, pepř a sůl 1 až 2 lžičky.Ozdobte byt kuchyňským náčiním. Jak?
Před 2 rokyPři úklidu chalupy či babiččiny kuchyně možná narazíte na nějaké harampádí. Staré cedníky, struhadla či metličky kdysi pomáhaly vykouzlit lahodné pochoutky, jejich současný stav jim ale nedovolí v kuchyni nadále sloužit. A přesto vám dokážou udělat v interiéru radost.Čistit struhadlo je jednou z nejnáročnějších výzev v domácnosti. Místo čisticího prostředku je možné použít citron
Před 2 rokyMytí a údržba některého kuchyňského nářadí může být noční můrou. Jedním z takových kousků je i struhadlo na sýr. S tímto problémem pomůže tento trik.Jablečná náplň do buchet a na štrúdl do sklenic: Budete ji mít po ruce celý rok
Před 2 rokyPokud patříte mezi milovníky jablečných dezertů, moc dobře víte, kolik práce je s loupáním a strouháním jablek pokaždé, když se rozhodnete vykouzlit nějaký jablečný závin nebo koláč. Tomu ale můžete zcela předejít. Zavařte si jablka do zásoby a práce vám při pečení půjde snadno od ruky.Struhadlo bude znovu ostré jako břitva: Nabrousit se dá obyčejným hrnkem i brusným papírem
Před 2 rokyUž nikdy nebudete muset kupovat nové struhadlo. Díky tomuto jednoduchému triku si naostříte své struhadlo sami a budete ho mít navždy.Jednoduchá pomazánka za babku - neodolatelná hermelínová se šunkou
Před 2 rokyPomazánek je nepřeberné množství, ale tato je skuečně chutná a přitom velice jednoduchá. Naše hermelínová pomazánka potěší zároveň vaši peněženku, protože vyjde o mnoho levněji než v krámě. Recept na konci pořadu.Struhadlo je natolik běžnou výbavou kuchyně, že nad funkcí 4. strany už neuvažujeme. Její přednosti však usnadní vaření
Před 2 rokyStruhadlo patří mezi nejužitečnější nástroje celé kuchyně, po nichž při vaření saháme téměř neustále. I tak je ale vybaveno funkcemi, které mnoho lidí stále nezná.Hospodská klasika: zelný salát s koprem se hodí ke svačince i masu
Před 2 rokyZelný salát je nejen zdraví, ale také rychlý a levný. Hodí se nejen k obědu a grilovanému masu, ale také jako chutná svačinka. Tento salát navíc není kyselý ani pálivý, a proto je vhodný i pro děti. Recept je na konci pořadu.V případě, že struhadlo přestane plnit svou funkci, je na čase ho nabrousit. O vše se postará hřebík nebo alobal
Před 3 rokyAsi těžko bychom našli českou domácnost, ve které není struhadlo. Sýr na špagety, zelenina do polévky, brambory na bramborák – všude je struhadlo potřeba. Časem se ale i kvalitní kousek otupí.Vše má své využití, i staré rezavé struhadlo. Lze ho snadno proměnit na praktické a působivé designové kousky do domácnosti
Před 3 rokyKdyž popustíte uzdu fantazie, můžete z těch nejobyčejnějších kuchyňských pomocníků kreativně vytvořit netradiční dekorace. Budou zajímavé a zároveň funkční.Výtečná pomazánka à la - jednodušeji už to nejde
Před 3 rokyČeši milují pomazánky, protože je mohou využít k snídani, svačině i večeři. Navíc se tím dá pohostit i nečekaná návštěva. Naštěstí naše kuchyně nabízí mnoho pomazánek a jednou z nejoblíbenějších je alá krab. Recept je na konci pořadu.Broušení tupého struhadla z pohodlí domova: Za 30 sekund to zvládne úplně každý, potřeba bude jen obyčejný hrnek
Před 3 rokyTupé struhadlo ještě nemusí být na odpis. S trochou šikovnosti mu ještě dokážete vrátit bývalou slávu a ostrost.Klasika z české kuchyně: Chutné bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Před 3 rokyPlněné bramborové knedlíky jsou koncentrovanou českou kuchyní, protože tam je uzené, brambory a zelí. My jsme však do uzeného masa přidali oproti tradičnímu receptu dvě ingredience, které chuť uzeného vylepší a zdůrazní. Recept je na konci pořadu.Geniálně jednoduchý způsob čištění struhadla. Už žádné trápení a strach o prsty
Před 3 rokyČistit struhadlo na sýr je boj. Těchto 5 šikovných triků vám ale snadno pomůže odmastit a zbavit se krusty vašeho struhadla, a to tak bude zase krásně čisté.Perla mezi pomazánkami. Vyzkoušejte nivovou pochoutku
Před 3 rokyPomazánky jsou ideální záležitostí k snídani, svačince či večeři. Nabízíme vám proto recept na další chutnou pomazánku, kterou i můžete rozšířit svůj obvyklý repertoár. Jak je naším zvykem, je jednoduchá, levná a rychlá.Jednoduchý dezert ze dvou surovin. Lokše s povidly a zakysanou smetanou
Před 3 rokyLokše jsou prastarý slovenský pokrm, který je extrémně jednoduchý na přípravu, ale který se hojně ve slovenské kuchyni využívá. Lokše můžete servírovat nejen na sladko, ale i na slano místo klasických knedlíků.Geniální triky našich babiček, jak zachránit oschlý sýr: Uměly ho vzkřísit
Před 3 rokyČeši jsou milovníci sýrů, není tedy divu, že jich máme většinou doma několik. Občas je tudíž ani nestihneme spotřebovat dřív, než oschnou. Pojďte se podívat na triky našich babiček, které si uměly poradit, aby byl i po několika dnech sýr čerstvý, lahodný a voňavý.Tupé struhadlo za žádnou cenu nevyhazujte. Nabrousit ho je snadné. Stačí k tomu čokoláda
Před 3 rokyStruhadlo je nedílnou součástí kuchyně. Jeho použití je asi všem dobře známé, avšak aby dobře fungovalo, je třeba ho mít stále nabroušené. Poradíme, jak na to.Cuketová bábovka se skořicí. Daleko jemnější, dietnější a chutnější než běžná
Před 3 rokyCuketová sezona stále ještě není u konce, proto se další recept s touto zeleninou hodí. Dneska to bude recept na cuketovou bábovku se skořicí, která je svou chutí naprosto výjimečná!Při strouhání sýra se často chybuje. Přitom stačí trochu jinak chytit struhadlo
Před 3 rokySýry patří k nejoblíbenějším potravinám na světě. Existuje mnoho různých druhů sýrů, od měkkých po tvrdé, s kůrkou nebo bez ní a v prodeji jsou doslova tisíce druhů.Cuketové zelí je hotové bleskem a jeho fantastická chuť vás nadchne
Před 3 rokyCuketa se výborně hodí pro přípravu mnoha pokrmů. Za zmínku rozhodně stojí i cuketové zelí. Jak jej připravit, aby se nerozvařilo v kaši? Pochutnejte si na rychlé a chutné příloze, kterou zvládnete připravit za pár minut.Jak dokonale osmažit cibulku dozlatova, aby byla krásně křupavá: Trik s moukou
Před 3 rokyCibule je lék a základ veškerého vaření, který má mnoho podob. Bez cibule jsou některé pokrmy naprosto nemyslitelné! Naučte se smažit cibulku křupavou a lahodnou, která se stane pomyslnou třešinkou na dortu vašich oblíbených jídel. Příprava smažené zlatavé cibulky je snadná, přesto mnozí neznají správný postup.















































