Zavřít
Kristína Nemčková

Kristína Nemčková

Nejnovější články na Seznamu na téma Kristína Nemčková
  • ELLE

    Kuchařka Kristína Nemčková: Z Česka do Manily s michelinskými plány

    Před 2 měsíci
    Z Prahy přes Londýn, Kodaň a Japonsko až na Filipíny. Mladá talentovaná a inspirativní kuchařka dnes stojí u zrodu nové finediningové restaurace v Manile, která chce měnit tamní gastro scénu. O michelinských plánech, hledání každodenního rytmu na druhé straně zeměkoule i o tom, proč je cesta stejně důležitá jako cíl, mluví v rozhovoru pro ELLE Kristína Nemčková.
     Komentáře
  • Newstream

    REPORTÁŽ: Nepotřebuje trendy, má vizi. Michelinská šéfkuchařka ví, jak chutná opravdové jídlo

    Před 4 měsíci
    Gabriela Filca, mladá šéfkuchařka michelinské restaurace Nebo v hotelu Hilton v chorvatské Rijece, letos získala prestižní ocenění Michelin Young Chef Award 2025. Ve své kuchyni propojuje sezónní suroviny, osobní příběh a zero-waste filozofii. Výsledkem je gastronomie plná emocí, která oslovuje nejen chuťové buňky.
     Komentáře
  • Heroine

    Kvůli Masterchefu se na mě dívali skrz prsty, říká Kristína Nemčková. V nové restauraci chce získat michelinskou hvězdu

    Před 6 měsíci
    Ve 23 letech má za sebou kariéru, jakou ji mnozí o generaci starší kuchaři můžou závidět. Vystudovala prestižní kulinářskou akademii v Londýně, pracovala hned ve dvou michelinských restauracích. Nedávno se Kristína Nemčková rozhodla z restaurace, jež se pyšnila titulem té nejlepší na světě, odejít. Chyběl jí tam prý adrenalin, a tak se rozhodla zkusit vlastní štěstí. Jako šéfkuchařka se spolu s přítelem chystá otevřít luxusní restauraci na Filipínách, mimo jiné s cílem získat svou vlastní hvězdu.
     Komentáře
  • Heroine

    Přiletí ptáček a cesta za michelinskou hvězdou. Šéfredaktorka Heroine představuje nové číslo časopisu

    Před 6 měsíci
    Vařila v nejlepší restauraci na světě, ale nudila se tam. Ve třiadvaceti proto otevírá restauraci na Filipínách a před sebou má vidinu michelinské hvězdy. Kristína Nemčková je tváří obálky nové Heroine, vítězkou soutěže MasterChef Česko a především ženou, která se nebojí jít za svými sny. V rozhovoru pro nejnovější číslo mluví o své cestě, kuchařských ambicích i tom, jak se přiblížila vyhoření. Lukáš Houdek zase otevírá téma, s nímž má zkušenost řada z nás, i když o tom moc nemluvíme: dickpicy. Proč je muži posílají a jak se cítí ženy, kterým takové nevyžádané fotky přistanou ve zprávách?
     Komentáře
  • Newstream

    REPORTÁŽ: Nejlepší Wagyu steak v Dubaji nabízí restaurant Attiko. A za lidovku

    Před 7 měsíci
    Na vrcholu hotelu W Dubai – Mina Seyahi se nachází restaurace Attiko. Podnik nabízí nejen panoramatické výhledy například na umělé souostroví Palm Jumeirah, ale i gastronomický zážitek. Já jsem okusil mimo jiné i steak Wagyu striploin, který byl tím nejlepším kusem hovězího, co jsem v pouštní megapoli kdy ochutnal. A také nejlevnějším. Stál jen 1320 korun.
     Komentáře
  • Newstream

    Na brigádu již od čtrnácti. Prázdninová novinka bude pro žáky základek platit od června

    Před 7 měsíci
    Letní brigády budou nově dostupné i pro čtrnáctileté děti, které ještě nemají ukončené základní vzdělání. Změnu přináší novela zákoníku práce, která sníží věkovou hranici pro možnost pracovat. Nová pravidla by měla začít platit od 1. června 2025. Pro mladistvé, stejně jako pro dospělé, v letošním roce činí minimální mzda 124,40 koruny za hodinu.
     Komentáře
  • Newstream

    Šéfkuchařka Kristína Nemčková: Smažáku se všichni ve světě smáli. Nakonec se po něm zaprášilo

    Před 7 měsíci
    Když jí bylo 17, vyhrála populární televizní kuchařskou show MasterChef. Odmaturovala a zamířila do prestižní školy Le Cordon Bleu v Londýně. V anglické metropoli načas zůstala, sbírala zkušenosti v michelinské restauraci Story. Aktuálně se Kristína Nemčková pohybuje mezi filipínskou Manilou a japonským lyžařským střediskem Niseku. Prací v kuchyni si plní sny, ten největší si ale splní, až si otevře svůj vlastní podnik.
     Komentáře
  • Čteme vám Seznam Zprávy

    5 min

    Podcast
    „Chtěla jsem s tím seknout.“ Vydržela a otevírá restauraci na Filipínách

    Před 7 měsíci

    ·

    5 minut

    Článek Filipa Horáčka. „Můžete si myslet, že jste připravení, ale realita vás vždycky trochu zfackuje,“ vzpomíná kuchařka Kristína Nemčková na drsné lekce z londýnské restaurace Story. Vyplatily se a praxe pod tlakem jí pomohla uspět ve světě. Patří mezi mladé naděje české gastronomie. V tom, co chce, měla jasno od dětství, kdy připravovala gurmánské speciality pro své rodiče. Domov byl její laboratoří. Dnes jí máma dělá manažerku a Kristína otevírá restauraci na druhém konci světa. \ Celý článek čtěte zde. Další články, ale také podcasty, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz. Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram. Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Kristína Nemčková povede nový podnik na Filipínách: Konečně můžu vařit podle svého a nikdo mi do toho nemluví, říká

    Před 7 měsíci
    Kristína Nemčková už dávno vystoupila ze stínu, který na ni vrhalo vítězství v soutěži MasterChef Česko. Nyní už je světově uznávanou kuchařkou, která se dokonce poprvé pouští do vlastního projektu, v němž bude moct dokázat, co všechno se stačila naučit v renomovaných restauracích. V rozhovoru pro Toprecepty.cz mladá kuchařka prozrazuje, kde bude nyní vařit, jaká výzva na ni čeká a nechá i nahlédnout do svého soukromí.
     Komentáře
  • Seznam Zprávy

    „Chtěla jsem s tím seknout.“ Vydržela a otevírá restauraci na Filipínách

    Před 7 měsíci
    „Můžete si myslet, že jste připravení, ale realita vás vždycky trochu zfackuje,“ vzpomíná kuchařka Kristína Nemčková na drsné lekce z londýnské restaurace Story. Vyplatily se a praxe pod tlakem jí pomohla uspět ve světě.
     Komentáře
  • Forbes Life

    Gurmánský fastfood a lyžování v prašanu. Jak Nemčková nalézá výzvy na asijské misi

    Před 7 měsíci
    Opustila tříhvězdičkovou restauraci Geranium v Dánsku a šla hledat novou výzvu. Kristína Nemčková ji nalezla ve filipínské Manile.
     Komentáře
  • Seznam Zprávy

    „Vadí mi ubrousek o milimetr vedle.“ Mladí popisují michelinský úspěch

    Před 8 měsíci
    Mladí talenti se dělí o zkušenosti z vysoké gastronomie. Mají za sebou prestižní zahraniční školy a před sebou celý život a velké sny.
     Komentáře
  • Newstream

    Šéfkuchařka Kristína Nemčková: Učím se ve světě od těch lepších a jednou to vše investuji do vlastní restaurace

    Před 8 měsíci
    Když jí bylo 17, vyhrála populární televizní kuchařskou show MasterChef. Odmaturovala a zamířila do prestižní školy Le Cordon Bleu v Londýně. V anglické metropoli načas zůstala, sbírala zkušenosti v michelinské restauraci Story. Aktuálně se Kristína Nemčková pohybuje mezi filipínskou Manilou a japonským lyžařským střediskem Niseku. Prací v kuchyni si plní sny, tím největším je otevření vlastního podniku.
     Komentáře
  • Dům a zahrada

    Největší gastro událost v ČR se blíží. První dubnový víkend uvidíte v akci české i zahraniční hvězdy

    Před 8 měsíci
    Třetí ročník Makro Czech Gastro Festu se uskuteční 4. a 5. dubna v pražském O2 Universu. Dvoudenní festival přinese kulinářské show, ochutnávky jídel i nápojů, zajímavé diskuse a setkání s hvězdami tuzemské i zahraniční gastronomie.
     Komentáře
  • Echo24

    Hrot přináší novinku: exkluzivního průvodce české gastroscény Hot Food

    Před 8 měsíci
    Dobré jídlo a pití je radost. Pokud se řadíte mezi milovníky gastronomie, kteří se s tímto tvrzením ztotožňují, neměl by vás minout nový newsletter Hot Food. Redaktorka Sára Goldbergerová v něm bude každý měsíc informovat o tom nejzajímavějším, co se aktuálně děje na české gastronomické scéně. Opasky si povolte na první dubnový týden, kdy ve vašich e-mailových schránkách přistane úvodní vydání.
     Komentáře
  • iGlanc

    Kristína Nemčková v rozhovoru: Ženské ego je stejné jako mužské. Nevnímám genderové rozdíly

    Před 1 rokem
    Dogma o ženách a mužích v gastronomii není nutné prohlubovat. Pozornost patří těm, kdo ji dělají lepší. Bez ohledu na pohlaví.
     Komentáře
  • Apetit

    Co říká Kristína Nemčková o řevnivosti mezi kuchaři? „Nože si neschováváme, ale mít ambice je zdravé“

    Před 1 rokem
    Stala se nejmladší vítězkou soutěže MasterChef na světě a od té doby na sobě pracuje, čímž získává respekt největších kuchařských autorit. Kristína Nemčková na podzim míří za novými zkušenostmi na Filipíny. Co říká o vaření v michelinské restauraci, jaké má vzory a jak vnímá soutěživost v profesionální kuchyni?
     Komentáře
  • Knihkupec

    Veronika Sovadina Kašáková, Kristína Nemčková nebo Petra Nesvačilová: Poznejte, jaké skutečně jsou ve svém nitru díky osobním dopisům a rozhovorům z knihy Když žena píše ženě

    Před 1 rokem
    Čtrnáct výjimečných žen. Martina Viktorie Kopecká, Veronika Sovadina Kašáková či Jitka Vodňanská… Všechny do jedné napsaly dopis a odkryly v něm části svého nitra. Věnovaly ho jiným ženám i sobě samým. V navazujících rozhovorech poznáváme osobnost každé z nich. Dopis je svědectvím okamžiku i nekonečnou inspirací. Kdy naposledy jste (si) nějaký napsali? V dnešním článku najdete ukázku z knižního rozhovoru s jednou z těchto žen.
     Komentáře
  • Apetit

    Kristína Nemčková: Jak to chodí na stáži v michelinské restauraci

    Před 1 rokem
    Stáž v michelinské restauraci není nesplnitelný sen. Splnit si ho mohou ovšem pouze ti připravení. Jak na to vám ve svém dalším článku přiblíží Kristína Nemčková, nejmladší vítězka reality show MasterChef, která až donedávna působila jako sous chef v dánské restauraci Geranium, která se pyšní hned třemi michelinskými hvězdičkami.
     Komentáře
  • Rozhovory o gastronomii

    Kristína Nemčková: V michelinské kuchyni jsem zažila dva extrémy

    Před 1 rokem
    „Za mým úspěchem v Geraniu stojí zkušenost z londýnské restaurace Story. Práce s ovocem a zeleninou, co jsme předváděli v Geraniu, byla inspirující. Naučilo mě to pokoře k surovinám. Teď bych se ráda posunula k masu,“ říká Kristína Nemčková, kuchařka, influencerka a bývalá sous-chefka michelinské trojhvězdy Geranium v Kodani.
     Komentáře
  • Toprecepty

    ROZHOVOR: Nepřišla jsem budovat kariéru, říká Kristína Nemčková, která odchází z nejlepší restaurace na světě

    Před 1 rokem
    Kristína Nemčková nepochybně patří mezi naše největší gastronomické naděje. Ve 22 letech dokázala projít už třemi michelinskými restauracemi, v té poslední, dánském Geraniu, dokonce působila jako zástupce šéfkuchaře. I přesto ovšem z jedné z nejlepších restaurací na světě odešla a hledá nové výzvy. V rozhovoru pro Topecepty.cz Kristína prozradila, proč se rozhodla pro změnu, kam povedou její kroky teď i kdy otevře vlastní restauraci.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Nečekané překvapení: Kristína Nemčková končí v nejlepší restauraci světa, vítězka MasterChefa hledá nové výzvy

    Před 1 rokem
    Velmi nečekanou zprávu oznámila v sobotu na sociálních sítích Kristína Nemčková. Vítězka MasterChef Česko 2019 se rozhodla, že opustí pozici zástupkyně šéfkuchaře v tříhvězdičkové restauraci Geranium a zkusí si zase něco nového. Finálním cílem je vlastní restaurace, na tu je ovšem podle Kristíny ještě dost času.
     Komentáře
  • Apetit

    Za nejlepší pizzou se vydejte do Neapole, dejte si ale pozor při placení, píše Kristína

    Před 1 rokem
    Kristína Nemčková se zapsala do paměti všech fanoušků gastronomie jako nejmladší vítězka reality show MasterChef Česko. Díky své neuvěřitelné píli a nezměrnému talentu se po výhře vypracovala až na pozici sous chef vyhlášené dánské restaurace Geranium. Pro Apetit už více než rok píše sloupek, ve kterém se s vámi dělí o své zážitky a zkušenosti ze zahraničí. Tentokrát se s ní vydáme do slunné Itálie za tou nejlepší pizzou na světě.
     Komentáře
  • Apetit

    Fish and chips s octem a mačkaným hráškem nesmíte v Londýně minout. Nejlepší mají u stanice metra Camden Town, píše Kristína

    Před 1 rokem
    Londýn je jedna z nejdůležitějších metropolí světa, která mi byla téměř tři roky domovem a ráda se tam vracím. Pokud do Londýna někdy zamíříte i vy, sepsala jsem pár tipů, kde se dobře najíst, píše Kristina.
     Komentáře
  • iGlanc

    Recept na extra jednoduchý tvarohový koláč podle Kristíny z MasterChefa. Za 10 minut ho máte v troubě

    Před 1 rokem
    V pouhých 17 letech vyhrála Kristína Nemčková 3. řadu MasterChef Česko a stala se tak nejmladší vítězkou na světě. V soutěži si mimo jiné získala pověst talentované cukrářky. Na její krupicový koláč s ovocem nepotřebujete žádné speciální dovednosti, zvládnou ho i děti.
     Komentáře
  • Apetit

    Kuchařka nejlepší restaurace světa Kristína Nemčková: Za jídlo utratím v Kodani čtvrtinu výplaty, život je tam ale moc hezký

    Před 1 rokem
    Kariéru Kristíny Nemčkové odstartovala výhra v soutěži MasterChef, nyní pracuje jako sous chef v nejlepší restauraci světa – Geranium v Dánsku. Pro Apetit pravidelně píše své postřehy ze zahraničí. Zeptali jsme se jí, jestli jí při pobytu doma v Česku ze severské země něco chybí a jaké restaurace v Kodani by doporučila?
     Komentáře
  • Apetit

    Podle profesionální kuchařky pečete kuře špatně: Kristína Nemčková vás provede prastarou technikou, díky které je kuře křehké a šťavnaté

    Před 1 rokem
    Vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje v jako sous chef v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě, tentorkát popsala kuchyňskou techniku brining.
     Komentáře
  • Apetit

    Jestli je nějaká surovina, kterou nemůžu sehnat v dobré kvalitě, je to drůbež. Česká drůbež je hanebná, říká Pohlreich

    Před 1 rokem
    Zdeněk Pohlreich se s ničím nepáře a negativní kritiku si nenechává pro sebe. Když jsme se ho zeptali, jestli je nějaká surovina, se kterou není spokojený, ihned věděl, co říct. Nebyla to však jediná kritika, ‚šéfovi‘ vadí třeba i zkostnatělost restaurací.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak na silný vývar podle vítězky MasterChef Česko Kristíny: Maso předem opečte a určitě zapomeňte na sůl, radí

    Před 1 rokem
    Dobrý vývar neslouží pouze k tomu, abychom si z něj připravili lahodnou polévku, která nás kolikrát dokáže postavit na nohy. Častokrát potřebujeme vývar i k přípravě dalších pokrmů, jimž dává sílu, chuť a aroma. Vítězka MasterChef Česko 2020 Kristína Nemčková má recept, jak si připravit perfektně vyladěný vývar, který pak využijeme do mnoha dalších jídel.
     Komentáře
  • Apetit

    Glosa Kristíny Nemčkové: Dvě třetiny ceny za rondon mi byly strženy hned z první výplaty, každodenní praní a žehlení mi ubíralo dvě hodiny spánku

    Před 1 rokem
    Vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraniční, nyní pracuje jako sous chef v nejlepší restauraci světa Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě. Tentokrát se zamýšlí nad uniformou pro kuchaře - rondonem.
     Komentáře
  • Host Lenky Vahalové

    22 min

    Podcast
    Zpěvačka Dominika Hašková: Kluci z kapely jsou v Česku spokojení. Na Eurovizi budu vzpomínat navždy

    Před 1 rokem

    ·

    22 minut

    Kapelu We Are Domi s ní tvoří dva Norové, se kterými se seznámila během studií v Anglii. Do povědomí českého publika se pak společně dostali hlavně díky účasti ve finále Eurovize. O své hudební cestě mluvila ve studiu Rádia Praha zpěvačka Dominika Hašková.
     Komentáře
  • Apetit

    Kristína Nemčková o nejlepší restauraci světa: Nenabízí maso a při rezervaci se vybírá nevratná záloha pět tisíc korun

    Před 1 rokem
    Vítězska soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje jako sous chef v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě.
     Komentáře
  • DVTV Interview

    Je potřeba si nabít držku. V Londýně jsem zažila nejhorší měsíce života. Byla to nejlepší zkušenost

    Před 1 rokem
    „Pracovali jsme šestnáct hodin denně, šest dní v týdnu, křičelo se, létaly talíře, chodila jsem do práce fyzicky i psychicky vyčerpaná. Ale kdybych si tím neprošla, tak teď nejsem v Geraniu,” říká ve velkém rozhovoru kuchařka Kristína Nemčková. Někdejší vítězka soutěže MasterChef strávila rok v londýnském michelinském podniku Story, než odešla do Kodaně, kde se v jedné z nejlepších restaurací světa stala už po půl roce zástupkyní šéfkuchaře. Tentokrát bez křiku a létajících talířů.
     Komentáře
  • Host Lenky Vahalové

    24 min

    Podcast
    Instruktor Robi Chadim: Otužování začněte vlažnou sprchou. Pobyt v ledové vodě vyplaví hormon štěstí

    Před 1 rokem

    ·

    24 minut

    Několik let žil v Austrálii, surfoval, fotil, pracoval u filmu i v realitách. Pak potkal svoji nynější manželku Kamilu neboli kuchařku Kamu a společně procestovali svět. Během toho vzniklo několik knih s recepty a také se poprvé setkali s Wim Hofovou metodou. Dnes je Robi Chadim instruktorem této metody. Ve studiu Rádia Praha mluvil o dechových cvičeních i o tom, jak se začít otužovat.
     Komentáře
  • Host Lenky Vahalové

    21 min

    Podcast
    Kuchařská krasojízda Kristíny Nemčkové. Michelinské restaurace jsou skvělá zkušenost, chválí si

    Před 1 rokem

    ·

    21 minut

    V sedmnácti vyhrála soutěž MasterChef Česko a vydala knihu receptů #UPGRADE. Díky tomu mohla odjet studovat prestižní kuchařskou školu Le Cordon Bleu v Londýně a následně pracovat v michelinských restauracích. O svých začátcích, plnění snů i gastronomických zážitcích mluvila ve studiu Rádia Praha kuchařka Kristína Nemčková.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak slaví Vánoce bývalá vítězka MasterChefa Kristína Nemčková? Na svátečním stole u nich nesmí chybět tato vynikající kapustnice

    Před 1 rokem
    Nejmladší vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sice od jara letošního roku pracuje v kodaňské michelinské restauraci Geranium, vánoční svátky ovšem oslaví se svou rodinou. Vyhlášenou kapustnici, na kterou nám poskytla recept, totiž nesmí vynechat. A navíc musí doma smažit kapra.
     Komentáře
  • Toprecepty

    MasterChef Česko 2023 vyhrál Honza: Za své vítězství děkuji především rodičům. Podpořili mě, když jsem to potřeboval, říká

    Před 1 rokem
    Kuchařská show MasterChef Česko 2023 zná svého vítěze. Pro mnohé se jím nečekaně stal instruktor Wim Hofovy metody otužování Jan Albrecht. Ten ve finále dokázal porazit favorita Kubu i stále se zlepšující Terku. Honza se tak zařadil mezi díky soutěži známá jména, jako jsou Kristína Nemčková, Roman Staša či Besky.
     Komentáře
  • Deník magazín

    Jak na tarhoňu s vepřovým a houbami podle vítězky MasterChefa Kristíny Nemčkové

    Před 2 roky
    Kristína Nemčková vyhrála oblíbenou kuchařskou show MasterChef, když jí bylo teprve sedmnáct let. Pro časopis Gurmet se podělila o recept Vepřové na houbách s tarhoňou. Tarhoňa je těstovina, která se u nás těší čím dál větší oblibě.
     Komentáře
  • Apetit

    Glosa Kristíny Nemčkové: Z odřezků surovin vaříme jídlo pro zaměstnance, až teď chápu slovo udržitelnost

    Před 2 roky
    Vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o gastronomických trendech. Tentorkát komentuje slovo udržitelnost.
     Komentáře
  • Česko živě

    Přemek Forejt o zákulisí MasterChefa: Nejlíp to uchopila Kristína Nemčková, jednou nám totálně vytře zrak

    Před 2 roky
    Nejznámější a největší kuchařská soutěž MasterChef je zpátky na televizních obrazovkách! A s ní i nová dávka vzrušení, napětí a výzev. Přísní a nekompromisní šéfkuchaři – Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář – vybrali 16 vášnivých amatérských kuchařů, kteří budou bojovat o titul MasterChef Česko a dva a půl milionu korun. Co ale prozradil Přemek Forejt o zákulisí celé show?
     Komentáře
  • Apetit

    Kristína radí kuchařům: Životopis jsem rozeslala do 15ti restaurací, odpověď žádná

    Před 2 roky
    Vítězka soutěže MasterChef Česko Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí a nyní pracuje v nejlepší restauraci světa –⁠ Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o gastronomických trendech. Tentokrát se podělila o svou zkušenost se sháněním práce v michelinských restauracích.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Co dnes dělají vítězové MasterChef Česko: Brzký konec slávy, několik kuchařek, práce v televizi i vaření v nejlepší restauraci na světě

    Před 2 roky
    Nová řada MasterChef Česko startuje a diváci už netrpělivě očekávají, kdo se letos stane šampionem a získá tak zvýšenou odměnu 2,5 milionu korun. Zatím má naše země šest vítězů populární kuchařské show, nyní budeme sledovat, kdo se stane tím sedmým. Pojďme si teď připomenout, jak si dnes vedou předešlí vítězové.
     Komentáře
  • iGlanc

    Je to tady! MasterChef Česko: Proč už je jasná TOP šestnáctka? Letos je to jinak, ale divočina bude

    Před 2 roky
    Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt vybrali dalších šestnáct vášnivých amatérských kuchařů, kteří se utkají o titul MasterChef Česko 2023. Vítěz tentokrát získá dva a půl milionu korun!
     Komentáře
  • Toprecepty

    Zákulisí nejlepší restaurace na světě očima Kristíny: V Geraniu je klid, i když pracujeme 16 hodin denně, říká vítězka MasterChefa

    Před 2 roky
    Před čtyřmi lety získala titul MasterChef Česko a stala se tak tehdy ve svých 17 letech nejmladší vítězkou této soutěže na světě. Po různých zkušenostech ve světě dostala letos v březnu nabídku pracovat v aktuálně nejlepší restauraci na světě, v dánském Geraniu. A hlavně o této štaci se točil celý náš rozhovor s teprve 21letou Kristinou.
     Komentáře
  • TN

    Co dělají vítězové MasterChef Česko. Stáž v zahraničí i překvapivá změna profese

    Před 2 roky
    Další řada pořadu pro amatérské kuchaře začne co nevidět. Každý rok soutěž podle porotců produkuje stále kvalitnější kuchaře. Pojďte si s námi zrekapitulovat, kdo už pyšní titulem MasterChef a jak moc jim výhra změnila život.
     Komentáře
  • Apetit

    Pohlednice z Kodaně: Kristína pracuje v restauraci, a i když je práce časově náročná, stíhá poznávat krásy města

    Před 2 roky
    Město s vysokou koncentrací michelinských restaurací nyní poznává i Kristína Nemčková, která se sem přesunula za prací. Když zrovna nevaří v nejlepším podniku světa, ochutnává místní jídla a jezdí na kole jako všichni v Kodani.
     Komentáře
  • Apetit

    Kristína Nemčková pracuje pro nejlepší restauraci světa: Hvězdy prý souvisí s prodejem pneumatik Michelin do dané země

    Před 2 roky
    Vítězska soutěže MasterChef Kristína Němčková sbírá několik let zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše novou rubriku, ve které sdílí své postřehy z prostředí vysoké gastronomie. Nyní popsala, jaká atmosféra panuje při obhajování michelinské hvězdy.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Šéfkuchaři protestují: Nerušte Michelina v Česku! Je to absurdní a smutné, jako by vláda "zakázala" Facebook, zuří Kalina

    Před 2 roky
    Michelinská hvězda je pro každou  restauraci tím největším oceněním, které může získat. V Česku ovšem v poslední době budí velké vášně. Reálně totiž hrozí, že si tuzemské podniky už nadále v průvodci „ani neškrtnou“. Zdeněk Pohlreich, Miroslav Kalina, Radek Kašpárek a další slavní profíci proto bijí na poplach a vyzývají vládu, aby české gastronomii pomohla.
     Komentáře
  • Aktuálně

    Nemčková: Zažila jsem křik i šikanu. Pohlreich má s ženami v gastru částečně pravdu

    Před 2 roky
    "Byla jsem naivní. Nečekala jsem, že mě budou chtít všude, ale myslela jsem, že to bude jednodušší," říká kuchařka Kristína Nemčková.
     Komentáře
  • TN

    Znamení těsně před porodem. Burešová zažila malý zázrak jako u prvního syna

    Před 3 roky
    O čtyřlístcích se říká, že nosí štěstí. A herečka Eva Burešová si před porodem nasbírala pořádnou dávku. V trávě našla v neděli čtyři kousky a hned druhý den přivedla na svět syna Tristana Wiliama Forejta, kterého má se známým šéfkuchařem Přemkem Forejtem. I tentokrát tak pro Evu byly čtyřlístky předzvěstí radostné noviny. Stejné "znamení" totiž dostala před narozením syna Nathaniela.
     Komentáře
  • Novinky

    Kristína Nemčková: V michelinské restauraci je to jako na vojně

    Před 3 roky
    Před třemi lety získala titul MasterChef Česko a od té doby Kristína Nemčková (21) dokazuje, že to s vařením myslí vážně. Napsala kuchařku, díky níž si vydělala na školu v Londýně, a pracuje tam v michelinské restauraci. „Asi bych to přirovnala k vojně,“ říká o šestnáctihodinových směnách.
     Komentáře
  • Zítřek

    Drink ze steaku nebo lasagne v tubě na zubní pastu: Vítěz MasterChefa Valerio Braschi kouzlí v kuchyni a vaří klasická jídla tak, jak je neznáte

    Před 3 roky
    Zapomeňte na nudné plátky lasagní nebo tradiční steak na talíři. Vaření se v podání Valeria Braschiho, italského šéfkuchaře a vítěze 6. řady MasterChef Italia, stává velkou zábavou a jedinečným gurmánským zážitkem. Kam se za ním vypravit a co dalšího vzniká pod rukama tohoto talentovaného kuchaře?
     Komentáře
  • FocusOn rozhovory

    Chci být kuchařka, ne influencerka, říká vítězka MasterChef Česko 2019

    Před 4 roky
    Jak probíhá největší kuchařská soutěž MasterChef, jak funguje gastromarketing, a dá se uživit na Instagramu? O tom promluvila Kristína Nemčková, vítězka soutěže MasterChef Česko 2019.
     Komentáře
  • FOCUS ON

    13 min

    Podcast
    Roboti v nejbližší době manažerům práci nevezmou

    Před 4 roky

    ·

    13 minut

    U manažerské pozice je lidský aspekt a vliv člověka jako takového dosti výrazný a nelze jej nahradit, tvrdí o případné robotizaci oblasti lidských zdrojů Markéta Šveda, headhunterka ze společnosti Recruit CZ.
     Komentáře
  • FocusOn

    FOCUS ON: Chci být kuchařka, ne influencerka

    Před 4 roky
    Jak probíhá největší kuchařská soutěž MasterChef, jak funguje gastromarketing, a dá se uživit na Instagramu? O tom promluvila Kristína Nemčková, vítězka soutěže MasterChef Česko 2019.
     Komentáře
  • Kinotip2

    MasterChef Česko opět na obrazovkách – kdo si vyvaří milion korun?

    Před 4 roky
    Milovníci vaření, pečení a všeobecně jídla mohou být rádi. Akorát už musí být člověk u televize najezený. Jakmile uvidíme připravovaná jídla, nesmí nás to moc lákat do lednice. Po kratší pauze kulinářská show pokračuje.
     Komentáře
  • TN

    Vítězce MasterChefa se daří! Získala místo ve vyhlášené restauraci

    Před 4 roky
    Je jí teprve 19 let, přesto už Kristína Nemčková dosáhla neuvěřitelného množství úspěchů. Pyšní se titulem MasterChef Česko 2019, studovala prestižní kuchařskou školu v Londýně a teď získala práci snů. V pořadu TALK! na TN LIVE moderátorce Rebecce Diatilové prozradila i to, jestli po vítězství v kulinářské show začala dostávat víc milostných nabídek.
     Komentáře
  • Extra

    Vlasové trendy na léto podle kadeřníka celebrit Honzy Kořínka

    Před 4 roky
    Honza Kořínek je celebritami oblíbený kadeřník. Mezi jeho klienty se řadí Patricie Pagáčová (32), Kristína Nemčková (19), Milan Peroutka (31) nebo třeba Mariana Prachařová (27). Honza nám v exkluzivním rozhovoru prozradil, na jaké letní trendy se můžeme těšit.
     Komentáře
  • Extra

    Roman Staša a Kristína Němčková v MasterChef souboji: Svěřili se s pocity před a po

    Před 4 roky
    V kuchyni MasterChef Česko se odehrál zásadní duel. V souboji kuchařů se proti sobě postavili dva vítězové MasterChefa, a to Kristína Nemčková (19) a Roman Staša (32). Vůbec poprvé tak byli diváci svědky poměření sil těch úplně nejlepších. Jaký to byl pro oba pocit, postavit se jeden druhému? Vrátila se jim stejná nervozita, jako v průběhu souteže? A v čem to bylo tentokrát jiné? To a mnohem více prozradili Roman i Kristína v rozhovoru pro eXtra.cz.
     Komentáře
  • Aplausin

    Ondřej Hejma chtěl i přes zákaz slavit 70 ve velkém. Proč nakonec slevil ze svých představ?

    Před 4 roky
    Přestože chtěl hudebník Ondřej Hejma na začátku února velkolepě oslavit svoji sedmdesátku, ze svých představ musel slevit. Kulatiny nakonec slavil hodně komorně.
     Komentáře
Reklama