Zavřít
Libeček

Libeček

Nejnovější články na Seznamu na téma Libeček
  • Cooky

    České karbanátky s česnekem a voňavými bylinkami: Vyzkoušejte recept na smaženou klasiku s libečkem a majoránkou

    Před 12 dny
    Karbanátky s majoránkou a libečkem podle receptu s postupem. Tradiční pokrm v lehce netradiční, bylinkové úpravě.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Zeleninová polévka s kuřecím masem a smetanou – poctivý vývar, spousta zeleniny a jemná smetanová chuť

    Před 25 dny
    Když se řekne poctivá domácí polévka, právě takto by měla vypadat. Silný kuřecí vývar připravený přes noc, množství čerstvé zeleniny, vyvážené koření a nakonec smetana pro sametovou texturu. Tento postup je ověřený dlouholetou domácí praxí – kvalitní vývar je základ, a když se k němu přidá správně osmažená zelenina, polévka získá hloubku, kterou instantní verze […] The post Zeleninová polévka s kuřecím masem a smetanou – poctivý vývar, spousta zeleniny a jemná smetanová chuť appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Kuřecí vývar z pečených kostí s domácími nudlemi: Pomalu tažený vývar, který voní po celém domě a nepotřebuje žádná dochucovadla

    Před 1 měsícem
    Vraťte se do dětství s receptem krok za krokem na domácí kuřecí vývar s nudlemi. Pomalu tažený, voňavý a poctivý – tak, jak ho dělávaly naše babičky.
     Komentáře
  • Pestrá Zahrada

    Libeček ochutí vaše jídlo a uleví při revmatismu i dně

    Před 1 měsícem
    Libeček patří mezi tradiční bylinky české zahrady a kuchyně. Jeho výrazná chuť připomínající známé dochucovadlo maggi se výborně hodí do polévek, pod maso, k bramborám i do pomazánek. Ale libeček není jen chutný – má ... více Příspěvek Libeček ochutí vaše jídlo a uleví při revmatismu i dně pochází z Pestrá Zahrada
  • Cooky

    Zeleninová polévka “co dům dal” pro líné kuchaře: Nemáte náladu vařit? Hoďte do hrnce zeleninu, trochu soli a máte večeři raz dva.

    Před 1 měsícem
    Super rychlá večeře nebo výživné jídlo při dietě či nemoci. Ideální recept pro vegany s jednoduchým postupem.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Libeček léčí plíce, ledviny a čistí krev: Zde je návod, jak jej pěstovat v záhonu i v květináči

    Před 1 měsícem
    Libeček lékařský, známý také pod lidovým názvem „babiččino tajné koření“, je bylina, která se těší oblibě nejen díky svým kulinářským kvalitám, ale i pro své pozoruhodné léčivé účinky. Především se cení pro svou schopnost podporovat zdraví plic, ledvin a čistit krev. V tomto článku se dozvíte, jak libeček pěstovat, ať už ve zvoleném záhonu nebo […] The post Libeček léčí plíce, ledviny a čistí krev: Zde je návod, jak jej pěstovat v záhonu i v květináči appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Vychytávky Ládi Hrušky

    Krabí polechtání. To je lehká a zdravá pomazánka, kterou si zamilujete

    Před 1 měsícem
    Servírujeme jednotlivé recepty a vychytávky Ládi Hrušky i nápady jeho zapálených fanoušků. Plnou nálož vychytávek, najdete na primaplus.cz
     Komentáře
  • Cooky

    Voňavé těstoviny zapečené s vejcem, smetanou a křupavou sýrovou krustou: Rychlé jídlo z jednoho pekáče

    Před 2 měsíci
    Jedno jídlo, tisíc možností. Zapečené těstoviny jsou sytá klasika, která chutná vždycky jinak a které zvládne každý kuchař podle tohoto receptu.
     Komentáře
  • Cooky

    Studený čočkový salát s volským okem: Lehká alternativa k čočce na kyselo pro zdravou večeři

    Před 2 měsíci
    Připravte zdravou večeři podle tohoto jednoduchého receptu. Chutný a výživný studený čočkový salát vám jistě zachutná.
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Domácí tekuté koření z léčivého libečku: Když máte tento recept, už nepotřebujete žádná jiná dochucovadla

    Před 2 měsíci
    Libeček je známý svými léčivými účinky a jeho použití v kuchyni může být nejen zdraví prospěšné, ale i chutné. The post Domácí tekuté koření z léčivého libečku: Když máte tento recept, už nepotřebujete žádná jiná dochucovadla appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Zelňačka s uzeným masem a klobásou: Polévka, která zahřeje a postaví vás na nohy

    Před 2 měsíci
    Blíží se podzim a zima a s nimi chladné období. Tato poctivá selská zelňačka s uzeným a klobásou podle receptu s postupem krok za krokem vás zahřeje a postaví na nohy!
     Komentáře
  • Prima inspirace

    Nejlepší sekaná s krémovou kaší a křupavou cibulkou: Recept, který si zamilujete!

    Před 2 měsíci
    Hledáte recept na klasickou českou sekanou, která je šťavnatá, plná chuti a perfektně doplněná sametově jemnou bramborovou kaší a neodolatelnou křupavou smaženou cibulkou? The post Nejlepší sekaná s krémovou kaší a křupavou cibulkou: Recept, který si zamilujete! appeared first on Prima Inspirace.
     Komentáře
  • Cooky

    Fazolová polévka s uzeným a fleky: Sytá jako hlavní jídlo

    Před 2 měsíci
    Sytá a hřejivá polévka ideální pro chladné podzimní a zimní dny. Uvařte ji jednoduše podle tohoto receptu s jasným postupem.
     Komentáře
  • Proženy

    Cukr, sůl a mouka: Opravdoví strašáci zdravého jídelníčku? Kdy škodí a čím je nahradit

    Před 2 měsíci
    Cukr je bílý jed, sůl ničí zdraví a mouka je zlo, protože se po ní tloustne – určitě jste podobné výroky slyšeli. Ale je to skutečně pravda? A pokud ano, co si místo nich dát na talíř? Přinášíme zdravější a tělu prospěšnější alternativy.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Libečková polévka: Uvařte si lahodnou a vydatnou polévku s jemnou bylinkovou vůní

    Před 2 měsíci
    Polévka je grunt a o té libečkové to platí dvojnásob. Uvaříte ji z obyčejných surovin, jako jsou brambory a mrkev. Zjemní ji vajíčko a tu pravou chuť jí dodá libeček, bylinka ze zahrádky našich babiček. Pojďte si připravit tuto snadnou, ale velmi chutnou polévku.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak na domácí vegetu? Vynikající kořenicí směs bez éček si zvládnete připravit sami a zužitkujete do ní i úrodu ze zahrádky

    Před 3 měsíci
    Kdo by neznal vegetu? Známé dochucovadlo dokáže zvýraznit chuť polévek, omáček, salátů i masových či zeleninových pokrmů. Ta z obchodu je skvělým pomocníkem na vaření, ale často obsahuje příliš soli a umělých přísad. Co si ji raději vyrobit doma – čistě ze zeleniny a bylinek?
     Komentáře
  • Cooky

    Poctivá čočková polévka od maminky: Recept, co zahřeje i nasytí

    Před 4 měsíci
    Tradiční česká čočková polévka, která naplní a zahřeje každé břicho, je plná živin, minerálních látek a vitamínů. Připravte ji snadno podle postupu krok po kroku.
     Komentáře
  • Bylinkopedie

    Pěstování libečku jako živého plotu: Aromatická clona plná chuti i užitku

    Před 4 měsíci
    Libeček lékařský (Levisticum officinale) je známý především jako výrazně aromatická bylina, která nachází široké uplatnění v kuchyni. Málokdo ale ví, že tato mohutná, trvalá rostlina může být také skvělým kandidátem pro živý plot. Díky svému rychlému růstu, hustému olistění a výšce až 2 metry dokáže vytvořit přirozenou clonu, která odděluje části zahrady, chrání před větrem […] Příspěvek Pěstování libečku jako živého plotu: Aromatická clona plná chuti i užitku pochází z Bylinkopedie.cz
  • Cooky

    Rychlá gulášová polévka z hlívy ústřičné: Zdravá a vydatná polévka pro každého

    Před 4 měsíci
    Hlíva ústřičná obsahuje vitamíny, minerální látky a vlákninu. Podporuje imunitu a prospívá střevní mikroflóře. Uvařte z ní polévku ve stylu gulášovky podle tohoto receptu krok po kroku.
     Komentáře
  • Bylinkopedie

    Proč pěstovat libeček mezi bramborami?

    Před 4 měsíci
    Pěstování libečku mezi bramborami je netradiční, ale velmi praktická zahradnická metoda, která využívá synergii mezi dvěma rozdílnými rostlinnými druhy. Libeček lékařský (Levisticum officinale) je aromatická a léčivá trvalka, která nejen že obohatí domácí kuchyni, ale může zároveň pozitivně ovlivnit růst a zdraví brambor, pokud je správně vysazen mezi nimi. Vlastnosti libečku a jeho účinek na […] Příspěvek Proč pěstovat libeček mezi bramborami? pochází z Bylinkopedie.cz
  • Cooky

    Prezidentské brambory s Hermelínem: Zapečené brambory se sýrem, smetanou a šlaninkou

    Před 5 měsíci
    Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skromné jídlo ve slavnostním kabátku a připravte tyto skvělé Prezidentské brambory s Hermelínem a anglickou slaninou.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jedlé květy libečku jako netradiční surovina: Jak chutnají, s čím je kombinovat a proč stojí za vyzkoušení

    Před 5 měsíci
    Libeček je bylinka, která má v české kuchyni nezastupitelné místo. Jeho intenzivní aroma připomínající maggi totiž dokáže vylepšit každý vývar. Co však dělat, když na jaře nebo v létě začne kvést? Poradíme vám, jak se zachovat a zda se dá tato situace využít v kuchyni.
     Komentáře
  • Prostřeno

    Zajímavé možnosti zpracování voňavého libečku

    Před 6 měsíci
    Libeček, známý také jako "magi bylinka" díky své výrazné vůni, je často opomíjenou rostlinou v českých zahradách a kuchyních. Přestože jeho aroma může být pro někoho příliš silné, nabízí mnoho zdravotních benefitů a kulinářského potenciálu. V tomto článku se podíváme na různé způsoby zpracování této aromatické bylinky i na to, jak může přispět k našemu zdraví.
     Komentáře
  • Pestrá Zahrada

    Máte už hotovo? Tohle všechno můžete sklízet na konci května

    Před 6 měsíci
    Konec května přináší první odměnu každému zahrádkáři – ranou sklizeň jarní zeleniny a bylinek. I když léto teprve klepe na dveře, záhony už vydávají první čerstvé plody, které jsou plné chuti, vitamínů a vůně. Co ... více Příspěvek Máte už hotovo? Tohle všechno můžete sklízet na konci května pochází z Pestrá Zahrada
  • Cooky

    Domácí nakládaný libeček přijde vhod každé léto. Zvýrazní chuť prakticky každého pokrmu

    Před 6 měsíci
    Libeček lékařský je oblíben pro své typické aroma. Každá polévka s ním voní „po vývaru“. Je to nenáročná vytrvalá bylinka. Dorůstá až dvou metrů a v kuchyni můžeme využít celou rostlinu
     Komentáře
  • Styl života

    Průvodce jarní zeleninou a bylinkami: Libeček aneb české maggi z vlastní zahrady. Od polévky po bylinkové máslo

    Před 6 měsíci
    Libeček bylinek je aromatickou bylinkou, která má v kuchyni mnohostranné využití – od vývarů přes marinády až po domácí bylinkové máslo. Příspěvek Průvodce jarní zeleninou a bylinkami: Libeček aneb české maggi z vlastní zahrady. Od polévky po bylinkové máslo pochází z Styl ŽIVOTA
  • Bylinkopedie

    Jak pěstovat libeček v květináči

    Před 6 měsíci
    Libeček lékařský (Levisticum officinale) je vytrvalá bylina s výrazným aroma a širokým využitím nejen v kuchyni, ale i v lidovém léčitelství. Zatímco běžně se pěstuje na zahradách, není důvod, proč by si jej nemohl dopřát i ten, kdo má k dispozici pouze balkon či parapet. Pěstování libečku v květináči je překvapivě snadné, pokud se dodrží […] Příspěvek Jak pěstovat libeček v květináči pochází z Bylinkopedie.cz
  • Cooky

    Šťavnaté kuřecí rolky plněné čerstvými bylinkami, slaninou a sýrem

    Před 6 měsíci
    Prohlédněte si recept s postupem na kuřecí rolky plněné bylinkami, slaninou a sýrem! Sváteční dobrota pro celou rodinu.
     Komentáře
  • Magazín Doma

    Libeček: Jak ho stříhat a jakým zásadním chybám se vyhnout při jeho pěstování

    Před 6 měsíci
    Jak správně stříhat libeček a jakým chybám se vyhnout při jeho pěstování, aby vás potěšil aromatickými listy, které následně budete moci bohatě využít?
     Komentáře
  • Dáma

    Kopr, máta nebo libeček: 8 bylinek, které vyrostou v každé zahrádce

    Před 6 měsíci
    Vypěstovat si na záhonech nebo v truhlících voňavé bylinky není nic těžkého. Stačí jen vybrat si takové, které používáte nejčastěji.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak nejlépe zpracovat libeček? Usušte ho, zmrazte nebo si přichystejte vynikající pesto či aromatické domácí maggi

    Před 6 měsíci
    Libeček je skvělá bylinka. Když se keř rozroste, nestačíme jeho aromatické listy v sezóně beze zbytku využít. A to je škoda. Proto pro vás máme pět tipů, jak tuto bylinku zpracovat. V zimních měsících určitě přijde vhod.
     Komentáře
  • Bylinkopedie

    Pěstování libečku: Jak ho správně zazimovat?

    Před 6 měsíci
    Libeček lékařský (Levisticum officinale) je vytrvalá bylinka s výraznou, kořeněnou chutí a vůní připomínající celer. V českých zahrádkách má dlouhou tradici a je ceněn nejen jako kulinářské koření, ale i jako léčivá rostlina, která podporuje trávení, vylučování vody z těla a čistí ledviny. Díky své robustnosti je nenáročný na pěstování, avšak pro úspěšné přezimování vyžaduje […] Příspěvek Pěstování libečku: Jak ho správně zazimovat? pochází z Bylinkopedie.cz
  • Magazín Doma

    Libeček: Oblíbené nápady na jeho využití, které vám budou chutnat a pomohou při revmatismu

    Před 6 měsíci
    Libeček bezpochyby patří k velmi oblíbeným bylinkám, které rostou většině z nás na zahradě. Jak ho ale využít, aby z něj čerpalo naše zdraví, ale také chuťové pohárky?
     Komentáře
  • Toprecepty

    Jak na maggi z libečku jen ze dvou ingrediencí: Skvěle dochutí nejen polévky a hlavně je zcela bez chemie

    Před 6 měsíci
    Kdo by neznal maggi? Oblíbené tekuté polévkové koření nesmělo chybět v žádné domácnosti a stávalo na stole snad každé restaurace. Populární je stále, z libečku si ale můžete snadno vyrobit jeho zdravější, přírodnější, ovšem stejně aromatickou verzi.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Vegeta z libečku: Polévkové koření může být přesně podle vašich představ. Stačí vybrat zeleninu a bylinky a dodržovat tento postup

    Před 7 měsíci
    Polévkové koření nemusí být synonymem pro chemickou směs. Domácí „vegeta“ z libečku je plná zeleniny a bylinek a soli má tak akorát. Přijde určitě vhod, když už nebudete mít čerstvý libeček.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Péče o libeček na jaře není komplikovaná. Zakořeněná rostlina ocení kompost a dostatečnou zálivku

    Před 7 měsíci
    Libeček je aromatická rostlina, která se skvěle uplatní nejen v polévkách. Péče o libeček na jaře není složitá, poradíme, na co se zaměřit, aby vám z byliny vyrostl bohatý keř.
     Komentáře
  • DIAstyl

    Libeček: Kdysi byl bylinou zamilovaných, dnes pomáhá s močovými cestami i migrénami

    Před 7 měsíci
    Neopětovaná láska vyvolává silné emoce a lidé se kvůli ní dopouštějí různých věcí. Například vaří nápoje lásky. Zamilovaní konzumovali stovky let libeček v různých podobách, aby si získali pozornost těch, které považovali za své vyvolené. Dnes už víme, že jakákoli spojitost s láskou je pouze důsledkem lidové etymologie. To ale nevadí, protože libeček má spoustu úžasných léčivých vlastností. A navíc je neocenitelný v kuchyni.
     Komentáře
  • Bylinkopedie

    Pěstování libečku: Kořen, listy i semena

    Před 7 měsíci
    Libeček lékařský (Levisticum officinale) je mohutná, vytrvalá a velmi aromatická bylina, kterou si našla místo nejen v tradiční české kuchyni, ale i v domácí léčbě a bylinkových zahradách. Jeho chuť připomíná celer a často se mu přezdívá maggi bylina. Celá rostlina je využitelná – od listů, přes kořen až po semena. Pěstování libečku je nenáročné […] Příspěvek Pěstování libečku: Kořen, listy i semena pochází z Bylinkopedie.cz
  • Pestrá Zahrada

    Jaké bylinky zasadit v dubnu a jak je využít

    Před 7 měsíci
    Duben je ideálním měsícem pro výsev i výsadbu celé řady bylinek, které vám zpestří nejen zahradu, ale především kuchyni a domácí lékárnu. Pokud chcete mít čerstvé zelené poklady po ruce po celé léto, právě teď ... více Příspěvek Jaké bylinky zasadit v dubnu a jak je využít pochází z Pestrá Zahrada
  • Magazín Doma

    Libeček: Nejčastější choroby a škůdci, před kterými je důležité bylinu chránit

    Před 7 měsíci
    Proč má libeček rezavé nebo hnědé skvrny na listech? A nebo, proč se mu kroutí listy? Zjistěte možné příčiny a užijte si bohatou úrodu lahodných listů.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Vejce ve smetanové omáčce s vůní libečku: Rychlý pokrm, do kterého využijete vajíčka z Velikonoc

    Před 7 měsíci
    I když si dnes koledníci nosí domů i výslužku v podobě čokoládových vajíček nebo opičky se štamprlí, vajíčka stále vedou. Pokud přemýšlíte, co s nimi, zkuste je třeba se smetanovou omáčkou. Když si k nim navíc dáte brambory nebo knedlíky, hned máte vynikající hlavní chod.
     Komentáře
  • Marianne

    Voňavý libeček jako od babičky: Dubnové hnojení rozhodne o jeho síle i aromatu

    Před 7 měsíci
    Libeček je král bylinek, když přijde na polévky, brambory nebo maso. Aby ale rostl jako z vody a jeho listy byly opravdu silné a voňavé, potřebuje v dubnu trochu vaší pomoci. Přihnojení v ten správný čas mu dodá energii na celou sezónu – a vám pořádnou úrodu chutných listů.
     Komentáře
  • Magazín Doma

    Libeček: Vedle čeho ho pěstovat a vedle čeho raději ne? A proč ho mít na zahradě?

    Před 7 měsíci
    Vedle čeho lze pěstovat libeček, abyste sklízeli mnoho aromatických listů? A vedle čeho ho naopak nepěstovat? A celkově, proč mít libeček na zahradě?
     Komentáře
  • Cooky

    Králík ve sladkokyselé houbové omáčce s opečeným bramborem

    Před 7 měsíci
    Prohlédněte si recept s postupem na králíka ve sladkokyselé omáčce s houbami a pochutnejte si na tomto výživném pokrmu.
     Komentáře
  • Magazín Doma

    Jak a čím hnojit libeček: Dubnové živiny dodají libečku na síle a bohatém olistění

    Před 8 měsíci
    Libeček patří mezi velice oblíbené bylinky, jehož chuť si užíváme nejen v polévkách, ale i na mase. Jak a čím ho nyní přihnojit, abychom se těšili z aromatických listů?
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Dubnové množení bylin řízkováním: Vhodné jsou šalvěj, libeček a levandule

    Před 8 měsíci
    Množení bylin patří mezi jeden z důležitých procesů v zahradničení. Umožňuje zachovat a rozšířit oblíbené druhy. Jednou z efektivních metod množení je řízkování. Jak na to a které byliny si takto můžete namnožit?
     Komentáře
  • Cooky

    Kuřecí nugetky v pikantním těstíčku s chilli

    Před 8 měsíci
    Kuřecí chilli nugetky jsou ideální jako rychlá večeře, party snack nebo chutný oběd, na kterém si pochutná celá rodina. Prohlédněte si recept s postupem!
     Komentáře
  • Cooky

    Housková králičí polévka: Krásně voňavá a výživná tradiční polévka z české kuchyně

    Před 8 měsíci
    Ať už máte jakýkoliv postoj ke králičímu masu, tuto houskovou polévku z králičího masa si rozhodně oblíbíte. Prohlédněte si recept i s postupem!
     Komentáře
  • ReadZone

    Na jaře nezapomeňte zasadit i libeček, jeho účinky jsou často opomíjené

    Před 8 měsíci
    Libeček možná na první pohled působí obyčejně, má ale celou řadu pozitivních účinků na naše zdraví. I jeho využití v kuchyni je různorodé.
     Komentáře
  • Magazín Doma

    Libeček: Vypěstujte si rostlinu, která vás klidně i přeroste a bude mít silnou chuť

    Před 8 měsíci
    Jak vypěstovat libeček, který bude mít listy plné výrazné chuti, a navíc vás klidně svým vzrůstem přeroste? Postupujte jednoduše, přesto velmi efektivně.
     Komentáře
  • Cooky

    Pečené marinované koleno: Křupavá kůrka a vůně hospodské klasiky

    Před 9 měsíci
    Dokonale propečené vepřové koleno chce péči a čas! S tímto receptem a podle tohoto postupu získáte křupavou kůrku a šťavnaté maso.
     Komentáře
  • Cooky

    Švédské masové kuličky s bramborovou kaší: IKEA na talíři

    Před 9 měsíci
    Vyzkoušejte recept s postupem krok za krokem na švédské masové kuličky se smetanovou omáčkou, bramborovou kaší a brusinkovou marmeládou. Oblíbené jídlo z obchodního řetězce s nábytkem.
     Komentáře
  • TVguru

    Tajemství babiččiny kuchyně: Libeček dodá jídlu nezapomenutelnou chuť

    Před 1 rokem
    Vzpomínáte na chvíle, kdy jste u babičky ochutnávali jídla, která měla jedinečnou, nenapodobitelnou chuť? Polévky měly hloubku a výraz, maso bylo tak křehké a aromatické, že se vám rozplývalo na jazyku. Dnes se možná snažíte přiblížit této nostalgii, ale stále vám něco chybí. Tajemstvím je přísada, která se z moderních kuchyní pomalu vytrácí.
     Komentáře
  • Naše zahrada

    Libeček: podmínky pro úspěšné pěstování. Jak bojovat se rzí a co ho může poškozovat

    Před 1 rokem
    Libeček: podmínky pro úspěšné pěstování. Jak bojovat se rzí a co ho může poškozovat. Nejlépe se libečku daří na slunném nebo částečně zastíněném místě. Rostlina dává přednost slunečnímu světlu, takže se jí nejlépe daří na místech, kde je denně alespoň šest hodin na přímém slunci, i když snese i stín. Správná světelná rovnováha podporuje bujný růst a zvýrazňuje chuť listů.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience

    Před 1 rokem
    Rozrostl se vám na zahradě libeček a vy nevíte, co s ním? Tak si jej uložte na horší zimní časy, kdy zásoby aromatické bylinky určitě oceníte. Místo obvyklého sušení můžete tentokrát celé lístky naložit do jednoduchého nálevu.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Libečková sůl je hit jara a léta: Z obyčejného chleba s máslem udělá delikatesu a dochutí i další jídla

    Před 1 rokem
    Přemýšlíte, co udělat s velkou úrodou libečku, který se vám rozrostl na zahradě nebo v květináči na balkoně? Jednou z možností, jak si jej uchovat i na zimní měsíce, je libečková sůl. Omamně voní, má svěží zelenou barvu, a hlavně spoustu možností využití.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Perfektní „maggi“ z libečku jen ze čtyř ingrediencí: Je zcela bez chemie a navíc ho připravíte skoro zadarmo

    Před 1 rokem
    Tmavé tekuté koření Maggi dřív nesmělo chybět v žádné kuchyni ani v restauraci a dodnes se s oblibou používá hlavně k dochucení polévek. Snadno si je ale můžete vyrobit doma z libečku – bylinky, kterou má spousta lidí na zahrádce, a svou chutí Maggi připomíná.
     Komentáře
  • Styl života

    Libeček v kuchyni: Hodí se nejen do polévky

    Před 1 rokem
    Rádi používáte bylinky? Pořiďte si aromatický libeček a dodejte jeho výraznou chuť polévkám, bramborám a dalším jídlům. Příspěvek Libeček v kuchyni: Hodí se nejen do polévky pochází z Styl ŽIVOTA
  • Toprecepty

    Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí

    Před 1 rokem
    Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou je výborný sytý oběd, ať už si k němu dáte bramborovou přílohu či obyčejný rohlík. Využijte bylinky hned na začátku dušení, podpoří silnou chuť.
     Komentáře
  • Toprecepty

    Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli

    Před 1 rokem
    Máte k dispozici libeček? Uskladněte si ho na další měsíce. Připravte si třeba pesto z libečku, které pak využijete na dochucení polévek, omáček a další spousty jídel.
     Komentáře
Reklama